Horoscop Varsator martie 2014

Horoscopul Varsatorului martie 2014 prefigureaza optimizarea felului in care te prezinti lumii, o intensa comunicare si interactiune sociala, scoaterea la lumina a abilitatilor tale de lider, o serie de surprinzatoare si fericite evenimente, dar si dezideratul de a nu ocoli mereu cararile batatorite insa verificate ale existentei.

Revenirea lui Mercur in aspect direct in Varsator si intaia ta casa semnifica, odata cu 28 februarie 2014, depasirea unei perioade de reformulari si reajustari ale vietii personale, ce iti permite sa te concentrezi din nou asupra planurilor tale esentiale si chiar sa iti imbunatatesti imaginea oferita celorlalti. Atitudinea spontana si gandirea obiectiva te pot ajuta sa iti impui cu usurinta pozitia de lider, sa iti intaresti statutul social si financiar.

Pe 1 martie, Luna noua rasarita in Pesti aduce in prim plan autenticitatea si pretuirea fiintei tale, precum si sistemul tau de valori. Pari a fi inconjurat de o aura de stabilitate, seninatate spirituala si incredere in propriile forte.

Marte devine retrograd in Balanta si a noua casa a Varsatorului incepand cu aceeasi zi de 1 martie 2014. Posezi inspirate idei legate de telurile tale, dar punerea lor in aplicare poate fi mai dificila decat pare la prima vedere. Cheia succesului consta in abordarea lor globala, fara a te feri sa faci unele compromisuri. Se impune sa te ocupi de detalii fara a te lasa absorbit de ele si sa te bazezi mai mult pe experienta capatata pana acum, chiar daca te simti frustrat de faptul ca nu te angajezi in noi strategii si abordari.

Din 5 martie, gratie calatoriei lui Venus in Varsator, viata sociala isi deschide larg portile inaintea ta, ai capacitatea de a te apropia intr-o sporita masura de oameni si de a-ti largi contactele cu ei. Libertatea si independenta ce te caracterizeaza acum tind a-i atrage de partea ta pe cei din jur, la fel ca si si atitudinea ta prieteneasca, disponibilitatea de a face compromisuri si a da o mana de ajutor ori de cate ori ai ocazia. In acelasi timp, pari a nazui sa traiesti din plin placerile vietii alaturi de persoane indragite sau prin satisfacerea tuturor celor cinci simturi.

Starea de sanatate tinde a se ameliora ori a nu-ti crea probleme din 6 martie 2014 sub influenta intoarcerii lui Jupiter in turnura directa in Rac. Acest aspect astral te poate face totusi sa fii prea optimist in privinta tonusului tau fizic si pshic, si sa te complaci in unele obiceiuri nesanatoase. Supravegheaza-ti in special predispozitia de a pune pe tine cateva kilograme in plus.

Cuadratul lui Mercur cu Saturn din 11 martie este de bun augur atata vreme cat reusesti sa-ti pastrezi realismul si simtul practic. Capacitatea de memorizare ajunge la inalte cote. Poti fi extrem de critic fata de tine insuti si sa aspiri a te apropia de perfectiune in tot ceea ce faci. Unele zvonuri iti pun la incercare credintele personale. Fii totusi foarte atent la mesajele pe care ti le transmite lumea, intrucat este de asteptat sa-ti parvina o informatie foarte importanta pentru viitor.

Comunicarea ta cu oamenii poarta amprenta curajului si a increderii in tine insuti pe 14 martie, ca efect al trigonului dintre Mercur si Marte. Pare a-ti fi usor sa-ti pastrezi focalizarea si sa iti impui punctele de vedere. Poti avea niste discutii pasionante in contradictoriu, dar trebuie sa iti mentii o atitudine relaxata si sa nu te ambalezi pentru a avea castig de cauza cu orice pret. Vitalitatea crescuta te poate determina sa te dedici unui sport sau sa faci fata cu brio unor sarcini si calatorii foarte istovitoare altadata.

