Horoscop Berbec 2014

Horoscopul Berbecului 2014 anticipeaza o serie de imprevizibile si majore transformari avand capacitatea de a-ti testa flexibilitatea mintii si spiritului, a-ti pune la incercare individualitatea personalitatii, inaltele aspiratii si nazuinte. Oportunitatile din cariera si cele de a calatori se impletesc cu lipsa de rabdare si impulsul de a-ti impune cu incapatanare vointa.

O perioada ce incurajeaza si favorizeaza dorinta de a-ti dezvolta cariera este marcata pe 26 februarie 2014, gratie cuadratului dintre Uranus si Jupiter. Cu toate acestea, pari a fi cuprins de o mare nerabdare in depasirea barierelor ce iti stau in cale. Din aceasta pricina, tinzi a-ti risca banii in jocuri de noroc sau investitii prea promitatoare, uitand ca norocul iti poate intoarce spatele in orice clipa. Incerca sa fii cat mai adaptabil si mai deschis in fata unor obstacole neasteptate, si nu trece cu vederea niste semnificative amanunte. Nedreptatile de la serviciu iti pot starni un autentic spirit justitiar, dar felul de a-ti manifesta revolta poate a li se para cam radicala unor oameni. Ai inclinatia de a adopta un stil de viata nonconformist, desprins de conventii si prejudecatii. Ai curand oportunitatea de a porni intr-una sau mai multe calatorii ce sunt departe de a fi plictisitoare, dand apa la moara nevoii tale de aventura.

Saturn trece in aspect retrograd in Scorpion si a opta casa a Berbecului odata cu 3 martie 2014, gasind noi mijloace de a-ti atrage atentia asupra felul cum iti pui in valoare forta personalitatii si si a modului in care iti urmezi ambitioasele teluri. Poti fi pus in situatia de a intreba daca esti un invingator sau un invins al vietii, daca esti cu adevarat onest in tot ceea ce intreprinzi.

Pe 14 aprilie 2014, este randul lui Pluton sa isi asume tranzitul retrograd anual in Capricorn si a zecea ta casa. Este un aspect astral puternic, capabil sa iti daruiasca multa energie si oportunitati in cazul in care iti cauti un job. Daca ai deja un serviciu, ai grija sa nu devii prea arogant si egocentric, dand astfel nastere la niste probleme in relatia cu colegii tai. Pluton te face sa te simti plin de forta, dar iti permite totodata sa vezi lucrurile din jurul tau intr-o alta lumina, nebanuita pana acum. In aceasi timp, aceasta planeta este pe cale sa iti puna in fata multe probleme, neglijate sau trecute cu vederea odinioara, fortandu-te sa le gasesti o rezolvare. Nu incerca sa te eschivezi pentru ca nu ai alte alternative.

Cuadratul lui Jupiter cu Uranus din 20 aprilie 2014 iti daruieste sansa de a-ti extinde viata in feluri suprinzatoare, la care nu te-ai asteptat nicicum, insa energia care iti este furnizata de aceasta conjunctura astrala este greu de stapanit si canalizat. Te simti extrem de sastisit de orice situatie care nu iti permite o totala libertate sau indendenta, asa ca o schimbare cu 180 de grade pare a fi singura optiune pozitiva. Fii totusi precaut ca nu cumva sa modifici si lucruri din viata ta care merg cat se poate de bine! Este posibil, de asemeni, sa fii fortat din exterior sa aduci niste schimbari, acest fapt solicitandu-ti o sporita adaptabilitate. Marea impulsivitate ce te stapaneste necesita prudenta atunci cand sofezi sau te angajezi in activitati manuale. Din nou, oportunitatea de a calatori este in masura sa iti ofere mari surprize.

Un insemnat eveniment astrologic din horoscopul 2014, ce se reia pe data de 15 decembrie, consta in cuadratul dintre Pluton si Uranus din 22 aprilie. Chiar daca te bucuri de stabilitate, poti fi luat prin surprindere de intamplari ori circumstante ce au potentialul de a-ti remodela viitorul. Dorinta de schimbare se intensifica, dar libertatea ta de miscare si autonomia ta par a fi amenintate de forte carora te poti cu greu opune. Este posibil sa descoperi ca nu mai ai cum te increde in unele lucruri sau persoane sau sa fii angrenat in unele actiuni impotriva vointei tale. In pofida acestui lucru, nu esti deloc dispus sa apelezi la compromisuri, cerbicia ta reusind sa te aduca pe noi cai, promitatoare ale vietii. In acest context, ar fi indicat sa nu te implici in chestiuni ce nu sunt necesare sau importante, sa te debarasezi de balastul unor aspecte inutile din existenta ta. Scopul acestui cuadrat este de a scoate la suprafata tot ceea ce este unic si original in fiinta ta.

