Horoscop Varsator 2014

Horoscopul Varsatorului 2014 pune accentul asupra sferei tale profesionale, a semnificativilor prieteni si inamici din viata ta, si a situatiei tale financiare. Desi uneori durerose, circumstantele din viata ta amoroasa te indruma spre o autentica conexiune intr-o relatie de cuplu.

Indiferent cum ti-ai construit edificul carierei pana in prezent, din 3 martie 2014, Saturn in tranzit retrograd in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului indica intrarea intr-o perioada dedicata analizarii si redefinirii statutului tau profesional, dar si a pozitiei tale in societate. In functie de satisfactiile oferite sau nu de actualul tau loc de munca, poti lua o ferma decizie de a-ti gasi un nou job. Obligatiile de la serviciu pot fi mai impovaratoare decat de obicei. Se pot ivi probleme in relatia cu un sef sau o persoana care are autoritate asupra ta. Este posibil sa fie nevoie a-ti asuma sporite responsabilitati fata de parinti.

Din 14 aprilie 2014, Pluton devine retrograd in Capricorn si a douasprezecea ta casa, ajutandu-te sa scapi de toate tensiunile si incalcitele poveri psihologice acumulate pana acum. Lui Pluton ii place sa rascoleasca prin prafuitele unghere ale mintii tale, si sa mature din cale, fara nici un menajament, orice impuls subconstient ce iti stanjeneste dezvoltarea. Poate fi vorba despre un proces nu tocmai usor, intrucat, adeseori, nu suntem in stare sa renuntam cu una cu doua la niste paguboase aspecte ale fiintei noastre. Evenimente trecute isi cer cu insistenta rezolvarea. Ai grija cum te porti cu cei din jur, pentru a nu starni vechi resentimente ale unor dusmani ascunsi, ce nu si-au aratat inca adevaratele simtaminte fata de tine.

Potrivit horoscopului Varsatorului 2014, atitudinea fata de latura materiala a existentei tale tinde sa se schimbe odata cu 13 iunie 2014, sub impactul intrarii lui Neptun in miscare retrograda in Pesti si a doua ta casa. Poti sa dai o mai mica atentie preocuparilor financiare, aspirand sa te orientezi spre valori spirituale sau sentimentale ce-ti reflecta autentica ta fiinta interioara. Este un trend benefic, ale caror efecte secundare par a fi insa devastatoare in viata ta de zi cu zi daca nu te supraveghezi cu grija. Neptun te invaluie intr-o aura de visare ori idealism ce este in masura sa te aduca in pragul unor mari pierderi ori esecuri financiare. Nu te lasa ispitit de prea promitatoare investitii ori planuri financiare ce iti fagaduiesc ca te vei imbogati peste noapte. Nu purta o vreme asupra ta multi bani sau vreun card de credit. Traseaza-ti cu realism un buget personal pe un termen cat mai lung si straduieste sa i te conformezi in traiul de zi cu zi.



Jupiter intra pe 16 iulie 2014 in sectorul Leului si a saptea casa a Varsatorului, o casa asociata cu casatoria, parteneriatele si relatiile in doi. Jupiter guverneaza aici orice conexiune umana ce presupune existenta unei pozitii de egalitate. Asta inseamna, ca isi lasa amprenta atat asupra dusmanilor tai recunoscuti cat si a tovarasului tau de viata. Acesta tranzit nu semnifica neaparat ca te vei casatori, ci ca iti netezeste calea spre o veritabila relatie de cuplu. Cu toate acestea, este necesar sa iti supravegezi inclinarea de a fi optimist din cale afara si sa nu te lasi purtat de curent fara a lua nici o notabila initiativa. Demersurile din afaceri, mai cu seama cele legate de vanzari par a se bucura de o favorabila conjunctura.

Pe 20 iulie 2014, Saturn se intoarce in aspect direct in Scorpion si a zecea ta casa, indepartand din drumul tau majore dificultati din cariera. In mod frecvent, acest eveniment astrologic vesteste culegerea roadelor unei munci dedicate, sarguincioase, depuse in ultimul timp. Noi si deloc usoare responsabilitati par a se adauga celor de pana acum. Daca te-ai ridicat la inaltimea ambitioaselor tale obiective, este de asteptat sa te bucuri de o promovare, o marire a prestigiului si statutului profesional. Ai sansa de a fi sub lumina reflectoarelor si a face impresie gratie abilitatilor ori competentelor de care dai dovada. Este timpul sa iti construiesti o solida fundatie a vietii profesionale, astfel incat sa iti continui dezvoltarea pornind de la ceea ce ai realizat deja.

