Dintii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor


Visele despre dinti sau masele apar frecvent in universul oniric al oamenilor. De cele mai mute ori, ele infatiseaza cum ti se sfarama dintii in maini, cum iti cad unul cate unul la cea mai mica atingere, cum cresc stramb sau incep sa se strice. Astfel de vise nu sunt numai oripilante si inspaimantatoare, ci au si potentialul de a-ti ramane cu incapatanare in minte de-a lungul unei intregi zile. Ce inseamna asadar ele?

Interpretarea si semnificatia viselor dinti
Dintii din vis
Potrivit unor interpretari, visele despre dinti / masele reflecta ingrijorarea ta fata de felul cum arati si esti perceput de ceilalti. Dintii constitue un atu major al atractivitatii oamenilor si joaca un rol important in  jocurile flirtului si dragostei. Din acest motiv, visurile de acest fel sunt provocate de teama de a fi respins, simtamantul lipsei de atractivitate si cel al imbatranirii. Nu intamplator, intr-un recent sondaj de opinie, s-a descoperit ca femeile ajunse la menopauza au un mai mare numar de vise despre dinti decat in mod obisnuit.

Oamenii stirbi, fara dinti, au de obicei mari dificultati in vorbire sau pronuntarea cuvintelor. Din aceasta cauza, un vis in care iti cad dintii poate semnifica probleme in comunicarea cu ceilalti. Poate ca nu dai glas cu tarie unei opinii personale sau unui sentiment, ori esti impiedicat sa faci asta. De asemeni, te poti lovi de piedici interioare in exprimarea sinelui ori impunerea punctelor tale de vedere.


Intr-o alta interpretare, atunci cand visezi ca dintii iti cad sau ti se strica, inseamna ca esti stapanit de temeri sau ca te simti jenat de ceva, ori ti-e teama sa nu te faci faci de ras in anumite situatii. Este posibil sa ai senzatia ca esti nepregatit pentru o sarcina incredintata de curand si sa iti fie frica sa nu fii ridiculizat. Astfel de vise reprezinta frecvent o exagerare, o amplificare a temerilor si grijilor tale. In cele mai multe cazuri, ingrijorarea ori frica ta nu sunt totusi justificate de nimic. Uneori, ceea ce iti imaginezi este cu mult mai rau fata de ceea ce se petrece in realitate.

Dintii sunt folositi pentru a musca sau a rupe, si a mesteca. Din acest punct de vedere, ei simbolizeaza puterea. In conseconta, faptul ca ramai fara dinti intr-un vis poate izvori din sentimentul ca te simti neajutorat, lipsit de forta. Ti s-a parut ca ai dat dovada de slabiciune in ultima vreme, intr-o anumita situatie? Te poti simti frustrat pentru ca vocea nu iti este auzita, poti fi strabatut de un sentiment de inferioritate ori de lipsa de incredere in tine insuti in anumite conjuncturi sau relatii umane din viata ta. Acest vis te poate indruma sa fii mai indraznet si sa crezi in importanta lucrurilor pe care le ai de spus sau de facut.

Conform interpretarilor onirice traditionale, visele despre lipsa sau caderea dintilor indica malnutritie sau o dieta saraca in vitamine si minerale. Nu este exclus sa ti se traga un semnal de alarma asupra starii proaste a dintilor si a imperativului de a merge la dentist.

Potrivit unor superstitii populare, pierderea, caderea sau lipsa dintilor / maselelor prevesteste imbolnavirea grava ori chiar moartea unei rude sau a unui bun prieten.

In unele cazuri, caderea unui dinte poate indica obtinerea obtinerea ori castigarea de bani. Aceasta interpretare provine din povestea Zanei Maseluta, ce daruieste - se spune - bani in locul unui dinte proaspat cazut asezat sub perna.

In concluzie, atunci cand vrei sa deslusesti semnificatia unui vis despre dinti, este potrivit sa incerci sa descoperi ce evenimente, persoane ori conjuncturi din viata ta ti-au inspirat respectivul vis. Visele legate de dinti pot apare la inceputul unei relatii (de cuplu), cu prilejul schimbarii unui job ori intr-o perioada de tranzitie din existenta ta.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Zambetul, arma secreta a seductiei

Unghiile in superstitii, credinte, magie si vise

Sangele din vis | Interpretarea si semnificatia viselor
Dintii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Dintii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on iunie 29, 2014 Rating: 5

182 de comentarii:

  1. Diana, stii despre ce mi-ar placea sa scrii? Apa sub diferite forme in vis. Am visat marea care cugea cu bucati de gheata prin ea si a trebuit sa intru si era extrem de rece...M-am trezit infricosat. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gand la gand cu bucurie. Chiar aveam de gand sa scriu despre acest important simbol oniric. O voi face cat de curand.

      Ștergere
    2. Am visat ca am aparat dentar iar di
      ntele de sus desi nu era spart era intrat in gingie si mult mai scurt decat cel de langa. Aparatul dentar chiar il am pus . oare CE poate insemna?

      Ștergere
    3. Buna, Alina. In primul rand, poate fi vorba despre ingrijorarea concreta ca ceva nu ar putea sa mearga bine cu aparatul tau dentar. Intr-o alta varianta a interpretarii visului, poti fi ingrijorata (subconstient) ca acest aparat iti stirbeste frumusetea.

      Ștergere
  2. Am visat 4 geamuri deschise ale unei camere cilindrice unde ma aflam eu impreuna cu cativa prieteni. Am simtit un curent puternitc apoi o durere mare in gura. M-am ridicat de pe scaun si mi-a pocnit dintele de sus dreapta, ramand doar partea de sus dar in cateva secunde s-a rupt si ea. Am fugit pe scari, eram ingrozita pentru ca trebuia sa ma vad cu cineva in scurt timp, dar pe scari mi-a picat si celalalt dintele tot de sus. Mentionez ca la spargerea primul dinte, s-a auzit ca si cand s-ar sparge un geam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camera cilindrica evoca un cerc, eventual un cerc vicios, o miscare pe o traiectorie fixa, ce te aduce mereu in acelasi loc. Poate fi vorba asadar de o situatie de stagnare sau de monotonie din viata ta, eventual asociata cu grupul tau social sau prietenii tai. Daca uneori ferestrele sugereaza o sansa de eliberare si deschidere spre ceva nou, in visul tau ele sunt deschise provocand probabil astfel curentul care te afecteaza. Drept urmare, poate ca a intervenit sau este pe cale sa intervina din afara lumii tale un eveniment neobisnuit, capabil sa iti zguduie viata si sa o scoata din obisnuitele ritmuri zilnice. Acest eveniment iti pune la incercare flexibilitatea sau adaptabilitatea (lucru sugerat de numarul 4). Dintii care ti se sparg par a reprezenta impactul care il are asupra ta, pe plan emotional, respectivul eveniment de care incerci totusi sa fugi alergand, probabil coborand scarile, un lucru ce poate semnifica impulsul tau de a evita acel eveniment, coborand de fapt in subconstient. Acel cineva cu care trebuia sa te intalnesti poate fi asadar subconstientul tau caruia vrei sa ii incredintezi ingrijorarea ta, alungand-o din planul tau constient.

      Ștergere
    2. Buna ziua. Am visat ca imi cade o măsea, mai exact cea de de sus, penultima. Apoi ma intrebam oare ce se intampla, eram intr-o încăpere in care nu am mai fost, totul era un necunoscut. Erau cativa oameni si paseam cu teama, nu stiu, dar la un moment dat îmi pica inca o măsea si imi curge putin sange. Ma uitam pur si simplu la ea..

      Ștergere
    3. Ai ajuns sau vei ajunge pe un nou drum in viata, iar acest lucru te determina sa ai indoieli despre tine insuti, despre capacitatea de a te face placut sau a iti impune interesele. De obicei nu raspund anonimilor. Daca vrei sa iti raspund si alta data trebuie sa te inscrii in Blogul Dianei...

      Ștergere
    4. Am visat ca mia cazut toti dinti si ii scuipam toti m-am dus la baie si eram negru in gura nici un dinte .....eram foarte suparat in vis . Extrem mai sa plâng

      Ștergere
    5. Buna. Visul acesta poate fi provocat de senzatia ta (subconstienta) ca ai putea sa nu fii atat de atractiv pe cat ti-ai dori sau ca nu esti apreciat asa cum se cuvine.

      Ștergere
  3. am visat k imi cadeau dintii pe rand la cea mai mica atingere ...e posibi sa moara cineva apropiat?mi a murit bunica acum 1 an si 8 luni .de curand a murit si un unchi foarte apropiat de mine care m a crescut de mica .nu am mai visat niciodata asa ceva si as fi multumita dak mi ai raspunde la mesaj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca visul tau semnifica, anticipeaza moartea cuiva apropiat. Mai curand, acest vis poate reflecta temerea ta ca ai putea sa nu faci fata intr-o anumita circumstanta a vietii sau ca nu te vei ridica la inaltimea asteptarilor altora.

