Pisica din vis | Interpretarea si semnificatia viselor


Pisica din vis simbolizeaza un spirit independent, erotica feminina, creativitatea si puterea. Semnificatia unor astfel de vise difera in functie de atitudinea ta fata de pisici: daca iti plac, nu le suferi sau iti sunt indiferente.

Uneori,  daca ai visat o pisica, ti se prevesteste o conjunctura nefericita sau nenorocoasa a existentei. Ai parte de ghinion in cazul care nu scapi de ea sau nu o alungi!

Interpretarea si semnificatia visului cu pisiciO pisica poate indica ca cineva incearca sa te insele ori sa te iluzioneze. In acelasi timp, poate fi vorba despre o iluzie personala, o falsa credinta care te face sa te simti bine in ciuda faptul ca nu este confirmata de realitate.

Daca respectiva felina este agresiva, ti se sugereaza ca ai probleme cu aspectul ferminin al personalitatii tale. In cazul  cand ajungi sa iti fie frica de o pisica atunci cand visezi, acest fapt poate insemna ca iti este teama de latura ta feminina. Pe de alta parte, atunci cand visezi ca te ataca o pisica, ti se poate transmite ca ai dusmani capabili de aproape orice pentru a-ti pata reputatia ori a-ti provoca pierderi materiale. Daca reusesti sa o indepartezi de tine, vei inlatura toate obstacolele din calea ta si te vei bucura de mari oportunitati.

Atunci cand visezi ca nu iti gasesti pisica, se pune accentul pe spiritul tau independent. Este nevoie sa iti permiti sa fii mai liber si sa nu lasi ca nimeni si nimic sa-ti ingradeasca viata. Un vis in cadrul caruia salvezi viata unei pisici se refera la faptul ca iti pretinzi sau incerci sa-ti regasesti independenta sau forta individuala.

Visul in care o pisica te musca simbolizeaza lacomie sau frustrare. Poate ca te multumesti sa primesti intr-una cate ceva de la ceilalti, fara a darui nimic in schimb. De asemeni, este posibil sa iti exprimi in acest fel temerea ca ceva nu merge asa cum ai planuit.

O pisica care te zgarie in vis sugereaza ca te simti amenintat de ceva sau cineva. Intr-o diferita interpretare, semnificatia acestui vis este ca un dusman poate reusi sa iti fure beneficiile sau succesul de care ar trebui sa te bucuri dupa mari ori indelungate eforturi.


Daca visezi o pisica neagra inseamna ca te indoiesti de intuitia ori semnele transmise de fiinta ta interioara. Pe de alta parte, se poate sa asociezi, in mod gresit, pisica neagra cu raul, distrugerea si ghinionul. Daca acea pisica neagra te musca, te ataca sau se repede la tine, acest vis denota inca o data ca este necesar sa iti asculti glasul intuitiei.

O pisica alba zarita intr-un vis pare a prevesti probleme in viitor sau o relatie aparent promitatoare cu cineva, dar care se poate dovedi a fi o sursa de necazuri si pierderi financiare.

Visul ce iti arata o pisica omorand un paianjen sugereaza ca (femeie fiind) iti exprimi feminitatea intr-o maniera seductiva, inselatoare, fara a risca sa te arati asa cum esti tu de fapt.

Un vis in care vezi pisici jucandu-se scoate la iveala copilul din interiorul tau. Este necesar sa iti arati intr-o mai mare masura latura copilareasca, spontana, a personalitatii tale.

De visezi o pisica moarta sau auzi in vis ca o astfel de felina este ucisa ti se indica lipsa ta de autonomie intr-un anumit aspect al vietii tale. Intr-o interpretare alternativa, poate inseamna ca (femeie fiind) refuzi sa iti recunosti puterea feminitatii.

O pisica cu dungi verzui sugereaza ca gelozia te impiedica sa te dedici unei relatii de cuplu autentice. Este posibil sa iti pastrezi, in aparenta, o atitudine foarte rece fata de cineva la care, in adancul inimii, tii foarte mult.

Daca ai visat o pisica costeliva, slabanoaga, murdara si rea, poate inseamna ca vei primi vesti rele de la cineva aflat departe de tine.

O pisica fara coada denota adeseori pierderea sau lipsa libertatii individuale.

Visul in care auzi o pisica mieunand iti dezvaluie ca un fals prieten iti poarta sambetele si se straduieste, prin vorba si fapta, sa iti faca rau.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Pisica- simbol  si semnificatii

Barbatul din vis | Vise de femeie

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie

Dictionarul animalelor din vise | Interpretare si semnificatii – Litera A


Pisica din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Pisica din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 04, 2013 Rating: 5

200 de comentarii:

  1. Iti citesc de ceva vreme blogul, in special sectiunile de astrologie. Dar in urma unui vis pe care l-am avut, am cautat o interpretare pe blogul tau. Eram in curtea casei bunicii mele. Acolo unde am crescut. Curtea din spatele casei. Acolo avem un robinet cu bazin. Bazinul era llin cu apa. O apa verde, un verde ca de jad. Eu ma uitam la suprafata apei. Avea niste miscari. M-am uitat mai atent si pe suorafata apei se vedea un chip de pisjca. O pisica tigrata, cu ochi verzi ca ai apei. Abia i se dezlusea chipul pe suprafata apei. In vis, credeam ca e doar felul in care lumina se reflecta pe suprafata apei . Ma uitam la imagine fascinata, apkecata asupra apei si dintr-o data pisica a tasnit din apa si a intrat in mine prin ochiul meu drept. O simteam in interiorul meu. Ochiul meu drept a devenit verde. Verdele acela intens. Dar eu stiam ca acela e ochiul pisicii. Si cu el vedeam diferit decat cu celalalt. Am fugit in casa. M-am asezat pe lavita. Dar de pe pereti coborau sute de insrcte negre, mari. Mi se puneau pe cap si imi coborau pe gat. M am ridicat si am vrut sa merg de acolo, dar pe jos misunau carduri de soareci. Soareci negri blanosi, imensi. Imi treceau peste talpi. Nu ma atacau. Nici soareci, nici gazele. Doar ca erau pretutindeni, impanzeau locul. Treceau peste mine, ca peste restul lucrurilor din casa, parca nu ma observau. Iar eu vedeam totul diferit. Vedeam cumva dincolo de lucruri. O alta dimensiune. Si stiam ca e din cauza ochiului de pisica. Apoi am luat o pe bunica si i am zis ca trebuie sa plecam de acolo, casa se umplea de soareci. Am luat niste lucruri sa le indes intr-un sac sa plecam . Dar bunica a zis sa nu iau nimic, sa le las acolo si sa plecam . M am trezit. Dar visul mi a ramas in minte in detaliu. Nu l am putut uita. Si sunt foarte tulburata de atunci. Crezi ca e un simplu vis.....sau inseamna ceva? Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un vis foarte expresiv si complex. Pisica care intra in tine prin ochi si te face sa vezi altfel lumea cu acel ochi poate reprezenta o latura a personalitatii tale pe care nu ti-o recunosti sau refuzi sa ti-o asumi (eventual, aspectul tau feminin ori ceva legat de el). Acea latura a fiintei tale, plina totusi de vitalitate sau foarte puternica (culoarea verde), iti da o altfel de viziune asupra vietii, care te oripileaza, te umple de scarba sau iti trezeste un simtamant de teama (in acest fel ar putea fi intrepretati soarecii si gandacii. In concluzie, poate ca se produce o transformare interioara in tine care te provoaca sa vezi altfel lumea, dar pe care nu vrei (inca) sa o accepti.

      Ștergere
    2. Hei imi cer scuze ca va intreb dar am avut un vis foarte urat. Am visat o pisica care intra noaptea pe geam si se transforma intr.un om batran in care se punea sa doarma langa o femeie batrana care nu am vazuto in viata mea... Eu descoperind asta am aruncato afara dupa ce sarise la mine sa ma zgarie si dupa ce am inchis geamu mi.a reaparut din spate si eu am luato si am bagato pe foc in soba

      Ștergere
  2. Nu m-am gandit la aceasta interpretare, dar e cat se poate de binevenita. Multumesc pentru raspuns !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am visat de curand ca prietenul meu mi-a dat cheile de la un apartament sa il astept acolo. Am intrat in casa si acolo era o pisica ( gri sau tarcata cu verde) care imi arata o pereche de ochelari cu o lentila cazuta. Imediat pisica incepe sa ma zgarie si dau sa o inchid pe balcon dar ii prind coada cand vreau sa inchid geamul. Dupa, pisica apare de nu stiu unde si ma ataca iar, ma musca si ma zgarie si imi este foarte frica de ea. Nu stiu ce sa cred, mai ales ca am aflat ulterior ca persoana al carei apartament l-am visat detinea in trecut o pereche se ochelari fara o lentila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre o amenintare, o amenintare pe care o simti dar nu reusesti sa o descoperi sau sau o vezi cu claritate (ochelarii cu o lentila lipsa). Cert este ca esti gata sa faci orice pentru a te apara, dar trebuie mai intai sa iti relevi de unde vine pericolul, chiar daca lucru asta nu iti convine. Poate ca tocmai din cauza ca nu iti convine acest lucru sau refuzi sa il accepti (lasandu-te invaluita in iluzii) continui sa fii hartuita (subconstient) de atacurile pisicii ce sunt, de fapt, tot atatea avertismente.

      Ștergere
  4. Cand visezi ochiul acela de la coada paunului ce inseamna? Sunt foarte interesat de acest vis.De ceva vreme il am si incerc sa il explic dar nu prea reusesc.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai incerc odata..Cine imi poate explica urmatorul vis.Visez destul de des ochiul din coada paunului care ma cheama ,ma face sa il urmaresc in vis,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adeseori, visul unui paun marturiseste despre orgoliu, vanitate. In cazul tau, ochiul din coada paunului poate exprima necesitatea de a patrunde dincolo de frumusetea aparentelor catre esenta fiintei tale sau a legaturii cu oamenii din jurul tau.

      Ștergere
    2. Am inteles.Multumesc frumos.

      Ștergere
    3. Ce chestie!!! Fix la o ora !

      Ștergere
  6. Ma poti ajuta si pe mine?Chiar nu-mi dau seama ce inseamna visul meu :(
    Am visat ca eram in casa la tata (undeva la tara) si nu puteam iesi din casa ca ne scufundam in cealalta lume prin pamant.Iar cand ieseai pe o alta usa, aparea ceva urat(nu pot descrie ,erau niste mostrazitati..poate demoni? )iar apoi cand am trecut o usa in care nu aparea nimic ,era o cutie ,am deschis cutia si era o PISICA*dar nu stiu ce culoare*,a stat cateva minute cu noi ,a vorbit*dar nu mai stiu ce a vorbit pisica* dupa care tata a zis ca trebuie sa coasem cutia si a o legam sa o aruncam in lumea de dincolo ca altfel se va transforma pisica.Si eu coseam cutia plangand de durere ca pisica va pieri.SI a iesit un pic cu capul din cutie a zis miau si apoi tata a aruncat-o.Si a aparut o alta pisica ca si cum era fantoma celei precedente care se lingusa pe langa mine si torcea..dupa care a disparut.Si m-am trezit.Ce inseamna asta?Te rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate reflecta o ingrijorare adanca fata de tatal tau (eventual fata de starea sa de sanatate) sau ingrijorarea ca vei face ceva care nu ii este lui pe plac. In cel de-al doilea caz, poate fi vorba despre interdictia lui de a te intalni cu un baiat/barbat sau de a face vreun lucru care lui i se pare imoral.

      Ștergere
  7. Am visat eram acasa si ma uitam pe gramul de la balcon si am vazut o pe pisica mea Mia cu cativa pui.Iar ea avea blana rosie si ochi rosi ca focul. Apoi a m a pobservat sa bucurat apoi am deschis usa de la balcon si a intrat si sa invartit pe langa mine. Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate sugera o intensa stare emotionala, un sentiment intens, fie pozitiv, fie negativ, asociat latura feminina a personalitatii tale. Acest sentiment este pe cale de a pune stapanire asupra ta, asa ca ar trebui sa incerci sa-ti pastrezi cat mai mult calmul si ratiunea.

      Ștergere
  8. Am visat ca eram la o matusa acasa , ma jucam cu un catel alb , jucaus care dorea afara ...parca am mers in alta camera dupa lesa (sa`l scot la plimbare) iar cand m`am intors ,parca era o pisica , tot alba care a sarit pe geam afara , speriata am alergat desculta dupa ea , am gasit`o intinsa pe jos si a izbucnit in plans , plangeam in hohote si parca sa adunat o multime de lume in jurul meu... pisica nu cred ca era moarta era doar lovita la un picior si cu putin sange la nas ...poti sa`mi spui ce inseamna acest vis ? ma pus foarte tare pe ganduri :( ...m`am trezit cu lacrimi curgand pe fata , asa tare am plans in vis .

