Horoscop Capricorn aprilie 2014

Horoscopul Capricornului aprilie 2014 anticipeaza o revarsare adeseori coplesitoare a nazuintelor, idealurilor si orgoliilor personale. Ai prilejul de a-ti extinde zona de influenta, a te afirma, a-ti faci multi prieteni dar si mai multi dusmani. Ambitiile esentiale trebuie sa se echilibreze cu o o cat mai obiectiva viziune asupra lumii, a vietii personale, sociale si profesionale.

Horoscop Capricorn aprilie 2014 - Horoscop general

Oamenii din jurul tau se simt mult mai atrasi de tine decat de obicei incepand cu 5 aprilie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Pesti. Gratie deschiderii spre noi perspective , a aptitudinii tale de a vedea in fiecare persoana tot ce are mai bun in ea, tovarasia ta tinde a fi foarte pretuita. Obiectivitatea in aprecierea unor diverse puncte de vedere si inclinatia de a te deschide spre un real dialog cu ceilalti te poate transforma intr-un veritabil sfatuitor si mediator. Adeseori, acest aspect astral iti aduce beneficii prin intermediul rudelor, scurtelor calatorii si a comunicarii in general.

Mintea pare a-ti fi totusi incetosata de emotii din 7 aprilie, ca urmare a calatoriei lui Mercur in Berbec si a patra casa a Capricornului. Ai inclinatia de a lua niste decizii numai pe baza a ceea ce simti. Castiga teren comunicarea afectiva cu membri ai familiei, cu rude sau cu oameni foarte apropiati tie. Astfel de oameni, dar si focalizarea cate camin par a-ti furniza cele mai inspirate idei in aceasta perioada. Fereste-te sa porti discutii importante si sa iei decizii hotaratoare intr-un mediu care nu iti cunoscut sau familiar.

Odata cu 14 aprilie, sub impactul trecerii lui Pluton in turnura retrograda in Capricorn si intaia ta casa, poti fi predispus a manipula mai mult oamenii pentru a-ti materializa ambitioasele obiective. Pe de alta parte, exista posibilitatea ca lucrurile sa se petreaca invers, adica sa devii o prada usoara pentru cei care incearca sa iti impuna opiniile si/sau sa te domine. Dincolo de si prin aceste accentuate dezechilibre, Pluton are menirea de a te provoca sa iti regandesti personalitatea si modul cum ea te ajuta sa relationezi cu lumea. In acelasi timp, niste impulsuri subconstiente pe care ai incercat sa le ocolesti pana acum iti impun niste clare optiuni legate de viata ta.

Cuadratul lui Mercur cu Pluton din 15 aprilie 2014 te poate directiona catre detalierea unor obsesive aspiratii asociate cu reusitele tale in plan social si profesional. Exista, totusi, riscul sa treci cu vederea importante resonsabilitati ori obligatii cotidiene. Cuvintele tale tind a avea un efect nemaipomenit de mare asupra celorlalti, si, tocmai de aceea, trebuie sa iti supraveghezi cu grija izbucnirile subiectiviste sau emotionale. Oricum pari a nu suporta ca alti oameni sa iti dicteze niste opinii sau puncte de vedere contrarii credintelor tale personale.

Pe 18 aprilie, Venus in sextil cu Pluton te determina sa interactionezi cu o sporita intensitate afectiva cu cei din imediata ta apropiere. Nu mai esti dispus sa te lasi in voia unor subiecte superficiale ori conformiste, iar ceilalti se pot simti deranjati de aceasta atitudine a ta. Chiar daca sinceritatea ta ii poate scoate din sarite pe altii, numai asa poti afla cine iti sunt adevaratii prieteni si inamici!

O vreme a unei iesiri navalnice din carapacea framantarilor interioare este vestita din 20 aprilie, sub influenta tranzitului Soarelui pe taramurile Taurului. Esti gata sa depasesti granitele sigurantei personale pentru a te arata in cea mai buna lumina si a-ti scoate la iveala cele mai pretioase daruri ale individualitatii. Spontaneitatea, creativitatea te indeamna sa iti asumi mai multe riscuri decat altadata, sa te mandresti cu autenticitatea si originalitatea fiintei tale. Nazuinta ca ceilalti sa te observe si sa te aprecieze se indeplineste chiar mai mult decat speri in acest interval de timp. Copilul din universul tau interior se rasfata si se joaca sfidand parca asa-zisa maturitate a ta si a celor din preajma ta. Inspiratia te calauzeste catre cele mai favorabile dezvaluiri ale talentelor si resurselor interioare!

