Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscopul dragostei Berbecului din 2014 anticipeaza o viata amoroasa plina de intensitate, pe parcursul careia implinirile sunt conditionate de sinceritate si perseverenta de a nu cade in ispita unor inselatoare ori usuratice legaturi in doi.

Prezenta lui Uranus in Berbec si intaia ta casa continua in 2014 sa iti mentina ridicate standardele sau pretentiile legate de viata amoroasa. Daca esti singur, partenerul ideal pe care ti-l doresti ar trebui sa fie atat un iubit / o iubita debordand de pasiune, cat si un prieten de nadejde. Caldura afectiva, inteligenta si sociabilitatea constitue pentru tine repere de baza ale unui potential tovaras de viata. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, nevoia de a te bucura de o stabilitate pe termen lung in dragoste tinde a fi favorizata in noul an.

Saturn ramane in cea de-a opta ta casa (un sector astrologic al erotismului si pasiunii amoroase) pana pe 23 decembrie 2014, insistand si el asupra unei perspective mai serioase ori mai responsabile in conexiunea din dragoste. Daca la inceputul acestui tranzit ai avut niste probleme in armonizarea sau chiar mentinerea legaturii de cuplu, ai ajuns in punctul in care ai din plin capacitatea de a-ti echilibra viziunea realista cu inclinatia de a idealiza iubirea. Totodata, pe parcursul lui Saturn in a opta casa a Berbeceului (casa ce guverneaza si banii impartasiti cu altii) trage un semnal de alarma asupra unei posibile relatii sau casatorii cu cineva care, in pofida aparentelor, are dificultati financiare ce pot ajunge sa te afecteze si pe tine. La fel, partajul dintr-un divort poate fi in dezavantajul tau pana pe 23 decembrie 2014.

Tranzitul lui Marte in Balanta si a saptea casa a Berbecului este indelungat in acest an, din pricina aspectului retrograd asumat de aceasta planeta. In acest context, ai inclinatia de a fi extrem de indraznet in abordarea unei persoane care te atrage de mult timp, dar careia nu ai cutezat pana acum sa ii marturisesti ce simtaminte ai fata de ea. Din pacate, parcursul retrograd al lui Marte din intervalul nu iti confera o mare inspiratie in interactiunea amoroasa, aducandu-te in pragul unor gafe sau a unei strategii paguboase in dragoste, indiferent daca ai alaturi un partener sau nazuiesti in a cuceri unul. Odata cu 26 iulie, Marte paseste in Scorpion si a opta ta casa, prefigurand o perioada ce sta sub semnul unei intense senzualitati, de-a lungul caruia exista sansa de a fi atras intr-o navalnica impartasire erotica cu persoana iubita. Mai cu seama nativii singuri trebuie sa se fereasca a pica in mrejele unei fierbinti legaturi amoroase lipsite de sincere sentimente sau care, in ciuda aparentelor, determina aparitia unor mari si impovaratoare responsabilitati.

Potrivit horoscopului dragostei 2014, Berbecul se poate confrunta cu dificultati intr-o idila amoroasa incipienta cu o persoana avand de a face cu sfera profesionala sau principalul sau domeniu de activitate pana pe 31 ianuarie, in rastimpul cat Venus tranziteaza retrograd taramul Capricornului. Pe de alta parte, planeta frumusetii te inconjoara cu o aura de farmec si atractivitate intre 3 mai si 29 mai 2014, atunci cand viziteaza prima ta casa. Efervescente jocuri ale flirtului si tachinarii amoroase se intrevad de pe 12 august 2014 pana pe 5 septembrie 2014, gratie tranzitului aceleiasi planete in Leu si a cincea casa a Berbecului. In aceasta perioada,  se pot infiripa magice dar scurte povesti de dragoste, dar si legaturi de cursa lunga, invigorate de o reala si ardenta reciprocitate afectiva.

Din 16 iulie 2014, Jupiter isi faca simtite efluviile pozitive in regatul Leului si a cincea ta casa, vestind timpuri prielnice atat pentru initierea unor relatii de cuplu, cat si pentru reimprospatarea celor existente. Iubirea pare a se inchega chiar atunci si acolo se asteapta mai putin Berbeciii solitari, in timp ce nativii binecuvantati de catava vreme cu o iubita si iubitoare fiinta pereche sunt strabatuti de nazuinta de a-si purta conexiunea romantica la un nivel superior, sau chiar de a o oficializa intr-o logodna ori casatorie.

In luna octombrie, Mercur devine retrograd in Scorpion, pentru a se muta apoi in Balanta si a saptea casa a Berbecului. In aceste conjuncturi astrologice, se poate intampla ca un vechi iubit / o fosta iubita sa isi forteze drumul din nou in viata ta. Este necesar sa lamuresti lucrurile si sa iti marturisesti cu fermitate deciziile, indiferent care ar fi acestea.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro 2013-2014

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop Berbec 2014

Ascendentul in Berbec

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop dragoste 2014 - Berbec Horoscop dragoste 2014 - Berbec Reviewed by freelancergabe2 on septembrie 26, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.