La fel ca in horoscopul Varsatorului din ultimii ani, Uranus se inscrie in miscare retrograda in Berbec si a treia ta casa, de aceasta data incepand cu 22 iulie 2014. Ai mare grija la tot ceea ce spui in acest interval de timp, intrucat ii poti soca fara sa vrei pe cei din imediata ta apropiere. Neglijenta in viata de zi cu zi, mai ales atunci cand esti la volan, poate inlesni implicarea in niste accidente! In acelasi timp, rudele ori prietenii tai se pot indrepta pe carari ciudate, neasteptate ale vietii, luandu-te prin suprindere cu pretentiile si sugestiile lor.

Intoarcerea lui Neptun in tranzit direct in Pesti si a doua casa a Varsatorului sugereaza din 16 noiembrie 2014 instalarea unui sporit simt practic in existenta cotidiana. Pari a distinge cu mai mult discernamant intre iluzie si realitate, si a nu te mai lasa atras de paguboase cai ale destinului. Deschiderea spre latura spirituala a fiintei tale te ajuta sa depasesti mai usor niste probleme legate de bani. Continua sa te conformezi unui stricte balante de venituri si cheltuieli.

Purificat de vechi rani psihice ori emotionale, odata cu 23 septembrie 2014, ai sansa de a intampina cu incredere prezentul si viitorul. Pluton isi regaseste turnura directa in Capricorn si a douasprezecea ta casa, imprimand un sanatos realism dupa ce a aruncat pentru totdeuna la gunoi complexele si dilemele tale trecute. Inamicii nu ti se mai pot deghiza sub blana de oaie a prietesugului, asa ca poti sa te avanti cu mai putine riscuri in viata sociala si cea profesionala.

Din 21 decembrie 2014, ca efect al reinscrierii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a treia casa a Varsatorului, ai inclinatia de a-ti controla cu atentie vorbele si a nu-ti mai da de gol credintele intime ce ii pot soca pe cei din imediata ta apropiere. Interactiunea sociala devine mult mai previzibila, fara a-ti mai pune la incercarea flexibilitatea spiritului. Schimbul de opinii sincer si onest cu cei din preajma ta iti poate furniza nesperate avantaje. Intuitia care te strabate iti poate deschide porti ale norocului ce pareau a-ti fi inchise cu o mie de lacate altadata. Treci printr-un ciclu existential de bun augur invatarii unor noi lucruri, perfectionarii abilitatilor si largirii orizonturilor tale spirituale.

Patrunderea lui Saturn in Sagetator si a unsprezecea ta casa pare a te focaliza asupra felului cum reusesti sa interactionezi cu succes in relatiile cu ceilalti, sa aderi fara probleme la grupuri ori colectivitati din care iti doresti sa faci parte, si sa iti armonizezi conexiunea cu familia. Chiar daca la inceputul acestui tranzit poti avea parte de niste insatisfactii, cu timpul ai prilejul de a invata cum sa te alaturi unor persoane lipsite de superficialitate si a inlatura legaturile umane superficile ori conventionale din existenta ta. Ai putinta de a te desprinde de dependenta dintr-o legatura amoroasa, constatand cu luciditate in ce fel aceasta relatie de cuplu iti poate implini sau nu cele mai adanci aspiratii. Cararea spre materializarea viselor si idealurilor tale cele mai inalte este pe cale sa se limpezeasca, indepartandu-te de vechi dezamagiri si deceptii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Vezi pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Varsatorului in 2014

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Varsator - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Varsator 2014 Horoscop Varsator 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 17, 2013 Rating: 5

32 de comentarii:

  1. Lucrurile par a fi cat se poate de ok la nivel profesional, sa speram ca si din punct de vedere sentimental o sa fie un an bun! Eu am speranta mari de la anul care urmeaza :D

    RăspundețiȘtergere
  2. sa speram maria.si eu sunt varsatoare si pt.mine anul 2013,a f.esec pe toate planurile.orice am vrut sa fac am f.blocata de piedici,desi sunt foate luptatoare, dar nicicum n am reusit nici prof.nici.in drag.dar cred f.tare in numerologie de aceea sper de la anul sa fie ok.pt.zodiile de apa am vz.eu ca a mers bine in 2013.am urmarit in jurul meu si asta am constatat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt varsatoare si am vazut ca a fost enorm de greu in toate prof ...am inteles ca nu suntem norocosi in viata in nici un fel,as dori sa vad 2014 ce imi ofera .?