      Ștergere
  4. multumesc pentru raspuns multa sanatate iti doresc :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am visat ca mi-a cazut un dinte ce era de culoare gri si era stricat IAR langa mine era un barbat CAM de vre-o 47 de ani PE care il cunosc si IMI zicea ceva ce era legata de dinti....deci ce ar purea insemna??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a interpreta mai exact visul tau ar fi trebuit sa stiu cate ceva despre barbatul de 47 de ani. Oricum, acest vis poate semnifica o problema pe care o ai asociata cu felul cum comunici sau te exprimi, o problema ce iti atrage atentia ca trebuie sa fii mai originala sau mai mult tu insuti din aceste puncte de vedere.

      Ștergere
  6. Am visat ca nu aveam dinti de loc in partea dreapta si stinga a gurii , eram cam speriata ,insa nu tin minte mai concret ce a urmat dupa . As vrea sa stiu ce inseamna :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsa dintilor din partea dreapta si cea stanga a gurii nu este la fel de evidenta, la fel de vizibila, precum lipsa dintilor din fata. In acest context, visul tau ar putea reflecta o slabiciune personala constientizata sau nu, dar care nu este observata de oamenii din jurul tau.

      Ștergere
  7. Am visat ca eram intr.un restaurant sau ceva cu prietenele iar un barbat necunoscut de vreo50 de ani ma chema la el insistent,simteam frica de el si m-am dus apoi m-am speriat si mai tare,eram panicata si am inceput sa plang,a2a noapte am visat ca mi-au cazut dintii insa acestia erau mari si albi,ca si cum nu erau de om,iar apoi m-am uitat in oglinda si ii aveam. Ce ar putea sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate insemna ca cineva mai invrsta din viata reala iti face avansuri ori te simti cumva atrasa de el (pe plan subconstient). Visul legat de dinti poate semnifica o parere prea buna pe care ti-ai facut-o despre tine insati. Nu inceta sa iti dezvalui cele mai bune parti ale personalitatii tale!

    RăspundețiȘtergere
  9. am visat ca avem dinti albi frumosi .dar canini earu un pic diferiti.ce ar putea sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
  10. am visat ca avem dinti pusi toata partea de sus.dar eau albi si cei doi canini erau diferiti.ce ar putea sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre dorinta ta (subconstienta) de a fi mai incisiv, mai lipsit de complexe in viata de zi cu zi, in afirmarea intereselor tale.

      Ștergere
    2. MULTUMESC FRUMOS PT.RASPUNS.

      Ștergere
  11. Va rog sa-mi interpretati si mie un vis pecare la avut sotul meu care este bolnav.A visat ca il fugarea o vaca care avea un singur corn iar la final a omorat-o cu ofurca.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate semnifica dorinta sotului tau de a-si invinge boala si (poate) chiar si un semn ca va reusi in cele din urma sa faca asta.

      Ștergere
  12. Buna!!! Am visat ca i-am scos o masea mamei mele fara durere si sange. Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andra. Acest vis poate semnifica dorinta ta de a-i "scoate din cap" mamei tale o parere gresita sau o opinie care te deranjeaza, prin care se pare ca iti dovedeste ca nu te intelege.

      Ștergere
  13. AM VISAT CA MISA SPART UN DINDE DIN FATA DE SUS SI APOI A CAZUT , SINCER CE POATE FII??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate reprezenta temerea ta (subconstienta) ca nu esti pe atat de atractiva pe cat iti doresti ori ca nu reusesti sa te exprimi foarte convingator in relatiile cu oamenii apropiati.

      Ștergere
  14. Am visat ca miau cazut catva dinti si iam dat in mana lu sotul meu plangand si el mo imbratisat si o zis ca o sa fie totul Bine! El Nu e aici cu mine e plecat in alta tara la munca... Ce simnificat poate avea acest vis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Un astfel de vis poate semnifica dorul fata de sotul tau, increderea in el dar, poate, si povara faptului ca trebuie sa treci prin incercari ale vietii fara a-l avea alaturi.

      Ștergere
  15. Buna, Intr-o seara am visat ca mi-au cazut aproape toti dinti de pe partea dreapta sus. Mai intai unul, iar apoi cand i-am atins au mai cazut cativa pentru ca erau foarte stricati, parca ar fi fost din nisip. Radacina a ramas dar era cam stricata si ea. Visul ma cam sperie si nu stiu ce ar putea sa insemne... o singura data am mai visat ca mi-a cazut un dinte iar la cateva luni a murit tatal meu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i drept, exista superstitia conform careia caderea dintilor ar fi semnul mortii cuiva apropiat. Pe de alta parte, partea dreapta este asociata cu realitatea constientizata cu gandirea rationala. Din acest punct de vedere, visul tau ar putea semnifica ca este necesar sa nu privesti viata sau un aspect al acesteia numai prin prisma rece a gandirii, logicii, si sa acorzi o atentie mai mare simtamintelor, emotiilor tale.

      Ștergere
  16. Buna.Am vizat ca dintii canini de jos mi s-au spart si imi ramasese 2 gauri in dinti fara ca ei sa imi cada sau sa ma doara,imi parea un pic rau,dar uitandu-ma in palma aveam multe bucati de dinti albi,plus ca se facea ca in pat intre mine si partenera mea era o alta fata,o prietena de-a partenerei mele(ce nu exista in realitate),ce mie imi placea.In aceeasi seara partenera mea a visat ca aveam o fetita(noi nu avem copii),iar eu nu prea paream a fi bucuros.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Eugene. Un astfel de vis poate reflecta ingrijorarea subconstienta ca iti pierzi masculinitatea sau atractia masculina din cauza faptului ca te-ai atasat de una si aceeasi femeie. O asemenea frustrare nu te reprezinta probabil, dar tine de impulsurile tale latente, nerecunoscute. Cat despre visul partenerei tale, acesta poate reprezenta temerea ei nemarturisita ca nu ai fi de acord sa aveti un copil/o fetita.

      Ștergere
  17. Buna ,am visat ca aveam ceva între Dinți si dupa ce mi-am dat acea chestie jos ca ma durea am mișcat de cei doi Dinți din mijloc partea de jos si au picat si ma dureau .. Mie frica pentru ca atunci când Mătușa mea a visat asa ceva a murit o persoana apropiată iar mama mea acum e bolnava

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am la cunostiinta despre aceasta superstitie ce leaga pierderea dintilor din vis cu moartea cuiva apropiat. Totusi, cred ca in cazul tau, acest vis reflecta ceva mult mai personal, adica un lucru pe care nu il pot "inghiti' sau "mesteca" la figurat, adica ceva care nu iti convine sau cu care nu te poti impaca in viata ta personala. Gandeste-te cu ce eveniment sau situatia neplacuta te-ai confruntat in ultima vreme, sau careia nu i-ai dat inca de capat. Ei bine, visul tau poate fi legat de aceasta situatia sau acest eveniment.

      Ștergere
  18. Am visat ca mi s-a crapat o masea in patru cu putina durere si sange. Ce semnifica sunt fffoarte speriata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca incerci sa nu te implici intr-o anumita situatie de viata din cauza temerii ca ai avea de suferit. Fii curajoasa, si vei trece cu bine peste acest hop.

      Ștergere
  19. In ultimele 5 luni am avut de nenumarate ori acelasi vis. Se facea ca in mijlocul unei discutii ma trezeam ca imi cad cei patru dinti din fata jos. Dupa care izbucneam intr-un plans de necontrolat. Ce poate insemna? De ceva timp am niste probleme cu dintii. E posibil sa fie chiar o premonitie? :(
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este o premonitie ci, mai curand, o reflectare in vis a problemelor pe care le ai cu dintii. pe de alta parte, acest vis pare sa fie si o oglindire a temerii tale subconstiente ca ai putea lasa o impresie proasta din cuza unor carente (poate inchipuite) ale infatisarii tale.

      Ștergere
  20. Cand eram mica am visat ca eram singura pe un camp si era doar o persoana care mi-a spus "Nu esti singura exista cineva care te asculta ." si l-am visat acum un an iarasi.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am visat ca ma lovisem undeva iar dintele meu se crapase in doua si se misca destul de tare dar nu cadea.Dupa parca am strans din dinti ca ma pusese cineva si mi-a cazut...dupa le aratam celorlati care ma intrebau...si totusi zambeam si parca chicoteam asa putin la remarcile lor...Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai curajul de a trece peste criticile (nefondate) ale altora si sa iti arati, in cele din urma, adevarata ta fata, adevarata ta personalitate.

      Ștergere
  22. Am visat ca stateam in camera pe scaun si aveam un fel de guma de mestecat in gura si am bagat-o sub buza de sus,deasupra dintilor,daca intelegi ce vreau sa spun, si cand am vrut s-o dau jos se intarise si am tras de ea si mi-au cazut toti dintii de sus,doar ca nu erau naturali,erau pusi. Imi puteti spune ce inseamna asta,va rog ? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guma sugereaza ceva strain de tine, ceva luat sau imprumutat de la altcineva, care nu suna bine atunci cand il sustii verbal sau care iti rapeste fumusetea autentica, adevarata, specifica fiintei tale.

