Horoscop Capricorn aprilie 2013

Horoscopul Capricornului aprilie 2013 lasa sa se intrevada o perioada fericita, strabatuta de numeroase oportunitati de a te bucura de viata si a te implini in viata amoroasa.

Luna noua aparuta pe 10 aprilie in Berbec si a patra ta casa te focalizeaza asupra casei si familei, a unor schimbari esentiale aduse mediului tau inconjurator. Unul dintre parinti poate necesita o mai mare atentie decat de obicei. Adeseori, aceasta Luna noua imboldeste catre infrumuteserea templului din afara si dinlauntru, a caminului si sufletului. Poti fi mobilizat sa iti pui in practica niste cunostiinte ce au lancezit pana acum, sa iti revezi gandurile si simtamintele cele mai pretioase, in vederea unei realinieri a destinului tau.

Idei, simtaminte, doruri ascunse de tine insuti ies vrand-nevrand la lumina incepand cu 12 aprilie, ca efect al trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si prima ta casa. Ai, in acest fel,  prilejul de a-ti recunoaste vulnerabilitatile, a-ti vindeca trecute rani si a intelege mai multe lucruri despre tine insuti. Pe de alta parte, poate avea loc un fenomen cu doua taisuri. Daca unii nativi din aceasta zodie nu se pot infrana sa ii domine pe cei din jur, altii par a se subjuga din proprie vointa unor persoane din imediata lor apropiere. Incerca sa pastrezi calea de mijloc, si sa iti manifesti autentica ta fiinta, indiferent de imprejurari.

Niste modificari aduse locuintei, eventual o curatenie generala de primavara, pot fi imboldul tranzitului inceput de Mercur, pe 14 aprilie, in Berbec si a patra casa a Capricornului. De asemeni, te poti gandi la noi mijloace de a te apropia de familie. Trecutul nu te fascineaza, dar iti face cu ochiul, dandu-ti niste sugestii pentru viitor. Invata sa faci diferenta dintre secrete si intimitate, mai ales atunci cand este vorba despre oameni apropiati tie.

O fericita integrare in viata poate fi resimtita odata cu 15 aprilie, gratie patrunderii lui Venus in regatul Taurului. Pari a fi captivat cu precadere de placeri mai rafinate ale existentei, avand de a face cu arta sau cultura. In acelasi timp, instinctul te ajuta cu prisosinta sa te pui mereu in cea mai favorabila lumina si sa fii astfel apreciat de ceilalti. Creativitatea te sprijina in unele proiecte ce pareau a fi fara sorti de izbanda pana in prezent.

Odata cu 20 aprilie, ca urmare a tranzitului Soarelui in Taur, izvoarele creativitatii ti se deschid pe deplin, inlesnindu-ti noi cai de a gusta deliciile vietii  si a iesi in evidenta. Atitudinea ta deschisa, luminoasa, directa, pare a atrage de partea ta multi noi si vechi prieteni. Copilul din tine sau copiii cuiva apropiat iti dau prilejul de a privi tot ce iti este in jur cu o proaspata inocenta si bucurie.

Tot de pe 20 martie, tranzitul lui Marte in acelasi sector al Taurului iti pune la dispozitie o intensa energie, dar nu neaparat si mijloacele de a ti-o disclipina si focaliza. De cele mai multe ori, pari a te risipi, deloc in van, in placerile si distractiile sadite in fiecare clipa a existentei. Fii atent la predispozitia de a te lasa prins in mrejele unor jocuri de noroc!

Cuadratul lui Mercur cu Pluton din 21 aprilie iti aseza in fata niste limitari legate de puterea de a-i convinge sau a-i aduce de partea pe cei din preajma. Aceste oprelisti tind sa te irite si sa te conduca spre explozii temperamentale deloc benefice. Straduieste-te sa te controlezi si, odata cu timpul, vei constata ca lucrurile se reaseaza pe fagasul lor normal. Fii prevazator fata de posibilitatea de a-ti dezvalui niste secrete intime!

Luna plina rasarita pe 25 aprilie in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului sugereaza o regasire a fiintei printre prieteni, in cadrul unei comunitati de oameni asemeni tie. Se anunta un ciclu lunar prielnic crearii de noi contacte, participarii active la numeroase evenimente sociale. Pe de alta parte, aceasta Luna plina semnifica uneori incheierea unei relatii, a unei legaturi umane ce a incetat de mult sa insemne ceva pentru tine.

Horoscop Capricorn aprilie 2013 – Dragoste

Venus iti acorda o multime de favoruri din 15 aprilie, atunci cand paseste in cea de-a cincea ta casa. Zeita dragostei iti daruieste o aura de farmec ce aduna oamenii in jurul tau fara macar a fi nevoie sa misti vreun deget. Daca tii neaparat sa cuceresti pe cineva, in acest cicul venusian nu este deloc nevoie sa fii ofensiv, ci doar sa te lasi vazut si simtit. Orice poveste de dragoste initiata in aceasta perioada se anunta a fi plina de vioiciune si optimism. Nativii din Capricorn deja aflati intr-o relatie de cuplu par fi binecuvantati cu o primavaratica reinnoire a legaturii cu persoana iubita.

Prezenta Soarelui, odata cu 20 aprilie, in a V-a casa a Capricornului accentueza tendintele anterioare. Dragostea ta pare a deveni la fel de arzatoare ca si astrul solar, starnindu-ti senzualitatea si calauzindu-te catre o stricta fidelitate fata de fiinta indragita.

Din aceeasi zi de 20 noimebrie, intrarea lui Marte in a cincea ta casa pare a fi picatura care umple paharul vitalitatii tale amoroase. Pasiunea ardenta impletita cu afectiunea ta te pot transforma intr-un Don Juan, dar si intr-un Othello.

Pe 24 aprilie, trigonul dintre Venus si Pluton te incarca cu o emotivitate iesita din comun, capabila a-ti inalta iubirea la cote neatinse inca. Romantismul si senzualitatea iti sunt buni aliati atata vreme cat nu iti indrepti aspiratiile catre cineva cu totul nepotrivit.

Horoscop Capricorn aprilie 2013 – Bani si cariera

Din 20 aprilie, calatoria Soarelui in cea de-a cincea ta casa este de bun augur si in domeniul profesional. Spiritul competitiv te antreneaza chiar si in cele mai marunte aspecte jobului si nazuinta de a fi remarcat nu iti da deloc pace, antrenandu-te mereu in noi si inspirate initiative.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn martie 2013
Horoscop Capricorn aprilie 2013 Horoscop Capricorn aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.