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna! Am visat o pisicuta cara parea a fi pui inca. Era alta cu cateva pete negre. Trecea pe langa patul meu , iar cum mie imi plac foarte mult pisicile am vrut sa o mangai. Deodata pisica si-a fixat privirea asupra mea si a sarit apoi inspre fata mea. Imediat am inceput sa constientizez ca era doar un vis desi eu inca visam. Vedeam totul in fata dar nu ma puteam misca sau vorbi( nu este prima oara cand patesc asta-sa stiu ca visez desi eu nu sunt inca treaza din acea stare ). Imi poti spune te rog ce semnificatie are asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voiam sa spun ca era alba cu pete negre. Imi cer scuze pentru greseala

      Ștergere
    2. Te confrunti sau este de asteptat sa te confrunti cu un eveniment major si pozitiv sau ai de a face cu o persoana insistenta care iti promite foarte multe lucruri. In amandoua cazurile, exista totusi elemente negative care te fac sa te indoiesti, cu atat mai mult cu cat acel eveniment sau acea persoana incearca cu insistenta sa-ti impuna ceva sau sa te faca sa te simti neajutorat(a). Nu ceda ispitei sau argumentelor de a te avanta in ceva caruia nu i-ai cantarit indeajuns, cu luciditate, urmarile ori consecintele.

      Ștergere
    3. Multumesc foarte mult! Chiar m-a ajutat enorm explicatia ta!

      Ștergere
  10. Intr-o seara am visat ca eram cu cineva si trebuia sa trec un fel de test. O persoana incerca sa ma taie cu un cutit iar eu trebuia sa ma apar. Acea persoana m a zgariat cu, cutitul pe mana(deget) dar nu curgea sange insa simteam o durere. Acea persoana trebuia sa incerce sa ma atace de 50 de ori iar dupa ma lasa in pace, dar din cauza faptului ca m am luptat bine cu el(nu erau prea multe rani) mi a spus ca am castigat si nu mai e nevoie sa ma bat cu acesta. L am luat in brate si i am spus multumesc. Asta este ceea ce am visat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca treci in viata reala printr-o incercare legata un barbat care incearca sa te domine (tata, iubit, prieten, coleg). Oricum faptul ca desi esti ranit(a) nu pierzi sange inseamna ca ai capacitatea de a rezista psihic sau emotional acestei incercari, bucurandu-te in cele din urma de succes.

      Ștergere
  11. Ce insemna sa visezi 6 pisici maidaneze si sa le imgrijesti de mila? Doua albe si patru tigrate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre latura feminina a personalitatii tale ce se vadeste fi echilibrata si stabila (numarul 6). Daca cele doua pisici albe par a reflecta o aspiratie pura spre o potentiala sau reala iubire, cele patru pisici vargate atrag atentia asupra limitarilor (uneori agresive) impuse de realitatea lumii.

      Ștergere
  12. Luna aceasta am avut acelasi vis(de 2 ori).Visez ca dorm ,si cand deschid ochii vad un pui de pisica gri inchis langa perna mea...in secunda urmatoare ma trezesc speriata.Nu prea imi plac pisicile

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna dimineata,am visat ca ceva ca un curent ma tragea in jos de picioare si deja ma sufocam ajunsese in jurul gatului,ma zbateam sa ies afara ,nu puteam respira,incercam sa ma agat de ceva cu mana dreapta si atunci m-a muscat o pisica de mana si nu-mi dadea drumul.In acest timp imi spuneam continuu tatal nostru in gand nu puteam vorbi,ma rugam la icoana din perete pe care o am cu maica domnului cu isus in brate ,iar sub icoana parca era o salcie cu crengile plecate si eu printre ele.La ce sa ma astept?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curentul care te trage in jos poate semnifica un eveniment sau o situatie din viata ta care te acapareaza impotriva vointei tale. Pisica care te musca de mana reprezinta, in acest sens, frustrarea, supararea ta ca lucrurilor nu merg asa cum ai planuit, si esti sub controlul cuiva sau a ceva. Singura "salvare" din acest context pare sa fie credinta ta (religioasa sau personala) ori inaltarea la un inalt nivel spiritual. Din pacate si aceasta "salvare" este sociata cu un necaz sau cu o suparare (salcia).

      Ștergere
  14. Ce inseamna cand te visezi singura intr-o camera alba cu mobilier alb si cu o pisica alba in brate pe care o alinti. Mentionez ca mie nu imi plac pisicile. Dar de aceasta pisica ma simteam atasata vorbeam cu ea si o mangaiam. In momentul cand vorbeam cu ea ma simteam singura si credeam ca ea este singurul meu prieten. Apoi la un moment dat am simtit frica nesiguranta si am deschis usa camerei respective pentru a verifica daca totul este ok afara. Dupa ce m-am asiigurat ca totul este bine am inceput sa vorbesc din nou cu pisica mea si culmea spre uimirea si multumirea mea, pisica a inceput sa vorbeasca si ea cu mine. Visul meu se termina aici pentru ca m-am trezit.

    RăspundețiȘtergere
  15. salut Diana. Eu am avut un vis ciudat, cum ca am gasit o pisicuta neagra, si am luat-o acasa. Dar acasa, eu mai aveam o pisica, tot neagra, numai ca mai mare, si asta mare a sarit imediat la aia mica, s- o muste, eu trageam din ea si strigam din toate puterile sa-i dea drumul. Pina la urma, pisica mare a lasat-o pe asta mica, si eu am inceput sa le hranesc cu banuti, de 10, de 25, erau diferite. Ele le rontaiau si le inghiteau, ma minunam cum poate o pisica mica sa inghita banutii aia. :)). Tot citesc, si nu gasesc nicaieri careva explicatii la acest vis. Daca ai putea sa-mi zici ceva, iti multumesc :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate reprezenta lupta care se duce in interiorul tau intre doua tendinte contrarii. Pisicuta poate simboliza un proiect sau o nazuinta noua, o schimbare importanta in viata ta, careia i se opun obisnuintele tale, comoditatea ori inertia existentei tale de pana acum. Din aceasta cauza, pisica mare a sarit in vis la cea mica. Faptul ca cele doua pisici se hranesc cu banuti poate semnifica ca esti dispus(a) sa faci niste "cheltuieli" interioare, sa iti intretii ambele tendinte si sa le impaci, fara a investi prea mult in nici una dintre ele. Acest lucru poate indica nehotararea ta, incercarea de a impaca capra si varza, fara a lua nici o decizie importanta.

      Ștergere
  16. Luna aceasta am avut acelasi vis(de 2 ori).Visez ca dorm si cand deschid ochii vad un pui de pisica gri inchis langa perna mea...in secunda urmatoare ma trezesc speriata.Nu prea imi plac pisicile...imi spui te rog daca e ceva de rau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puiul de pisica poate simboliza in cazul tau un simtamant ori ori un gand neplacut de care te feresti ori incerci sa nu-l constientizezi.

      Ștergere
  17. am aciteva zile ca visez destul de urit la del am patit si azi-noapte incerc sa un dau importanta in general viselor dar trec printr-o perioada destul de lunga si de grea di punct de vedere afectiv ,am visat mai multe pisicute un stiu sa-i spun nr 3 sau 4 cred ca 3 erau de culoare deschisa stiu ca erau frumusele chiar cuminti inchise impreuna cu un catel ,catelus intr.-o hala mica parea ca inchideam usa cind ele au scos labutele chiar inainte sa inchid pareau toate si parca incercau sa ma sgirie. Am reusit sa inghid usa care era de lemn si era rulanta de culoarea maro deschis. Destul de aproape de mine la 5m trecea un tren care parea ca are cite un vagon intors sau 1-2 mergeau ghiar singure ma uitam si ma miram ce tren rar.Cred ca am mai mers singura pe niste strazi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra. Pisicutele si catelusul pot reprezenta niste simtaminte inselate, o afectiune pentru cineva care ti-a gresit ce continua sa-ti strabata sufletul. Incerci sa "inchizi" acest simtaminte, sa nu te mai lasi in voia lor, dar ele ti se opun, si incearca sa iti faca rau sau sa te indurereze in continuare (pisicutele incearca sa te zgarie). Culoarea maro a portii pe care o inchizi pana la urma poate simboliza dorinta ta de a te bucura de confort sufletesc, de a te focaliza asupra aspectelor practice ale vietii. Trenul ciudat pe care il vezi poate sugera disparitia de la sine (vagoanele care merg singure) al unui aspect al existentei tale. Faptul ca mergi singura pe strazi reflecta nevoia ta de a te descurca de una singura, de a decide de una singura pe care "strada", "drum" sa apuci.

      Ștergere
  18. uite Diana am vazut dupa acea comentariul tau de mai sus iti voi da numele meu Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  19. iti multumesc din suflet imi reflectezi acelasi aspect cu care ma lupt in momentul de fata unicu lucru ce ma preocupa ca trbuie sa sacrific si alte persoane un pot sa mai am incredera in nimeni cind una din cele mai bune prietene ma tradat va trebui sa decid singura pe care STRADA ,DRUM ,SA MERG SINGURA si imi este fuarte greu un vreau nici sa par lasa in fata celorlalte

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu mai imi amintesc exact in ce consta visul, dar stiu ca eram undeva si omoram doi pui de pisica. Le striveam capetele cu piciorul dar tot mai mergeau pana cand i-am omorat de tot. Ma poate cineva ajuta? Chiar nu stiu ce inseamna si visul mi-a dat o stare proasta...pentru ca eu nu as face niciodata asa ceva...
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un astfel de vis poate ilustra dorinta subconstienta de a "omori," a pune capat unei relatii in doi din viata ta (poate fi vorba despre relatia cu un prieten, cu un cunoscut sau chiar o relatie de cuplu). Pe de alta parte, intr-o interpretare traditionala, se spune ca un astfel de vis dovedeste capacitatea ta de a-ti recunoaste falsii prieteni ori dusmanii ascunsi si a izbandi asupra lor.

      Ștergere
  21. Multumesc mult. Tot ceva ciudat am mai visat aseara legat de pisici. Parca aveam in casa 2 pisici portocalii cu alb care erau obraznice, Ma temeam sa nu ma atace deoarece veneau spre mine. In cele din urma m-au muscat si zgariat de maini de cateva ori si de frica lor am iesit din camera si am inchis usa. M-am dus in alta camera si acolo mama era pe balcon si avea usa inchisa. Am inceput sa bat in geam si sa-i spun de pisici si dintr-o data am auzit usa din camera in care erau ele deschizandu-se si stiam ca vor veni la mine si imi era frica. Am inceput sa bat mai insistent in geam si sa-i spun mamei sa-mi deschida usa sa intru si eu in balcon dar ea nu intelegea ce-i ziceam. Si m-am trezit... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate fi un avertisment al subconstientului fata de niste falsi amici, niste oameni in aparenta prietenosi si sinceri (culorile portocaliu si alb), dar care vor sau pot sa-ti faca rau. Poate fi vorba despre niste persoane apreciate de mama ta, care nu se indoieste deloc de asa-zisele lor bune intentii. Intr-o alta interpretare, poate fi vorba despre o reflectare a incapacitatii tale de a comunica cu mama ta, de a o face sa inteleaga o problema de a ta.

      Ștergere
  22. Bua Diana.
    Aseara am visat ca venin acasa dintr-o gaura a iesit un soricel mic. Cand l-am vazut pe moment m-am gandit sa il sperii ca poate intra inapoi.In acel moment au mai iesit tot din aceea gaura si altii soricei (in jur de 5-6).In acel moment au aparut din senin 3 pisicute care au inceput sa ii fugaresca pe unuii ii omorau cu altii se jucau.Eu vazand una ca asta l-am chemat pe sot dar cand a deschis usa la camera din incapere a mai aparut o pisica gri care la incepu s-a speriat de celelalte dar mai apoi a inceput si ea sa fugaresca soricei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul poate semnifica faptul ca niste aspiratii (secrete) ori niste nazuinte de ale tale, tinute sub pavaza subconstientului, incearca sa iasa la lumina, dar sunt impiedicate nu numai de latura ta constienta ci chiar si de sot (atunci cand iti chemi sotul, el deschide usa permitandu-i astfel inca unei pisici (o pisica gri, semnificand initial neimplicarea dar care, apoi, incepe sa vaneze si ea "soriceii," adica aspiratiile ori nazuintele tale mai mult sau mai putin subconstiente).

