Horoscop dragoste 2014 - Varsator

Horoscopul dragostei Varsatorului din 2014 anticipeaza initial o conjunctura astrala mai putin norocoasa, asociata cu deceptiile sau tainele din viata sentimentala, ce lasa loc, putin cate putin, unei atmosfere destinse si promitatoare, incununata de tot mai mari si mai surprinzatoare oportunitati amoroase.

Desi noul an este extrem de promitator in viata sentimentala, inceputul sau tinde a fi asociat cu cateva aspecte negative. Intrata in noiembrie 2013 in Capricorn si a dousprezecea casa a Varsatorului, Venus continua sa ramana aici pana pe 6 martie 2014. Aceasta conjunctura astrologica te poate orienta catre melancolie, tristete, pesimism, pe de o parte, si spre secrete si mister, pe de alta parte. In cel dintai caz, poti avea de a face cu dezamagiri, singuratate si despartiri, cu relevarea unor impulsuri subconstiente nu tocmai comode. In al doilea caz, este posibil sa te implici intr-o poveste de dragoste tainica, intr-o legatura amoroasa cumva interzisa, ce necesita a fi aparata de barfele si curiozitatea celor din jur. Prudenta se impune mai cu seama pana pe 31 ianuarie 2014, din pricina tranzitului retrograd al planetei iubirii in a douasprezecea ta casa.

Desi pari a nu te simti foarte deschis sau cooperant in acest ciclu al existentei tale, pendularea lui Mercur intre regiunea Varsatorului si cea a Pestilor initiata pe 12 ianuarie si finalizata pe 7 aprilie 2014 te sprijina in comunicarea cu persoana iubita, atat la nivel afectiv, cat si rational. Exista totusi si o paguboasa tendinta de a interpreta gresit vorbele si actiunile tovarasului de viata pe parcursul lunii februarie 2014, ca urmare a parcursului retrograd al lui Mercur.

Potrivit horoscopului dragostei Varsatorului din 2014, situatia se schimba radical in intervalul 6 martie - 5 aprilie, gratie calatoriei lui Venus in Varsator si prima ta casa. Increzator in tine insuti, nu mai ai de ce sa iti ascunzi efuziunile sentimentale, si esti gata sa preiei initiativa in viata amoroasa indiferent daca esti singur sau ai deja un partener de cuplu. Odata cu 23 iunie si pana pe 18 iulie, vizita lui Venus in Gemeni si a cincea casa a Varsatorului te inconjoara cu o rara aura de farmec si iti inlesneste neasteptate, neobisnuite oportunitati in dragoste.

Lucrurile nu inceteaza a evolua in bine din 16 iulie 2014, sub impactul intrarii lui Jupiter in Leu si a saptea casa a Varsatorului. Planeta norocului si optimismului vesteste o perioada nemaipomenit de favorabila invigorarii conexiunilor sentimentale si inchegarii de noi, stabile si armonioase, relatii amoroase. In acest context, nu are de ce sa-ti fie teama sa-ti marturisesti profundele simtaminte, intrucat esti inzestrat cu capacitatea de a convinge si a transmite vibratiile autentice, sincere ale sufletului tau. Mai mult decat atat, esti capabil sa faci niste marete gesturi romantice, lasand deoparte o prea rece ori impovaratoare logica a realului.

Daca lunile august si septembrie par a-ti oferi niste evenimente speciale in relatia de cuplu, sfarsitul lui octombrie si inceputul lui noiembrie 2014 anunta niste decizii extrem de importante pentru viitorul povestii tale de iubire.

Din 5 decembrie 2014, cutezatorul Marte patrunde in Capricorn si intaia ta casa, ajutandu-te sa iti depasesti niste complexe sau niste neavenite impulsuri ale timiditatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Varsator - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

Horoscop Varsator 2014
Horoscop dragoste 2014 - Varsator Horoscop dragoste 2014 - Varsator Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2013 Rating: 5

26 de comentarii:

  1. doamne diana,draga cand am citit la iubire la inceputul anului m am speriat.pt.noi e cam nagativa situatia.am vz.apoi ca se remediaza pe parcurs.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar am suferit o ruptura in rel.mea acum,asa ca parca mi se spune dupa exact ce se intampla in viata mea acum.multumesc oricum pt.horoscop diana!!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa ai parte de toata dragostea,Diana ! desi par superficiali,varsatorii iubesc profund si suferintele din dragoste sunt pe masura...sunt idealisti perfecti si iubirea lor trebuie sa fie una...ideala. Daruiesc mult in dragoste,dar nu primesc prea des atat cat ofera. Doresc tuturor varsatorilor sa fie rasplatiti cu iubirea celor dragi,o merita!!! Si sper sa aiba parte de iubire TOT anul 2014,nu numai in a doua parte...

