Cum sa recunosti un baiat rau si sa fugi..

Vreau sa-ti spun si tie cum sa recunosti un baiat rau si sa fugi..cat te tin picioarele, pentru ca nu-ti va  aduce nimic bun o relatie cu un asemenea specimen..!
Acei baieti rai, de care toate fetele ar trebui sa se fereasca, sunt tare frumusei, bine construiti si spilcuiti, cu haine de firma si cu o reputatie pe masura!
Mari cuceritori de inimi, ei  nu se lauda cu  nicio relatie stabila, fiind disponibili non- stop unei alte provocari...
De obicei, baietii rai se indeletnicesc cu taierea frunzei la caini, traind din stipendiile parintilor sau ale unor alte rude.
Cei care au o slujba, fie si bine platita sunt mai rari si inca mai locuiesc cu parintii lor, facandu-le si lor viata amara..

In mica lor societate, baietii rai sunt un fel de zei, priviti cu admiratie sau invidie de toti ceilalti din jurul lor.
Multe porti le sunt deschise cu usurinta si in jurul lor roiesc ''prietenari'' care fac rost de bani pentru o distractie sau doua.., in neputiinta lor de a-si gasi singuri o fata.

Si atunci. te intrebi, tu, fata cuminte, cum sa-i rezist unuia ca el?

Mai ales cand el s-a uitat, din senin, in ochii tai  cu o "privire interesata" sau poate ti-a spus cateva vorbe care ti-au ajuns la inima..

Cei mai multi dintre baietii rai pun ochii pe cate o fata de liceu cuminte, care tocmai a terminat de citit Maitrey sau alt roman de dragoste celebru, mizand tocmai pe foamea ei de iubire, pe trupul lipsit de experienta si sufletul ahtiat sa daruiasca ..

Dupa ce ii fura o sarutare fierbinte sau profita de naivitatea fetei ii sugereaza sa vina cu lucruri materiale care sa ajute mica relatie sa supravietuiasca..


Asa, fata incepe sa  se scormoneasca dupa banii de alocatie, bijuteriile mamei sau indrazneste sa deschida portofelul tatalui..

Cand este prinsa, are loc o revolta si fata ca sa-si apere iubirea ameninta cu fuga de acasa, alteori ia un pumn de medicamente sau isi cresteaza bratele..
El, baiatul cel rau, se simte mandru, si este lipsit de orice scrupul, asa incat prietena cea mai buna a fetei devine tinta lui imediata..

Iata, cum sa recunosti un baiat rau si sa fugi?
Nimic mai simplu, sanatos si deloc rusinos!

Daca ai  intalnit un baiat rau si nu stii cum sa scapi de el sau ai inima franta, poti sa-mi scrii povestea ta pe email si impreuna cu prietenii blogului meu te vom ajuta.

Aveti grija  inimile voastre!


Copyright © diane.ro
Fetele cuminti si baietii obraznici
De ce ramai langa barbatul care te bate?
Trasaturile fetei si personalitatea barbatulului la care visezi
Despre onoarea barbatilor adevarati
Cum sa recunosti un baiat rau si sa fugi.. Cum sa recunosti un baiat rau si sa fugi.. Reviewed by Diana Popescu on decembrie 31, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. asa este !
    de cand femeia nu se mai uita la sufletul barbatului ci la muschiuletii lui , s-a tampit de tot , saraca !

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este!doar ca nici barbatii,nu prea mai au suflet in zilele de azi si....cam asta e!sigur pana la varsta de 27ani poate te mai uiti la,,muschiuleti,,dar dupa 30 in mod sigur,vrei altceva si nu prea mai gasesti acest,,altceva,,la masculii care daca au,,patratele,,trebuie sa le vada,,cat mai multe,admiratoare,,daca nu poseda asemenea,,minunatii,,vor doar aventuri oricum,ca de asumat alte lucruri...cam dau bir cu fugitii!si atunci treaba cu SUFLETUL BARBATULUI,cum ramane? s a tampit de tot,saracul!

    RăspundețiȘtergere
  3. BRAVOOOOOOOOOOOOOOO!bine spus!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.