Horoscop Scorpion aprilie 2013

Horoscopul Scorpionului aprilie 2013 pune accentul pe relatiile de parteneriat, pe lupta dintre orgoliul individual si necesitatea de a coopera si a pune bazele unui reciproc sprijin cu oamenii apropiati.

Luna noua ivita pe 10 aprilie in Berbec si a sasea ta casa vesteste o perioada prielnica inceperii unei noi diete sau unui promitator program de intretinere fizica, capabile a te indeparta de un pagubos stil de viata sau de niste obiceiuri nesanatoase. Este timpul sa iti redescoperi autenticitatea fiintei si sa te bucuri de tine insuti.

Trecerea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn continua sa iti atraga atentia, odata cu 12 aprilie, asupra inertiei cotidiene in care te complaci, ce te face sa treci cu vederea oportunitati ce nu se mai pot intoarce vreodata. Este necesar, mai cu seama, sa iti ameliorezi comunicarea cu cei din preajma ta, astfel incat sa fii receptat asa cum trebuie si sa culegi roadele unor contacte umane neindeajuns exploatate pana in prezent. O ruda pe care nu ai mai vazut de multa vreme isi poate face aparitia pe neasteptate in viata ta.

Din 14 aprilie, gratie tranzitului lui Mercur in Berbec poti avea sporite beneficii in plan personal si profesional daca tii cont de aparent nesemnificative detalii, si privesti la ceea ce se intampla in jurul tau dintr-o perspectiva cat mai obiectiva si mai cuprinzatoare. Fii cat se poate de pragmatic, nu interveni in lucrurile care lucreaza deocamdata in favoarea ta, si urmareste-ti cu perseverenta telurile. In acest fel, vei reusi sa atragi norocul de partea ta.

Parteneriatele constitue o sursa de beneficii din 20 aprilie, ca efect al calatoriei Soarelui pe meleagurile Taurului. Ai posibilitatea de a-ti invigora abordarea ambitioaselor tale planuri prin sprijinul acordat de oameni din imediata ta apropiere. In acelasi timp, este de asteptat sa atragi de partea ta noi prietenei, loiali, plini de resurse interioare si exterioare. Popularitatea ta capata amploare in viata sociala si in relatiile cu superiorii de la serviciu, cu atat mai mult cu cat pari a dovedi mereu o necutremurata incredere in tine insuti. Pe de alta parte, ar fi indicat sa iti supraveghezi cu grija inclinatia de a-i domina pe ceilalti, intrucat ai putea, in acest fel, sa le jignesti mandria personala.

Incepand cu aceeasi data de 20 aprilie, Marte iti poate totusi pune bete in roate in interactiunea cu parteneri din plan personal, social ori profesional. Invidualismul sau egocentrismul insuflat de planeta razboiului trebuie sa fie controlat cu atentie, astfel incat sa nu te conduca spre certuri si dispute. Foloseste-ti energia in exces pentru a conlucra cu ceilalti.

Opozitia lui Venus cu Saturn din 22 aprilie poate declansa un mic razboi in sufletul si mintea ta. Daca Venus te indeamna sa te distrezi si sa gusti cat mai mult din placerile vietii, Saturn sta mereu de veghe, reamintindu-ti de datoriile si responsabilitatile tale. Incearca sa impaci capra cu varza, punand la punct un echilibru intre influentele celor doua planete.

Pe 25 aprilie, Luna plina din Scorpion si intaia ta casa iti inspira nevoia instaurarii unei armonii intre sinele tau individual si sinele impartasit lumii din jurul tau. Daca in ultimul timp te-ai lasat antrenat in activitati si preocupari tinand de altii, este necesar acum sa te ocupi de tine insuti, de nevoile si dorintele tale, de strabaterea unor noi cai ale evolutiei personale.

Horoscop Scorpion aprilie 2013 - Dragoste

Petrecerea timpului in doi, alaturi de persoana iubita tinde sa te atraga din ce in ce mai mult din 15 aprilie, ca urmare a tranzitului lui Venus in Taur si a saptea ta casa. Pari a te simti imboldit si fericit sa adancesti comunicarea si comuniunea din legatura de cuplu. Nativii singuri din Scorpion pot tanji mai mult decat de obicei dupa un suflet pereche, si, daca sunt foarte atenti, pot descoperi o noua poveste dragoste chiar acolo unde se asteapta cel mai putin.

Odata cu 20 aprilie, Soarele din a saptea casa a Scorpionului iti daruieste o atitudine increzatoare in propria-ti personalitate. Din aceasta pricina, esti acum inzestrat cu capacitatea de a aduce alaturi de tine un tovaras de viata fidel, afectuos, gata sa te sprijine in orice imprejurare a vietii. Atentie insa la tendintele induse de tranzitul lui Marte, care te provoaca la niste discutii in contradictoriu, generate de un orgoliu uneori gresit directionat.

Horoscop Scorpion aprilie 2013 - Bani si cariera

Din 12 aprilie, tranzitul retrograd al lui Pluton in a treia ta casa poate da nastere unor probleme  in sfera profesionala si cea financiara. Se pot isca conflicte cu colegii ori superiorii, dar si neintelegeri in contactul cu o banca sau o institutie financiara.

Cateva mici dar importante schimbari in zona carierei iti pot fi de mai mult folos decat crezi incepand cu 14 martie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in a sasea casa a Scorpionului. Straduieste-te sa intretii o atmosfera destinsa, de conlucrare, la serviciu,  descopera noi cai de a depasi rutina zilnica, si rezultatele nu se vor lasa mult timp asteptate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion martie 2013
Horoscop Scorpion aprilie 2013 Horoscop Scorpion aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.