      Ștergere
  23. Am avut un vis in care se facea ca aveam obrazul gaurit, stiam in vis ca ma lovisem cu ceva, intr-o zi spre seara. M-am culcat fara sa ma uit in oglinda ce rana am, in perceptia mea era ca e ceva destul de neinsemnat si se vindeca. Dimineatza vazandu-ma ceilalti s-au mirat de rana care o am, astfel m-au facut curios sa ma uit in oglinda. Ceea ce am vazut m-a speriat foarte tare. Pur si simplu era o gaura mare si se vedea inauntru, pielea pe margine se incretise si din ce parea nici cea mai buna operatie nu ar fi reusit sa ma refaca. M-am trezit tulburat. Ce ar putea sa insemne? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil sa fi trecut recent printr-un eveniment care te-a facut sa te indoiesti de atractivitatea ta sau de felul cum esti perceput de cineva sau de un grup de oameni. Pe de alta parte, se poate sa fii prea preocupat de modul in care esti vazut de ceilalti, ignorandu-ti astfel autentica ta personalitate.

      Ștergere
  24. Buna , eu mi-am visat bebelusul , cum ca i-ar fi iesit 4 dinti deodata , eu eram mirata si ma uitam la ei si mama mea mi-a spus ca e un lucru normal , asa a trebuit sa ii iasa 4 dinti . Visul acesta l-am mai avut de vreo 3 ori .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate reflecta, pe de o parte, impresia ca bebelusul iti creste vazand cu ochii, si, pe de alta parte, ingrijorarea ca ar putea sa i se intample ceva rau, anormal. Faptul ca in vis mamei tale i se pare ca ivirea celor patru dinti este totusi un lucru normal poate fi un avertisment asupra faptului ca iti faci prea multe si exagerate griji legate de bebelus. In acelasi timp, cifra 4 semnifica straduintele, perseverenta si spiritul practic de care ai nevoie pentru a-ti creste copilul. Gandeste-te totusi daca aceasta cifra nu are o insemnatate particulara pentru tine...

      Ștergere
  25. Buna dimineata.Am visat ca mi se clatina un canin nu mi-a vazut ....dar incercam sa-l fixez sa nu -l mai misc.Ce ar putea insemna?

    RăspundețiȘtergere
  26. Bună! Am visat aseară că mi-a căzut ultima măsea din partea dreapta sus. De fapt mi s-a rupt bucată cu bucată. După ce am scos câteva bucăți (nu mai ți minte câte) mi-a mai rămas o bucată și nu știam cum să o scot să nu ma doară. Țin minte că m-a durut un pic dar nu mai știu dacă la ultima bucată sau la celelalte, cert e că m-a durut puțin. Cred că am și plâns dar nu sunt așa sigură de asta. Tot încercam să mă uit in oglindă să văd cum arată și aveam o gaură mare in locul măselei dar nu țin minte să fi avut sânge. Mai țin minte că eram neagră (cred că erau carii) la limita dintre gingie și măsele și imi tot spuneam că trebuie să merg la dentist. In vis eram în camera iubitului meu cu el și cu verișoara lui mai mică (parcă) .. (Țin să menționez că în viața reală trebuie să merg la dentist. Iar fratele meu are tot așa o măsea, de fapt o jumătate de măsea pentru că un "perete" i s-a rupt iar celălalt "perete" i se mișcă, îi stă să cadă. Dar visul meu nu cred că ar avea vreo treabă cu asta). Toți cunoscuții mei mi-au spus de multe ori ca dinții sau măselele căzute in vis prevestesc moartea. Chiar nu știu ce să cred.. Help me, please!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea cred in superstitia despre dinti cazuti si moartea unei persoane apropiate. De fapt, visul tau reflecta atat faptul ca in viata reala mergi la dentist, cat si temerea ca ai putea sa nu mai fii placuta de iubitul tau.

      Ștergere
  27. Buna Diana, am visat ca din senin au inceput sa mi cada toti dintii, era o miscare foarte ciudata in gura a dintilor si un pic de zgomot, m am speriat in vis, am intins palma sa mi poata cadea dintii in palma, mi au cazut toti dintii in palma, erau si cu sange si s a facut asa un morman in palma de dinti. Apoi m am dus in oglinda si am observat ca aveam alti dinti la loc, si unul din ei era mic si crestat cum sunt la copii mici dintii de lapte. Nu am avut nicio durere.
    Am citit comentariile de mai sus si raspunsurile tale Diana si eu sunt intr adevar in acest moment intr o pozitie de schimbare de job si am temeri foarte mari ca nu voi fi la nivelul asteptarilor si ca nu voi fi bine vazuta si de vreo doua doua nopti ma trezesc cu aceste ganduri in minte in mijlocul noptii. Schimb domeniul profesional si de aici teama foarte mare.
    Imi poti spune parerea ta despre visul meu?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna.Diana...acum o jumatate de ora m.am trezit si tot caut semnificatii despre acest vis pe care tocmai l am visat...deci se facea ca eram eu cu mama si cu fratele meu.eu dormeam exact cum eram in realitate si m am trezit in vis si au inceput.pe rand sa mi cada trei dinti..doi de sus si unul de jos.toti din fata...ma uitam in oglinda si ma intrebam cum o sa mai zambesc eu cu dintii aia lipsa.....a da si ce sm uitat sa zic..cand mi a cazut al treilea dinte adica cel de jos din fata am inceput sa plang pana cand am lesinat in plans si nu puteam sa mai respir de atata plans...ii faceam semne lui fratemeu sa mi dea cu palma peste spate .eu gandindu.ma ca imi revin..fratele meu parea foarte speriat si agitat cand m a vazut si a facut ce i am zis...eu mi am revenitbsi chiar atunci m am si trezit .
      Te rog mult daca stii cumva sa mi spui ce inseamna visul acesta...ma inspaimanta numai acolo ma gandesc.
      Multumesc mult !!

      Ștergere
    2. Buna. Nu trebuie sa iti fie frica. Acest vis nu semnaleaza neaparat un lucru rau din viitor, ci reflecta mai curand un complex recent de-al tau. Ceva sau cineva te-a facut sa ai indoieli despre frumusetea sau atractivitatea ta, iar visul tau marturiseste probabil acest lucru. Oricum , mama si mai ales fratele par sa te ajute sa-ti redobandesti increderea in tine insati.

      Ștergere
  28. Buna.ce semnificatie are visul in care copilul tau( adult fiind) are gura plina de dinti inclusiv bolta palatina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. La mijloc poate fi simtamantul subconstient ca acest copil este prea agresiv ori prea lacom. Gandeste-te daca nu a avut un comportament de acest gen in ultimul timp...

      Ștergere
  29. Buna, Diana! Am visat ca eram intr-o casa pe care nu o cunosc in realitate, dar in vis imi era extrem de familiara. Nu imi aduc aminte intreaga actiune, dar stiu ca mi-a cazut o masea iar cand am incercat sa o scot din gura mi s-a spart in bucati toata... poti sa interpretezi asta?

    RăspundețiȘtergere
  30. Am visat azi noapte ca ma uitam in gura mea (nu in oglinda ci din fata ca si cum eram doua fiinte) si imi miscam 3 masele. Nu ma dureau, nu curgea sange, nu erau sparte sau cariate. Erau intregi si le miscam ca pe margele. Asta ce ar mai putea insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alerim. Acest vis poate reflecta nevoia ta de a te autoexamina, de a-ti cunoaste slabiciunile si a deveni puternic in fata oamenilor.

      Ștergere
  31. buna diana am visat si eu ca mia cazut o masea dar nu ma dure

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Sorina. Visul tau reflecta o pierdere personala, tinand poate de imaginea ta exterioara, care nu te afecteaza sau careia nu trebuie sa ii dai o prea mare importanta.

      Ștergere
  32. Buna!

    Am un job nou de 2 saptamani care nu imi place absolut deloc. Si ma gandesc sa plec.

    Aseara am visat ca toata dantura (dinti sanatosi si albi) imi tot iesea din gingii si o tot impingeam la loc. La un moment dat l-am intrebat pe fostul meu sef (dentist) de ce se intampla asa la care mi-a raspuns razand ca nu trebuie sa-mi fac probleme caci este normal. Trebuie doar sa o imping a loc.

    Aveti cumva o interpretare va rog?

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna am visat ca eram la o statie da autobus
    Si mi sa rupt in 2 maseaua din partea de sus pe stanga asta ce inseamna?
    Chiar ieri o prietena a avut un acident cu motorul oare are de a face cu asta??