      Ștergere
  23. soacra-mea are multe pisici iar eu nu le prea suport astfel ca azi-noapte am visat ca eu soacra-mea,socru-meu umblam sa prindem pisicile din curte la care eu tineam un sac in care le bagam urmand sa le duca socru-meu departe........oare are vreo semnificatie visul meu?

    RăspundețiȘtergere
  24. am visat ca ma jucam cu pisicuta mea alba, o tineam in brate si o mangaiam si ea a inceput sa vorbeasca cu mine, la inceput mai stalcit iar in final, corect. Am fost foarte uluita, si asa m-am trezit...Ce semnifica acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandeste-te cu ce anume asociezi pisica ta alba, ce sentiment iti trezeste ea. Ei bine, acest sentiment, in general, si nu legat de pisicuta, tinde sa te indrume sa iei o hotarare importanta in viata.

      Ștergere
  25. Nu sunt deloc superstitioasa, dar visele pentru mine semnifica mult. :) Am avut un vis adineauri. Eram in camera bunicii de la sat impreuna cu cineva, nu stiu... iar usa era deschisa. In camera tot intra o pisica neagra care avea ochii de un verde ciudat, foarte patrunzator si o culoare foarte puternica, care ma tot ataca, dar era undeva prin camera o alta pisica de culoare gri inchis care o tot alunga, adica practic ma apara. La un moment dat aceea pisica neagra se urca pe mine muscandu-ma de mana, iar in acelasi timp uitandu-se in acelasi timp in ochii mei. In ochii ei am vazut rau foarte mult rau, sau poate zis pe Cel Rau.(cu domnul e o problema, adeseori se baga in visele mele si imi spune ca vrea sa imi faca rau sau ca nu o sa ma lase in pace). A vrut sa imi transmita frica si toate lucrurile urate si a reusit, pentru ca am simtit, dar nu imi era teama. Dupa ce si-a facut treaba a plecat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te poti simti amenintata (subconstient) de un aspect al personalitatii tale, de o anumita circumstanta de viata sau chiar de o anumita persoana din viata reala. Pisica neagra neagra simbolizeaza unul din aceste lucruri (culoarea ei fiind una a amenintarii, pericolului, raului, misterului, uri respingerii) iar cea gri poate intruchipa incercarea ta de a trata cu indiferenta, cu detasare emotionala ceea ce te ameninta. Ochii verzi ai primei pisici pot fi asociati cu materialismul, inselaciunea sau minciuna.

      Ștergere
    2. multumesc frumos! :*

      Ștergere
  26. Buunaa! Sunt un pic superstitioasa iar cand vine vorba de vise imediat iti citesc blogul. Este a doua oara cand visez o pisicuta mai micuta..alb cu negru la culoare. De fiecare data incerc sa ma joc cu ea iar ia incet incet din joaca ma zgarie prea tare iar daca o iau in brate ma musca si fuge de la mine dar dupa se intoarce din nou. Uneori chiar vreau sa scap de ea dar nu mai pot , se baga pe langa mine si mai da cu labuta pentru a baga o in seama. Un mic ajutor se poate?:d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre ceva contradictoriu, un fel de dragoste-ura (alternarea culorii albe cu cea neagra de pe blana pisicutei si relatia contradictorie dintre voi), despre un aspect al personalitatii tale sau al vietii tale care iti place dar nu-ti ofera satisfactiile dorite ori care nu iti place dar te face uneori sa te simti bine.

      Ștergere
    2. Am visat o pisica care plecase de la noi de la casa la tara de cateva zile si credem ca e moarta ce inseamna pls?

      Ștergere
  27. Va salut , am avut un vis foarte ciudat . Abia venisem de la munca eram f obosit si am adormit imediat cu capul sub patura . Parea foarte real aproape ca as putea sa ma jur ca eram treaz . Dintr-o data mi-au aparut in fata ochilor 3 pisoiasi ( iubesc animalele astea am 2 motani ) care nu se vedeau asa de bine erau mai mult silueta capului si ochi. Miorlaiau si mieunau incontinuu si parca vroiau sa ajunga la mine dar nu prea puteau , pe langa asta simteam ca nu ar avea ganduri bune ..parca ar fi vrut sa imi faca rau . Nu prea cred eu in vise nici nu prea visez sunt fumator inrait de marihuana( deci ma cam culc praf ) dar in seara asta nu fumasem nimic .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate reflecta faptul ca nu vrei sa accepti o anumita conjunctura a vietii sau un aspect al personalitatii tale care te solicita in ultimul timp. Cifra trei semnifica viata, vitalitatea, energia, autoexplorarea, dar poate avea si un inteles particular pentru tine.

      Ștergere
  28. Am avut un vis care mi s-a parut mai mult un cosmar, pentru ca se petrecea chiar in dormitorul meu, cu atat de multe detalii incat am crezut ca asta se intampla in realitate. Pisicile (doua) au iesit de sub pled, de langa mine. Prima arata normal, cea de-a doua era obeza, ambele aveau dungi albe si negre. Am avut un sentiment puternic de frica, dar am reusit sa le alung de langa mine. M-am fortat sa ma trezesc, spunandu-mi singura ca nu poate real, ca sigur visez. Nu foarte convinsa :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doua aspecte ale vietii sau personalitatii tale sunt pe cale sa iasa la iveala si nu esti inca gata sa le accepti. Daca unul dintre aceste aspecte pare a fi cumva normal, celalalt sugereaza un exces, o exagerare. Desi iti este teama de ele, ambele au nu numai o componenta negativa, ci si una pozitiva. Oricum, pentru a-ti asigura linistea este necesar sa te confrunti cu ele. Potrivit unei interpretari traditionale, un astfel de vis se spune ca anunta ca vei fi intristata sau vei avea un regret in viitorul apropiat.

      Ștergere
  29. Buna!Am visat ca stateam intinsa in pat si o pisica de culoare portocalie a sarit pe mine si m-a pupat de cateva ori pe gat.Spune-mi te rog ce inseamna.Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un astfel de vis poate fi un mesaj al subconstientului tau prin care ti se transmite ca trebuie sa renunti la o anume pasivitate, sa te lasi in voia vitalitatii tale, a prieteniei, generozitatii si sperantei pe care le poti afla printre oameni.

      Ștergere
    2. Iti multumesc pentru raspuns!

      Ștergere
  30. Am visat in ultima luna pisici in absolut toate visele pe care mi le amintesc, in toate felurile posibile, albe, negre, pui, adulte, una sau mai multe, in curte, pe strada, in casa, dormind, jucandu-se si miorlaind. Nu mai scap de ele, le visez intruna, pe timpul zilei nici nu ma gandesc la vise, dar seara, in vis, reapar din nou, de fiecare data. Ce crezi despre asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visele tale pot avea drept sursa simtamantul subconstient ca esti subapreciat din punct de vedere afectiv sau ca nu acorzi (ori nu se acorda de altii) indeajunsa atentie laturii tale feminine.

      Ștergere
  31. hello, nu sunt un tip ce se increde de obicei in superstitii sau vise totusi o conjunctura complexa a vietii mele actuale dublate de un vis ciudat cu o pisica m-a facut sa caut posibile explicatii si ar fi binevenita o interpretare ...cine stie poate subconstientul meu incearca sa imi spuna ceva :)

    Visul nu mi-l amintesc doar pe bucati dar esentialul este ca am descoperit pisicuta mea moarta (am o pisica si un pisoi (frati) acasa in viata reala). Am visat-o doar pe ea moarta, apoi am constatat ca ii lipseau maruntaiele, nu stiu din ce motiv a pus-o sotia in cuptor inainte de o ingropa.. ma rog un vis foarte ciudat. cam acolo s-a si oprit visul sau nu imi aduc aminte continuarea. Cert este ca in vis sufeream asa cum as suferi si in realitate daca s-ar intampla ceva pisicutei prin urmare a fost un vis trist. Mai stiu ca am adormit (inainte de a visa) extrem de greu si fff agitat. As aprecia o posibila interpretare a acestor franturi de vis. Mersi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello. Da, sunt numai cateva franturi, si de aceea este mai dificil de interpretat... Poate fi vorba despre un eveniment sau un aspect important, pretuit, din viata ta pe care cineva incearca sa-l "ucida' (sau a incercat deja), sa-l goleasca de sens, continut ("maruntaie") si sa-l prezinte drept ceva trivial ori tinand de traiul de toate zilele (pisica din cuptor). Pe de alta parte, pisica pusa in cuptor poate avea legatura cu o pierdere afectiva vazuta de unii drept benefica din cauza avantajelor sale materiale/financiare.

      Ștergere
  32. Multumesc pt timpul acordat raspunsului.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna. Am visat mai multe pisici.si prieteni si cateva persoane care nu maa suporta dar ...o singura piisica ma musca si zgariaa pe spate..orice faceam faza asta se repeta mereu. Ma poti ajuta cu un raspuns?? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna ca subcosntientul tau te avertizeaza (dupa semne pe care nu le-ai constentizat inca) ca ai un prieten cu doua fete, care te poate ameninta sau iti poate pata imaginea publica.

      Ștergere
    2. Multumesc pt raspuns:)

      Ștergere
  34. E foarte ciudat că am visat pisici într-un copac pe care le tot chemam şi nu mă băgau in seamă. Apoi, plecau. Una era gri, extrem de frumoasă şi una neagră, cu ochii sticlosi şi foarte supărată.
    În cameră, aveam altă pisică, cărămizie, care a fugit foarte repede.
    Am căutat interpretări cu pisici negre sau care fug, care sunt într-un copac, dar nu m-au lămurit prea mult explicaţiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate reflecta faptul ca iti doresti ceva inaccesibil inca. Pisica gri si cea neagra pot sugera fie ca doresti ceva negativ, ce-ti poate face rau, fie ca ai nazuinta sa iti descoperi latura intunecata a sinelui. Pe de alta parte, pisica caramizie care fuge de tine pare a indica simtamantul ca desi te-ai bucurat pana acum de prietenie, placeri si traire intensa a vietii, iti este teama sau ti se pare ca toate acestea sunt pe cale sa se indeparteze de tine.

      Ștergere
  35. Am visat ca dormeam si ma-m trezit in pat cu mai multe pisici tigrate - maro. Nu m-am speriat, am vrut sa ma joc cu ele, erau calme, blande dar apoi m-am intrebat daca ma pot duce la mama mea - care a murit acum cativa ani. Apoi am vazut in vis pe sora mamei ( inca traieste) si m-am sa o caut pe mama ...am vazut o cladire cu o gaura mare intr-o parte a zidului prin care ieseau pisici si cand m-am apropiat era acolo si fratele meu pe langa mai multe persoane care asteptau parca vesti de la cei din alta lume. Pisicile ieseau ca dintr-un tunel fara lumina. Nu alergau dar nici nu se lasau prinse.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mira. Acest vis exprima atat dragostea fata de mama si faptul ca ii resimti lipsa, cat si nevoia de a mai fi calauzita de ea ca si femeie.

      Ștergere
  36. Buna,am avut un vis foarte ciudat,am visat ca eram oimpreuna cu un verisor de al meu ,mergeam la plimbare am intrat intr.o padure iar acolo era intinsa o pisica de culoare alba si maro mieunand ,avea doua capuri,cel de.al doilea find langa coada,eram speriata iar cand sa fug au venit mai multi copii de tigan si au luat pisica si au agatat.o cu picioarele din fata intrun copac... Intereseant era ca dupa ce am ajuns acasa pisica era la mine in camera,ranita la labute si i.am dat de mancare... Ma poti ajuta te rog cu semnificatia sa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Ai tentatia de a face un lucru sau de a incerca un anumit lucru, care are si parti bune si parti rele (sau cel putin asa percepi tu). Faptul ca are si o latura negativa te sperie. Pana la urma, tinzi sa ii acuzi pe altii de aceasta latura negativa si sa faci/incerci respectivul lucru.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns!

      Ștergere
  37. Buna! Am visat in aceasta noapte ca eram in casa la mine(eu nu am pisici) si parca in vis aveam doua pisici.Si din intimplare am inchis usa la o odaie unde a ramas inauntru una dintre pisicide culoare alba cu pete maro si portocalii.intre timp eu eram la bucatarie cind mi-am dat seama ca o pisica a ramas inchisa in odaie,si m-am dus sa-i deschid usa...apoi m-am intors in bucatarie si pisica aceea forte agresiva a venit dupa mine si parca vroia sa ma muste..,,dintr-o data parca a devenit mai mare ,, statea fata in fata cu mine,,si tot deschidea gura sa ma muste....dar nu ma muscat...eu vroiam sa-i dau lapte..smintina..ceva sa manince,,poate se va calma,dar nu reuseam(mam pentru ca ea statea fata infata cu mine si i-mi era frica de ea si sa nu-i faca rau iubitului meu ca locuieste impreuna cu mine. Iubitul meu ma trezit din somn.pentru ca a vazut ca ziceam "nu reusesc"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pisica alba cu pete maro si portocalii pare sa simbolizeze o persoana (probabil de gen feminin) in care ai incredere sau care te-a lasat sa creazi ca tine la tine, dar care pare sa isi dezvaluie adevarata fata si sa te ameninte cu ceva. Poate fi vorba despre cineva ale carei intentii rele nu le-ai constientizat inca, ce poate raspandi barfe, minciuni despre iubitul tau sau despre relatia intre tine si el.

