Ascendentul in Berbec

Oamenii cu ascendentul In Berbec sunt directi, agili sau chiar repeziti uneori. Primul lor impuls este sa faca, fara a se mai gandi ce si cum au de facut. Cuvintele "planificare" si "strategie" nu fac parte, de obicei, din vocabularul lor. Berbecii se arunca, pur si simplu, cu capul inainte in orice actiune fara a-si face mari probleme despre felul cum o vor duce pana la capat.

Agresivitatea nu este totusi o trasatura specifica celor nascuti cu ascendentul in zodia Berbecului. Mai curand, in cazul lor, este vorba despre o abordare nemijlocita a vietii, o implicare nestanjenita de nimic in tot ceea ce intreprind.

Unii Berbeci sunt imbolditi de un acerb spirit competitiv, dar, cei mai multi dintre ei se focalizeaza si se mobilizeaza asupra propriei fiinte. Ei sunt mereu gata de a termina cat mai repede cea ce percep drept o corvoada, se misca si actioneaza cu repeziciune, avand putina rabdare cu lucrurile de amanunt din viata de zi cu zi. Pornirile temperamentale se ivesc la ei la fel de repede precum dispar. Arareori poti vedea vreun Berbec in stare de a pastra ranchiuna pentru multa vreme.

Nativii cu ascendentul in Berbec adora sa se afle in mijlocul actiunii si ii poti intalni frecvent nemaipomenit de dornici de a se atasa din tot sufletul unei anume activitati. Puterea lor rezida in stilul intreprinzator de care dau dovada in orice imprejurare. Cu toate acestea, nu ajung la o finalizare cu una cu doua, decat daca guvernatorul lor, Marte, este amplasat intr-un semn zodiacal plin de tenacitate, cum ar fi Taurul ori Scorpionul.

Persoanele cu ascendentul in Berbec au adeseori obiceiul de a merge cu pasi repezi si cu capul usor aplecat in fata. Durerile de cap, problemele legate de sinusuri sau ochi sunt asociate de multe ori cu aceasta pozitie astrologica. Cosurile sau acneea pot fi si ele afectiuni caracteristice. Adesea, constitutia Berbecilor este marcata de umeri largi si solduri inguste. Astfel de oameni sunt mereu pe punctul de a arbora pe fata un inocent zambet, posedand un farmec zglobiu si tineresc, indiferent de varsta lor.

Probabil, inca de timpuriu, cei cu ascendentul in zodia Berbecului sunt etichetati drept "copii independenti." Ca si adulti, continua sa-si afirme fara sovaire autonomia si individualitatea. Par a se descurca bine in tot ce fac, asa cei din preajma lor nu prea au de ce sa le intinda o mana de ajutor. Invata fara mari probleme sa se bazeze pe ei insisi gratie experientei  acumulate inca din copilarie.

In ciuda bruschetei si independentei lor, acesti nativi au, de obicei, predispozitia de a apela la compromisuri in relatiile de cuplu si sunt foarte atasati de cei care tin cu adevarat la ei.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Femeia Berbec - Dragoste si cucerire

Compatibilitatea Berbecului cu toate zodiile

Ascendentul in astrologie
Ascendentul in Berbec Ascendentul in Berbec Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.