    RăspundețiȘtergere
  34. Am bisat ca fiica mea de 7 ani avea maselele roase la radacina in partea interooara a gurii . (Nu erau cariate )

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna, ma numesc oana am avut aseara un vis foarte ciudat,se facea ca eram la dentist mi.a facut ceva la o masea care era deasupra ,iar dupa ce am iesit de acolo am mers la bunicii mei cu bicicleta si mi se tot umfla gingia de la masea, in fiecare moment, mi sa umflat pana sa format ca un fel de besica si nu m.ai puteam vorbii, atunci a venit tatal meu si a sunat medicul si ii explica, iar in timpul acesta mie mi se umfla mai tere simteam ca aproape va pusca, si dintro data mi.a iesit pe gura pe parte stanga ,ca acolo era maseaua deasupra... Ma strangea ingrozitor nu puteam vorbii si dintr.o data a puscat si a iesit din ea mult aer... Dupa aceea nu mai stiu exact dar mi sa mai desumflat gura... Oare ce poate insemna? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu am visat ca imi cadeau toti dintii din gura fiind toti albi si in interior din aur ,dar nu erau stricati si plangeam ca nu reusesc sa ii pun la loc. Oare ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Tina. Poate insemna ca esti pusa in situatia sa renunti la niste lucruri valoroase, dar nu superficiale, legate de personalitatea ta sau imaginea pe care o oferi lumii. Nu te lasa influentata de oameni care nu isi dau seama despre adevaratele tale calitati.

      Ștergere
  37. Buna ziua..daca ati putea sa-mi dati si mie un raspuns..sunt speriata..ieri am visat ca am pitcat jos si mi am rupt 2 dinti din fata sus..adica nu au picat de la sine..si uitandu-ma in mana erau albi dar unul era crapat in doua..iar azi m-am visat mireasa..insa ma maritam cu o femeie pe care nici nu o cunosc..chiar dansam cu ea..paream fericita..am vazut clar si deadema f frumoasa care trebuia sa o pun pe cap..
    Ce poate sa insemne?..

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna....aseara am visar ca mi se misca un dinte din cei de jos si era aproape sa casa...adica se miscase din acel loc..si apoi m.am dus in sa ma clatesc in gura si curgea dor putin sange nu era apa nu nimic..doar sange ca o linia si era inchis la culoare..si eram speriata dar nu prea..dar tot ziceam sa fie vis sa nu fie adevarat si voiam sa fac ceva ca sa imi dau seama daca e vis...iar dupa ce am zis asta m.am trezit....oare ce sa insemne asta? De ceva timp cam am probleme cu dintii..

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna Diana,
    Am visat ca eram cu un barbat cu care ma sarutam cu foc (el pe mine) si a incercat sa imi smulga o masea din partea dreapta jos (cu dintii, in timp ce ne sarutam). Nu a reusit sa smulga de tot. Oare ce semnifica acest vis? Am mai visat acum vreo 2 luni ca mi-am scos un dinte. Intr-adevar, im realitate am un complex din cauza danturii, deoarece de la stres foarte mare, se rup.

    RăspundețiȘtergere
  40. Am visat ca o prietena avea doar dintele din fata (restul erau cazuti) si ma intreba cum se mai simte tataie si daca a decurs cu bine operatia ( restectivul tataie e decedat de 2 ani)..ce poate insemna asta?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  41. Am visat ca eram la dentist in aer liber si imi curata dinti si ,mi facea frumosi iar cand sa plece a inceput sa imi cada maselele cariate una cate una , doar pe partea dreapta de sus si eram speriata, iar apoi incepea sa imi curga mult sange din gura si fugeam la chiuveta ca sa nu ma murdaresc de sange ,dar tot ma stropisem de 2 stropi mici pe pantaloni. Ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Tina. Dentistul in aer liber semnifica imaginea exterioara a ta, felul cum te vad altii. Desi ai mare grija din acest punct de vedere, esti nesigura pe tine, nu stii daca esti vazuta cu adevarat ca fiind frumoasa ori placuta de altii. Sangele din visul tau reflecta durerea sufleteasca legata de aceasta nesiguranta. Trebuie sa iti lasi deoparte complexele ori temerile, si sa nu te mai feresti sa fii tu insati.

      Ștergere
  42. Buna Diana, am avut un vis ce m-a tulburat enorm. Am visat ca eram un fel de asistenta medicala la spital, și eram înconjurată de multi colegi. La un moment dat în timp ce vb cu câteva din ei am simțit ceva ciudat și am dus repede mana la gura. Îmi căzuse un dinte. Speriata le arătăm colegilor mei care se uitau mirati la mine și imediat au început să îmi cadă altul și apoi altul...mi. au căzut 4 dinti. Simțeam gingiile moi și tindeam în mână dinții .câteva din ei s-au sfărâmat iar câteva au rămas întregi. O doctoriță îmi zice repede ca trebuie sa ma viziteze și îmi face un examen rapid. Îmi răspunde ca nu am motiv sa îmi fac griji pt ca sa întâmplat pur și simplu. Intre timp pun mana pe cap și simt o umflatura imensa, chem doctorița și încerc să îi explic dar umflatura explodează . Căzând la pământ întreb doctorița dacă o să mor gândindu-mă cu groaza ca am un copil mic acasă...

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna Diana am visat azi ca trebuia sa imi cada un dinte mi se misca si eu imi întrebam rudele e normal la aceasta vârsta? Si ei imi spuneau ca da ca imediat creste altul . Si m-am dus la baie m-am spălat pe dinti si el a căzut fără sa imi dau seama si cand i-am zis au zis ca da a căzut iti curge sânge dar deja
    ai altul crescut ( eu nu vedeam sângele ) . Poate sa fie legat acest vis ca bunicul meu a fost ieri la dentist si si-a scos un dinte iar eu sa visez asta ?

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna Diana,am visat ca mi s-au rupt toti dintii din partea dreapta jos.Imi cadeau in mana si sincera sa fiu cadeau mai multi decat am in gura,ce semnificatie poate avea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fac o exceptie cu tine. Am spus clar ca nu le raspund anonimilor! Partea dreapta a fetei sau trupului tau este asociata cu latura ta rationala. Poate fi un avertisment asupra faptului ca te lasi prea mult in voia emotilor, si nu reusesti sa distingi foarte bine ce ti se intampla printr-o prisma obiectiva, realista

      Ștergere
  45. salut diana am visat ca miau cazut toti dintii odata ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  46. salut diana am visat ca miau cazut toti dintii deodata jos :S ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Probabil ca ai fost sau esti pe cale sa fii afectat de un eveniment care iti deformeaza brusc imaginea personala, ii face pe altii sa te vada intr-o lumina negativa.

      Ștergere
  47. Buna...am visat ca eram cu sora mea si mia zis ca o dor dintii,la un moment dat,simt ca mie mi se clatina unul de sus din partea stinga...am pus mina pe el,lam luat fara nici o problema...era intreg dar negru inauntru...
    Ce poate sa insemne asta...imi fac griji pentruca sotul e plecat cu masina personala la un drum lung pe citeva zile,si multe se pot intimpla...
    Multumesc mult...

    RăspundețiȘtergere
  48. Eu am visat ca daca inchideam gura si dadeam sa ating dintii din partea de sus cu cea de jos mi se sfarma o masea din partea stanga de sus,durere simteam foarte putin dar a fost extrem de neplacuta senzatia aceea (maseaua s-a rupt in 3 bucati) . Ultima data cand am visat asta,a murit un vecin ,iar eu m-am ales cu o raceala zdravana...Oare ce ma mai asteapta ? P.S. Anul asta cred ca visat cam de 4 sau 5 ori ceva aseamantor cu ce am visat ieri seara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa mentionez ca se misca si maseaua si am impresia ca am reusit sa o scot.

      Ștergere
  49. Am repostat pentru ca am vazut ca nu raspunzi anonimilor... am visat ca daca inchideam gura si dadeam sa ating dintii din partea de sus cu cea de jos mi se sfarma o masea din partea stanga de sus,durere simteam foarte putin dar a fost extrem de neplacuta senzatia aceea (maseaua s-a rupt in 3 bucati) si acea masea se misca si am impresia ca am scos-o pana la urma. Ultima data cand am visat asta,a murit un vecin ,iar eu m-am ales cu o raceala zdravana...Oare ce ma mai asteapta ? P.S. Anul asta cred ca visat cam de 4 sau 5 ori ceva aseamantor cu ce am visat ieri seara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andrei. Atunci cand ne inclestam dintii, o facem pentru a trece peste un necaz sau pentru a ne impune vointa. O masea din stanga, mai ales din partea de sus, dovedeste o slabiciune sau un eveniment neplacut din punct de vedere sentimental ori emotional. Trebuie sa te inarmezi cu cat mai multa tarie pentru a face fata unui lucru nepalcut legat de viata de famiie sau cea sentimentala.

      Ștergere
  50. Buna, Diana!

    Am visat o copila, amarata, de care mi-era mila si am horatat sa o adopt. Parca era din jungla, nu stia nimic despre lume. Avand vreo 5 ani, incepeau sa i se schimbe dintii si i-am spus ca daca i se misca dintii sa ii scoata ca sa poata fi inlocuiti, iar ea si-a scos singurica toti dintii din partea stanga de sus si mi i-a dat. I-am pus intr-un servetel si l-am facut ca un saculet, umblam cu ei apoi prin oras.
    Ce poate insemna acest vis?
    Daca are vreo importanta, erau, asadar de lapte, si sanatosi, frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna ,Diana !
    Aseară am visat ca ma spălam pe dinți si când am scuipat mi-a căzut un dinte de jos iar când m-am uitat în oglindă era lipsa și încă unu era cioplit și se mișca.
    Îmi poți spune te rog frumos ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi incerci sa iti pui in evidenta frumusetea, esti cuprins(a) uneori de indoiala fata de atractivitatea ta. Ca sa iti raspund data viitoare, trebuie sa te inscrii pe blogul meu.