      Ștergere
  3. nici pt.mine n afost un an prea bun asta.speram ca anul viitor sa fie mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate, nici eu n-am avut un an exceptional profesional, desi, aveam mari asteptari de la acest an. Iar, sentimental din cand in cand, am avut unele deceptii care au culminat in lunile de vara. Sa speram ca, poate pentru noi, varsatorii, 2014 va fi un an al implinirii profesionale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dia,cum crezi tu ca se vor aseza astrele in anul 2017?multumesc,sunt acceiasi zodie cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu vad 2014 un an bun din punct de vedere profesional , ma insel? oricum varsator sunt si eu dar eu ma astept la rau in cariera in 2014 :)

    RăspundețiȘtergere
  7. buna fetelor!!!sunt si eu varsatoare si n am av.un an bun nici eu,nici profesional,nici in dragoste,doar deceptii.sa fim puternice poate la anul va fi mai bine!!!sa fim iubite!!!!nu???

    RăspundețiȘtergere
  8. E de bine..trebuie sa credem asta si totul se va aseza pentru noi...doar suntem puternice!

    RăspundețiȘtergere
  9. doamne sfimte!!!d soara cu previziunile pt.2017????draga mea,nu stim nici anul 2014 cum va fi,poate pana in 2017 nici nu mai traim.e bine sa fim vizionari,dar nu depinde de noi nici macar ziua de maine.nici pana la craciunul asta nu stim ce ne aduce viata!!!nu i asa???sa fim iubite!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. horoscopul dragostei pt.varsator pe 2014,pe cand oare???il astept sa vad daca va fi mai bine,ca in 2013 am av.parte doar de deceptii.pupici,diana!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vine in curand si randul Varsatorului pentru horoscopul dragostei 2014

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un an 2013 dezastruos...depresii,psihiatri,psihologi,psihoterapie,insomnii,mi am amintit tot ce era mai rau in copilaria mea,din fostele relatii...inchei anul la pamant...cel mai prost an din viata mea...daca mai am inca unul asa...nu stiu cum sa pot trece peste...si nu s vreun adolescent rebel...fac 29 pe 27 ianuarie

      Ștergere
    2. diana astept asta de mult timp dragostea dar...nimic .Am 30 ani si nu stiu daca pot crede ca 2014 va fi mai usor,acum numai cred pana nu vad.nici cariera nu a fost buna ce sa zic de sanatate special stresul
      visand calvarul din trecutul meu ca si cum ar fi un film fara sfarsit.daca si 2014 ar fi asa nu stiu ...
      sunt nascuta pe 12 februarie ma uneori regret ziua in care mam nascut

      Ștergere
    3. Am trecut si inca mai trec si eu prin lucruri neplacute in viata. Poate nu la fel de mari ca si tine... Cel putin acum. Insa atata vreme cat te abandonezi dezamagirilor si unei atitudinini negative, lipsite de orice fel de speranta, nu faci decat sa te predai neconditionat unor necazuri si dezamagiri viitoare. Ai incredere in tine insuti, pastreza-ti mintea deschisa spre noi oportunitati si, cred eu, viata ti se va schimba, putin catre putin, in bine! Un an nou fericit!

      Ștergere
  12. multumesc mult!!!esti o scumpa!!

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu sunt varsatoare am vz.aici doara varsatori cu probl.anul asta.asa sunt si eu si chiar ma intreb cum ne va fi la anul?

    RăspundețiȘtergere
  14. 2014 am f.f.f.f multe evenimente....Profesional am asteptari mari,examene grele,concursuri importante pentru cariera mea, imi doresc sa trec cu bine peste toate, sa se schimbe ceva in bine. In plan personal, de asemenea, imi doresc enorm ca familia mea sa reinvie(daca se poarte spune asa...)sa lasam in urma o perioada urata si grea si sa avem forta de a merge mai departe,sa ne bucuram de viata...Mi-am propus sa calatoresc alaturi de cei dragi,sa ,,recuperam"timpul pierdut cu greutatile si grijile coplesitoare. Sunt un varsator optimist,cred in Dumnezeu,ma rog pentru toti romanii,sa avem puterea si curajul de a schimba in bine destinul tarii, sa fim iertati de greseli ,sa ne fereasca Dumnezeu de vreun cutremur mare(cum se tot spune...) si sa traim cu demnitate, linistiti si demni in tara noastra. Diana, ce crezi...visez ca un biet varsator sau visele mele pot deveni realitate ?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu renunti la visele tale personale, faci zilnic ceva concret pentru a ti le implini si iti pastrezi constant o sanatoasa atitudine pozitiva fata de viata, eu zic ca ai sansa de a-ti vedea visele cu ochii.

      Ștergere
    2. Eu cred ca toti avem si vise personale, nu pot renunta la ele, ma motiveaza in fiecare zi. Dar voi face zilnic ceva concret pentru ca aceste vise sa poata deveni realitate.Ma intrebam ce sanse am in viitor,din punct de vedere astrologic?... Multumesc pentru sfat.