      Ștergere
    2. Multumesc mult Diana!

      Ștergere
  38. Buna! Am visat o pisica (culoarea nu mi-o amintesc) care tocmai facea pui. Erau multi pui 10-12.
    Ce poate seminifica? Merci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O nazuinta sa aspiratie subconstienta te impinge sa te lasi in voia ei. In urma cesteia, apar multe consecinte, si depinde numai de tine daca le constientizezi si iti dai seama de ele!

      Ștergere
  39. Buna.. aseara am avut un vis un pic ciudat.. am visat ca eram in casa bunicilor mei, unde motanelul meu a fatat.. stiu ca poate sa fie un vis cam ciudat, la inceput am si ras de el, dar acum chiar asi vrea sa stiu daca are vre-o semnificatie... multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna seara, de vreo cateva seri visez ca pisica mea a facut pui si tot timpul in vis nu puteam sa.i prind ,ii prindeam dar scapau si erau peste tot... Iar in una din seri mi.am visat o pisica(care acum nu o mai am a fost omorata de caine) statea si se uita la mine...te rog spune-mi ce poate insemna,multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, ai pierdut sau incerci sa recuperezi (poate subconstient) un anumit aspect al personalitatii tale, ceva care ti se parea pana acum ca te reprezinta fundamental, ceva legat de copilaria sau emotivitatea ta.

      Ștergere
  41. Am visat o pisica tigrata portocaliu care il zgâria si il musca pe copilul meu de maini in timp ce se uita la mine(pisica).Fiindcă il musca,ma durea pe mine....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis indica ca esti strabatura de sentimentul ca ceva periculos il ameninta pe copilul tau, poate ceva legat de o persoana care incearca sa ii "fure" dragostea lui fata de tine.

      Ștergere
  42. Am visat o pisicuta mica alba dar murdara si slaba,cand m-a vazut a fugit la mine in brate ca si cum ma ruga sa o pastrez.. cand am strans-o in brate am simtit o stare de bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este nevoie sa nu iti mai neglijezi o inzestrare sau un aspect interior pozitiv, care are darul de a te face sa te simti fericit si implinit.

      Ștergere
  43. visat ca alergam miste sobolani mari si cand dadeam cu piciorul in ei se transformau in pisica... ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai inclinatia sa nu arati crutare dusmanilor tai sau sa nu tratezi cu ingaduinta aspectele negative ale existentei, vrand sa-ti "imblanzesti" inamicii si relele care te ameninta.

      Ștergere
  44. Buna ziua! Chiar acum jumătate de ora m-am trezit dintr-un vis in care, eu mergând pe un fel de motor( eram un fotoliu mic comod partea p care eram asezata). Eram in satul bunicii si in dreptul celei dea 3 a case de lângă casa ei erau 3 pisici albe-gri aproape nemiscate dar care fatau in continuu pui. Fiecare avea strâns adunati lângă ea o grămadă de pui mici, de culoare alb murdar, slabi ...erau cred doua femei tare care se vaitau ca la tara si se minunau si laudau -le auzeam doar vocile. Am trecut repede pe lângă aceasta scena. Eram tot p motorul respectiv si de pe trotuarul din fără casei am trecut santul spre sosea peste o movilita mica de pamant- pod peste sânt. Acolo s-au prins o pisica doua de o floare d câmp ce o aveam prinsa la motor. Pisicutele ce se agatau erau deja portocalii.. Săreau in sus si dispareau .. Nu vroiam nici sa pateasca ceva rau dar nici sa ma implic in povestea cu pisicile si puii. Mi-era un pic mila si am avut o repulsie sa vad atatia pui pricajiti. Dar am mers mai departe. Plevasem hotărâtă spre un anume loc asa ca nu m-am oprit decât sa-mi leg din nou floarea de câmp la motor. Era o floare ca spicul de grâu mov cu frunze alungite si verde pur. Multumesc anticipat pentru interpretare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Prima parte a visului poate fi asociata cu o persoana apropiata care a ramas insarcinata sau cu o serie de probleme, barfe ori cuvinte ipocrite care nu iti dau pace, dar pe care incerci sa le ignori (pisicile albe gri). Tocmai pentru ca incerci sa nu le iei in seama vorbele rele, unii oameni par sa se simta si mai impulsionati sa le izvodeasca (pisicutele portocalii), sa iti atace un inalt ideal sau tel, simbolizat de floarea de camp.

      Ștergere
  45. Buna. Tocmai ce m.am trezit buimacita... supa 2 saptamani de somn linistit au revenit cosmarurile. Ieri am visat ca mama era insarcinata. Intr.o zi m.am dus la magazinul unde lucrea ea, eram cu o fata pe care nu am vazut.o la fata si i.am dus bere lui tata. Langa el am vazut un bebelus si mi.am dat seama ca mama nascuse. Cand m.am uitat prima oara la el semana leit cu fratele meu mai mic, apoi cand m.am uitat din nou avea chipul tatalui meu. Cand m.am trezit eram speriata de chipul copilului. Azi dimineata am visat ca eram in camera cu sotul meu si am auzit un miaunat. Am observat ca dupa soba era o pisica gri cu alb. Am dat cu o perna in soba ca sa iasa dar venea incet spre mine nervoasa. Am reusit sa o prind cu o carpa sa o dau afara ea ma musca si ma zgaria. Cand i.am dat drumu in curte venea incet spre mine ca sa intre in casa. Am apucat.o de burta si de cel putin 4 ori am aruncat.o pete gard dar se intorcea. spune.mi te rog ce semnificatie are. Sotul meu ca sa ma linisteasca imi tot spune ca m.am gandit toata ziua la ceva...ca am fost stresata dar eu stiu ca e mult mai mult de atat. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Georgiana. Visul despre sarcina si nasterea mamei tale sugereaza ca cineva din familia ta te ameninta cu ceva. Poate fi vorba despre o mostenire sau un lucru care crezi ca ti se cuvine, dar care iti este refuzat. Pisica visata semnifica o barfa sau niste cuvinte rele venite de la o ruda. Cineva ti-a us gand rau sau incearca sa bage vrajba intre tine si sotul tau. Ai mare grija.

      Ștergere
    2. Iti multumesc pt raspuns. Nu stiu de ce dar aveam un sentiment ca este de rau. Multumesc inca o data. Voi mai apela la tine:*

      Ștergere
  46. Buna, mama mea a visat ca avea foarte multi bani de 100 de lei, a vrut sa imi dea si mie insa i a luat inapoi pentru ca si eu aveam, dupa asta a mers la baie unde a vazut un pui de pisica negru si f mic care dadea din coada. multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ana Catalina. Acest vis semnifica increderea mamei tale in valoarea ta ca si personalitate, dar si gandul ei (subconstient) ca un lucru mic pe care nu ti-l aproba ar putea sa te ameninte.

      Ștergere
  47. Buna,am visat ca o pisica alba destul de mare si pufoasa incerca sa intre in casa, si eu am incercat sa o impiedic cu piciorul, dar nu stiu daca a intrat in casa sau nu, m-am trezit, ce crezi ca inseamna, are legatura ca nu ma inteleg cu sotia, am vise destul de ciudate in ultima perioada. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  48. Hristos a inviat! Diana ,aseara am visat ca pisica mea a trecut pe un fel de pod facut din scanduri si pietre pe o apa...si eu am vrut sa merg sa o iau,se facea ca un amic ma atentiona ca se va rupe scandura si o sa pic in apa...si a zis ca se duce el sa imi ia pisica ca el e mai usor....in timp ce el inainta spre pisica,am incercat si eu sa ma duc...si sa rupt scandura si am picat in apa ,nu era deloc adanca,dar in schimb era foarte murdara,maloasa..
    .am iesit din apa si pe mal mai era o fata si un baiat ..fata imi e amica...si in viata reala,dar baiatul nu il stiu....in vis imi erau prieteni amandoi....cand am iesit din apa ..am crezut ca vor rade de mine...si sa terminat visul...ce ar putea semnifica acest vis?:). Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna,va impartasesc ceva adevarat, pisica mea era bolnava,nu m-ai manaca,nu m-ai mergea,am fost cu ea la un cabinet veterinar dar degeaba...era si batrana avea 20 ani, o stiu de la 6 ani,am crescut odata cu ea...Ei bine vreau sa va spun ca am visat-o,a venit la mine in pat,mergea,arata foarte bine,eram foarte surprinsa ca poate merge,ca s-a facut bine...cand m-am trezit era moarta,murise...ce sa cred?mi s-a aratat in vis?

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna, am visat ca o pisica (neagra) cand am vrut sa o mangai m-a muscat de mana si nu a mai vrut sa-mi dea drumul. De durere si frica am ucis-o zdrobind-o de un perete cu genunchii pana a tasnit din ea un lichid alb in cantitate mare.
    Eu nu tin minte visele dar acesta culmea mi l-am adus aminte si nu-l mai pot scoate din cap.

    Multumesc,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspund numai la comentariile celor care se împrietenesc cu mine înscriindu-se pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
    2. Mda... nu am observat pasajul din josul paginii,merci oricum.

      Ștergere
  51. Buna,

    Am visat ca sunt intr-un loc cu multe pisici de diferite culori, foarte dragute pe care le mangai. La un moment dat intre ele rasare un cap de sarpe si ma tem. Ma duc inapoi in pragul incaperii si ma uit de acolo cu frica, nu mai stau in camera.

    Ma puteti ajuta, va rog cu o interpretare?
    Probabil pisicile au legatura cu faptul ca ma gandeam la achizitionarea unei si cu o zi inainte chiar am vazut vreo 3 si am incercat sa le mangai? Si sarpele ce ar putea semnifica? ... Daca aveti o intepretare asupra intregului vis v-as fi foarte recunoscator.

    Va multumesc aniticpat!

    RăspundețiȘtergere
  52. Ce semnifica visul în care sunt alergata de o pisica alba? Nu îmi amintesc dacă am scăpat sau nu de ea, dar fugeam de ea pentru ca voia cu orice preț sa ma atace.

    RăspundețiȘtergere
  53. Am visat ca deasupra patului meu era o colivie, iar in ea o pasare micuta, de culoare gri cu albl...nu stiu sigur ce era, dar semana cu un canar sau o ciocarlie. Am scos-o din colivie si luat-o in palme, iar apoi cand am asezat-o pe pat , pasarea s-a transformat intr-un pui de pisica gri cu pete albe si era foarte iubitoare , la fel si eu cu ea , iar mie nu imi plac pisicile...era blanda si mieuna . Ce ar putea reprezenta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Maria. Griul si albul specifice atat pasarii, cat si puiului de pisica, reprezinta un mestec de puritate si "murdarie," sau o puritate pangarita. Pasarea pare sa semnifice un gand, un simtamant sau un aspect al fiintei tale (personalitatii tale) pe care il eliberezi, il aduci la suprafata constiintei tale. Cu toate acestea, acest gand/simtamant/aspect este cumva impur, nu iti place (asa cum nu-ti plac pisicile). Oricum, este nevoie sa iti privesti in fata impulsurile sinelui, sa te impaci cu ele si, daca nu iti plac cu adevarat , sa te debarasezi de ele.

      Ștergere
  54. Am visat o pisica neagra ghemuita si bolnava ce credeti ça inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  55. Am visat ca am primit de la mama o pisica neagra, cam buboasa, fara coada si cu piciorul operat. Nu prea mi-a convenit, dar am acceptat-o. Pe parcursul visului a inceput sa se schimbe intr-o tigrata portocalie, la un mom dat imi amitesc ca avea capul portocaliu si corpul negru.. Pana la sfarsit a devenit o pisica f frumoasa si prietenoasa..cu coada. Oare ce inseamna? E de bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Miki. Poate insemna ca ai un sentiment de vinovatoe fata de mama ta sau ca (in subconstient) iti dai seama ca nu i-ai apreciat asa cum se cuvine darurile sau gesturile sale.