Din 13 iunie 2014, tranzitul retrograd al lui Neptun in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului accentueaza imperativul de a inlatura artificialul si conventionalul din traiul tau, de a da cale libera unei reale comunicari cu lumea ta interioara. Din acest motiv, este de asteptat sa te izolezi cumva de lume pentru a te dedica reflectiei si descifrarii mesajelor insistente ale subconstientului tau. Este timpul sa tragi linia, sa iti aduni reusitele si sa iti scazi esecurile, sa extragi invataminte din ultimele tale experiente de viata. Intuitia iti poate ajunge la o inalta cota, insa trebuie sa te feresti a da frau liber imaginatiei ce are putinta de a te face sa interpretezi eronat gesturile si cuvintele celor din preajma ta.

 Saturn se intoarce in turnura directa din Scorpion si a opta ta casa incepand cu 20 iulie 2014 eliberandu-le de dilemele legate de pozitia ta de dominant sau dominat in interactiunea cu ceilalti. Ai prilejul de a te dedica unui stil sanatos de viata, mai ales ca poti intrezari pozitive perspective financiare asociate cu banii impartasiti cu alte persoane. Oportunitatile in afaceri incep sa iti surada timid, dar promitator, in special intr-o relatie de parteneriat.

Orizontul destinului continua sa ti se lumineze odata cu 22 iulie 2014, ca efect al calatoriei lui Jupiter in Leu si a cincea casa a Berbecului. Norocul paseste mai des pe strada ta, dar nu este de dorit sa ii fortezi mana, mai cu seama in riscante initiative financiare. Dragostea are sa-ti daruiasca numeroase oportunitati indiferent daca esti singur sau faci parte deja dintr-o relatie de cuplu. In cel dintai caz, ai prilejul de a te delecta in flirturi si aventuri amoroase extrem de incitante, in cel de-al doilea, impartasirea afectiva cu partenerul tau pare a castiga in intensitate si noutate. Placerile si distractiile sunt la ordinea zilei, dar ai grija a nu te lasa inrobit de ele.

Ca de obicei in horoscopul anual, Uranus paseste si el in aspect retrograd. Acest eveniment astral, intamplat pe 22 iulie 2014, invigoreaza necesitatea de a face fata unor schimbari si a te obisnui cu neobisnuitul, mai cu seama in lumea interioara. Asteapta-te sa faci lucruri pe care nu visai ca le vei face vreodata si sa iti descoperi nebanuite fatete ale personalitatii.

Pe 25 septembrie, Uranus in trigon cu Jupiter iti stimuleaza nazuinta de a te implini in sfera profesionala si iti pune la dispozitie niste circumstante norocoase venite parca din senin. Esti mult mai motivat sa experimentezi noi cai in cariera si sa raspunzi unor provocari ce iti pareau inaccesibile in trecut. Initiativele tind a-ti fi incununate de succes, insa trebuie sa te astepti sa treaca prin niste inevitabile modificari. Evita sa te inrolezi in promisiuni si angajamente ce iti pot limita optiunile viitoare. Este un interval de timp prielnic studiului si invatarii, aderarii la noi si inovative idei ce iti pot ajusta credinta personala. O incursiune in fascinante si indepartate meleaguri este pe punctul de a deveni realitate.

Reconcilierea cu universul tau interior si echilibrarea dintre imaginatie si realism sunt, odata cu 16 noiembrie, semnele revenirii lui Neptun in aspect direct in Pesti si a doua ta casa. Ai posibilitatea de a te debarasa de numeroase iluzii despre tine si cei din jur.

Daca ai reusit sa iti solutionezi vechile probleme din trecut si nu ai tergiversat nimic din ceea ce este important in sectorul carierei, tranzitul direct inceput de Pluton pe 23 septembrie 3013 iti netezeste calea spre impliniri de mare amploare. Fii, totusi, precaut fata de predispozitia de a cauta sa ai succes cu orice pret, a incalca regulile si a sari peste etapele unei temeinice afirmari profesionale.

