Mesaje de Anul Nou în franceză


Desi sunt pasionata de limba engleza, nu am cum sa neg farmecul si marea putere de sugestie a limbii franceze, ale carei cuvinte nu au cum fi traduse cu adevarat nici in dragoste, si nici macar in mesaje de Anul Nou precum cele de mai jos. Resemnata cu gandul ca orice fel de traducere inseamna de fapt o tradare, mai cu seama in poezie, mai ales din franceza in romana, m-am incumetat totusi sa investmant in limba noastra aceste scurte mesaje, urari sau SMS -uri de Anul Nou.
Cat de mult am reusit, ramane la latitudinea dumneavoastra


Je t'offre milles et une fleures de milles couleurs qui te portent pour te dire de tout mon coeur bonne et heureuse anneé!
Iti ofer o mie si una de flori de o mie si una de culori pentru a-ti ura din toata inima mea un bun si fericit an!

Regarde autour de toi on est déja en 2018, et nous sommes toujours heureux ensemble, Bonne Année!
Uita-te in jurul tau! Este deja 2018 si suntem in continuare fericiti impreuna. Un An Nou fericit!

Une grande pensée pour toi et bonne année!
Un mare gand legat de tine si un an bun!

Bonne année; 2018! La santé, meilleurs vœux et que du bonheur.
Un An Nou fericit, 2018! Sanatate, cele mai bune urari si fericire.

Bonne Année 2018 à vous tous!
Un An Nou fericit 2018 tuturor!

Au menu 2018: velouté de santé, hors d'œuvres de bonheur, filet d'amour, sauce tendresse et café d'amitié.
Meniul anului 2018: un sos magic de sanatate, hors d'œuvres de fericire, fileu de iubire, sos de tandrete si cafeaua prieteniei. (Suna cam aiurea, dar in limba franceza, "velouté" este un sos alb si fin facut din zeama de carne, de pui sau de peste! Asta e problema cu traducerile ce incerca sa pastreze cat de cat atat litera cat si spiritul...)Ceci est un SMS qui pense tout seul, il choisit automatiquement la personne la plus gentille et la plus adorable de mon répertoire: et c'est toi qu'il a choisi par mérite pour te dire Bonne Année!
Acesta este un SMS care gandeste de unul singur; el alege automat la cea mai dulce si mai frumoasa persoana din anturajul meu: te-a selectat pe tine drept cel mai potrivit om pentru a-ti transmite un An Nou fericit!

Que le bonheur soit au rendez-vous dans votre cœur et dans ceux de vos proches à l'aube de l'an nouveau! Bonne et heureuse nouvelle année!
Fie ca fericirea sa aiba rendez-vous in inima ta si in cele ale oamenilor tai apropiati in pragul noului an! Un an nou bun si fericit!

A l'occasion de cette nouvelle année 2018 je te souhaite tous mes voeux de bonheur et surtout de santé et que la nouvelle année déborde des bonnes surprises Bonne Anneé!
Cu ocazia Anului Nou 2018 iti transmit toate urarile de fericire si mai ales sanatate, si fie ca noul an 2018 sa iti aduca numai surprize placute.

Mon texto n’est pas un SMS parmi d’autre. Je pense vraiment ce que j’écris quand je te dis que tu es la personne la plus géniale que je connaisse. Passe un bon réveillon!
Acest text nu este un SMS asemeni altora. Eu cred cu adevarat in ceea ce iti scriu atunci cand iti marturisesc ca esti cea mai importanta persoana cunoscuta in a mea viata. Un revelion fericit!

Je te souhaite 12 mois de joie.
Iti doresc 12 luni (pline) de bucurie.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Mesaje de Craciun si anul nou in germana | SMS-uri si urari

Mesaje de Craciun si anul nou in engleza | SMS-uri si urari

Mesaje de Craciun in franceza | SMS-uri si urari


Mesaje de Anul Nou în franceză Mesaje de Anul Nou în franceză Reviewed by Diana Popescu on decembrie 30, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.