      Ștergere
  56. Am visat ca una din pisicile mele, de culoare gri vorbeste.
    Sa insemne ca ma vorbesc si ma barfesc unii pe la spate ?

    RăspundețiȘtergere
  57. am visat ca eram la fosta mea casa cu prieteni si trebuia sa luam de acolo o pisica cu 3 ochi si sa o ducem in africa ... Pe o pluta pe apa .. Pisica fugea de noi dar pina la urma am prinso ....in vis credeam ca pisica e un animal rar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Casa estesun simbol al persoanei tale. Pisica cu 3 ochi reprezinta cunoasterea ta intuitiva, suprasenzoriala pe care incerci sa ti-i regasesti pentru a te desprinde de monotonia existentei zilnice.

      Ștergere
  58. Salut! In toata viata mea am avut mai multe experiente de genul dar, doar 2 dintre ele m-au facut sa ma gandesc intens la asta.....primul a avut loc acum vreo 3 ani dar acum vreau sa povestesc visul de azi dimineata , pe la ora 5 mai exact. Eram pe un drum cu 2 prieteni iar eu mergem in fata lor. In fata mea mai erau 2 pisici ,una alba cu pete negre si una tigrata rosiatica....cea tigrata era fugarita si alungata de cea alba cu pete negre si se opreau din loc in loc uitanduse la noi dar inainte de a se opri cea alba o musca pe cea tigrata de parca ne-ar fi protejat . Fiind curios m-am apropiat mai mult si in acel moment pisica alba cu pete negre a fugit iar cea tigrata s-a apropiat mai mult de mine iar in momentul ala am pus piciorul deasupra ei ca si cum o calcam.....tin sa mentionez ca imi e foarte frica de intuneric si de chestii de genul dar totusi in vis nu am fugit ci m-am apropiat......in fine
    in momentul in care am pus piciorul deasupra ei fara sa o ating a inceput sa faca urat la mine si sa se transforme in cea mai ciudata chestie sf pe care am putut sa mi-o imaginez sau visez vreodata si eu ma tot apropiam de ea parca in slow motion si vroiam s-o calc....ochii ii straluceau , avea si maini de om ce incercau sa-mi tina piciorul sa n-o calc iar mainile ei erau acoperite de blana dar sfasiata de ii se vedea musculatura...in mana mai aveam un cutit , o furculita si inca ceva ce semana cu o coaja subtire de paine uscata sau cu o bucata de plastic(nu-mi era clar ce era)...in momentul in care o striveam ea inca traia si isi schimba forma intr-o chestie foarte ciudata si plata(lipita de asfalt) dar tot avea viata....am avut un moment de teama si am aruncat cu ce aveam in mana spre ea si a ramas acolo fara suflare dar lipita de asfalt(plata ca un afis) parca avea un cioc de fier , blana si in locul labelor din fata avea maini. Cei doi prieteni se ascundeau in spatele meu.....si acum chestia ciudata e ca am de facut un drum lung(in tara si inapoi) . la intoarcere voi calatori cu masina personala si cu unul dintre prietenii din vis(al doilea prieten nu stiu cine e)....nici nu stiu ce sa cred dar m-am trezit foarte calm si in 2,3 secunde mi-au dat lacrimile de frica cand am inceput sa realizez de fapt ce vazusem. Ast un ras daca ar fi unul.....daca nu inseamna ca am o imaginatie prea bogata =)) si sper sa fie doar asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lucian. Poate fi vorba despre o amenintare, dar deja una existenta in viata ta reala. Oricum, este o amenintare vaga, nedeslusita, si, din aceasta cauza foarte terifianta, ce vine din exteriorul sau din interiorul tau. In primul caz, la mijloc poate fi un eveniment eveniment negativ caruia nu deslusesti inca cauza,explicatia. In al doilea caz, este posibil sa fii coplesit de o stare confuza, inconfortabila, pe care nu o poti defini. Nu cred ca visul este unul de premonitie, nu cred ca ar vesti ceva rau legat de calatoria ta.

      Ștergere
    2. Buna Diana . Aseara, prietenul cu care trebuie sa plec a facut accident cu masina lui....acum am primit un mesaj de la el si poze....le-as posta dar nu stiu daca pot. Ai avut dreptate si in primul si in al doilea.😱

      Ștergere
  59. Ok , iar al doilea vis de acum vreo 3 ani e asa: niste "oameni" fara nici o expresie pe fata si care nu scoteau nici un cuvant venisera aici(tind sa cred ca erau extraterestri in vis pentru ca ne urcau intr-o nava uriasa printr-o poarta mare). Noi oameni obisnuiti, eram condusi pe o alee pana la poarta respectiva si eu eram singurul nelinistit dintre toti si incercam sa-i avertizez fara sa fiu vazut sau auzit si fara sa trec de poarta aia....nu am reusit sa conving pe nimeni asa ca am fugit singur de acolo sau ceva de genul si pe drum o sunam pe mama si nu aveam semnal. Intr-un final am dat de ea la telefon si imi spunea sa stau linistit ca totul e bine dar o spunea razand si asta m-a speriat si mai tare.....parca lumea noastra se schimba cu totul iar eu eram singurul ce nu eram condus ca oile si imi era frica sa nu raman singur.Eram singurul care realiza ce se intampla ,restul pareau hipnotizati. Apoi totul a fost ceata si nu prea tin minte multe chestii....am fugit cu masina...m-au gasit si m-au luat si pe mine intr-o altfel de nava mult mai rapida decat cea in care erau toti ceilalti dar apoi nu mai retin ce am visat...nici atunci pe moment nu mi-a fost prea clar....cand m-am trezit din somn mi-am luat prietena in brate si i-am multumit ca era inca acolo langa mine....cred ca inca nu constientizam ca a fost un vis. Asta a fost lung de tot si cred ca m-a chinuit mult dar nu il vad pe tot asa de clar ca pe cel de azi dimineata. In acea noapte ,inainte sa ajung acasa si sa dorm, eu si prietena mea priveam pe cer si am stat pana pe la 4 dimineata uramarind niste luminite ce ne fascinau(3 stele ce formau un triunghi cu un varf mult mai ascutit decat celelalte doua varfuri si care a facut o rotatie de aproximativ 45 grade) . Cred ca aici e vorba doar de subconstient si de temerile mele pentru ca am adormit cu gandul la luminile alea pe care nu mi le explicam si totusi a fost foarte tulburator pentru ca eram singurul ce realiza. Oare ce ar insemna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, acest vis poate fi inspirat de noaptea petrecuta privind la stele, dar de ce a luat o astfel de turnura? Poate crezi (chiar si la nivel subconstient) ca esti cumva deasupra celor din jurul tau sau ca ai capacitatea de a fi diferit de ceilalti si de a sesiza ceea ce alti oameni nu observa.

      Ștergere
    2. Ai dreptate si aici. Cam de cand am avut visul cu pisica , am incercat sa inteleg ce inseamna si am ajuns pana la ideea tampita ca as putea muri si ca ar trebui sa fac ceva in timpul ramas 😂😂😂 . Asa ca desteptul de mine s-a pus sa convinga lumea pe facebook despre tot ce se fura in romania si am incercat sa schimb mentalitati , sa deschid ochi...dar multi dintre ei ma cred nebun. In fine . Ai dreptate in ambele cazuri dar oare e de rau daca in sinea mea eu chiar ma cred asa? Nu superior , ci capabil sa inteleg lucruri pe care altii nu le inteleg. Nu stiu daca are importanta ce o sa scriu acum dar scriu totusi. Sunt nascut in aceiasi zi si luna cu Ceausescu si anume 26-01 ....el a murit in decembrie 89 iar eu m-am nascut in ianuarie 90 , repet...aceiasi zi , aceiasi luna. Poate ca sunt asa si din cauza ca am crescut stiind ce am scris mai sus. Nu am vb niciodata cu cineva care sa ma ia in serios cu adevarat si chiar as vrea ca cineva sa ma asculte si sa incerce sa ma inteleaga. E de ajuns ce am scris aici ca tu sa-mi intelegi caracterul si ideile.

      Ștergere
  60. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  61. AM VISAT CA PISICA MEA ERA PLINA DE PURICI ,DADEAM CU PIEPTANUL PE IA SI SE UMPLEA DE PURICI... AS VREA SA STIU CE INSEAMNA .VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Vlad. Un astfel de vis poate simboliza o iluzie de a ta care te impiedica mereu sa vezi adevarul despre tine si/sau ceilalti. Este necesar sa fii mai realist. Intr-o alta interpretare, acest vis poate sugera ca un om apropiat de tine te vorbeste de rau sau imprastie zvonuri mincinoase despre tine.

      Ștergere
  62. Buna...va scriu pentru ca pt prima oara in viata mea m-am trezit dintr-un vis atat de speriata...am inca gura uscata ca si cum am tipat si alergat...si imi tremura mainile:ma indreptam spre casa cand in scara blocului vecin vad o umbra de tigru...liber...simt groaza...la fel ...vad un fel de pisica...avea un corp mare cu un gat lung ca de strut si cap de pisica...alb cu negru...sunt ingrozita si fug in casa unde era doar fratiorul meu mai mic...tr sa-l ocrotesc dar usile sunt sparte....ma ataca pisica si o prind cu gheara in usa...in care infing un cutit dar nu are nici o reactie....nu o doare....am plans f mult de frica sa nu intre in casa sa mi atace fratiorul...intr un final am sunat la politie....si au venit si au strans animalele din casa unei batrane bolnava psihic....si tigrul m a
    fugarit....m am trezit fff speriata...ce poate insemna....va multumesc...diana

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna ziua,
    Am visat aseara un sarpe si sotul meu incerca sa-l prinda cu in ciocan, nu reuseste si sarpele intra in casa. Dar cand ne uitam mai bine avea cap de pisica. Sotul meu il tine de coada dar nu putea sa-i dea tare cu ciocanul in capul lui/ei(ii era mila)desi eu tipam sa-l omoare.
    Ce inseamna asta oare...merci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate fi asociat cu un eveniment negativ sau o situatie nefasta care este pe cale sa patrunda (poate a si patruns) in viata ta, si care este insotit de ipocrizia unei persoane din preajma ta (de aceea sarpele pare sa aiba cap de pisica). Oricum, visul exprima probabil si temerea ta ca sotul tau ar putea sa nu fie in stare sa se opuna respectivei situatii sau persoane asa cum se cuvine, din cauza nehorarii sale sau a bunatatii sale.

      Ștergere
  64. Buna. Asa cum am precizat pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

    RăspundețiȘtergere
  65. buna Diana...am visat ca in fata scarii era un sarpe dar...nici mare nici mic..mediu se tot uita axat spre mine incolocit si vroia sa vina spre mine dar numai in ochii mei se uita si vecinii incercau sa`l omoare ..sh in acelasi timp o pisica alba cu alb....avea coada muscata de sarpe si tot fugea,,,eu am incercat sa fuc si o alta pisica dugea dupa mine ....am intrat in scara am reusit nici eu nu stiu cum si sarpele a dat cu capu de usa ..zi`mi ce inseamna asta te rogg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, BlAcK. Un aspect de viata negativ sau o persoana rauvoitoare din apropierea ta incearca sa puna stapanire peste tine, iti ameninta indepedenta ori libertatea personala. Cel mai sigur refugiu pare sa-ti fie casa, "scara," sau poate chiar familia.

      Ștergere
  66. Buna Diana, poti sa mi spui te rog ce semnificatie are urmatorul vis? L am avut in urma cu aproximativ o luna. Eram cu sotul si copilul pe malul marii si, la un moment dat, vad ca se apropie din spate un sarpe argintiu. S a apropiat tare de mine si chiar m a atins. Imi amintesc ca am simtit ca imi e teama de el. Multumesc!

    PS Am postat acum 2 3 zile o alta intrebare referitoare la doua vise (rubrica vise despre masini) si nu am stiut care este procedura. Acum m am inscris pe site si, daca vrei, te rog sa imi raspunzi cand si daca vei avea putin timp liber.
    Multumesc din nou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Oana. Marea simbolizeaza emotiile, simtamintele tale, si indica o perspectiva fericita despre viata ta impreuna cu sotul si copilul. Sarpele argintiu insista asupra aspectului anterior, semnificand puritatea si indreptatirea perspectivei tale.