      Ștergere
  15. buna seara!sunt varsator si azi mi am rezolvat azi o probl.majora in plan personal.in sf.ne merge parte pozitiva e ok!dar oare in dragoste cand o sa mi mearga bine?scuzati ma ca de fapt ar trebui sa ne multumim cu ce ne da d zeu si sa avem rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  16. multumesc,diana!sa fim sanatosi ca restul vine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Diana,
    merci mult pentru horoscopul postat,
    imi pare foarte realitic, si cel mai important e faptul ca coincide exact cu astetarile mele pentru anul 2014 ca si varsator :)
    speram si ne gindim numai la BINE! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt varsatoare si anul 2013 chiar a fost unul foarte greu, multe necazuri au venit din decizii neinspirate, desi instinctul spunea ceva nu reuseam sa controlez nimic si raul devenea o prezenta constanta in viata mea

    RăspundețiȘtergere
  19. asa si pt.mine!am incercat pe toate planurile vietii sa fac sa mearga lucrurile,m am luptat.am abandonat apoi iar m am luptat si....degeaba!nimic dar absolut nimic n a mers!am avut un cabinet deschis si am incercat in fel si chip sa l fac rentabil si l am inchis pt.ca orice am facut n a mers!fata de anii trecuti,anul asta a fost un esec total,total!dar poate ca trebuie sa fie si asa sa invatam ceva,o experienta de viata f.grea ca sa invatam noi ceva din asta!zic si eu!

    RăspundețiȘtergere
  20. VASATORI DRAGILOR AVEM O ZODE NOBILA SUNTEM ALTRUISTI NOI NU SUNTEM CU BANI MULTI SUNTEM SETIMENTALI SI TINEM LA CASNICI SI DAM MULT VASATORI CARE NU SUNT CASATORITI ANU ACESTA SE VOR CASATORI HA!!AH!!! ANU ACESTA AVEM O DETINATIE NOU APARTE !!! O SA VEDETI !!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa dea DOMNUL,ca anul acesta in plan sentimental sa ne mearga mai bine!asta vreau si eu.sunt varsatoare m am despartit de 4luni de prieten si sper ca in 2014,sa am mai mult noroc!oamenii in general sunt pragmatici,materialisti,cam totul se masoara in functie de cerere si oferta si sincer,parca nu pot tine pasul!cine mai vrea idealisti,romantici,sentimentali,acum?de aia am f.parasita!OAMENII NU MAI AU RABDARE SA TE INTELEAGA!TOTUL E RAPID,TOTUL SE NVARTE IN JURUL BANILOR SI DACA ESTI ...ALTFEL...CA UN VARSATOR,DE EX.TI SE SPUNE BY,BY!DETEST ZODIA ASTA,PT.CA AM 40ANI SI TOATA VIATA AM CAUTAT......IUBIRE,DARUIRE,SENT.FRUMOASE,SINCERE....DAR OAMENII NU MAI VOR ASTA!SI ATUNCI PIERD DE FIECARE DATA!SPER IN CONTINUARE LA MAI BINE,SUNTEM EXALTATI DE FELUL NOSTRU!

      Ștergere
  21. Unde vedeti voi bine pentru varsatori in 2014????Din ce am citit,numai incalceli si contradictii....Pentru noi,pana si predictiile suna ciudat...Ba ca e ceva profesional,ba ca financiar e pericol...Ba ca dragostea promite zile bune,ba ca relatii cam...si dusmani pe fata.Ba Jupiter,mult asteptat in casa a7-a,ba Pluton care nu stiu ce naiba mai face pe-acolo,plus un uranus si un Saturn cu nu stiu ce probleme mai mari sau mai mici...Dar nu auzi si tu o fraza in care sa simt ca am o luminita la capatul unui mult prea lung tunel...indiferent in ce domeniu al vietii ar fi luminita aia...Da,sunt suparat ca m-am nascut in zodia asta.Nu-mi pasa ca in zodia asta sunt toti vizionarii lumii si multe personalitati stralucite....Aia cum d...or fi stralucit?cum or fi fost pozitionate planetele la unii varsatori remarcabili?

    RăspundețiȘtergere
  22. din iulie anul acesta intra jupiter in casa relatiilor la varsator pana anul 2015 in iulie,aproximativ un an,in care se pare ca avem mai mult noroc in acest domeniu!asa am citit,asa spun alte astroloage,ce sa facem?dar sincer,?parca pt.nici o zodie nu merge bine!am vb.cu multe pers.din alte zodii si parca toata lumea e deprimata,nefericita,trista,fara speranta,fara directie,

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.