Sub efluviile Lunii pline aparute pe 16 martie in Fecioara si a opta casa a Varsatorului, oamenii din preajma iti pot face viata mai complicata decat te-ai obisnuit a fi de obicei. Deschiderea catre incitante evenimente sociale si interactiunile din sfera personala si cea profesionala nu au cum a-ti dauna atata timp cat nu iti abandonezi autodisciplina si autocontrolul. Prea multe optiuni si activitati iti pot risipi in van energia si te pot indeparta de obtinerea beneficiilor asociate cu  niste importante asocieri sau parteneriate.

Pe 18 martie, sub auspiciile sextilului dintre Venus si Uranus, poti fi placut luat prin surprindere de un notabil eveniment social. De fapt, noi prilejuri de incantare par a apare de chiar acolo de unde te astepti mai putin. Implicarea in lume tinde a te calauzi spre lucruri neobisnuite, avand capacitatea de a te scoate dintr-o plicticoasa rutina. Ai predispozitia de a pretui aspecte ale existentei si ale persoanei tale ce ies din tiparele simtului comun.

Parcursul Soarelui pe meleagurile Berbecului si ale celei de-a treia case a Varsatorului inlesneste, odata cu 20 martie 2014, ameliorarea relatiilor cu rudele apropiate, dar si intensificarea comunicarii cu oamenii, in general. Sunt favorizati mai cu seama nativii ce lucreaza intr-un domeniu legat de relatiile cu publicul.

Trigonul lui Venus cu Marte de pe 29 martie este asociat cu o evidenta apreciere a ta de catre cei din preajma si, din nou, cu afirmarea calitatilor tale de lider. Ai potentialul de a-i indruma pe altii acolo unde iti doresti, de a prelua conducerea unui grup ori a unei colectivitati. Stii bine cum sa te adaptezi oamenilor si circumstantelor, cum sa te porti cu tact, sa instaurezi armonia ori sa inlaturi vrajba.

Un rar dinamism in traiul cotidian te insufleteste sub vibratiile Lunii noi ivite pe 30 martie 2014 in Berbec si a treia casa a Varsatorului. Tinzi a fi cel dintai care se aliniaza unui nou trend si cel care sparge gheata in situatii sociale tensionate sau stanjenitoare. Este, totodata, vremea sa iti extinzi viziunea despre viata, sa inveti noi lucruri, si sa explorezi incitante mistere ale lumii. Bunavointa ta si ideile novatoare pe care ti le exprimi in acest context par a-i motiva pe ceilalti sa-si redescopere si sa-si puna in valoare adevaratul lor potential interior.

Horoscop Varsator martie 2014 - Dragoste

Un ciclu al vietii prielnic infiriparii unei noi relatii de cuplu sau armonizarii celei existente este vestit din 5 martie 2014, ca urmare a tranzitului lui Venus in prima casa a Varsatorului. Schimbarea in bine a infatisarii tale exterioare pare a fi cat se poate de inspirata in aceasta conjunctura astrala, dar, chiar si fara a face asta, tinzi a fi inzestrat cu un farmec aparte, ce are darul de a-i captiva pe cei din imediata ta apropiere.

Venus in sextil cu Uranus pe 18 martie are putinta de a aseza iubirea sub semnul ineditului. Nativii singuri au sansa de a intalni un potential partener in circumstante stranii sau neasteptate. Uneori, cu cat mai mult se distanteaza de viata sociala, cu atat mai mult par a atrage spre ei o persoana la dragostea careia ravnesc de o buna bucata de timp. Varsatorii aflati deja intr-o legatura de cuplu pot fi delectati de surprinzatoare gesturi de afectiune ale partenerului lor.

Horoscop Varsator martie 2014 - Bani si cariera

Luna noua din a doua casa a Varsatorului insista pe 1 martie 2014 asupra sigurantei materiale, a banilor si posesiunilor. Poti avea prilejul de a te lansa intr-o promitatoare initiativa financiara sau a-ti dezvalui noi surse de venituri.

