Horoscop Sagetator aprilie 2014

Horoscopul Sagetatorului aprilie 2014 lasa sa se intrezareasca o perioada favorabila relansarii tale in lume, atat printr-o sporita interactiune cu cei din jur, cat si printr-o atitudine responsabila, serioasa fata de tine insuti si telurile tale esentiale.

Horoscop Sagetator aprilie 2014 - Horoscop general

Un ciclu al vietii dedicat placerilor simple, extrase din natura sau din relatia neingradita de nimic cu oamenii dragi tie se prefigureaza odata cu 5 aprilie 2014, ca efect al tranzitului lui Venus in Pesti. Impulsurile individualiste, egoiste par a se indeparta de tine, permitandu-ti sa iei mai mult in seama dorintele si nevoile membrilor familiei. Caminul devine o sursa de siguranta, de regenerare a energiilor tale primare.

Incepand cu 7 aprilie, gratie calatoriei lui Mercur in Berbec, creativitatea isi pune amprenta asupra ta mai cu seama atunci cand te astepti mai putin, cand te nu te straduiesti sa o pui in slujba unor proiecte formale sau unor ambitioase aspiratii. Inspiratia iti iese la iveala in spontanele relationari cu oamenii din jur, ajutandu-te sa redescoperi in oameni onestitatea si autenticile lor valori. Mult mai sociabil si prietenos, ai ocazia de a te bucura din plin de tovarasia prietenilor, a te distra si a-ti depasi niste paguboase complexe sau temeri nemarturisite. O pasiune neglijata in ultimul timp tinde a te acapara si a-ti furniza savuroase momente de implinire.

O focalizare catre ceea ce pretuiesti cel mai mult in viata si in tine insuti este de asteptat sa apara din 14 aprilie 2014, sub impactul trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn. In acest context, pari a te lepada de conformism si a aprecia numai ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. Nevoia de a respira aerul proaspat al sinceritatii te poate face chiar sa risti sa iti inrautatesti niste relatii sociale folositoare dar de convenienta.

Pe 15 aprilie, Luna plina din Balanta aduce in prim plan prietenia, relatiile de parteneriat  si locul special pe care il ocupi in lume in general. Este o zi favorabila inchegarii de noi contacte umane, implicarii in activitati de grup sau angajarii intr-o initiativa colectiva asociata cu o cauza nobila, umanitara. Ai sansa de a intalni oameni deosebiti, deschisi la minte si la suflet, capabili a-ti fi alaturi in interesele si idealurile tale majore.                                                          

Separarea evenimentelor esentiale de cele insignifiante din ultima vreme poate reprezenta o prioritate odata cu 20 aprilie 2014, ca urmare a tranzitului Soarelui pe teritoriile Taurului. Acest ciclu solar pune accentul pe siguranta materiala si emotionala, pe repere precum starea de sanatate, armonia dintre trup si minte, alinierea la un stil de viata organizat, si o traire a prezentului orientata strict spre viitor. Lucrurile de amanunt capata o sporita semnificatie, fiind vazute drept parti semnificative ale existentei ori destinului tau.

Din 23 aprilie, parcursul lui Mercur in Taur intensifica tendintele de mai sus, instaland o si mai inalta nazuinta de a-ti pune la punct, in detaliu, toate aspectele vietii. Inca o data, ai la dispozitie o perioada de bun augur optimizarii tonusului fizic si psihic, perfectionarii unor abilitati, regandirii modului cum iti poti pune in valoare resursele interioare.

Niste semnale de alarma mai mult sau mai putin vadite despre necesitatea unei reinsanatosiri fizice, dar mai ales spirituale, pot rezona sub efluviile Lunii noi ivite pe 29 aprilie 2014 in Taur si a sasea casa a Sagetatorului. Se impune sa iti vezi  fiinta ca un intreg, ale carui parti isi cauta cu orice pret armonia. De asemeni, aceasta Luna noua are capacitatea de a sublinia rolul tau in vietile celorlalti. Se poate intampla sa fii nu numai dornic ci si inspirat in  gasi noi cai de a-i ajuta ori ferici pe oamenii din imediata ta apropiere.

Horoscop Sagetator aprilie 2014 - Dragoste

Din 5 aprilie, vizita lui Venus in a patra casa a Sagetatorului te face extrem de receptiv fata de partenerul tau de cuplu sau fata de dragoste, in general. Esti gata sa lasi de la tine, sa faci compromisuri pentru a nu afecta armonia din viata ta sentimentala. Este vremea regasirii intensitatii afective si erotice dintai intr-o legatura amoroasa stabila, de durata. Nativii singuri par a fi panditi de nostalgie si, chiar mai mult decat atat, a-si incrucisa pasii din nou cu cei a unei persoane iubite de care s-au separat de catava vreme.

O navalnica, spontana impartasire afectiva si intelectuala constitue un reper de baza al relatiei tale in doi incepand cu 7 aprilie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in a cincea ta casa. Poti constientiza ca nu mai are nici un sens sa iti infranezi sentimentele si nazuintele intime in fata fiintei indragite. Esti gata sa te implici in jocul dragostei cu toate cartile pe masa, fara a te feri sa iti expui atat atuurile cat si slabiciunile. Este o atitudine de genul "totul sau nimic", ce te provoaca sa te dezarmezi intru totul si in care nu au ce cauta jumatatile de masura.

Horoscop Sagetator aprilie 2014 - Bani si cariera

Tranzitul lui Venus in a patra ta casa inlesneste adeseori, din 5 aprilie 2014, aparitia unor avantaje financiare legate de locuinta. Poti a avea un mare profit legat de o casa printr-o vanzare, o inchiriere ori o activitate lucrativa.

Nazuinta de a-ti afla independenta financiara pare a nu-ti da pace odata cu 14 aprilie. Tranzitul retrograd al lui Pluton in a doua casa a Sagetatorului te starneste sa-ti analizezi balanta de venituri si cheltuieli pe termen lung si sa cauti, plin de neastampar, noi metode de a face bani. Pentru a arunca gaz pe foc, Pluton te poate aduce in preajma unei pierderi financiare! Stapaneste-ti tentatia de a te avanta in niste initiative ori colaborari financiare riscante sau dubioase.

Din 20 aprilie, calatoria Soarelui in a sasea ta casa te motiveaza sa iti faci o cat mai mare ordine in viata profesionala, sa distingi cu claritate intre ceea ce iti este si ceea ce nu iti este cu adevarat folositor in cariera. Poti aspira sa te apropii de perfectiune, sa dai dovada de o maxima eficienta in munca, fapt ce are un efect deloc neglijabil asupra felului cum esti apreciat de colegi si superiori.

Mercur in a sasea casa a Sagetatorului vesteste din 23 aprilie 2014 o agenda profesionala extrem de incarcata cu proiecte, consfatuiri, cooperari si responsabilitati. Viziunea obiectiva,  realista te sprijina sa iti afirmi competenta si sa te evidentiezi fara a rani orgoliile celor din jur. Cu toate acestea, nu ar fi rau sa fii atent la posibile barfe si zvonuri despre tine imprastiate de niste pretinsi prieteni de la serviciu.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscop Sagetator martie 2014
Horoscop Sagetator aprilie 2014 Horoscop Sagetator aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.