      Ștergere
  52. Salut Diana.
    Am visat ca mi-au căzut dintii. Eu eram la masă cu familia, înainte de, mi-au căzut 7 dinți, 4 de sus și 3 de jos. După am mîncat ne aștepta desertul, fursecuri de ovăz, eu am observat ca mi-au căzut dintii, dar nu ma-m întristat, mâncam fără nici o grijă, fără emoții negative. Mai precis fursecurile le băgam în gură prin gaura în locul căruia trebuia să fie dintii
    Aș dori, dacă e posibil să răspundeți la comentariul meu cît mai repede, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gabriel. Ceea ce ti se pare a fi cel mai frumos in impartasirea sentimentelor tale cu familia ta este pandit de o interpretare gresita din partea celor dragi. Sau oamenii apropiati de tine nu iti inteleg intentiile bune si le rastalmacesc.

      Ștergere
  53. Am mai avut unul în care eroul principal e fratele meu, i-a căzut 3-4 dinți, înainte de asta, se clătinau, a oftat din greu fratele și a spus "OF...iară dinții ăștia se clatină!", în timp ce îi scotea. S-a dus la baie să și-i scoată. L-am întrebat " De ce i-ai scos!?" cu o față nedumerită, el îmi răspunsese cu o fața, parcați, e săturat de toate în viață "Se clătinau și i-am scos, logic, nu, Gabi!?". Aici ma-m trezit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici poate fi vorba despre niste tendinte negative ale fratelui tau, pe care speri ca le va abandona in urma sfaturilor tale.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  54. Mulțumesc mult, ești cum-va un psiholog sau ceva de genul?

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna,am visat ca fiului meu in vârsta de 5 ani jum i a căzut un dinte.Specific ca in urma cu o zi ne am întâlnit cu niște prieteni de familie si fiul lor avea mici probleme de dureri:un dinte ii cădea si o măseluță ii creștea.Iti mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna
    Am visat ca o tineam in brate pe proaspata mea sotie (ea statea cu spatele la mine) si la un momendat mi-a introdus degetul aratator intredintele din fata-dreapta si urmatorul si s-a sfarmat parca si aveam sange in gura, iar cand am intrebat-o ca de ce a facut asta ea nu a mi-a dat un raspuns si era foarte relaxata a si cum a facut ceva normal, iar cand m-am uitat in oglinda mai aveam cativa dinti sfarmati...vreau sa mentionez ca dintele pe care ea la sfarmat am o mica problema(mi-e putin decolorat) si intentionez sa merg in zilele urmatoare la dentist

    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Rares. La mijloc poate fi temerea ta ca nu mai esti iubit sau apreciat (ea sta cu spatele la tine), ca poti fi vazut intr-o lumina deformata, care iti rapeste atractivitatea. Visul nu se refera la mutilarea ta la propriu, ci la una metaforica. Tocmai din acest motiv, visul a pornit de la o problema reala legata de un dinte sau de estetica acestuia.

      Ștergere
  57. Buna, am visat ca Stomatologul a încercat sa imi scoată caninul, iar acesta S-a rupt in doua si Jumătatea rămasă avea un vârf alb in mijloc.iar Dr a spus "totuși este un dinte de lapte"neschimbat. Ce înseamnă ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Anisoara. Poate fi un semn ca nu esti pe atat de "incisiva", directa si hotarata precum ai vrea sa fii sau precum si-ar dori sa fii un om apropiat tie. Remarca legata de asa-zisul dinte de lapte se refera tot la acest aspect, si la impresia ca nu esti inca indeajuns de matura pentru a te lua la tranta cu viata, o impresie dea ta sau )inca o data) a cuiva din imediata ta apropiere. Culoarea alba a varfului ramas este asociataa cu puritatea, inocenta.

      Ștergere
    2. Am avut intr-o singura noapte doua vise:in primul am visat ca eram undeva la tara si m-a lergat un urs de care am scapat dar numai retin exact cum.Iar al doilea spre dimineata am visat ca aveam puroi la un dinte l-am spart cu limba si apoi mi- au cazut trei dinti....ajuta-ma sa inteleg aceste vise...foarte vag imi mai aduc aminte ca in primul ar fi implicat si baiatul meu ca m- as fi intors dupa el inaninte sa fug de urs iar in al doilea i-am vazut in vis si pe niste vecini de-a mei dar nu mai stiu in ce conjuctura....multumesc

      Astept raspuns

      Ștergere
    3. Am avut intr-o singura noapte doua vise:in primul am visat ca eram undeva la tara si m-a lergat un urs de care am scapat dar numai retin exact cum.Iar al doilea spre dimineata am visat ca aveam puroi la un dinte l-am spart cu limba si apoi mi- au cazut trei dinti....ajuta-ma sa inteleg aceste vise...foarte vag imi mai aduc aminte ca in primul ar fi implicat si baiatul meu ca m- as fi intors dupa el inaninte sa fug de urs iar in al doilea i-am vazut in vis si pe niste vecini de-a mei dar nu mai stiu in ce conjuctura....multumesc

      Astept raspuns

      Ștergere
  58. Buna Diana....am visat ca eram intr-o incapere unde mai erau 2 fete la munca, una dintre ele era insarcinata i-ar tipul cu care urma sa aibe bebele i-a cerut sa plece sa nu o mai vada ...a scos din portofel 10 lei sa i dea...fata i-a refuzat.... la un moment dat mie am avut impresia ca m-i sa rupt un dinte urmand sa imi curga sange foarte mult ...in timp ce imi curgea sange mi-a cazut si un dinte din partea stanga sus.nu ma durut..am verificat si era doar acela cazut si acela rup nu l-am vazut dar l-am luat de jos augand pe urma in curte la mine unde strigam pe bunica sa vina sa vada ca imi curge sange din gura...ea a venit cu un sac de bostani si mi-a zis ca a ramas singura cu lucru si e greu....draga Diana ce semnifica acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa raspund si comentariilor anonime, dar, sincer, nu am mereu timp. Daca, vrei neaparat sa-ti rapund, si cat mai repede, te rog sa te inscrii pe site-ul meu. De altfel, atunci cand mi-ai scris, ai putut sa vezi scris foarte clar: "Raspund numai la comentariile celor care se imprietensc cu mine inscriindu-se pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  59. Buna, am visat ca mi-au picat toti dintii din gura si curgea mult singe din ea .Ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna Diana,
    Ma poti ajuta te rog cu interpretarea visului meu despre dinti?
    Am visat ca aveam cativa dinti, 4-5, din partea stanga de jos, intre masele si cei din centru, slabiti si lasati/culcati spre interior, iar eu incercam si cred ca reuseam sa-i indrept, impingandu-i cu limba spre pozitia lor normala. Apoi, cand muscam/apasam cu dintii de sus pe ei, cred incercand sa vad daca stau cum trebuie (impingand spre interior, sa vad daca stau vertical) simteam o durere usoara la cei de jos, si dintii de jos se lasau din nou spre interior. Era foarte realista senzatia, ca la un moment dat am crezut ca eram treaz dar cu ochii inchisi si ma gandeam ce ma fac acum cu dintii astia si cum se poate asa peste noapte sa se fi slabit in halul asta.
    In vis nu mai stiu cum s-a terminat, am impresia ca i-am impins din nou la locul loc si n-am mai verificat, dar eram destul de nelinistit de situatie. Cand m-am trezit de-adevaratelea, primul lucru a fost sa verific cum sunt dintii - erau ok... :)
    Multumesc anticipat,
    Dinu

    RăspundețiȘtergere
  61. * completare - aveam si restul de dinti in gura, dar cei 4-5 erau slabiti.

    RăspundețiȘtergere
  62. Am visat ca imi cazuse caninul (care chiar il am pus)si eram suparata ca nu am bani sa il pun si nu pot muncii asa cu el lipsa.

    RăspundețiȘtergere
  63. Am visat ca imi cazuse o masea cu tot cu radacina....iar eu ma duceam la tatal meu care era bolnav sa ii dau medicamente si ii povesteam de masea, eram tare bucuroasa ca scapasem de ea,ii aratam tatalui meu si ma jucam cu gingia in oglinda....m-am trezit tare speriata....ce se intampla...

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna ,
    Am visat ca imi cadea un canin care efectiv se macina transformat in pudra si am o bucata mica de plomba cazuta din acel canin in realitate, Iar ca o continuare a visului am vazut in fata mea pe un fel de deal fara arbusti un papa imbracat in alb asa cum este papa imbracat care imprastia in vant cenusa cuiva decedat nu stiu cine,si mai era insotit de un barbat matur insa nu ami amintesc foarte bine amanunte despre cellalt.