    RăspundețiȘtergere
  4. varsatorii sunt ,,prosti,,de idealisti!iar asta ne costa.pt.ca sa fii idealist intr o lume pragmatica si nebuna ca zilele in care traim inseamna sa avem cam mare doza de,,naivitate,,!mult prea mult daruim fata de cat primim,doar ca daca e asa,trebuie sa fim recunoscatori ca d zeu ne a creat asa!avem ceea ce f.putini oameni au si sa ne bucuram ca suntem diferiti in sensul bun al cuvantului!nu doar varsatorii sunt idealisti,dar daca ne referim la ei ar fi trebuit sa se nasca intr o alta lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate.....SUNTEM PROSTI DE IDEALISTI si ALTRUISTI.....Doresc tuturor varsatorilor multa sanatate si indeplinirea tuturor IDEALURILOR!!!!

      Ștergere
  5. uite,varsatorilor!diana si vinde blogul,ce facem sa o putem ajuta sa nu faca asta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu astazi am intrat pentru prima data pe blogul ei, nu ma pot pronunta.

    RăspundețiȘtergere
  7. iubesc atat de ,,profund'' incat nici nu mai stiu unde este limita intre dragoste si prietenie,le amesteca, asa ca mai lasa-ma cu varsatorii,nici macar nu le pasa daca altul sufera, important este sa le fie lor bine. Vin apoi spasiti si vor sa-i primesti acasa fara sa dea o explicatie si tot tu esti vinovata ca nu-i primesti, zodie buna nu am ce spune....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca ati avut o experienta nefericita cu varsatorul!este o fiinta dificila si f.greu de inteles!dar crede ma,ca nu i mai rau ca taurul.capricornul,pestii!si DA<are tendinta de a depasi limita unei prietenii uneori si fara sa realizeze asta,pt.ca sunt cu capul in nori!dar va rog,sa va uitati la zodiile care conduc tara;fecioara,scorpion,taur,pesti,la marii bancheri din tara,taur,capricorn!mai uitati va,la primari in ce zodie sunt;iarasi taur,fecioara,berbec,pesti!si UITATI VA la artistii scenei romane;varsatori,raci,gemeni,lei,in mare parte!VA SPUNE CEVA ASTA?unde gasiti mai multi varsatori?si de ce?ca depaseste o limita si au diferite defecte,da!dar vedeti celelalte zodii,CE DEFECTE AU,?eu sunt varsatoare si sincer sunt mandra,de zodia asta,chit ca de mute ori suntem luati de prosti!dar nu prefer sa alerg,numai dupa bani,putere,confort,lux cum fac cele enumerate mai sus!IDEEA PANA LA URMA NU TINE DE ZODIE<TINE DE OM!de educatie,inteligenta,liberul arbitru,intelegeti?pana la urma conteaza caracterul,temperamantul,bunul simt.al OMULUI,nu al zodiei!

      Ștergere
    2. PERFECT CORECT!!!! Varsatorii sunt poate neintelesi,dar adevaratii varsatori,care si-au cultivat spiritul,care si-au dezvoltat caractere frumoase,care au preluat de la astre stralucirea lor,acei varsatori revarsa lumina in jurul lor,iubesc sincer,dezinteresat,nu ranesc si sufera cand sunt raniti,se daruiesc total,sunt sensibili,romanici,fini si intuitivi.Pacat insa ca sfarsesc trist,asemeni unei lumanari care a ars tot ce a avut mai bun si mai frumos in ea...Si totusi...de ei se vorbeste mult si dupa aceea...pentru ca va lipsi lumina lor.Daca ai in preajma un varsator,pretuieste-l si ulciorul plin de dragoste se va revarsa pentru tine!

      Ștergere
    3. mare dreptate ai! proasta zodie. cea mai proasta.dar nu pentru ei, pentru cinne le sta prin preajma.