Indiferent in ce stadiu a ajuns viata ta profesionala, este necesar sa ti-o treci inca o data in revista si sa tragi niste invataminte incepand cu 8 martie, atunci cand Saturn se inscrie intr-o miscare retrograda in Scorpion si a zecea ta casa. Daca satisfactiile financiare si profesionale intarzie sa apara, ar fi momentul sa iei decizia de a-ti gasi un nou loc de munca. Nu renunta insa la actualul tau job inainte de a avea garantii ferme ca te vei putea reangaja. Pe de alta parte, poti fi impovarat de mai multe sarcini si responsabilitati decat de obicei sau sa ai un conflict cu un superior.

Incepand cu 7 martie 2014, tranzitul direct al lui Jupiter in a sasea casa a Varsatorului iti daruieste reale, chiar neanticipate oportunitati de a gasi un mai avantajos serviciu sau de a te bucura de niste mult dorite avantaje in cel pe care il ai acum. In cel de-al doilea caz, poate fi vorba despre o avansare ori o marire de salariu. Nu trebuie neglijata insa posibila inclinatie de a te culca pe laurii succesului si a-ti lasa deoparte perseverenta si responsabilitatile.

Intuitia si imaginatia iti sunt aliati de nadejde din 17 martie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Pesti si a doua ta casa. Poti intalni niste oportunitati financiare neobservate de altii si a-ti mari semnificativ veniturile. Este posibil, de asemeni, sa pleci intr-o calatorie de afaceri.



Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Varsator

Horoscop Varsator februarie 2014
Horoscop Varsator martie 2014 Horoscop Varsator martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 25, 2014 Rating: 5

15 comentarii:

  1. Multumim DIANA,pt/horoscop si iarta ne nerabdarea!

    RăspundețiȘtergere
  2. per total se pare ca va fi o luna buna pt.varsatori!sa dea d zeu sa fie asa!multumesc,DIANA si scuza nerabdarea unora care se grabesc mult prea tare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc pentru horoscop.

    RăspundețiȘtergere
  4. calatoria de afaceri,in cazul meu,este planificata la sfarsitul lunii august,dar citesc ca este posibil sa plec in martie ???sper sa nu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar au varsatorii sanse in privinta maririi veniturilor ? Hm...ramane de vazut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depindein primul rand de Varsatori. Acumau ai mai sanse de a face ceva,daca se implica, nu daca stau deoparte.

      Ștergere
  6. Mai avem inca ceva retrogradari pe acolo,sa speram ca totusi ne va fi un gram mai bine ca cele doua luni de pana acum.cand aud de reteogradari,mi se face rau,ma gandesc iar probleme,iar revin ceva probleme?

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne,cat de bine suna totul ! Varsatori,toate panzele sus !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate panzele,dar si ambitia si perseverenta sus. Dumnezeu ne daruieste daca facem ceva in plus in acest sens!

      Ștergere
  8. pare o luna buna, sa dea D-zeu asa cum se spune in horoscop, am nevoie de o schimbare

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am nev.de servici,de certitudine in love,sa dea d zeu sa avem cate ceva din cate ne ar trebui!sunt varsatoare si cu sanatatea simt ameliorari,ca aveam probl.si cu asta!cam cu toate sunt pe butuci,sper sa incep sa le rezolv probl.sa am sprijin astral si divin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Horoscopul ofera niste indicatii. In sensul caacum trebuie sa bati mai mult,pentru a ti se deschide!

      Ștergere
  10. Pai,miscam DIANA de aici inainte,ne miscam mai energic in toate directiile,daca avem si suport astral,merge mai bine!oricum varsatorul este dinamic,efervescent,rareori e,,inert,,!doar ca uneori oricat lupti nu da rezultate,poate si perioade mai nefaste ma rog,mergem cu entuaziasm inainte!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt varsator si vreau sa cer si eu o parere,un sfat astrologic: ar fi oportun sa fac un credit bancar mai...maricel,pentru o investitie de familie, sau sa mai astept (si daca DA, cand ar fi cel mai bine?)? Cum apreciezi ca vor sta varsatorii la capitolul finante-investitii tot anul acesta? Multumesc anticipat pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.