    RăspundețiȘtergere
  65. Ce poate insemna urmatorul vis - atat cat tin minte din el, fireste-: eram intr-un mijloc de transport in comun, cred ca microbus si aveau o facilitate: aceea de a curata dintii pasagerilor cre doreau acest lucru. in vis nu i-am curatat pe ai mei dar am dus pe cineva la cel care facea asta. si retin ca i-am inrins o bancnota. restul e amestecat. multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  66. Anul trecut am tot visat ca imi cad dintii. Visam foarte, foarte des lucrul asta si m-am trezit foarte speriata crezand ca nu ii mai am.
    Nu prea cred in superstitii, insa dupa toate aceste vise, bunica mea a decedat acum o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Griji si suparari.. Cam asa ceva! Imi pare rau pentru bunica ta! Ai grija de tine!

      Ștergere
  67. Buna Diana,
    Ma poti ajuta te rog cu interpretarea visului meu despre dinti?
    Am visat ca aveam cativa dinti, 4-5, din partea stanga de jos, intre masele si cei din centru, slabiti si lasati/culcati spre interior (aveam si restul de dinti in gura, dar slabiti erau cei 4-5), iar eu incercam si cred ca reuseam sa-i indrept, impingandu-i cu limba spre pozitia lor normala. Apoi, cand muscam/apasam cu dintii de sus pe ei, cred incercand sa vad daca stau cum trebuie (impingand spre interior, sa vad daca stau vertical) simteam o durere usoara la cei de jos, si dintii de jos se lasau din nou spre interior. Era foarte realista senzatia, ca la un moment dat am crezut ca eram treaz dar cu ochii inchisi si ma gandeam ce ma fac acum cu dintii astia si cum se poate asa peste noapte sa se fi slabit in halul asta.
    In vis nu mai stiu cum s-a terminat, am impresia ca i-am impins din nou la locul loc si n-am mai verificat, dar eram destul de nelinistit de situatie. Cand m-am trezit de-adevaratelea, primul lucru a fost sa verific cum sunt dintii - erau ok... :)
    Multumesc anticipat,
    Dinu

    RăspundețiȘtergere
  68. as dori o interpretare.in primul vis am simtit durerea cauzata de caderea maselelor din gingii,dupa care am impins cu limba dintii din partea de jos cazand toti,foarte usor,deodata.in cel de-al doilea vis am simtit cum se misca caninul din dreapta sus si am simtit fix durerea cand iti este scos cu forta.nu iesea,era inca prins in gingii insa durerea persista.va multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  69. Am avut un vis in care ma trezeam si il vedem pe fratele meu mai mic cum ii cadeau dinti unul cate unul iar apoi dupa scurt timp simt o durere in gura si cade toata partea de jos cu dinti.ce semnifica

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna,prietenu meu a avut un accident de masina si e in Spital la reanimare,trebuie operat in mai multe locuri :(( dupa 2 zile de accident am visat k am fost cu el la dentist si ia scos doi dinti,si eu il intrebam pe doctor de ce ia scos pt k erau albi si frumosi....va rog spunetimi ce inseamna asta :(

    RăspundețiȘtergere
  71. Salut,am să-ți spun si visul meu legat de dinți,sper sa ma poți ajuta.
    Erau zilele orasului si îmi amintesc ca m-am oprit la un singur loc: "un târg" de chitare(cred ca așa se zice) ,poate pentru ca îmi plac. Lucrul ciudat este ca a fost ca un deja vu in vis. Ma uitam la chitare,mai vorbeam cu vânzătoarea si o prietena a venit sa ma cheme,era ziua mamei si trebuia să-i cantam. Stiu ca de atunci a început sa mi se miște un dinte ,din ce in ce mai tare,iar cand am ajuns acolo a picat. Nu era dinte de om,era ca un dinte de câine..cred si din locul de unde s-a desprins era stricat, se vedea ceva negru. Am început sa plâng,iar in ultima imagine,stiu ca vânzătoarea de chitare îmi prezenta diverse paste de dinți cu diferite ingrediente.
    Cam acesta e.

    RăspundețiȘtergere
  72. Bună Diana eu am visat că ii ieșea un dințișor in față băiețelului meu de 2 luni 1/2 ce ar putea însemna? Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  73. Bună Diana eu am visat că îi creștea un dințișor in față băiețelului meu de 2 luni 1/2...ce ar putea însemna? Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  74. BUna , legat de visul dintilor , am visat ca fetita mea care era in vizita la bunica(mama sotului ), .nici nu plingea nici nu ridea , ci doar statea in picioare si ii cadeau dintii unul dupa altul , dupacare gura ei era goala fara nici un dinte . iar eu intrebam intr-una daca o doare ,dar nu prim,eam nici un raspuns .
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna ziua si Craciun Fericit!!
    Am avut azi noapte un vis interesant.Ma rog am visat mai multe dar asta e singurul de care imi aduc aminte.Am o problema la o masea de foarte mult timp si azi noapte am visat ca mi s-a spart maseaua respectiva.Dupa asta mi s-au spart inca vreo 3 de langa,stanga jos.Nu mai stiu exact daca m-a durut sau nu dar stiu ca era destul de inconfortabil.Aproape de fiecare data cand am visat ca mi-au cazut dintii a murit cineva.Mama mi-a spus de cand am fost mica ca este un fel de supersititie.Mentionez ca bunica mea este destul de bolnava si m-a speriat destul de tare visul de azi noapte.Va rog sa ma ajutati,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun fericit, Ioana. Exista intr-adevar o superstitie potrivit careia visele legate de pierderea unor dinti este asociata cu moartea unei rude. Eu nu cred in acest lucru, si te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel. Visul tau poate semnifica mai degraba teama ta de a nu fi la fel de atractiva precum iti doresti sau frica ca nu vei fi inteleasa asa cum se cuvine de cei apropiati.

      Ștergere
  76. Buna Diana. Am doar 15 ani si am visat ca eu impreuna cu iubitul meu be casatoream. Eu eram imbracata in mireasa iar el in mire ,eram in fata biserici si El a zis sa nu stau mult sa ma duc sa ne casatorim. El a mers in biserica iar eu am ramas afara si apoi eu am intrat dupa un gard si m-am chinui sa sar peste el ca sa pot merge. APOI eu am trecut cu greu dupa gard si am merg sa ne casatorim. Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca iubitul tau incearca sa te convinga sa faci ceva cu care nu esti de acord, sa sari peste un gard/o prejudecata sau o platosa a ta, iar acest lucru nu iti place!

      Ștergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  78. Buna! Am visat ca in partea de jos in loc de un singur rand de dinti aveam 3 randuri si dintii erau destul de strambi. Am citit printre comentarii, insa majoritatea sunt despre pierderea dintilor, totusi ce inseamna atunci cand visezi ca ai mai multi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Inseamna ca esti sau poti fi foarte incisiva in raport cu altii, dar ca trebuie sa incerci sa nu interpretezi foarte direct, impulsiv gesturile si cuvintele lor, intrucat risti sa ii intelegi gresit si sa iti strici relatiile cu ei.

      Ștergere
  79. Buna, am visat aseara ca eram la o casa cu mai multi prieteni. Iar unu din iei ar fii vrut sa intretina relatii intime cu mine si l-am refuzat dupa care cand am iesit din casa si coboream scarile am simtit cum mii se sfarma toate masele si le-am scuipat in mana. Dupa aceea cand sa ies din curte mi-o cazut 2 dinti din fata iar in locul unuia mi-a ramas unu mai mic ,stramb si la varf era zimtat.si dupa toate astea baiatul acela o sunat la dentiat sa-mi faca programare. M-o ingrozit mai ales ca am grija de dantura mea .Ce inseamna asta?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca, in sinea ta, crezi ca nu esti apreciata asa cum trebuie, pentru adevarata ta frumusete, de cei din jurul tau. Ti se poate parea ca, daca te schimbi ca sa fii pe placul altora, iti deformezi, de fapt, adevarata ta personaliate, frumusete.

      Ștergere
  80. A visat ca baiatul lui de 8 ani, avea o masea gaurita dun care curgea sange.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  81. Bună!
    Am avut un vis care m-a pus pe gânduri, m-am gândit mereu la el. Se făcea că îmi cad trei dinti din partea stângă jos, nu simteam durere, dupa ce m-am uitat mai atent mi-am dat seama ca defapt s-au rupt, a cazut partea urata de sus a dintilor si am rămas doar cu jumatati sau sferturi, însă in vin am avut si o usirare cum ca "ei lasa, îmi vor creste la loc, bine ca nu mi-au cazut!"
    Îmi puteri spune ca rog ce semnifica acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna,Diana! Ai idee cum ar putea fi interpretat urmatorul vis? Tatal meu m-a intrebat daca nu am o masea buna,ca sa i-o dau lui.Am raspuns imediat cu da, si mi-am atins o masea, care a cazut imediat,fara efort,fara durere.Am realizat ca nu e completa si ca a ramas un rest radicular,pe care l-am gasit si scos imediat,reintregind astfel piesa.Dupa ceva timp,am visat ca mi-am scos/mi-a cazut,jumatate de maxilar ( os plus dinti).Il tineam in mana si planuiam sa analizez dintii.Nu stiu daca are importanta,dar cred ca era jumatatea dreapta a maxilarului.