      Ștergere
  8. da.sunt varsatoare.e corect ce s a scris aici,dar sa nu ne laudam,singuri!ne critica celelalte zodii,poate pe buna dreptate.tocmai pt.ca suntem f.greu de inteles,dimptriva,suntem dati la o parte cu usurinta,nu pretuiti si tinuti pe aproape!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Diana. Traiesc aici din 11 Feb. 1979 si sa presupunem prin absurd ca as avea posibilitatea sa-mi aleg zodia in care sa ma nasc, tot in Varsator as vrea sa fiu...pentru ca las sa intre in viata mea pe oricine, sa stea cat poate dar voi pastra ca prieten(sau iubita) doar pe cine merita cu adevarat...doar se stie ca o femeie frumoasa e o bijuterie, o femeie buna e o comoara intreaga. Pupic.

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt varsatoare si exact asa cum a scris diana,inceputul de an in drag.e dezastru!o amorteala,o imposibilitate de a face ceva oricat m as zbate!astept sa treaca,perioada asta de acalmie,desi luna feb.e luna noastra,dar se pare ca pana n martie,stam cam prost la cap,asta!mai avem putin de asteptat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumoase,cuvinte ale anonim.;;12;17,inteligent,ca mai toti varsatorii!eu,daca mi as putea schimba zodia,as face o adaptandu ma la vremurile astea!doar pt.asta!as alege o zodie de pamant,ei sunt mai sanatosi,rezistenti fizic si bine ancorati,in viata asta materiala!se descurca mai usor,fiind pragmatici!ziceam si eu asa,intr un moment mai delicat in care sunt,ca traim o lume nebuna,in care banul,dicteaza,iar de un varsator idealist,e cam ....VAI!

    RăspundețiȘtergere
  12. Diana,te rog mult,mult,,,URGENT horoscopul pe luna Februarie!!!!!!! Sper sa fie cu vesti bune....Merci mult !

    RăspundețiȘtergere
  13. Da,si eu vreau luna februarie mai devreme .Doar e luna noastra,nu ?Macar februarie sa fie O.K.,ca in rest se pare ca o vom duce cam greu pana la vara,mai ales sentimental.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cat de curand vine horoscopul pe luna februarie 2014, incepand desigur cu varsatorul!

      Ștergere
  14. ii multumim dianei,ca ne accepta graba asta,fiecare vrea mai repede si ,,de bine,,ei,prognoza este cum trebuie sa fie,buna,rea,o acceptam n avem ce face!e adev.pt.varsat.pana prin 6.03.din cate am citit,cam sunt probl.eu,ma confrunt cu ele mai ales in drag.chiar asa este,cum scrie aici!inceput neg.in domeniul asta!dar poate va fi dupa aceea atat de bine,de nu ne va veni sa credem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare asa sa fie de bine din vara, incat sa ne vina greu a crede? Vino ,vara,daca ai stii de cand te-astept!........Acum chiar simt inceputul acela nefavorabil,mi-e teama sa nu obosesc pana la vara.

      Ștergere
  15. HELLO!doar ne vaietam si iar ne vaietam!si eu sunt varsatoare si sincer sper si astept ,,mai bine,,ca intr adevar,nu n e a fost prea ok.pe nici un plan!ma vaiet,nu?da,se pare ca da!din vara ne merge mai bine?din 6martie am inteles,deci mai repede,putin!sa fim iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  16. BUNA<VARSATORI!la multi ani!pt.toti varsatorii si pt.cei nascuti in 4 02.ca mine azi!sa fiti iubiti si sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc anonimului ,si eu sunt nascut pe04-02,dar nu prea sunt iubit,sunt multumit de zodia in care m-am nascut

      Ștergere
    2. Nici eu nu sunt iubita,sunt varsatoare,nascuta in 4.02.dar......am fost doar dezamigita crunt si atat!

      Ștergere
  17. O fi zodia noastra,pacatoasa sau destinul nostru este asa?

    RăspundețiȘtergere
  18. Destinul fiecaruia sau,,crucea,,cum se spune nu tine de zodie,horoscop sau altele.Acest drum in viata este predestinat si noi mergem cu el,indiferent ce spun astrele sau prezicerile.Dar in dragoste pana anul viitor in iulie,se spune ca ne va fi din ce in ce mai bine.Poate asa o fi,depinde de fiecare.Multa sanatate si numai bine pt.varsatori,dar si pt.ceilalti.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.