Horoscop Pesti septembrie 2014

Horoscopul Pestilor septembrie 2014 prefigureaza tendinta de a explora aspectele tainice ale lumii, a beneficia de o bogata viata sociala, a-ti reimprospata relatiile de prietenie, a te focaliza asupra unor marete idei si idealuri si a te angaja in ambitioase proiecte legate de viata profesionala.

Horoscop Pesti septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop septembrie 2014 - Pesti
Horoscop Pesti septembrie 2014
Incepand cu 2 septembrie 2014, drept consecinta a tranzitului lui Mercur in Balanta, pari a fi preocupat mai mult decat de obicei de secrete, mistere si noi revelatii despre lume. Investigarea realitatii, mostenirea materiala si spirituala, precum si o simbolica moarte tind a fi repere consacrate ale acestui aspect astral. Poti sa iti recunosti cu luciditate adevaratele motivatii interioare, sa te implici in conexiuni intelectuale cu oamenii si sa ai de invatat din ceea ce este mai valoros in personalitatea celor apropiati.

 O vadita inclinatie de a fi mai direct si mai indraznet in interactiunea sociala se manifesta din 5 septembrie, atunci cand Venus patrunde in sectorul astrologic al Fecioarei si al celei de-a saptea case a Pestilor. Acest tranzit este favorabil relatiilor cu publicul si formarii de noi parteneriate in plan social, profesional si personal. Ai posibilitatea de a media o intelegere ori un armistitiu intre doua persoane aflate intr-un aprig conflict.

Pe 9 septembrie 2014, Luna plina din Pesti te poate inspira sa fii mult mai creativ in ajustarea imaginii personale si in legaturile cu cei din preajma ta, dar poate da nastere si unor incertitudini vizand felul cum esti apreciat de ceilalti. Stapaneste-ti impulsul de a fi prea autocritic, reintoarce-te la visele tale cele mai de pret si iarta-ti greselile voite si mai cu seama nevoite. Criticile celor din jur conteaza mult mai putin decat satisfacerea propriilor nevoi si nazuinte.

Opozitia dintre Venus si Neptun din 10 septembrie scoate la lumina dezideratul de a fi cat se poate de grijuliu in relationarea cu ceilalti intrucat te poti simti predispus sa iti neglijezi interesele si sa faci mai multe compromisuri decat este nevoie. Pari a fi prea sensibil fata de simtamintele altora, fiind cat pe ce sa te indoiesti de tine insuti si de valoarea personalitatii tale. Pentru a evita sa se profite de tine, abtine-te sa semnezi orice fel de contract ori document important! Poti avea parte de mai multe neintelegeri ori dispute in relatiile de parteneriat, asa ca ar trebui sa iti pastrezi cu cerbicie onestitatea si sa analizezi cu atentie autenticele intentii ale oamenilor din imediata ta apropiere.

Marte in cuadrat cu Neptun pe 22 septembrie 2014 marcheaza o relativa micsorare a energiei tale fizice, scazandu-ti in acest fel eficienta in munca. Pari sa fii iritat de probleme minore, poti reactiona cu vehementa fata de tot ceea ce iti sta in cale si ai inclinatia de a cade prada descurajarii ori apatiei. Iti poate veni greu sa te concentrezi, cu atat mai mult cu cat realitatea cotidiana pare a iesi mereu din tiparele sale consacrate. Fii prevazator fata de incercarile unora de a te insela sau a te minti.

Tranzitul initiat de Soare, odata cu 23 septembrie, in Balanta, este asociat cu o transformare de proportii a lumii interioare si cu abilitatea de a-ti recunoaste latura intunecata a sinelui fara a te lasa stapanit de ea. Te poti confrunta cu cu "o moarte" si cu "o renastere", cu o metamorfoza avand harul de a te indruma spre o inalta dimensiune a existentei.

