Horoscop Berbec septembrie 2014

Horoscopul Berbecului septembrie 2014 scoate in evidenta o constanta focalizare catre relatiile de parteneriat, o benefica intensificare a imaginatiei si intuitiei, orientarea catre studiu, invatatura, spre noi isi incitante parcursuri ale vietii.

Horoscop Berbec septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Berbec
Horoscop Berbec septembrie 2014
Tranzitul inceput de Mercur, pe 2 septembrie 2014, in Balanta, necesita o sporita comunicare cu partenerii din sfera personala, sociala, profesionala ori de afaceri. Te poti asocia cu oameni cu un inalt nivel intelectual si tinzi sa fii interesat de psihologie, sociologie si relatiile interumane. Discutiile cu cei din jur se remarca prin seriozitate, iti ofera sansa de a invata lucruri noi si a intelege importanta ajungerii la un real echilibru intre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti atat din punct de vedere material, cat si spiritual sau mental.

Preocuparea fata de un stil de viata sanatos si noi mijloace de a-ti infrumutesa imaginea personala (inclusiv prin schimbarea vestimentatiei) constitue orientari consacrate ale calatoriei initiate de Venus, incepand cu 5 septembrie, in sectorul astrologic al Fecioarei si a sasea casa a Berbecului.

O veritabila trezire spirituala si o clocotitoare inspiratie creativa sunt darurile potentiale ale Lunii pline ivite pe 9 septembrie 2014 in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului. Indepartarea de datoriile si grijile cotidiene iti da oportunitatea de a te delecta cu profunde descoperiri ale sinelui si ale lumii. Atras de locuri linistite, cuprins de o viziune senina asupra existentei, poti fi totusi cutremurat de o febrila imaginatie, in stare sa te poarte in extraordinare incursiuni mentale.

Opozitia dintre Mercur si Uranus de pe 13 septembrie anunti o zi plina de neasteptate circumstante ori schimbari ale planurilor tale, silindu-te sa fii cat mai flexibil si mai realist. Mintea iti este stapanita de neastampar si pari a cauta sa ti-o pui permanent la treaba. Cu toate acestea, ti se recomanda sa nu te ocupi de lucruri necesitand atentie fata de detalii si o mare putere de concentrare.

Din 14 septembrie 2014, atunci cand Marte isi face aparitia in Sagetator si a noua casa a Berbecului, te poti simti indemnat sa iti extinzi orizonturile vietii intr-un fel sau altul. Exista atat de multe de trait si de invatat in lume, si pari sa fii nerabdator sa le abordezi si sa te ocupi de ceva cat se poate de inedit. Poti visa la explorarea unor taramuri indepartate si, daca ai posibilitatea de a face asta, nu mai sta mult pe ganduri si porneste intr-o calatorie! Pe de alta parte, nu este exclus sa faci o calatorie pe plan imaginar, sau sa intalnesti oameni interesanti din strainatate. Oricum, tinzi sa suporti cu greu cararile batatorite si conventionale ale existentei. Arunca, asadar, rutina peste bord si lanseaza-te, cu spontaneitate, intr-o experienta de viata iesita din comun.

Parteneriatele, relatiile stranse cu oamenii apropiati si infruntarile cu dusmani recunoscuti capata inca o data intaietate odata cu 23 septembrie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Balanta. Ai prilejul de a-ti reinvigora legaturile de asociere din toate domeniile vietii.

Pe 24 septembrie 2014, Luna noua din Balanta si a saptea casa a Berbecului poate zgudui din temelii relatii umane ce pareau extrem de stabile. Asociati ori colaboratori, ce se complaceau pana acum intr-o relativa pasivitate, par sa isi afirme, dintr-o data, o acerba independenta insa, daca iti mentii treaz spiritul de adaptare, ai posibilitatea sa intaresti coeziunea unor importante parteneriate!