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna Diana azi noapte am visat ca alergam si deodata mi au cazut 3 mesele de sus stanga si la una din ele ramasese radacina.Azi mama mea vine la mn cu avión 4 ore si 5 ore de autobús.astept raspuns urgent te rog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, dar nu am putut fi urgenta. Visul tau pare sa fie legat de temerea ca mama ta ar putea sa nu fie multumita de tine, ca ar putea ca te critice sau sa te certe.

      Ștergere
  84. Buna Diana si multumesc de raspuns...la 3 zl de la vís a murit vea mai buna prietena a sorei mele si la o saptamna cainele ei...cu mama am mici discutii son cauza diferetei de mentalitate si varsta dar ne gasim comunicarea. ..Am visat alt vis in care imi cadeau maselele de pe dreapta sus si ma dureau frt mult m am dus la um dentist sipe scaunul dntistului mi a spus ca nu exista manera de a opri caderea.sunt frt speriata si ma gansesc numai tal.astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  85. Am visat ca mi-am ciobit dintele din fata(dreapta), dintele nu mi-a căzut era doar ciobit în colt, aveam dinții albi fără nicio carie, exact ca în realitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am mai precizat de nenumarate ori, pentru a interpreta un vis este necesar sa nu il postezi ca anonim, sa te inscrii pe site-ul meu (vezi rubrica din partea cea mai de jos a blogului).

      Ștergere
  86. Am visat ca era. In aeroport, mai exact in fata aeroportului si asteptam sa plec . in acel timp un avion a de olat si la scurt timp am observat toti cei care eram in fata aeroportului ca ca are probleme si ca incearca sa aduca avionul pe pista insa pilotul a pierdut controlul si a explodat in fata aeroportului atingand solul. In acest timp m-am refugiat in interiorul aeroportului si foarte multe metale grele au cazut peste noi. Cand s-a terminat acesta intamplare eu eram pe jos si simteam un disconfort in gura. Si imi cadeau dintii din gura de culoare gri. Am ramas cu 2-3 dinti in gura. De asemenea l-am sunat pe fratele meu care a si ajuns imediat acolp cu cumnata mea. Ce ar putea insemnaa acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil sa simti temerea (subconstienta) ca un traseu nou al existentei tale se poate dovedi a fi un esec, ca te-ar rani si te-ar prinde cu centura jos, fara sa fii in stare sa te aperi sau rapindu-ti orice mijloc de aparare (dintii). Iti este teama, poate, ca nu te poti descurca prin propriile tale forte, avand tentatia sa iti cauti un sprijin in fratele tau.

      Ștergere
  87. Buna. Am deja 3 ori pe saptamina ca va cum cad dinti .Dar intro seara de parca eram cu fetita mea de 3 Ani Lingala scoala ,vad cum cadea un meteorit spre pamint unde find lovit de o racheta pentru a preveni caderea pe pamin. meteoritul a facut sa Se miste toate planetele pe care le vedem si a inceput sa ninga alb,atmosfera sa schimbat avind putin oxigen .Am fugit cu fetita in scoala ca refugiu si cautam plapume sa le pun pe calorifer ca sa nui fie Mai tirziu fetei frig. Dar la intrare a inceput sa imi cada dinti atit de usor scuipindui in Mina dar unu sa oprit in git. Adoua zi am esit afara in zapada si am vazut cum fuge un barbat be cunoscut tot tinar ca mine blond dezbracat in chiloti,fugea inadusinduse si lam ajutat sa nu Se inece tot cu un dinte. Apoi parca iam aratat ca si eu ma sufocam de dintele inghitit si tot ma ajutat sal scuip.

    RăspundețiȘtergere
  88. Salut,Diana.Trebuie sa spun ca de două zile visez o fata pe care o tot întâlnesc . In primele zile/vise apărea doar puțin. Acuuum,tocmai m-am trezit din vis. Făcusem un fel de "petrecere"? Ceva ca o zi de naștere,doar ca arata mai mult a pomană. In acest vis apărea alături de amicul ei,erau invitați. Ca muzica eu ascult rock,iar asta s-a cantat acolo. Stiu ca o auzisem pe mama ca prietenului ei i-a plăcut. De prin acele momente a început sa mi se miște un dinte foarte tare ,asta si in momentul in care îi spuneam cuiva ca in sfârșit am găsit o persoana căreia ii place muzica mea,si ea a " apărut" in spatele meu si a zis ca si ei,moment in care am atins-o pe mana. Acum,din cate am citit mai sus,dintele asta poate semnifica teama mea de respingerea ei? As aprecia daca m-ai putea ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Cred ca ai dreptate. Poate insemna si teama ca vei respins de ea, ca nu te va gasi destul de atractiv, dar si temerea (subconstienta) ca ai putea fi dezamagit, in cele din urma, de ea atunci cand o vei cunoaste mai bine.

      Ștergere
    2. Buna diana , am si eu o foarte mare problema. Prietenul meu a visat fa i-a picat un dinte fara efort ,fara sange. Data trecuta a visat ca i-a oicat o masea tot la fel fara sange , si la 1 zi dupa a murit bunicul lui. Crezi ca si de data asta are legatura cu moartea cuiva? Raspunde te rog, fiindca sunt tare,tare ,tare ingrijorata! Te pup! 😥😘

      Ștergere
    3. Nu prea cred in superstitiapotrivit careia visul despre caderea unui dinte este asociata cu moartea unei rude sau aunei persoane apropiate. In cazul mortii bunicului, cred ca a fost doar o coincidenta. Mai curand, aceste vise ale prietenului tau oglindesc ingrijorarea subconstienta ca ar putea pierde pe nesimtite ceva care il reprezinta, care atrage asupra sa aprecierea lumii din jur.

      Ștergere
  89. Buna ziua, aveti mare dreptate in ceea ce priveste "visul cu sfaramatul dintilor".
    . Eu am visat ca eram in pat si m-am trezit cu doi dinti care se sfaramau...si interpretarea din prima parte este foarte corecta! In ultima perioada m-am simtit afectat de comunicare alimentatie, si depasit de anumite situatii!
    Asadar , multumim pentru ceea ce faceti !

    RăspundețiȘtergere
  90. Diana bună!
    ma ajutați și pe mine cu tălmăcirea visului.? Am visat ca vomit cu dinți și erau toți zdrobiți în bucăți mici ca niște pietricele...ce poate fi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  91. Buna ziua, am visat si eu cum ma aflam la tara cu rudele prietenii mele, faceam un frigarui, mia cazut o masea, dintele era alb intreg si sanatos, adica a cazut simplu si intreg , singe la moment nu curgea, doream sa il pun la loc si parca singera. Oare poate semnifica un deces. Va rog sa imi raspundeti macar ca sunt anonim. Mersi anticipat

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna ziua am visat ca aveam o punga cu dinti foarte albi, dar nu erau ai mei stiu ca la un momendat ma urmăreau niste spirite, fantome care imi cereau dinti înapoi isa aveam senzatia de frica care ma tot indeparta de acele spirite, întrun final punga a rămas la mn, multumesc ași vrea sa stiu ce semnifica acest vis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Maria. Visul tau poate semnifica nazuinta ta de a fi frumoasa, de a te infrumutesa si purifica, o nazuinta careia par sa i se impotriveasca niste oameni din jurul tau.

      Ștergere
  93. Buna! Am visat ca mi-a cazut mai intai unul fin canini, si pe urma multe masele, dar in gura inca aveam totul ok cu dinti extraordinari se frumosi, albi... Chiar si dintii care cadeau erau albi si frumosi. Dar la un momendat incepusem sa ma inec cu ei. Si m-am trezit cu senzatia aia de inec...
    Un raspuns rapid, va rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa mentionez ca, dupa ce mi-a cazut caninul, m-am privit in oglinda.. Aveam un molar lunguiet tare, si in locul caninului cazut imi crestea deja unul nou. Pe urma abia incepusera sa-mi cada multe, multe masele albe din gura si sa am in gura dinti albi intr-un sfarsit.
      A fost foarte ciudat si foarte real... Simteam maselele in gura pe bune. Si acum am senzatia aia de inec!..
      Multumesc anticipat!

      Ștergere
    2. Buna, Beatris. Un astfel de vis poate semnifica fie ca te simti barfita, vorbita pe la spate si pangarita de vorbele unor persoane din preajma ta, fie ca treci printr-o tranformare promitatoare in relevarea frumusetii tale, o transformare cu care nu te-ai impacat insa sau pe care nu ti-ai sumat-o inca pe plan constient.

      Ștergere
  94. Buna Ziua. Su am visat ca mi cade a un dinte. Mai precis de jos al treilea de la mijloc. Cum ca am avut foarte multe lacrimi in ultimul an si jumatate am frisa de acest vis.