      Ștergere
  67. Eu am visat ca eram la o femeie si mi.am luat o pisica alb cu negru -era pui-. Cand am ajuns acasa pisica a inceput sa ma zgarie si am lasat.o in casa si am iesit afara. M.am dus in centrala si am vazut o pisica gri cu alb (care nu era a mea) care statea langa un caine. Aceasta avea 4 pisoiasi si 2 catelusi (toti ai ei) . ea se imperechease cu cainele meu.
    Cand m.am dus în casa si am deschis usa, pisica a iesit afara, am cautat.o si am gasit.o, am bagat.o in casa si iar a iesit. Si din nou am bagat.o jn casa si dupa m.am trezit. Ce inseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna Diana,
    Acum o ora fiind destulde obosita dupa 24 de ore de lucru , am adormit si am visat , cum o pisicuta mica da rea ..cred ca avea o pata alba si ea era portocaliul acela de pisica , eu incercam sa merg sa fac o plata pt fratele meu ( care trebuia sa i-o platesc ieri , si nu am ajuns ) iar pisicuta nu ma lasa , ma agresa , se catara pe mine si si-a bagat ghiarele la un moment dat in picior , dupa mai multe incercari sa scap de ea , cica intelegea ce vorbim , i-am dat-o la mama in brate , a stat putin dupa care a sarit iar pe mine...m-am trezit ca a sunat ceasul :))) ce poate sa insemne ? ...eu aveam o stare de frica fata de ea..am amortit toata la propriu :)
    Multumesc frumos! Anca.

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna.. Am avut un vis tare ciudat azi noapte. Eram intr-o camera cu mai multe persoane dupa care intra cineva si aduce o pisicuta de care imi era foarte drag. Apoi o vad parca altfel, roscata si se uita atent la mine si m-a muscat dintr-o data. Ce ar putea sa reprezinte asta?

    RăspundețiȘtergere
  70. Am visat ca eram pe o straduta mica si veneau vreo 8 pisici la mine credeam ca vor sa ma muste si sa ma zgarie dar nur au facto se dadeau per lange mine si vruiau numai sa fie mangaiate (pisicile aveau toate diferite culori)

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna, Diana! Piaica mea a murit acum un an. A fost pisica cu care am crescut... Am visat-o ca ma musca tare, ma apucase cu dinții din spate foarte tare si nu-mi mai dadea drumul.. Ma durea, dar ii spuneam ca stiu, ca si cum ea vroia sa imi atraga atentia. Nu imi amintesc altceva din vis.. Înainte sa ma muste visasem pe niste vecini care au un copil, in vis ea abia ce mai nascuse un baietel, care se nascuse cu probleme de sanatate, dar aveau sperante sa se vindece.. Ma poți ajuta in interpretare, te rog? Pe mine ma macina gandul serviciului, ca vreau sa imi schimb locul de munca, cei de la firma actuala vor sa raman, dar mai am o propunere care nu stiu daca merita sau nu... Mersi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra. Pisica semnifica autenticitatea sinelui tau, idealurile tale formate inca de mica. Ea iti atrage, asadar, atentia sa nu faci cumva lucruri care nu ti se potrivesc, care nu sunt in acord cu convingerile tale esentiale. Visul despre copilul vecinilor indica faptul ca incerci sa faci un compromis, un lucru care nu prea iti place, in speranta ca se va dovedi, in cele din urma, benefic.

      Ștergere
  72. Buna .... Am avut un vis care nu imi iese din minte. Am visat ca eram in casa bunicilor din partea mamei (ambi sunt decedati), am vorbit cu ei (nu imi amintesc ce anume). La un moment dat am iesit in curte si am vazut o pisica alba cu mici portiuni tarcate (gri). Pisica era bine, insa in momentul urmator am vazut cum incepe sa ii curga sange din nas (puteam vedea botul mustind de sange si cum picau picaturile pe pamant) si se moleseste. Am inceput sa plang in hohote si sa ma rog de unchiul meu sa cheme un medic. Toata lumea imi zicea sa nu mai pun atata suflet ca este doar o pisica. Pana la urma, unchiul meu mi-a zis ca va veni un medic, pe care se pare ca il stiam si eu - de unde ??!! ... habar nu am, si am simtit ca el o poate salva, dar aveam teama ca nu va ajunge la timp (aici m-am trezit). Partea ciudata este ca pisica pe care am visat-o era un motan pe care l-au avut socrii mei (la ani buni dupa decesul bunicilor, locatii diferite - bunicii in Buzau, socrii in Alexandria). Motanul respectiv era foarte atasat de mine si sotul meu. Cand ajungeam la tara, iesea practic inaintea masinii - ne era teama mereu ca il vom calca.
    Ah, si motanul nu mai este.
    Daca ma puteti ajuta cu cele mentionate mai sus.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  73. Bună! Mi-am visat pisica, era foarte urâtă şi fără blană adica cu câteva fire de blana pe ea. Parca am ridicat un scaun sau ceva de unde am eliberat-o ea mieuna, când am eliberat-o avea aspect de pisică amestecata cu şopârlă... S-a uitat la mine in ochi (erau mari şi negri),a fugit eu tot o strigam dar nu mai știu dacă am găsit-o... Î-mi amintesc că după ce a fugit sub scaun erau ceva mizerii si o şopârlă moarta(culoare deschisa)...dar toate astea după ce am visat cu o parte a familiei... Clădiri, blocuri si un fel de deal înverzit.... M-am trezit năucita de cap!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate reflecta temerea ca nu esti indeajuns de feminina atractiva, o preocupare legata de parul tau sau faptul ca esti barfita, "uratita" de cineva din apropierea ta.

      Ștergere
  74. Heey ...aș vrea să mă ajutați cu un sfat...ce poate însemna asta?de mentionat înainte de vis ca pisica era sură ....paremise avea ceva nuante verzi iar apoi era albastră ...numi plac pisicile deloc!
    Să încep cu visul
    Eram în casă...singură...și a intrat o pisică.nustiu de unde...iam deschis ușă de afară ca să iasă dar ea se întorcea înapoi la bucătărie să continue să manince...am apucato nustiu cum și am scoso afară am aruncato... În momentul acela să făcut grasă și zburlita...a murit...am vrut să o arunc lamvecini dar era foarte grea ...
    Și m-am trezit dejas😞😞😞😞
    Mă tem în privința visului acesta puteți să mă ajutați cu ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pisica reprezinta o trasatura, o latura a ta pe care nu ti- accepti ori vrei sa o indepartezi. Uneori, acesta te determina uneori sa faci niste lucruri care nu-ti plac, care te impovareaza, si incerci sa dai vina pe altii pentru acestea.

      Ștergere
  75. Buna Diana.De cate ori visez ceva deosebit caut sa ma lamuresc ce ar putea insemna ,aici pe blogul tau.Interpretarile tale sunt extrem de elaborate si documentate.Am astazi rugamintea sa ma ajuti in descifrarea unui vis in care unei pisici negre ii ies maruntaiele printr-un fel de tub din burta.Visul l-am avut intr-o noapte de sambata spre duminica in care era si luna plina....Iti multumesc daca ma poti ajuta cu un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  76. Am visat ca tineam in imbratisam un caine mare negru si frumos si am adormit cu el asa si era un sentiment placut(imi plac foarte mult animalele , stau la bloc si nu pot detine unul) si mai tarziu stateam pe banca in parc mi se pare si a venit o pasare mica langa mine dar mi s-a parut ca era soricel si am alungat-o.Imediat pe umarul meu a aparut o pisica siameza si pasarea aceea care a crescut putin si amandoua imi vorbeau romaneste , pasarea parea sa fie bufnita dar prietenul meu ce statea langa mine pe banca mi-a zis ca e altceva si mi-a spus sa nu tin pasarea , ca bea ceaiuri scumpe(stiu suna aiurea) apoi am trimis pasarea unui tip de pe banca din fata noastra si pisica a ramas la mine si am inceput sa ii explic de ceaiuri/cafele scumpe(aiurea din nou).Ma poti ajuta te rog frumos ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cainele pe care il imbratisezi semnifica dorinta ta de a avea alaturi un prieten fidel, pe care sa te poti baza. Pisica siameza simbolizeaza placerile tale si nitel delasarea ta, in vreme ce pasarea pare sa fie un simbol al inaltarii, evolutiei tale, o evolutie care necesita totusi eforturi (ceaiuri scumpe).

      Ștergere
    2. Hei, Diana. Mai demult când eram mica am adormit lângă pisica mea in pat. Am visat despre el. Era înăuntru. De fapt era un cosmar. Mă speriasem rău de tot. Am visat ca nu avea cap si coada. Când mam trezit era lângă mine. Mam dus miam trezit parintii si leam spus cosmarul. Eu iubesc foarte mult animalele. Pisica mea are ochii albaștri deschiși si culooarea blănii e alba. Am uitat sa mentionez ca se plimba in camera parintilor(in vis). Un lucru tare ciudat este faptul ca in vis mam trezit si miam trezit parintii ca si in realitate. Oare ce poate semnifica? Ftica mea fata de pisici a subconstientului meu? Tu ce crez? Te pup si sa îmi răspunzi când ai timp si chef. Ceau!!!😉

      Ștergere
    3. Buna, Irisz.Poate fi vorba despre temerea ca frumusetea din interiorul tau sau lucrurile la care tii cel mai mult pot fi mutilate, intelese gresit, mai ales ca ele sunt intelese, apreciate de parintii tai.

      Ștergere
    4. Multumesc foarte mult. Nu sti ce mult inseamna pentru mine. Ceau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  77. Buna Diana ! As dori , te rog sa- mi spui ce inseamna visul pe care l- am avut azi- noapte...dintr- o data mi-a apărut in fata doua animalute mici (pui) albi , o Pisicuta si un catel Bichon , erau tare dragalasi si frumușei, am început sa- i mângâi , iar ca semn de multumire mi- au zâmbit , ca pe urma Cățelul a început sa- si schimbe putin culoarea in maro- negru papion la gat si foarte suparat si trist se uita in ochii mei , dar Pisicuta a rămas tot asa cu zâmbetul pe buze , oare ce semnifica acest vis? Poti sa- mi despre acest vis , ceva mai concret ? Mii de multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  78. Am visat şi nu doar odată cum găsesc pe stradă mai multe pisicuţe mici,dar eu iau doar una cu mine ca să o păstrez,mereu o iau pe cea albă.
    Ce semnifică visul dat?
    Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Esti tentat sa ai grija de oamenii din jurul tau, dar nu de oricare dintre ei, ci numai de acei care sunt "curati," sunt insufletiti de ganduri si de sentimente bune. Pe de alta parte, acest vis poate oglindi dorinta ta de a te purifica sau de a nu te "murdari" in viata, a-ti mentine onestitatea fata de tine si/sau ceilalti.

      Ștergere
  79. Ce înseamnă dacă visez ca țineam o pisică în mâna era albă și la urechi avea portocaliu și spuneam ca este o siameză,era cam micuță și era cam sălbatică și eu voiam să o îmblânzesc și tot o mângâiam și eram cu foarte multe persoane afară și la un moment dat am reușit să o îmblânzesc era blândă,dar un băiat mi a spus să o dau jos și să o las ca ori se transforma în pisică ori în șarpe și am lăsat o pe jos și avea două capere la spate și în față de pisică și se țârâia ca un șarpe și eu tot întrebam pe toți ce să fac să o fac pisică și la un moment dat mi a zis cineva (nu mai țin minte cine)să o iau și parcă s a făcut pisică parca și m am trezit

    RăspundețiȘtergere
  80. Te rog, imi poti raspunde? Multumesc foarte mult si imi cer scuze daca te stresez.

    RăspundețiȘtergere
  81. Buna!Am marea rugaminte daca ma poti ajuta in a intelege ce se va intampla..Am visat aseara ,un puhoi de soricei care tasneau din un colt al bucatariei (teava de dupa aragaz)M-am speriat si strigam la mama mea,sarind in sus in acelasi timp.Credeam cs daca sar ii omor si ei nu ma ating.Am calcat 2 soricei si i-am omorat,insa puhoiul ramas ,a tasnit pe hol inspre camera si intrau prin perete (era o gaura de la o teava).Cainele meu (un bichon)se facea ca e pisica ...si adulmeca acea gaura din perete sa ajunga la soareci...Parca tin minte ca s-a blocat in perete si eu m-am intors in bucatarie sa caut ceva sa o ajut sa iasa de acolo.In bucatarie am dat peste 2 mari sobolani care aveau statura de pisici...stateau in mijlocul bucatariei..am pus mana pe ceafa uneia sa o ridic sa o arunc pe geam si m-a muscat...Nu a durut tare insa nu retin daca am arunat-o sau au ramas amandoua acolo...intre timp venise si mama in bucatarie dar nu ma ajuta cu nimic...nu tin minte ce spunea...Acum m-am trezit si sant speriata...ce ma asteapta sa ma pot feri...apara..Daca poti,te rog raspunde-mi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elena. Acest vis pare sa reflecte temerea ca viata ta de toate zilele poate fi tulburata de un eveniment neplacut si coplesitor. Poate ca ai sesizat subconstient un indiciu despre o schimbare din casa care este pe cale sa se petreaca, si cu care nu esti de acord. Pe de alta parte, faptul ca mama nu te ajuta poate insemna ca acest vis este inspirat si de o lipsa de ajutor din partea ei in viata reala din ultimul timp.

