Horoscop Sagetator aprilie 2013

Horoscopul Sagetatorului aprilie 2013 anticipeaza o perioada de intensificare a creativitatii, reevaluare si ingrijire a sanatatii, si adanca implicare in sfera profesionala.

O ocazie extrem de promitatoare de a incepe un nou proiect creativ, sprijinit de efervescenta ta inspiratie, se contureaza gratie Lunii noi aparute pe 10 aprilie in cerurile Berbecului. Dragostea pentru frumos si deliciile vietii se intrepatrunde cu nazuinta de a fi remarcat si apreciat de oamenii din imediata ta apropiere. 

Din 12 aprilie, tranzitul retrograd al lui Pluton in Capricorn te poate determina sa te agati obsesiv de aspectele materiale ale lumii, in dauna laturii tale sensibile ori spirituale. Totodata, ti se poate semnala necesitatea de a te ocupa intr-o sporita masura de intretinerea tonusului tau fizic si psihic. 

Distractiile si bucuria de a trai devin prioritare in existenta ta odata cu 14 aprilie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Berbec. Pari a fi dornic sa gasesti noi cai de amuzament dar si de a-ti elibera creativitatea catre proiecte neincercate pana acum. In aceasta perioada, poti avea o mare realizare axandu-te asupra unui lucru la care te pricepi si care te face sa te simti diferit de oamenii din jurul tau.
Calatoria inceputa de Soare, pe 20 aprilie, in teritoriile Taurului poate scoate la vedere cateva vulnerabilitati ale starii tale de sanatate. Cu atat mai mult, ar fi necesar sa iei in seama posibilitatea initierii unui nou stil de viata, unui nou mod de alimentatie. 

Marte, in tranzit si el prin Taur incepand cu aceeasi data de 20 aprilie, iti pune la dispozitie o mare energie in ducerea pana la capat a responsabilitatilor si treburilor zilnice. Din nou, ai la indemana un interval de timp propice integrarii intr-un nou mod de trai, din care nu au cum lipsi o dieta sanatoasa si un program regulat de exercitii fizice. 

Luna plina ivita pe 15 aprilie in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului subliniaza nevoia de a te retrage din trepidantele ritmuri ale cotidianului, a te relaxa si purifica intelectual. Ai oportunitatea de a te reconecta cu impulsurile tale interioare si a scoate la lumina mesajele insistente transmise de subconstient. 


Pe 10 aprilie, Luna noua din a cincea ta casa iti starneste dorinta de a te arunca, fara colac de salvare, in apele involburate ale dragostei. Daca nativii din Sagetator aflati deja intr-o relatie de cuplu isi reimprospateaza conexiunea cu persona iubita, cei singuri sunt in preajma unei mult asteptate si magice idile.

O perioada de bun augur pentru introducerea unor mici si semnificative schimbari in viata amoroasa este vestit din 14 aprilie de tranzitul lui Mercur in a cincea casa a Sagetatorului. Pari a te bucura de o atitudine mult mai destinsa in relationarea cu partenerul tau de cuplu, lasand cale libera unor noi experiente de impartasirii a afectiunii. Nativii singuri par a se bucura de numeroase prilejuri de a se delecta cu jocurile flirtului si ale iubirii. 

Din 15 aprilie, prezenta lui Venus in Taur si a sasea ta casa are potentialul de a aduce o noua poveste de dragoste in viata ta, mai cu seama intr-un loc ori o conjunctura avand de a face cu lumea profesionala.  

Horoscop Sagetator aprilie 2013 - Bani si cariera

Trecerea lui Pluton in aspect retrograd in a doua ta casa iti poate insufla din 12 aprilie un fel de panica in ceea ce priveste situatia ta materiala ori financiara. Chiar daca apar unele dificultati legate de bani, acest lucru ar trebui sa te mobilizeze sa iti utilizezi intr-un mai mare grad resursele interioare, si sa te provoace sa fii mult mai perseverent in drumul catre atingerea obiectivelor tale. 

Inchegarea unei atmosfere cordiale, de camaraderie la serviciu reprezinta unul din semnele patrunderii lui Venus, pe 15 aprilie, in cea de-a sasea casa a Sagetatorului. Pari a respectat si apreciat de colegi si superiori, dar, cu toate acestea, tinzi sa o lasi mai moale cu treaba, lasandu-te prea adesea in voia unor conversatii si glume. Oricum, spiritul tau de echipa si tactul de care dai mereu dovada iti cresc popularitatea in sfera profesionala. 

Odata cu 20 aprilie, vizita Soarelui in a sasea ta casa este, de obicei, asociata cu tendinta de a cauta recunoasterea meritelor tale in sfera profesionala. Daca ti se pare ca iti sunt subestimatele meritele si competentele, poti fi in stare sa iti gasesti, fara intarziere, un alt job!

O perioda in care iti este greu sa lucrezi in echipa se intrezareste din 20 martie, ca efect al tranzitului lui Marte in cea de-a sasea casa a Sagetatorului. Din cauza unei relative stari de nervozitate ori neastampar, sunt posibile dispute cu colegii ori colaboratorii. Pentru a-ti potoli intr-un mod eficient tensiunea interioara, te poti concentra asupra unui proiect necesitand migala si mare atentie fata de detalii. 


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile
Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:



Horoscop Sagetator aprilie 2013 Horoscop Sagetator aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.