Ca de obicei in horoscopul anual, Uranus paseste si el in aspect retrograd. Acest eveniment astral, intamplat pe 22 iulie 2014, invigoreaza necesitatea de a face fata unor schimbari si a te obisnui cu neobisnuitul, mai cu seama in lumea interioara. Asteapta-te sa faci lucruri pe care nu visai ca le vei face vreodata si sa iti descoperi nebanuite fatete ale personalitatii.

Din 21 decembrie 2014, Uranus iesit din turnura retrograda in Berbec iti tempereaza nerabdarea si impulsul de a gafa in sfera sociala din cauza unei revolte uneori neproductive. Desi ceva mai lente, metamorfozele din viata ta nu inceteaza a-ti testa mobilitatea spiritului si mintii.

Stabilitatea din viata cotidiana iti este favorizata din 23 decembrie, ca urmare a intrarii lui Saturn in Sagetator si a noua ta casa. Lucrurile din preajma ta incep sa se aseze, oferindu-ti ragazul de a asimila experientele din decursul anului 2014. Studiul individual, dar mai ales cel institutional par a-ti aduce mari satisfactii. O fierbinte nazuinta de a calatori este provocata de dorinta de a cunoaste inedite si semnificative dimensiuni ale unor taramuri necunoscute. Inclinarea de a te implica in inalte sfere ale religiei ori filozofiei pentru a-ti indentifica mai bine destinul personal si aspiratiile spirituale poate fi o orientare majora. Asta nu inseamna ca pierzi din vedere lumea materiala, fiind strabatut de o navalnica dorinta de a vedea rezultate cat mai palpabile ale noii tale viziuni despre viata.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Vezi pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Berbecului in 2014

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Femeia Berbec - Dragoste si cucerire

Compatibilitatea Berbecului cu toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Berbec 2014 Horoscop Berbec 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2013 Rating: 5

15 comentarii:

  1. Primeste in dar o floare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. interesant, vom avea posibilitatea sa citim in horoscopul 2014 , un pic si despre sanatate ??.....oricare va fi decizia dvs.compliment.

      Ștergere
    2. In limita timpului meu disponibil, voi incerca...

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu mai este mult si o sa scriu si despre sagetator in 2014. Am o rugaminte generala... Toti cei care vor sa-si vada mai repede zodia pentru noul an sa-mi semnaleze acest lucru pe linkul http://www.diane.ro/2013/08/horoscop-2014-previziuni-astrologice.html , astfel incat sa imi pot face o idee despre ce sa scriu mai intai. Multumesc.

      Ștergere
  3. Multumesc Diana. Ai in lucru taur 2014? Sper sa fie un an mai bun pentru taur pentru ca acest an a fost mai rau de cat ma asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  4. sant nascuta pe 25 martie 1976 zodia berbec va rog frumos sa imi spuneti cand isi revin la normal berbecii

    RăspundețiȘtergere
  5. anul asta sincer a f.cam rau pt.toate zodiile.poate ca e 2013 anul sarpelui nu stiu dar am vz,la multe zodii multe probleme si a plouat cu divorturi nu rel.reusite,am auzit numai de despartiri.poate 2014,o sa fie mai bun.astrele astea poate tin si cu oamenii desi nu meritam,suntem atat de rai ca poate nu meritam pur si simplu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ,sint si eu BERBEC ,ma intreb :mai am mult de suferit? De citiva ani buni sufar enorm de mult .Sper ca acest an sa se poarte mai bine cu noi .Sa imi ofere un loc de munca .2014 o sa-mi gasesc ?

    RăspundețiȘtergere
  7. DESI<din fire vrem sa fim optimisti,pozitivi,sa credem si speram ca ne va fi mai bine,sa stiti ca nu meritam asta!vedeti cu cata rautate se comenteaza unele articole,aici am observat mai ales cele referitoare la rel.fem-barbat.atat,doar comentarii si nu putem fi mai buni,mai ingaduitori,mai toleranti!darmite,alte lucruri!nu meritam sa primim bun,decat f.putin,eu zic ca avem prea mult,dupa rautatea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  8. dar,intr adevar,anul trecut a fost un an f.greu pt.aproape toata lumea!asta e anul calului de lemn=speranta,analiza,vesti de tot felul,exuberanta,mai multe lucruri pozitive se spune,fata de anul sarpelui!acuma vom vedea si daca ne mai si rugam un pic,poate chiar a fi mai bine!sa dea D ZEU!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim frumos Diana !!! Dar unde gasesc horoscopul capricornului 2014 ??? Eu sunt berbec sotul capricorn !!! :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.