      Ștergere
  82. bunaa!! sper sa vezi mesajul si sa imi raspunzi :)
    am visat ca am primit o pisica de la cineva, era alba cu pete maronii, avea o coada foarte micuta (gen pitbull cand are coada taiata) si era foarte blanda.
    eram foarte bucuroasa cand am primit-o, era o pisica (nu stiu daca asta are relevanta) si era intre perioada dintre pui si adult.
    cand o incercam sa o mangai, aveam retineri, si parca ma evita si ea.
    am aratat pisica unui prieten vechi, iar cand a incercat sa o mangaie, pisica pur si simplu nu il lasa.
    nu prea mai retin ce am facut cu pisica, dar stiu ca imi era foarte draga si am pastrat o. semana cu una de jucarie, dar de fapt nu era..
    multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Iolanda. Acest vis poate simboliza "darul" trecerii intr-o noua etapa aa vietii tale, o etapa cu care nu esti inca familiarizata si care nu si-a pus cu totula amprenta asupra ta. Coada mica a pisicii sugereaza o anumita lipsa de receptivitate a ta fata de ceea ce ti se petrece.

      Ștergere
  83. Buna seara,am avut un vis placut dar ciudat,si m-a facut foarte curioasa:am visat o multime de pui de caine,albi foarte albi,dar printre ei erau si cativa pui de pisica,a caror culoare nu mi-o pot aminti de nici un fel....stie cineva ce poate insemna acest vis?este prima oara cand visez animale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Visul tau poate semnifica inceperea unor relatii de prietenie curate, sincere, integrarea intr-un grup de persoane placute, dar printre care se pot afla si catvea nesincere, ipocrite.

      Ștergere
  84. Buna seara,am visat multi pui de caine,erau micuti si albi foarte albi imaculati,dar printre ei se aflau si pui de pisica nu multi,doar cativa nu cred ca depasau de 4-5-in toata multimea aia imensa de catelusi,culoare pisicilor nu o stiu,ori nu imi aduc aminte ori nu am putut-o vedea,ideea e ca,nu stiu de ce dar nu imi pot scoate visul asta din cap,aveti idee ce ar putea insemna

    RăspundețiȘtergere
  85. Va rog sa.mi spuneti si mie ce inseamna cand visezi o pisica adulta alba cu pete negre, dar cheala, care apare ca un spirit noaptea in diferite locuri din casa, si te sperie cu un planset de copil sugar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu raspund anonimilor. Daca vrei o interpretare a visului tau inscrie-te te siteul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  86. Am visat ca o pisica roscata s-a repezit la un pui de pisica tot roscat si l-a muscat.L-am salvat despartindu-i.Ce semnifica acest vis?Multumesc anticipat ptr raspuns.Astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Danny. Este vorba despre despre dorinta ta (subconstienta) de a "salva" un simtamant de iubire sau atasamant afectiv incipient, ce era amenintat de un puternic simtamant negativ din tine insuti. Desi te-ai semnat, nu esti inregistrat, figurezi ca si anonim. Data viitoare inscrie-te pe site-ul pentru a-ti raspunde.

      Ștergere
  87. Eu am vist ca fugarem o pisica gri. Voiam sa o imblanzesc, si o fugaream printr o padure inghetata.
    Ea se urcase pe un deal de geata, foarte vertical si se uita la mine cum ma urc dupa ea. Cand am ajuns si eu sus a început iar sa alerge. Apoi am alunceat si eu si ea intr o prapastie, si aproape o prinsesem. Dar din prapastia aia am ajuns intr o camera iar ea s -a bagat sub un scaun si facea chestia aia pe care o fac pisicile cand sunt amenintate. Isi arata coltii.
    De nu stiu unde a mai aparut o pisica pe care am luat o in brate, iar cea pe care o urmaream a dispărut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Pisica gri poate simboliza un ideal sau un aspect despre tine insuti (nu lipsit de primejdii) la care nu reusesti sa ajungi desi faci eforturi in acest sens. In cele din urma, este mai bine (deocamdata) sa te focalizezi spre ceva tangibil, aflat la indemana ta (a doua pisica).

      Ștergere
  88. Buna! Eu am visat-o pe pisicuta mea ca era tare bolnava si am mers cu ea la mai multi medici veterinari si nimeni nu imi spunea ceva concret, dareu intelesesem ca e intr-o stare foarte grava si ca s-ar putea sa moara :( .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Desi te-ai semnat, pe blogul meu apari ca si un anonim. Nu ofer interpretari ale visurilor anonimilor. Inscrie-te pe site-ul meu (vezi in partea de jos a blogului) si iti voi raspunde.

      Ștergere
  89. Am Avut Cel mai urat vis din toata viata mea si am cautat pe net dar nu am gasit absolut nimic sper ca cineva sa ma ajute , va rog frumos.

    Am visat ca eram acasa in constanta si ca am furat 5 milioane de la taica meo ca sa ma duc sa ma droghez, cand am iesit din casa eram in ploiesti si m am intalnit cu un baiat faby am mers unde era o casa in constructii acolo el a scos un plic si am fumat dupa care am vazut o suvita de par prinsa de un fel de carlig am tras de suvita pana m am ridicat vre o 2 etaje atunci am observat ca juvita nu era legata si ca eu stateam in aer, am facut un nod , dupa m am trezit in constanta(tot in vis) langa un prieten adi cica ne drogasem , am zis ca plec nustiu unde , cica am plecat dupa m am intalnit cu fratele meu si cu adi si radeau de mine ca am adormit . dupa am intrat in casa cu faby(nustiu de unde aparuse iar dar de data asta in constanta) si se trezise mama si l am gonit repede sa nu l vada mama , dupa vre o 2 minute am vazut o umbra stranie iesind din camera unde era mama , nici 3 secunde n au trecut ca m am trezit cu o Pisica Alba care se lingea cu mine s au ma musca de fata si striga ricky way , am incercat sa o dau jos dar imi era frica sa nu ma zgarie , am dat-o pana la urma jos dar pana sa cada jos m am trezit ! super ciudata terminarea visului, va rog ajutati.ma !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Toate aceste lucruri care se petrec la Constanta, inclusiv partea cu drogurile si faptul ca ajungi la un moment dat sa fii suspendat in aer, par sa indice o problema nerezolvata de acasa, pe care incerci sa o eviti, sa ti-o alungi din minte. Pisica de la sfarsit poate semnala ca aceasta tendinta a ta, aparent "blanda," inofensiva, iti poate provoca neajunsuri, te poate rani intr-un fel sau altul.

      Ștergere
    2. Multumesc, a doua zii dupa am visat un soldat beat care si a facut treaba dar cei din armata au crezut ca nu si a facut-o si l au omorat eu eram gen spectator nu ma vedeam pe mine insusi.
      a 3 zii adica ierii am visat ca imi placea mult de o fata si ca mereu stateam dupa ea.
      iar astazi cel mai urat vis care l a intrecut pe cel cu pisica, am visat ca am omorat cel mai mare sef de politie(AGent Federal) si ca eu eram agent + am omorat-o si pe sora mea , la sfarsitu visului eram suspect de moartea federalului dar pana sa terminat visu m am intalnit cu 2 fete(Agente) si ele ma tot acuzau de moartea federalului si le am zis ca nici nu aveam cand ,ca eu eram plecat in ziua aia(le mintisem) pana la urma am scapat nevinovat. Pe Federal il injunghiasem langa umar spre inima undeva ascuns oricum.. Te rog Diana Spune mi ce inseamna visele astea ca pana acum n am mai visat nimica si acum visez doar porcarii...

      Ștergere
    3. Soldatul beat poate reprezenta o greseala neintentionata a ta, iar omorarea sefului simbolizeaza nesupunerea ta fata de cienva care incearca sa te controleze. Desi ai scapact cu "basamaua curata" fata de o regseala de a ta esti, totusi, cuprins de remuscari. Faptul ca o omri in vis pe sorata poate dovedi niste simtamnite potrivinice fata de ea. Poate crezi ca a facut ceva impotriva ta, si esti suparata pe ea.

      Ștergere
  90. Bună Diana,

    Am visat ca eram într o camera cu mai mulți oameni și pisica mamei a venit lângă mine speriata încerca sa se urce pe mine dar parcă era paralizata de frica. Am luat o în brațe și am simțit cum îi bătea inimioara, am mângâiat o și ușor ușor s a liniștit și aproape a adormit. Poți te rog sa mi spui ce semnifica ăsta? Mulțumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Bety. Acest vis poate semnala ca ai intrezarit, cumva subconstient, o problema sau o suferinta a mamei tale, si incerci (desi nu stii cum sa faci asta) sa o alini.

      Ștergere
  91. Buna Diana!!! Spune'mi te rog cum fac sa ma semnez pe blogul tau?!?! Am avut un vis foarte ciudat...si tare mi'as dori o interpretare!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Esti deja inregistrata. Poti sa-mi povestesti aici visul tau...

      Ștergere
  92. Buna Diana..avem acelasi nume...ha ha ha....dar am nevoie sa imi explici un vis daca poti.eram acasa la mine si uitaduma pe geam vad o pisic alba care vroia sa fete pe pervaz....il chem repede pe sotul meu ca sa vada dar pisica disparuse si in locul unde vroia sa fete am vazut ca a lasat un minuscul copilas nou nascut dar era numai piele ...ii arat sotului si il lua cu o penseta ca sa il vada deci atit de mic....m-am trezit tare speriata ....acesta e visul meu...daca umi poti spune ceva???.iti multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, dimi dia. Visul tau poate reflecta o dezamagire, faptul ca o mare nazuinta a ta se materializeaza in ceva insignifiant ori ca cineva (eventual sotul, dar nu neaparat) iti minimalizeaza o reusita importanta tinand poate de feminitatea ta, de natura ta ca si femeie.

      Ștergere
  93. Buna Diana,
    Numele meu este Magda si te rog sa ma ajuti cu interpretarea unui vis cu paianjeni:
    Eram la mine in bucatarie, si, cand am deschis usa unui dulap, am vazut ca acesta era plin cu mii de paianjeni, erau tata de multi ca dulapul era negru,ei fiind de toate dimensiunile; scarbita si speriata am trantit usa dulapului, moment in care s-a auzit un zgomot ca si cand paianjenii ar fi cazut. In momentul acela, o prietena care era in vizita la noi, a ridicat iar usa dulapului si cu o lovitura a strivit cel mai mare paianjen, care avea dimensiunea cat a unui pumn de adult.Am rasuflat usurata pentru ca de fapt omorase capetenia paianjenilor.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna.Apreciez ca ti-ai asumat un nume, insa apari ca si anonim. Asa cum am mentionat de nenumarate ori, nu ofer intrepretari ale viselor anonimilor. Te poti inscrie pe site-ul meu (in subsolul blogului)....

      Ștergere
    2. sunt deja inscrisa

      Ștergere
  94. Am avut un vis in urma caruia m-am trezit foarte speriata si panicata.
    Am visat ca am gasit sub saltea un copil, un bebelus mai exact, invelit
    intr-o carpa precum sunt cele de bucatarie. M-am dus lla tata sa il arat,
    copilul a inceput sa planga, se zvarcolea si s-a dezvelit, moment in care am
    vazut ca are coada de purcel, una rasucita ca un tirbuson. Ne-am panicat si
    am zis ca e mai bine sa-l aruncam, sa nu ne aduca probleme.Imediat ce am
    zis asta, bebelusul sa transformat intr-o pisica neagra, identica cu cea pe
    care o am eu in realitate. Mi-am dat seama ca nu este ea si am iesit pe
    scara blocului vrand s-o arunc, insa se aata de mine si nu puteam sa scap de
    ea, nu voia sa-mi dea drumul. M-am speriat si am lovit-o cu capul de
    perete, apoi am aruncat-o la etaj (in realitate n-as face niciodata asa
    ceva, m-a surprins maxim gestul asta), rasufland usurata ca am scapat de ea.
    Dar in secunda urmatoare era din nou langa mine, evatamata si mieuna si se
    dadea pe langa mine. Am luat-o de ceafa, am oborat scarile blocului si am
    dat-o afara din bloc, dar intra inapoi printr-o spartura a usii. Am acoperit
    spartura cum am putut, apoi am fugit repede in casa pentru a nu ma prinde
    pisica. M-am bagat in pat langa sotul meu, iar pisica mea (pe care o am si
    in realitate) a veni langa mine s-o mangai si s-o alint. Chestia e ca erau
    doua pisici, una statea langa mne si una la picioare. Sotul mi-a spus
    initial ca e aceeasi pisica, dand de inteles ca sunt obosita si nu vad
    bine. Dar cand au veit amandoua langa mine, pisica mea a incercat s-o
    indeparteze pe cealalta, moment in care sotul mi-a zis ca normal ca e geloasa
    pe cealalta din moment ce nu are ce cauta in casa. Tot el a facut lumina in
    camera si atunci am vazut ca pisica pe care o mangaiam era un gri deschis,
    o culoare spalacita si albicioasa. M-am speriat si am vrut soo dau afara, dar in momentul ala m-am trezit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ana. Visul tau poate semnifica pericolul ca in viata ta sa apara, sa intre o persoana aparent binevoitoare, dar care are intentii rele, incearca sa te acapareze, sa-ti rapesca afectiunea, poate prin intermediul oamenilor indragiti, care nu ii sesizeaza ipocrizia.

