Horoscop Balanta ianuarie 2014

Horoscopul Balantei ianuarie 2014 anunta o perioada strabatuta de o mare temeritate si ambitie in afirmarea intereselor si telurilor personale, o conjunctura de bun augur in viata sentimentala si cea profesionala, dar si necesitatea de a da dovada de o sporita prudenta in plan financiar.

Luna noua ivita pe 1 ianuarie 2014 in mobilizatoarea zodie a Capricornului si a patra casa a Balantei are adeseori rolul de a te elibera dintr-o pagubitoare rutina asociata cu familia si caminul. In acest context, poti pune la punct un proiect de reamenajare a casei, ori de schimbare a locuintei. Vechi sau nerezolvate probleme din familie tind a te preocupa, cu atat mai mult cu cat ai oportunitatea de vedea relatia cu cei dragi dintr-o proaspata si armonioasa perspectiva.

Cuadratul Soarelui cu Marte din 3 ianuarie pare a-ti prilejui mai multe confruntari cu oamenii din mediul tau inconjurator, dar si o sporita capacitate de a reactiona rapid si a fi tot timpul pregatit pentru o batalie personala. Ai inclinatia de a interpreta subiectiv actiunile celorlalti, de a le considera atacuri la propria ta persoana si a lua vajnice masuri de aparare sau contraatac. Spiritul competitiv da nastere unei mari impulsivitati, asa ca trebuie sa fii prevazator atunci cand te implici in activitati cat de cat riscante.

Marte in cuadrat cu Jupiter iti starneste pe 9 ianuarie 2014 dorinta de a te bucura de tot ce este mai bun in viata. Neastamparul care te stapaneste te poate face sa fortezi niste usi inchise pentru tine si sa te avanti dincolo de niste limite prestabilite din punct de vedere social sau personal. Pe de alta parte, predispozitia de a-ti supraestima abilitatile si talentele te poate  aduce in situatii avand darul de a te face sa intelegi mai bine ce este posibil si ce nu. Este o vreme oportuna luarii unor decizii intelepte legate de prioritatile vietii tale.

Incepand cu 11 ianuarie, Mercur in tranzit prin Varsator iti stimuleaza mintea spre noi si originale idei, orientate mai cu seama catre un hobby ori o pasiune personala. Placerile trairii sunt aflate cu o neingradita spontaneitate in forme cumva mai elevate, tinand uneori de literatura, muzica, sau arta in general.

Pe 16 ianuarie 2014, Luna plina din Rac semnifica uneori incordarea relatiei cu unul dintre parinti. Pentru a beneficia cat mai mult de libertatea personala este necesar sa te desprinzi odata pentru totdeuna de unele aspecte trecute ale relationarii cu familia.

Libertatea individuala ajune la inalte cote odata cu 20 ianuarie, datorita tranzitului Soarelui in sectorul astrologic al Varsatorului si a cincea casa a Balantei. Nu mai ai de gand sa te ocupi de lucruri extrem de serioase si conventionale, vrand sa te indrepti catre noi perspective ale existentei, care iti fac placere si te incanta. Te poti dedica astfel, inca o data, pasiunilor tale favorite, intalnirilor cu prietenii, petrecerilor. Pari a fi mult mai indraznet, mai direct, mai prietenos si mai spiritual in interactiunea cu cei din jur.

Mercur in trigon cu Marte pe 24 ianuarie 2014 iti confera temeritate si incredere in tine insuti, precum si focalizare in urmarirea telurilor personale. Mai ales din punct de vedere mental, esti mereu gata sa te angajezi intr-o lupta, sa pui la cale noi strategii de impunere a personalitatii si ideilor tale. Notabila energie fizica pe care o ai la dispozitie poate fi pusa la treaba intr-un sport favorit ori intr-o drumetie.

Surplusul de imaginatie ce te caracterizeaza din 31 ianuarie, ca efect al calatoriei lui Mercur in Pesti, reprezinta o arma cu doua taisuri. Poti fi inclinat astfel sa descoperi inovative cai de a-ti imbunatati starea de sanatate, sau dimpotriva, sa te lasi in voia unei panici generate de inchipuite simptome ale unor boli.

Tot pe 31 ianuarie 2014, Luna noua aparuta in cerurile Varsatorului insista inca o data asupra distractiilor, placerilor si atitudinii pozitive din viata. Creativitatea iti este un bun aliat in tot ceea ce faci, inclusiv in expresivitatea comunicarii cu oamenii din imediata ta apropiere. Copilul din interiorul tau iese la suprafata si te inspira sa nu mai iti ingradesti in vreun fel sperantele si nazuintele.

Autentica semnificatie a existentei ori destinului tau castiga teren odata cu aceeasi zi de 31 ianuarie, sub influenta revenirii lui Venus in aspect direct in Capricorn si a patra casa a Balantei. In acelasi timp, niste conflicte ori dispute cu familia sunt pe cale de a-si gasi o inspirata si statornica rezolvare.

Horoscop Balanta ianuarie 2014 – Dragoste

Spiritul liber si ingeniozitatea care te strabat odata cu 11 ianuarie 2014, gratie prezentei lui Mercur in a cincea casa a Balantei, iti ofera sansa de a initia ispititoare jocuri ale dragostei si flirtului alaturi de atractive persoane din mediul tau social. Daca esti deja intr-o legatura de cuplu, pari a beneficia de o sporita si mai deschisa comunicare cu persoana iubita.

Cuadratul dintre Venus si Marte din 16 ianuarie 2014 poate conduce catre o tensionare a relatiilor cu ceilalti, cu precadere atunci cand este vorba despre un flirt ori o tatonare a unei posibile legaturi amoroase la serviciu ori in cadrul unei colectivitati din care faci parte. Nu este cea mai buna zi pentru o poveste de dragoste in sfera ta profesionala ori ocupationala.

Reimprospatarea felului cum te conectezi cu fiinta indragita este la ordinea zilei pe 31 ianuarie, sub efluviile Lunii noi din a cincea casa a Balantei. Inventivitatea te ajuta sa gasesti noi cai de impartasire a iubirii si apreciere a partenerului de cuplu. Balantele singure au prilejul de a se avanta intr-o noua si promitatoare idila.

Horoscop Balanta ianuarie 2014 – Bani si cariera

O mai mare prudenta in chestiunile financiare se impune pe 16 ianuarie, sub impactul cuadratului lui Venus cu Marte. Este posibil sa se profite de tine sau sa fii atras intr-o afacere fara sorti de izbanda. Sunt, totusi, favorizate, activitatile si sarcinile profesionale ce presupun creativitate.

Luna plina rasarita pe 16 ianuarie 2014 in zecea casa a Balantei iti inlesneste impunerea in cariera printr-o mare realizare, la care isi aduce din plin contributia unul din membrii familiei tale. Luminile reflectoarelor sunt fixate asupra ta, asa ca nu trebuie sa te jenezi in a-ti populariza reusitele si competentele. Poti alege, pe neasteptate, o noua cale in sfera profesionala sau ti se poate oferi un foarte avantajos job.

Focalizarea catre munca este invigorata din 31 ianuarie de tranzitul lui Mercur in a sasea ta casa. Ai capacitatea de a te ocupa, cu eficienta, de proiecte ori responsabilitati laborioase sau complicate. Relatia cu colegii se armonizeaza si pari a avea mari oportunitati, mai cu seama daca lucrezi intr-un domeniu asociat cu comunicarea.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013- 2014

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop Balanta 2014

Horoscop Balanta decembrie 2013
Horoscop Balanta ianuarie 2014 Horoscop Balanta ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.