Trigonul lui Jupiter cu Uranus de pe 25 septembrie aduce norocul de partea ta datorita unor oportunitati de exceptie si a pastrarii unei atitudini cat mai deschise fata de surprizele existentei. Te poti bucura de impliniri chiar acolo si atunci cand te astepti mai putin.

Mercur isi croieste drum, din 28 septembrie 2014, in teritoriile Scorpionului si ale celei de-a opta case a Berbecului, intensificandu-ti intuitia, abilitatea de a citi printre randuri si a intelege motivatiile ascunse ale oamenilor. Iti este mai usor sa analizezi chestiuni intime, din viata personala, prin prisma ratiunii si logicii. Tocmai de aceea, poti initia cu inspiratie niste discutii cu persoane apropiate pe teme sensibile care, in alte conditii, ar fi putut starni inflacarate certuri.

Horoscop Berbec septembrie 2014 - Horoscop dragoste

Din 2 septembrie, prezenta lui Mercur in a saptea casa a Berbecului indica o intensa impartasire, atat afectiva, cat mai cu seama intelectuala, cu partenerul de cuplu sau de casatorie. Nativii singuri au inclinatia sa se ataseze de o persoana extrem de comunicativa, cu mintea agera si sufletul tanar.

Venus paseste odata cu 5 septembrie 2014 in cea de-a sasea ta casa, prilejuind o stransa interferenta intre dragoste si munca. In acest context astral, poti intalni un promitator partener cu ocazia unui eveniment ori a unei activitati avand de a face cu viata profesionala.

Aprofundarea conexiunii afective cu fiinta iubita reprezinta o prioritate incepand cu 23 septembrie 2014, ca efect al tranzitului Soarelui in a saptea casa a Berbecului. Pari a fi gata sa faci mari sacrificii pentru a-ti face fericit tovarasul de viata.

Pe 30 septembrie, Venus isi face intrarea in Balanta si a saptea ta casa, intr-un tranzit ale carui influente se vor manifesta mai cu seama in horoscopul Berbecului octombrie 2014. Planeta iubirii te ajuta sa-ti gasesti cu mare usurinta un potential partener. Pari sa-ti doresti sa ai alaturi de tine pe cineva capabil sa trateze cu seriozitate o relatie de cuplu, sa stie sa faca compromisuri si sa se faca remarcat in societate prin gratie si demnitate. Poti fi prezentat unei astfel de persoane de cineva apropiat sau implicat intr-un domeniu artistic.

Horoscop Berbec septembrie 2014 - Horoscop bani si munca

O marire de salariu sau un alt favor facut de un superior se pot ivi din 5 septembrie, drept urmare a amplasarii lui Venus in a sasea casa a Berbecului. Atent la preocuparile ori problemele altora, ai posibilitatea sa-ti armonizezi relatile cu colegii sau colaboratorii.

Daca ai tras invataminte din provocarile pe care ti le-a pus inainte tranzitul retrograd al lui Pluton in Capricorn si a zecea ta casa, revenirea acestei planete, odata cu 23 septembrie, in aspect direct iti faciliteaza realizari notabile pe plan profesional. Pastreaza-ti, totusi, o minima prudenta, si nu alerga dupa succese cu orice pret, prin arderea unor etape indispensabile adevaratei tale dezvoltari in cariera.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop Berbec august 2014
Horoscop Berbec septembrie 2014 Horoscop Berbec septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Buna Diana. Sunt nascuta in zodia berbecului si imi place foarte mult sa citesc ceea ce scri la fiecare zodie....dar am totusi o intrebare. Sunt in afara tari in Madrid si am auzit zvonuri ca zodiacul nu e la fel at cand astrele sunt citite din alt loc? Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt adepta unei astfel de pareri. Numai locul de nastere este important, si acesta numai in cazul unei astrograme personale.

      Ștergere
  2. Buna Diana,ai promis ca vei posta si pentru zodia rac,pe luna septembrie 2014.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.