Reclama video care a socat India

Vaduvele si femeile divortate sunt, in mod traditional, desconsiderate, izolate din punct de vedere social in multe regiuni din India. O recenta reclama video a bijutierului Tanishq, in care este omagiata o doua casatorie, a incantat, scandalizat si a socat India.

Spotul publicitar infatiseaza o frumoasa mireasa jucandu-se cateva clipe cu fiica ei dupa ce domnisoarele de onoare o ajutasera sa isi aranjeze bijuteriile. La ceremonia de nunta, il vedem pe chipesul mire plin de dragoste atat fata de noua sa sotie cat si fata de fiica ei.


Fetita se simte exclusa in timpul riturilor nuptiale, asa ca tatal ei vitreg o invita sa i se alature lui si miresei sale. Mai tarziu, ea il intreba daca ii poate spune "tata."

Potrivit AdWeek, India a fost "fascinata" de aceasta reclama video, numita fie "revolutionara", fie "de o indrazneala nebuneasca."

Ulizatorii YouTube au apreciat acest spot atat pentru incalcarea unui tabu stravechi, cat si pentru aparitia in filmulet a unei femei cu un ten mai intunecat decat se obisnuieste in clipurile publicitare indiene.

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Trimite un poem video prietenilor cu Van Cleef & Arpels

Un concert de Chopin pe Marele Zid Chinezesc- Video

De ce sa fii recunoscator pauzelor publicitare de la televizor?


Reclama video care a socat India Reclama video care a socat India Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 01, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Emotionanta reclama... Pacat ca exista astfel de prejudecati si in Romanica referitoare la femeile divortate care mai au copii...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.