Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscopul dragostei Pestilor 2014 vesteste o perioada de mari sanse in dragoste pentru nativii din aceasta zodie, incepand chiar cu debutul noului an.

Perseverenta lui Neptun de a se regasi in Pesti si intaia casa ta casa nu inceteaza a-ti pune la dispozitie numeroase evenimente sociale in care ai prilejul de a-ti afirma personalitatea si a te delecta intr-un mediu plin de oportunitati pentru flirturi si intalniri amoroase. Desigur, trebuie sa-ti supraveghezi pe mai departe inclinatia de a transforma insipide intalniri sentimentale in uniuni celeste, departe de a te calauzi spre reale impliniri afective.

Daca pana pe 31 ianuarie planeta dragostei este retrograda in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor, prilejuind o regasire si o renastere din cenusa a unei vechi iubiri, dupa aceasta data armonia in iubire poate fi recastigata gratie unei atitudini de camaraderie, de impartasire intelectuala si afectiva a sensurilor comune ale existentei ce poate readuce foarte aproape doi parteneri de cuplu. Mai mult decat atat, parcursul lui Venus in Pesti, avandu-si debutul pe 5 aprilie 2014, iti confera temeritate in depasirea unor probleme acute dintr-o mai veche relatie de cuplu ori in inchegarea unei legaturi sentimentale la care visezi de multa vreme.

Odata cu 6 martie si pana pe 16 iulie 2014, revenirea lui Jupiter in Rac si a cincea casa a Pestilor anunta un ciclu strabatut de mari prilejuri de transfigurare, reimprospatare a unei indelungate relatii de iubire si a angajarii intr-o conexiune cu cineva avand potentialul de a-ti fi un suflet pereche. Ceea ce se intampla in jurul tau si in strafundurile sufletului iti deschide calea spre o contopire de zile mari a simtamintelor si idealurilor legate de dragoste.

Daca Marte se inscrie intr-o miscare retrograda in Balanta intre 1 martie si 20 mai 2014, un interval de timp in cadrul caruia indrazneala ti se poate focaliza mai putin inspirat in viata sentimentala, pana pe 14 septembrie 2014 planeta razboinica iti da ocazia de a depasi limitele unei paguboase timiditati si a a unor complexe necuvenite, indreptandu-te catre innoirea reciprocitatii afective si a unei fagaduitoare idile amoroase. Senzualitatea ajunge la inalte cote, inlesnindu-ti nebanuite placeri erotice intr-o conexiune amoroasa garantata de reciproce sentimente de iubire. Straduieste-te, totusi, sa nu te lasi in voia unei exacerbate gelozii si a unei posesivitati exagerate.

Un interval de timp strabatut de o fierbinte impartasire erotica intr-o stabila legatura de cuplu se anunta in intervalul iunie - iulie 2014.

Incepand cu luna august 2014, se prefigureaza un ciclu de echilibru si calma reciprocitate sentimentala, avand, uneori, tendinta, de a se lasa in fagasul inertiei, obisnuintei si tabieturilor. Este necesar sa readuci in viata erotica scanteia spontaneitatii si a noutatii, chiar daca trebuie sa platesti un mare pret pentru acest lucru!

Intre 4 octombrie si 26 octombrie 2014, ti se poate induce senzatia falsa ca nu esti indeajuns de aproape de persoana iubita. Acestea influenta aparent negativa are darul de te inspira sa cercetezi noi cai de a-ti impleti emotivitatea cu cea a tovarasului tau de viata. Nu te lasa in voia unor neintelegeri ce tin mai curand de capricii si indefinite orgolii personale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Pesti - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Pesti - Dragoste si cucerire

Horoscop Pesti 2014
Horoscop dragoste 2014 - Pesti Horoscop dragoste 2014 - Pesti Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2013 Rating: 5

11 comentarii:

  1. probabil este cea mai nehotarata zodie, habar nu au ce vor, viseaza si atat,poate ii va trezi la realitate 2014

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ohhh...asa e!!!:))

      Ștergere
    2. Is multe de spus mai ales despre unele femei din aceasta zodie..am nesansa saam o relatie cu asa ceva.sa te fereasca sfantu....