Sub impactul revenirii lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor, din acceasi zi de 23 septembrie 2014, ai ocazia sa incepi un nou capitol in conexiunea cu oamenii indragiti. Pari a sti cu claritate cine iti sunt prietenii si cine dusmanii, fara a te mai increde in falsi si ipocriti amici. Esti mai putin guvernat de egocentrism, de impresia ca numai tu ai drepturi ori dreptate, iar acest lucru iti este de folos in racolarea de noi aliati in vederea materializarii aspiratiilor tale.

Luna noua rasarita pe 24 septembrie in cerul Balantei si al celei de-a opta tale case are mai degraba obiceiul de a-ti dezechilibra decat armoniza viata. In acest context astral, poti fi afectat de probleme sau certuri in cadrul unui parteneriat profesional ori financiar.

Din 28 septembrie 2014, ca efect al calatoriei lui Mercur in Scorpion si a noua casa a Pestilor, tinzi sa-ti pierzi apetitul pentru existenta cotidiana si lucrurile practice, simtindu-te indrumat sa imbratisezi ample viziuni si idealuri. Esti motivat sa-ti extinzi orizontul cunoasterii si poti comunica cu cineva de pe indepartate meleaguri. Insufletit de nazuinta de a te concentra asupra unei imagini de ansamblu, risti sa treci cu vederea niste semnificative detalii.

Horoscop Pesti septembrie 2014 - Horoscop dragoste

Senzualitatea dintr-o relatie sentimentala poate reprezenta o problema sau necesita a fi discutata fara ocolisuri intre cei doi parteneri din 2 septembrie, ca urmare a parcursului lui Mercur in a opta casa a Pestilor. Inlaturarea zonelor umbrite, intunecate din relationarea intima nu poate fi decat de bun augur.

Vizita planetei Venus in cea de-a saptea casa a Pestilor netezeste, odata cu 5 septembrie 2014, calea spre un sporit atasament afectiv si a unui mai mare respect reciproc in legaturile de cuplu. Parcurgi un interval de timp oportun in dragoste si chiar in casatorie. Ai puterea de a trece peste timiditate ori conventionalism si a-ti marturisi simtamintele persoanei iubite.

Din 23 septembrie, Soarele din a opta ta casa revitalizeaza impartasirea erotica din relatiile pe cuplu pe termen lung. Nativii din Pesti implicati intr-o idila superficiala ori vaduvita de o reala afectivitate, ce ajung acum sa se desparta sau sa divorteze de partenerul lor, pot sa fie pusi in fata unor infierbantate discutii legate de impartirea bunurilor comune.

Sub efluviile parcursului lui Venus in Balanta si a opta casa, incepand cu 30 septembrie 2014, poti fi atras de oameni incitanti, chiar fascinanti prin aura de mister si puternica lor personalitate. Un astfel de om pare, la randul sau, sa fie prins in mrejele tale, sa te ajute sa-ti vindeci vechi rani sufletesti si sa evoluezi personal. In acelasi timp, continui sa fii strabatut de o vibranta senzualitate, ce iti poate juca feste in cazul in care nu o interferezi cu o veritabila afectiune.

Horoscop Pesti septembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Ca urmare a prezentei lui Mercur in a opta ta casa, odata cu 2 septembrie 2014, comunicarea tinde a se axa mai cu seama asupra asocierilor din afaceri ori finante. Poti pleca in scurte calatorii de afaceri sau in interes profesional.

Ambitia de a reusi cu orice pret, de a nu te multumi cu putin si a-ti fixa mereu mai inalte obiective isi face loc in viata ta din 14 septembrie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Sagetator si a zecea casa a Pestilor. Pari a nu te da inapoi de la munca si a-ti face planuri realiste. Viata profesionala capata intaietate, uneori in defavoarea altor aspecte ale existentei tale. Este o vreme prielnica unor mari progrese in cariera, inceperii unei noi afaceri sau reorientarii profesionale. Poti fi recunoscut pentru munca si competenta ta. De fapt, cu cat ai mai multe realizari si esti mai remarcat de oameni, cu atat mai mult tinzi sa te simti increzator in tine insuti.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop Pesti august 2014
Horoscop Pesti septembrie 2014 Horoscop Pesti septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.