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna eu am visat ca aveam placa adica toate masele erau legate una de ce lanta in partea stanga jos si mai cazut si eram foarte speriat ca nu puteam sa o mai prind la loc oare devce am.visele astea??pana acum nu am avut vise cu dinti sau masele. multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gaby. Ti se reflecta in astfel de vise fie frica fata de o problema reala cu dintii, fie temerea ca nu vei putea sa mesteci (la figurat), sa te descurci cu ceva neplacut sau incomod intampinat in existenta din starea de veghe.

      Ștergere
  96. Buna!Am visat aseara ca mi se sfarama masele din partea stanga in mana ..Ce inseamna?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Deea. Poate insemna ca nu te simti apreciata in viata de cuplu poe atat de mult pe cat ti-ai dori sau ca cineva apropiat incearca sa-ti stirbeasca imaginea personala, sa te urateasca in ochii tai sau ai altora.

      Ștergere
  97. Buna Diana,
    Ieri noapte am visat ca mi am pierdut toți dinții ii scoteam singura din gura unul câte unul, nu este prima oară când visez asta si undeva știam sau simțeam ca nu trebuie sa ma sperii ca nu este adevărat sau ca se va rezolva.. In schimb ieri noapte am visat ca mi au intrat in curp mai exact pe mâna stânga trei căpușe nu știu sigur cine era lângă mine dar o persoana de gen feminin care m a ajutat sa le scot de sub piele.. Eram puțin mirata dar la fel de relaxata ca si cu o noapte înainte știam ca se rezolva :) vreau sa precizez ca visez multe lucruri mai ciudatele, uneori m au si înspăimântat acuma încerc sa le dau un sens bun la toate.. Vreau sa te felicit pentru articol si sa va doresc vise frumoase !! :) Ramona

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna Diana,
    Am visat acuma doua nopți ca imi adunam toți dinții din gura unul câte unul, nu am fost prea speriata pentru ca nu este prima oară când visez asta si cumva știam ca este doar un vis sau simțeau ca totul va fi bine, azi noapte am visat ca mi au intrat 3 căpușe in mâna stânga iar o persoana de gen feminin posibil verișoara mea le scotea cam speriata una câte una de sub piele, la fel eram relaxata nu știu dacă motivul era ca undeva știam ca este un vis sau încercam sa arat o putere in fata verișoarei mele.. Astea sunt ultimele doua vise, vreau sa precizez ca visez foarte mult si nu tot timpul prea plăcut posibil ca de acea sunt si mai relaxata am reușit sa îmi antrenez subconștientul :) nu funcționează chiar tot timpul dar e mai bine :) mai vroiam sa spun ca prietenul meu nu locuiește in oraș cu mine iar majoritatea viselor de genul acesta sunt când doarme el lângă mine.. Am multe întrebări legate de el si neîncrederi nu știu dacă are legătura cu el, as vrea sa îmi dau mai multă atenție instinctului meu interior dar el este o persoana foarte puternica .. Atât de puternica încât nu pot sa îmi dau seama dacă chiar este un om spiritual sau un manipulator..sper ca nu te am obosit cu toată povestea mea, nu știu dacă ai sa îmi poți da un răspuns aici dar eu ma bucur ca am putut sa scriu si am putut sa îți citesc articolul.. O zi buna, Ramona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ramona. Cred ca visul tau despre dinti exprima temerea adanca (subconstienta) ca iti poti pierde frumusetea sau capacitatea de a te apara fata de atacurile unor oameni. Capusele visate semnifica si ele ingrijorarea ca cine te-ar putea exploata, profita de tine. Avand in vedere ca aceste visuri le ai alaturi de prietenul tau, ele pot sugera lipsa ta de incredere in el.

      Ștergere
  99. Buna..am visat k mi-a cazut o bucata dintr-o masea si apoi cand m-am uitat la bebele meu avea dintisorii din fata cu sange si parca i-am scos o bucatica de dinte dintre dinti..apoi am mers la dentist si asteptam la rand dar dentistul lua alte persoane in locul nostru tot..ne-am suparat si am plecat..oare ce-o insemna..multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna..am visat k mi-a cazut o bucata dintr-o masea si apoi cand m-am uitat la bebele meu avea dintisorii din fata cu sange si parca i-am scos o bucatica de dinte dintre dinti..apoi am mers la dentist si asteptam la rand dar dentistul lua alte persoane in locul nostru tot..ne-am suparat si am plecat..oare ce-o insemna..multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Daniela. Iti dezvalui, subconstient, ca esti una cu bebelul tau, si ca orice ti se intampla tie il poate afecta si pe el. In acelasi timp, poti fi nemultumita ca lumea nu intelege asta, sau niste oamenii apropiati nu reusesc sa inteleaga conexiunea ta profunda cu copilul tau.

      Ștergere
  101. Am visat ca eram acasa in pat, impreuna cu mama (care e decedata de multi ani) si un barbat strain dar de care imi placea. Deodata mi-am scuipat in mana aproape toate masele si dintii. Erau gaurite dar albe, nici urma de carie, nici durere nu aveam. Imi poti oferi te rog o explicatie? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  102. Buna! am visat ca aveam un ac infipt in dintii din fata si ca sangeram si ca un dentist tot tragea de acum ala si incerca sa il scoata. Asta dupa doua nopti de visat cosciuge si amenintari cu moartea la adresa parintilor mei si a copilului. Ce poate fi ca eu numai de rau gasesc? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna Diana,
    Am visat că m-am dus la dentist să-mi pun o plomba,dar măseaua s-a rupt în două înainte să ajung la medic. Nu m-am durut deloc. Am scos cele două bucăți de măsea si le țineam în mână.

    RăspundețiȘtergere
  104. Am visat cum mi sa rupt dintele in 3 bucati doua in mina si una a ramas in gigie..una din cele doua buncati din mina era alba iar cealalta mai mica parca se inegrea putin

    RăspundețiȘtergere
  105. Salut,spuneti-mi va rog ce înseamnă cînd visezi ca ai dureri insuportabile de dinti si tii dinții puternic inclestatiși din această cauză ti s-ar rupt,multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna..am visat ca fetitei mele ia cazut un dinte si limba .aveam limba in palma dar dintele l.am pierdut .ce inseamna????😟😟😟😟

    RăspundețiȘtergere
  107. Buna, am visat că mă uitam in oglindă iar dintr-o dată am pus mana pe mandibulă și am reușit să o scot, nu prea eram speriat dar incercam sa o pun la loc. În visul meu nu era sânge deloc iar dinții de pe aceasta aveau o formă ciudata și erau mai mari decât dinții obișnuiți.

    RăspundețiȘtergere
  108. Buna Diana,
    Am visat ca eram pe strada si la un moment dat am simtit ca mai multi dinti încep să se miște si sa imi cada (toți erau îmbrăcați, a căzut îmbrăcămintea lor), dar au rămas în gură. Nu i-am văzut, doar i-am simtit. Apoi cautam un adeziv pentru a-i pune la loc. Intr-un final m-am trezit când mă pregăteam să intru în dus ca sa imi lipesc dinti.
    Crezi ca poti interpreta acest vis? Mie mi se pare destul de ciudat.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  109. Nu mi regasesc comentariul din 21 iunie cand relatam visul si va spuneam ca revin cu interpretarea /realitatea . Deci pe 21 iunie visez ca mi cad 6 dinti,toti albi,necariati. Am fost atenta la toate evenimentele petrecute .Incepand din ziua respectiva am primit de la o persoana, o datorie mai veche pe care nu ma asteptam sa mi o mai returneze, niste apreciere legate de modul de indeplinire a atributiilor la serviciu si in rest nimic neobisnuit sau mai bine zis neplacut. Dimineata, ma gandeam, ca trecand mai bine de o saptamana( am asociat6 dinti cu 6 zile/luni/ saptamani/ani)sa intru si sa relatez acestea ..... cand BUM ....o colega a decedat Ivan Didina (facebook)Concluzia prevestete moartea

    RăspundețiȘtergere
  110. Buna dimineata Diana,

    eu am un vis care se repeta si anume: am o mare cantitate de guma de mestecat lipita pe dintii de sus, pe spatele lor. Eu pe dintii de sus am un aparat de contentie( am avut aparat dentar). In incercarea mea disperata de a scoate guma de mestecat imi este teama ca mi se va desface si aparatul de contentie insa incerc sa ma ascund si de oameni cand efectuez aceasta procedura pentru ca acesta guma se dezlipeste foarte greu. In momentul in care incerc sa o desprind, se lungeste foarte mult si cu cat trag mai mult cu cat este mai multa.

    Multumesc frumos,
    Ramona

    RăspundețiȘtergere
  111. Buna Diana te ro sa-mi zici si mie ce inseamna acest viseram la cineva si acolo era o doctorita si a incercat sa-mi scota un dinte dar nu a putut pt ca lesinasem cind mi-am revenit a zis sa merg pe scaun dar nu am vrut si ma luat cu forta si a inceput sa-mi dea injecti in gura un fel de calmant si pina la urma la scos dar cu foarte mare durere .Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  112. Bună! Am visat ca mi se mișca foarte tare un dinte de jos și de jur împrejurul lui era sânge. Ma puteți ajuta cu deslușirea acestui vis? Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.