      Ștergere
  95. Buna. Aseara am avut un vis in care eram cu tatal meu in camera si pe geam a intrat o pisica pe care am incerxat sa o alung si m-a atacat. M-am trezit din somn in momentul in care mi-a intrat sub tricou. Chiar cred ca visul asta nu este doar asa pentru ca trec printr-o perioada mai urata sa zic asa...

    RăspundețiȘtergere
  96. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  97. Buna, am visat aseara ca detineam o pisica (cred ca era neagra) cu care dormeam in pat. In mijlocul noptii s-a trezit dintr-o data si a inceput sa atace ceva, sarind isterica prin pat. In camera nu era absolut nimeni. M-am trezit instant, destul de agitata. Ce ar putea sa reprezinte visul asta? P.s: Cand m-am trezit, mi s-a parut ca vad la marginea patului, langa mine, o umbra. Sunt constienta ca atunci cand te trezesti brusc, e posibil ca parti ale creierului sa fie inca in stand-by si din cauza asta sa ai vedenii (cum se intampla si cu paralizia in somn), insa mi s-a parut interesant visul. Mersi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Psica din visul tau poate simboliza instinctele tale, care iti semnaleaza un pericol neintrezarit la prima vedere din traiul tau de zi cu zi.

      Ștergere
  98. Buna, Diana. Am visat ca eram la bunici la tara m-am sculat si aveam un plover pe mine si am iesit afara, afara batea vantul si mi-era putin frig, m-am urcat sa iau ceva din pod, podul era diferit era mare si semana cu un stadion de fotball era inclusiv si iarba cred si in el erau mai multi prieteni carora nu leam dat seama si o fata, o fata pe care mi-o amintesc de cand eram mic nu am mai vorbit cu ea de cativa ani. Fata mi-a zis ca vrea sa ma sarute de m-ai multe ori cu limba s-a transformat in pisica, o pisica care avea vocea fetei respective exact lafel nu imi aduc aminte culoarea pisicii cred ca era alba nu am bagat de seama si cu-m era frig afara iar eu am vrut sa plec ea a venit la mine si s-a suit pe spatele meu si imi tinea cald si cum eu prefer pisicile mai mult decat cainii am lasata sa se suie pe mine cel putin pe spate si sa vina cu mine si arata atasata de mine ca si cand ma iubea iar eu ma simteam bine ca imi tine cald am plecat cu ea sa iau o jacheta s-a mi-o pun pe mine si am cautat cu ea iar uneori ea imi spunea ca ma iubeste eu simteam la fel si ca vrea sa fie cu mine toata viata desi in adancul meu nu vroiam sa fie cu mine pentru totdeauna poate doar o zi si m-am dus dupa jacheta in casa dupa ce am cautat in cateva locuri afara si nu am gasit jacheta asa ca am plecat in casa in casa vorbeam cu pisica ceva pana am auzit pe mama si tata vorbind si am luat pisica in brate si am decis sa taca sa nu mai vorbeasca ca un om ca sa nu afle parintii mei si a tacut iar ea ma lins pe buze deoarecee inainte tot vroia sa ma sarute iar eu am scos limba si am lasato sa ma linga pe ea era foarte ciudat deoarece aveam impresia ca e o fata care ma saruta si avea o limba foarte mica si i-am spus sa nu ma muste se limba si nu m-a muscat asa m-am sculat confuz desii mi-a placut sa o sarut si simteam ca ma iubea si mi-o si tot zicea cu voce umana am cautat ce reprezinta acest vis dar nu am gasit nimic apropiat de ce am visat eu poate am omis ceva sunt nesigur, ti-as fi recunoscator daca ai putea sa imi spui cam ce semnifica acest vis.

    RăspundețiȘtergere
  99. Buna, Diana. Am visat ca eram la bunici la tara m-am sculat si aveam un plover pe mine si am iesit afara, afara batea vantul si mi-era putin frig, m-am urcat sa iau ceva din pod, podul era diferit era mare si semana cu un stadion de fotball era inclusiv si iarba cred si in el erau mai multi prieteni carora nu leam dat seama si o fata, o fata pe care mi-o amintesc de cand eram mic nu am mai vorbit cu ea de cativa ani. Fata mi-a zis ca vrea sa ma sarute de m-ai multe ori cu limba s-a transformat in pisica, o pisica care avea vocea fetei respective exact lafel nu imi aduc aminte culoarea pisicii cred ca era alba nu am bagat de seama si cu-m era frig afara iar eu am vrut sa plec ea a venit la mine si s-a suit pe spatele meu si imi tinea cald si cum eu prefer pisicile mai mult decat cainii am lasata sa se suie pe mine cel putin pe spate si sa vina cu mine si arata atasata de mine ca si cand ma iubea iar eu ma simteam bine ca imi tine cald am plecat cu ea sa iau o jacheta s-a mi-o pun pe mine si am cautat cu ea iar uneori ea imi spunea ca ma iubeste eu simteam la fel si ca vrea sa fie cu mine toata viata desi in adancul meu nu vroiam sa fie cu mine pentru totdeauna poate doar o zi si m-am dus dupa jacheta in casa dupa ce am cautat in cateva locuri afara si nu am gasit jacheta asa ca am plecat in casa in casa vorbeam cu pisica ceva pana am auzit pe mama si tata vorbind si am luat pisica in brate si am decis sa taca sa nu mai vorbeasca ca un om ca sa nu afle parintii mei si a tacut iar ea ma lins pe buze deoarecee inainte tot vroia sa ma sarute iar eu am scos limba si am lasato sa ma linga pe ea era foarte ciudat deoarece aveam impresia ca e o fata care ma saruta si avea o limba foarte mica si i-am spus sa nu ma muste se limba si nu m-a muscat asa m-am sculat confuz desii mi-a placut sa o sarut si simteam ca ma iubea si mi-o si tot zicea cu voce umana am cautat ce reprezinta acest vis dar nu am gasit nimic apropiat de ce am visat eu poate am omis ceva sunt nesigur, ti-as fi recunoscator daca ai putea sa imi spui cam ce semnifica acest vis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Vali. Tinand cont si de preferinta ta pentru pisici, cred ca visul tau oglindeste de fapt nevoia de a te bucura de o afectiune feminina, de compania unei femei in stare sa te iubeasca neconditionat si sa te protejeze. Exista o multime de senzualitate in visul tau. Poate ca ai intalnit deja o femeie ce pare sa fie foarte senzuala si protectoare, fie ti se poate intampla asta in curand.

      Ștergere
  100. Buna eu am visat un motan ce dormea pe patul meu am incercat sal dau jos dar a incercat sa ma prinda de mana si ma prins dar nu ma musca sarea la mine si scotea un sunet cum face un motan cei amenintat si tot sarea sa ma muste

    RăspundețiȘtergere
  101. Bună, am visat vreo 3-4 pui de pisica, care erau foarte rai , ma tot zgariau si ma muscau tare de mana. Cand indepartam unul, venea celalalt ... si tot asa.. puii erau mici albi, cu putin negru. In vis, stateam sa ma muste de mana deoarece eram constienta ca sunt pui, si nu patesc nimic 😊

    RăspundețiȘtergere
  102. Am visat ca fugeam de cineva cu masina si in brate aveam o pisica slaba, bolnava, vai de ea parca imi cerea sa o protejez iar eu am aruncat o din masina apoi parca imi parea rau dar nu m am intors dupa ea.
    Ce poate insemna? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna Diana, acum 2 ore eram singur in casa si in timp ce ma-ndreptam spre camera, am auzit 3 mieunaturi de pisica. Desi parea atat de real sunetul si atat de aproape de mine, totusi nu era nimic. Foarte ciudat! Ce-nseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
  104. Buna Diana popescu sami scuzati grafica nu am fost chiar asa bun la limba si literatura romana . Bun am avut un vis tare ciudat si nu stiu ce ar vrea să însemne poate ma poti ajuta am ramas pe gânduri de cand cu visul acesta bun am visat ca eram in in pat dormeam deodată m-am trezit auzind miorlaind in bucătărie ma duc duc dupa sunet se auzea dupa calorifer bag mana si scot 2 pisici negre si una galbenă mititele nu erau mari 3 in total deodată au inceput sa ma muste zgaraie am deschis usa de afara sa le arunc afara ele tot intrau le băteam rupeam picioarele tot intrat deodată apare cred ca Mama la pisici la usa era galbenă si a inceput sa faca ca toate alea eu iti spun exact cum sa intamplat la un moment dat seama ca e un vis si trebuie sa ma trezesc dar nu puteam in vis am început a zice i rugăciune tatal nostru degeaba nu m-am putut trezi de o deodată am zis asa mama adu-mi agheazma si in timpul acela m-am trezit de atunci e i saptamana ma tot gandesc ce o inseamna te rog sa ma aburi daca poti asa numai stau cu griji ca ar fi cv rău

    RăspundețiȘtergere
  105. Bună. Am avut un vis urat și am tot căutat interpretarea sa. Și v-am găsit. Sper sa pot primi o interpretare.
    Eu sunt manichiurist și am visat ca o clienta (care exista și în realitate) mi-a făcut cadou doua pisici. Una mare și un pui (păreri mama și pui). Le-Am dus intr-un apartament care nu era al meu. Imediat după, la munca o colega apeopiata mie, m-a luat lanț discuție prin care îmi spunea ca din surse sigure a aflat ca am vorbit lucruri rele despre ea ( iar eu nu prea am încercat sa vin cu argumente, chiar dacă știam ca este neadevarat). Ulterior în vis au apărut secvențial persoane pe care în viața reală le cunosc, dar care nu apăruți legătură una cu alta. După discuția avuta cu colega mea, în vis apăruți apărut și șefa mea ( cu care în realitate am o relație de prietenie ) și care îi spunea colegei mele ca e sigura ca nu am spus lucrurile alea despre ea pentru ca mă cunoaște și mai degrabă, dacă as avea o problema cu ea i-as spune direct. Colega mea părea ca în continuare nu crede și ca so ca o crede mai mult pe cea care i-a spus despre mine ( persoana pe care nu o cunoșteam un vis, dar nici în realitate). Eram arat de frustrată ca nu sunt crezută încât am început sa plâng. Arat în vis , cât și în realitate. Imediat după a reapărut peisajul cu pisicile. Am vrut sale iau, dar am descoperit ca cea mare ieșise din casa. Când m-am dus sa o caut pe cea mica, nu o găseam.
    Tot în vis a apărut și iubitul meu cu care trebuia sa na întâlnesc, dar parcă de fiecare data apăreau alte lucruri și nu mai ajungeam la el.
    Acesta a fost visul și sper am un răspuns.
    Va mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna ziua, am visat ca erau o pisica de culoare roscovana sper ca ma exprim bine la culoare, si statea intinsa si dintr-o data s-a trezi mergea usor spre pat si ii iese din burta 2 sobolani de culoare verzui deschis ..... sper sa primesc un raspuns ce ar inseamna ca nu gasesc ce am visat eu ... P.S. specific ca si pisic si cei 2 sobolani se uitau fix pe mine cu niste ochii mari !

    RăspundețiȘtergere
  107. Buna ziua! Se poate, va rog, sa mi interpretati un vis cu pisici?
    Aveam o pisica alb cu negru, gestanta pe care am ajutat o sa nasca. Era la mine in pat, initial au iesit doi pui dupa care pisica s a pus pe spate si impingea cu putere, pui ieseau cu viteza si se loveau de perete. In total au fost 27 de pui. Din ce imi amintesc, parca nu a murit nici unul.
    In viata reala nu am pisica.
    Multumesc mult!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.