      Ștergere
    3. Pestii o zodie nehotarata ???
      Te contrazic pe aceasta afirmatie. Eu sunt in zodia Pesti si sunt foarte hotarat in viata atata timp cat e vorba doar de mine. Singura situatie cand iau o decizie mai greu este atunci cand acea decizie face persoana de langa mine sa sufere si trebuie sa analizez mai mult decizia.
      Nu ai idee cat de hotarat poate fi un barbat din zodia Pesti.

      Ștergere
  2. corect,barbatii(pesti)sunt hotarati si determinati.Nu acelasi lucru il pot spune despre femeile-pesti.Cu ele(misterioase,secretoase,alunecoase,ascunse),e f.greu sa le citesti, sa le descifrezi,pe cand crezi ca ai facut o.......o iei de la inceput!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca majoritatea nu cunoasteti mare lucru despre decrierea celor din zodia Pesti.Atat barbatii ,cat si femeile se impart in doua categorii:unii hotarati ,determinati,altii care se lasa condusi de diferite vicii(droguri ,alcool etc).Eu sunt din zodia Pestilor si am sa va spun cateva lucruri despre mine:am iubit un barbat si i-am fost fidela timp de 16 ani,am avut acelasi job timp de 14 ani,m-am lasat de fumat brusc dupa 18 ani,fara un motiv deosebit,am slabit apoi 20 kg(pe care le mentin si acum),m-am apucat de 2 sporturi despre care se spune ca necesita seriozitare si determinare multa admirata de barbati din toate zodiile.am un al doilea job de 8 ani.Deci ?Cum sunt femeile din zodia pesti?In acelasi timp barbatul prezent in viata mea este un peste de caracter slab,care orice i se intampla pune vina pe altii,dependent de alcool etc.Insa am cunoscut un alt barbat tot din zodia Peste care este foarte serios in ceea ce face,hotarat,determinat.asa ca mai studiati putin oamenii si zodiile.Nu generalizati!

      Ștergere
  3. Elena ma numesc si am zis sa postez si la acest subiect...
    Am si eu niste mici nelumariri si sper ca reprezentantii acestei zodii sa ma poata lamuri...
    Eu sunt rac si pana acum am avut doua mari iubiri: ambii barbati fiind nascuti in pesti.
    As vrea sa stiu de ce barbatii din aceasta zodie pun atat de mult pret pe incredere in cuplu..sa nu devii posesiva sau geloasa (ei insisi fiind foarte posesivi si gelosi) ?!
    De ce sunt atat de atrasi de femeile puternice cu vointa de fier , cum sunt reprezentantele zodiilor de pamant : taur , fecioara , capricorn sau mai ales de scorpioni (zodie de apa) ?!
    ... si ultima intrebare : cum de pot iubi mai multe femei in acelasi timp?! ei sunt celebri pentru don juanismul lor, si pot sa spun ca ultimul barbat pesti cu care am fost exact asa era...se poate ca un asemenea barbat sa fie fidel unei singure femei pentru TOATA VIATA?!
    Mai e o chestie pe care nu reusesc sa o inteleg oricat as vrea: acesti barbati pur si simplu NU SUPORTA femeile care sunt dependente de ei, in schimb ei insisi cauta o femeie puternica pe care sa se poata baza si care sa ii sustina... oare asta nu ii face cumva dependenti ?? eu cred ca da... si atunci de ce oare se mai uita asa scarbiti la o femeie care are nevoie de ei ? nu mi se pare drept..de fapt mi se pare lipsa de caracter din partea lor... ca pana la urma in ce consta dragostea daca nu in a te iubi , a te respecta , a te sustine RECIPROC ?! ..cel putin asta e parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Uffff eu sunt casatorita cu un peste si sunt scorpion!!! Dupa astre combinatia perfecta.. Dar nici pe departe eu sunt vulcanica, iubitoare, cu mult simt al umorului sotul nimic din ceea ce am !Trebuiesc vesnic impinsi de la spate, schimbatori si ascunsi! :-(

    RăspundețiȘtergere
  5. Am uitat sa precizez.. Noi scorpionii gandim mult si avem sentimente complexe.. Iar pentru pesti acest lucru din pacate este greu de inteles!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.