Taur Scorpion - Compatibilitate in dragoste

Compatibilitatea  in dragoste dintre Taur si Scorpion fie nu exista cu desavarsire, fie se inalta pe culmile unei fierbinti, chiar inexplicabile pentru altii, pasiuni. Semne zodiacale aflate in opozitie pe roata zodiacala, conexiunea dintre ele este complexa si chiar contradictorie. Taurul si Scorpionul isi pot impleti energiile si personalitatile astfel incat punctele forta ale unuia sa sa compenseze vulnerabilitatile celuilalt. Desi pot avea multe lucruri in comun, individualitatile lor sunt atat de puternice incat relatia lor tinde a oscila intre o dragoste pasionala si o pasionala disputa.

Atat Taurul cat si Scorpionul sunt stapaniti de adanci nazuinte, cel dintai tanjind sa acumuleze cat mai multe posesiuni materiale, iar cel de-al doilea fiind constant insetat de putere. Amandoi sunt preocupati de bogatie si resurse financiare, si se  pot focaliza asupra unorr multiple aspecte ale existentei. Taurul este inclinat sa fie mai egocentric decat Scorpionul, care acorda o mai mare importanta persoanei iubite si familiei. Ambele zodii sunt strabatute de o mare, adanc inradacinata nevoie de siguranta si reciprocitate in relatia de cuplu, ce se remarca totusi prin usoare deosebiri. In veme ce Taurul pretuieste sinceritatea, onestitatea, comunicarea in doi si este oripilat de infedilitate, Scorpionului ii place sa se inconjoare cu o aura de mister. Nevoia de siguranta a Scorpionului se reflecta mai curand in aspiratia de a i se dovedi ca legatura afectiva cu partenerul sau continua sa fie tot mai puternica puternica... Partea buna este ca si Taurul este insufletit de aceeasi dorinta si este mereu gata sa i-o satisfaca iubitului sau Scorpion.

Taurul este guvernat de Venus (dragoste si bani) iar Scorpionul este condus de Marte (pasiune) si Pluton (putere). Aceasta combinatie poate fi tensionata din cauza influentei lui Pluton, dar aduce un excelent echilibru intre energia feminina si cea masculina. Cuplul Scorpion-Taur are la indemana fundatia unei complete relatii amoroase, constand atat din dragoste cat si din pasiune. Efluviile lui Venus se potrivesc cu cele ale lui Marte. Venus daruieste frumusete povestii de dragoste, iar Marte o inzestreaza cu efervescenta senzuala. Scorpionul este cutremurat de intense impulsuri erotice, iar Taurul, un iubit senzual si neobosit, se simte atras de aceasta intensitate. La randul sau, Scorpionul se bucura de devotamentul senzualului Taur.

Taurul este un semn zodiacal de pamant, iar Scorpionul unul de apa. Cel de-al doilea tinde sa fie la fel de profund precum oceanu, asa ca accesele sale de furie se pot transforma intr-un adevarat tsunami! Atunci cand Scorpionul se simte inselat ori tras pe sfoara de persoana iubita, coada sa veninoasa este pe cale sa se infinga adanc si pe neasteptate in partenerul sau! Faptul ca aceste doua zodii sunt, de obicei, extrem de loiale una celeilalte este un lucru cat se poate de bun. Insa, pe cand Taurul este mereu asemenea unei carti deschise, fiind mereu dispus sa isi puna sufletul pe masa, Scorpionul nu se poate impiedica sa fie secretos si greu de descifrat. Ei pot invata unul de la celalalt despre diferitele lor viziuni de viata. Un alt lucru ce poate involbura aceasta legatua de cuplu este tendinta ambilor parteneri de a se lasa in voia unei feroce gelozii. Pe de alta parte, Taurului ii place sa-l vada pe Scorpion infiorat de gelozie, considerand acest lucru o dovada a faptului ca este iubit si apreciat!

Si Taurul, si Scorpionul sunt semne zodiacale fixe, ceea ce ii face pe amandoi sa fie destul de incapatanati si perseverenti atunci cand fac o alegere. Din aceasta pricina, daca nu reusesc sa ajunga la o intelegere, ei sunt in stare sa se dedea unor infierbantate dispute, cu mult mai aprige decat ar putea sa aiba cu orice alta zodie. Taurul pare sa isi impuna dominatia in relatia de cuplu, dar nu in toate cazurile. Scorpionul poate sa preia conducerea pe niste cai ocolite, subtile, cum ar fi manipularea sentimentala. Acesti doi parteneri trebuie sa se deprinda sa dialogheze sincer, deschis despre punctele lor de vedere si sa recurga la compromisuri daca isi doresc ca idila lor sa fie una fericita si de durata. Scorpionul are un rol major in aceasta privinta, armonia de cuplu depinzand mai ales de capacitatea sa de a invata sa se increada in  Taur. Compatibilitatea in dragoste dintre Taur si Scorpion devine cu ata mai improbabila cu cat cei doi nu pot trece peste ideile si parerile lor fixiste!

Conexiunea dintre aceste zodii se intensifica atunci cand sunt depasite obstacolele catre o veritabila intimitate  si reciprocitate. Daca Scorpionul constientizeaza ca Taurul ii poate fi alaturi multa vreme sau chiar toata viata, si nu isi mai tortureaza partenerul prin derutante si insiduoase manevre, legatura lor in doi poate fi chiar magnifica!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Taur Balanta - Compatibilitate in dragoste

Berbec - Scorpion: Compatibilitate in dragoste

Taur - Fecioara: Compatibilitate in dragoste
Taur Scorpion - Compatibilitate in dragoste Taur Scorpion - Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on mai 06, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.