Horoscop Berbec octombrie 2013

Horoscopul Berbecului octombrie 2013 anticipeaza o intensa nevoie de descatusare din rutina cotidiana, o atitudine optimista si indrazneata in abordarea existentei, ambitioase nazuinte de perfectionare a sinelui si o serie de neobisnuite oportunitati in viata amoroasa.

Luna noua rasarita pe 5 octombrie in Balanta este favorabila largirii contactelor tale sociale si implicarii intr-o activitate avand darul de a atrage asupra ta atentia oamenilor din jur. Poate fi vorba si despre o actiune umanitara sau dezinteresata avand drept tel sprijinirea unor persoane aflate intr-un major impas. Relatiile de parteneriat din plan social si profesional capata intaietate, cu atat mai mult cu cat sunt pe cale de a-ti furniza sporite satisfactii.

O inalta nazuinta de a-ti extinde orizonturile mintii si a te angaja in inedite experiente de viata se face simtita odata cu 7 octombrie 2013, ca urmare a tranzitului lui Venus pe taramurile Sagetatorului. Pari a-ti dori sa acumulezi cunoastere nu numai pentru tine, ci si pentru a o impartasi celor din preajma ta. Nu este exclus sa revezi domenii prin care ai trecut cu multa vreme in urma pentru a-ti sprijini partenerul de cuplu, un copil sau o ruda. Ai la dispozitie un ciclu al existentei prielnic exprimarii verbale si in scris.

Nevoia de a te desprinde de rutina zilnica ia amploare sub impactul trigonului lui Venus cu Uranus din 17 octombrie. Pari a te simti in elementul tau atunci cand esti in mijlocul unui mare grup de oameni, si a intra in legatura cu unii neobisnuiti, capabili a-ti deschide ochii spre nebanuite perspective ale lumii. Strabatut de o efervescenta energie mentala, tinzi a aborda viata lipsit de orice fel de complexe si inarmat cu o notabila atitudine pozitiva.

Pe 19 octombrie 2013, Luna plina din Berbec si prima ta casa vesteste un interval de timp de bun augur in reinnoirea fiintei tale. Poti fi inspirat sa incerci un nou stil vestimentar sau o alta culoare ori aranjare a parului. Reinventarea aspectului exterior iti poate aduce nesperate avantaje. Asigura-te ca te arati celorlalti in cea mai frumoasa varianta a persoanei tale, avand, in acest fel, posibilitatea de a-ti mari increderea in tine insuti si motivatia de a profita cat mai mult de viata. O transformare a lumii tale interioare este si ea binevenita. Poti fi preocupat de felul cum comunici, cum te exprimi, tintind sa relevi celorlalti autentica ta personalitate, mai cu seama daca de obicei esti o persoana retrasa ori timida. Curajul sau indrazneala ce te caracterizeaza iti sunt buni aliati in a face un lucru la care visezi de mult dar nu te-ai incumetat a-l pune in aplicare pana acum.

Esti in stare a-ti metamorfoza cu perseverenta unele aspecte deficitare ale individualitatii incepand cu 21 octombrie, atunci cand Mercur se inscrie in miscare retrograda in regatul Scorpionului. Ai potentialul de a a-ti scoate la lumina talente si resurse interioare pe care le-ai neglijat, marind astfel eficienta impactului tau asupra lumii din jur. In aceasta perioada este indicat sa observi cu atentie trendurile din preajma ta, si sa incerci a te adapta fara a face insa vreun rabat de la esentalul tau mod de a fi. Ai prilejul de a-ti face noi prieteni, dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu-i mai bagi in seama pe cei mai vechi, al caror devotament a fost verificat adeseori pe parcursul anilor.

O covarsitoare dorinta de a te schimba in profunzime tinde a pune a-si pune amprenta asupra ta odata cu 23 octombrie 2013. Se impune sa reflectezi cu seriozitate la felul cum te descurci in viata, asa ca abilitatile si inclinatiile tale psihologice se cer a fi din nou trecute in revista si reevaluate. In aceasta conjunctura astrologica te poti debarasa mai usor de chestiuni ce te framanta inutil de catava vreme si de proaste ori paguboase obiceiuri. Dornic de a explora secretele lumii, ai capacitatea de a intrezari ce se ascunde dedesuptul aparentelor.

Horoscop Berbec octombrie 2013 - Dragoste

Pe 5 octombrie, Luna noua din a saptea casa a Berbecului iti netezeste calea spre inceperea unei incitante povesti de dragoste sau reinvigorarea uneia deja existente. Oricum, in acest context astrologic, poti simti o coplesitoare nevoie de a-ti imparti viata cu cineva drag, capabil a te intelege si a te iubi neconditionat. Tocmai de aceea, poti fi motivat sa renunti la unele impulsuri egoiste si sa apelezi intr-o sporita masura la compromisuri in relatia de cuplu. Daca vreun nativ din Berbec este incercat de simtamantul ca nu este sprijinit indeajuns de tovarasul sau de viata, trebuie sa se intrebe cu obiectivitate care este partea lui de vina in aceasta situatie.

Incepand cu 7 octombrie 2013, vizita lui Venus in a noua ta casa te insufleteste cu aspiratia de a intalni un potential partener de cuplu avand putinta  de a te elibera de montonia vietii si a te antrena in distractive si neprevazute aventuri. Poti face cunostiinta cu o astfel de persoana intr-un cerc de oameni avand aceleasi interese sau pasiuni ca si tine.

Viata amoroasa castiga in intensitate din 23 octombrie, sub efluviile Soarelui aflat in tranzit in a opta casa a Berbecului. Vechi bariere dintre tine si persoana iubita sunt pe punctul de a fi inlaturate, facand posibila o navalnica efuziune sentimentala dominata de senzualitate.

Horoscop Berbec octombrie 2013 - Bani si cariera

Trigonul dintre Venus si Uranus din 17 octombrie iti inlesneste o fericita eliberare a creativitatii catre proiecte importante din viata profesionala. Chiar daca initial ideile tale novatoare ii pot irita pe unii, in cele din urma iti vor fi recunoscute pe deplin meritele. Banii isi gasesc usor drum catre tine si pari a fi inconjurat de favorabile circumstante financiare, dar trebuie sa-ti supraveghezi cu grija impulsul de a cheltui peste masura.

Din 21 octombrie 2013, Mercur retrograd in a opta casa a Berbecului te indruma sa iti revezi datoriile si sa te straduiesti a scapa macar de o parte din ele. Poate ar fi necesar sa pui la punct o noua modalitate de a-ti folosi resursele financiare, despartind ferm cheltuielile necesare de cele inutile.

Calatoria Soarelui in a opta ta casa iti daruieste avantaje mai cu seama prin intermediul unor asocieri financiare sau de afaceri. Poti sa iti impletesti in mod constructiv eforturile cu un partener inzestrat cu niste calitati ce iti suplinesc punctele slabe.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Compatibilitatea Berbecului cu toate zodiile

Horoscop Berbec 2014

Horoscop Berbec septembrie 2013
Horoscop Berbec octombrie 2013 Horoscop Berbec octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 17, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.