Opozitia dintre Jupiter si Pluton si cuadratul lui Uranus cu Pluton din 21 aprilie 2014 te energizeaza, dar si te pot secatui de puteri prin necesitatea de a te confrunta cu niste circumstante extrem de stresante. Este posibil sa iti asumi mai mult decat poti duce, sa faci niste promisiuni pe care nu le vei putea onora! Desi te poti confrunta cu niste persoane foarte puternice, de obicei, acest lucru te poate face sa iti dai seama care sunt slabiciunile si  punctele tale forte.

Din 23 aprilie, Mercur patrunde in Taur, inzestrandu-te cu abilitatea de a te exprima cu persuasiune si farmec. Creativitatea continua a-ti darui numeroase oportunitati. Ai prilejul de a aduce de partea ta oamenii prin mijlocirea mestesugului cuvintelor si a simtului umorului. Poti fi ispitit de competitii ale mintii, de orice fel de provocari capabile a te stimula intelectual.

Cuadratul lui Marte cu Pluton de pe 23 aprilie ocazioneaza inca o data o intensa infruntare in destinul personal. Desi pari a avea niste mari realizari printr-o fierbinte perseverenta si mobilizare, este posibil sa cheltuiesti extrem de multa energie pentru asta. In mod frecvent, tinzi a riposta exagerat la niste atacuri din afara, nefiind deloc dispus sa ajungi la vreun compromis. Pari a sti mai bine decat in trecut ce anume este sau nu primordial pentru tine.

Investigarea si focalizarea spre repere esentiale ale existentei tale capata intaietate ca efect al trigonului dintre Mercur si Jupiter din 29 aprilie 2014. Nu mai esti satisfacut de explicatiile si motivatiile superficiale, nazuind sa te avanti spre ceea ce este cu adevarat important in viata ta si a altora. O calatorie iti poate darui o experienta cruciala, fiind in stare sa iti schimbe  total perspectiva despre lume si propria-ti persoana.

Luna noua rasarita pe 29 aprilie 2014 in cerurile Taurului indica iarasi o regasire a bucuriei de a trai prin cai cat mai spontane, desprinse de conveniente, si invigorate de talentele tale native. Placerile simple, autentice, nesofisticate tind a-si croi mai usor drum catre tine.

Horoscop Capricorn aprilie 2014 - Dragoste

Din 5 aprilie, prezenta lui Venus in a treia casa a Capricornului netezeste calea spre o reala comunicare in relatia de cuplu. Chiar daca simtamintele de impartasire afectiva nu inceteaza a se manifesta, ai capacitatea de a privi cu realism perspectivele pe termen lung ale conexiunii cu fiinta indragita. De fapt, numai in acest fel se poate construi o rezistenta fundatie a viitorului alaturi de sufletul tau pereche.

Mai cu seama daca esti singur, vizita Soarelui in a cincea ta casa iti faciliteaza din 20 aprilie 2014 numeroase jocuri ale flirtului si tachinarii amoroase. Pare a-ti place sa admiri si sa fii admirat, fara a cauta cu tot dinandinsul o implicare intr-o serioasa poveste de dragoste. Cu atat mai mult, trebuie sa fii foarte precaut ca unele persoane din mediul tau social sa nu te inteleaga gresit ori sa tinda a te aduce in niste situatii dramatice ori ridicole pentru a se asigura ca iti castiga inima.

Parcursul lui Mercur in a cincea casa a Capricornului te imboldeste, odata cu 23 aprilie 2014, sa te desfeti in aspecte ale dragostei nu atat senzuale, cat intelectuale. In aceasta conjunctura astrala, pari a fi captivat de o legatura de cuplu bazata mai curand pe o comuniune de interese si idealuri, decat pe o neingradita efuziune sentimentala.

O idila initiata pe 29 aprilie, atunci cand Luna noua guverneaza deasupra tinutirilor celei de-a cincea tale case, este strans asociata cu o incandescenta a simturilor, cu o senzualitate iesita din comun. Fereste-te totusi sa te predai intru totul zonei tale subconstiente si sa-ti treci cu vederea niste profunde sentimente.

Horoscop Capricorn aprilie 2014 - Bani si cariera

Pe 15 aprilie, Luna plina din Balanta si a zecea casa a Capricornului te provoaca sa iti echilibrezi telurile pe termen lung cu cele pe termen scurt din viata profesionala. In acest context, te poti intreba de cata perseverenta dai dovada in a-ti materializa obiectivele din cariera, in a-ti impune competentele si a castiga respect din partea colegilor si sefilor. Aceasta Luna plina are obiceiul de a pune capat si unor idealuri profesionale trecute, ce nu se mai pot alinia actualei tale trepte de dezvoltare.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn martie 2014

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile
Horoscop Capricorn aprilie 2014 Horoscop Capricorn aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 24, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.