Horoscop Fecioara noiembrie 2014

Horoscopul Fecioarei noiembrie 2014 vesteste o intensa interactiune sociala, o fertila comunicare cu oamenii, ce lasa loc, cu timpul, unei regasiri implinitoare in mijlocul familiei si ameliorarii relatiilor cu oamenii apropiati.

Horoscop Fecioara noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - Fecioara
Fecioara noiembrie 2014
Evadarea din temnita banalitatii si inertiei cotidiene devine un deziderat pe 7 noiembrie 2014, sub impactul vibratiilor Lunii pline aparute in Taur si a IX-a casa a Fecioarei. Te poti simti imboldit sa iesi din oras, sa-ti petreci timpul in mijlocul naturii, sa pleci intr-o scurta calatorie, sa iei contact cu realitatile unei culturi indepartate sau, pur si simplu, sa te cufunzi in visuri luminoase despre viitor. Simplifica-ti viata si nu te mai framanta asupra micilor probleme inerente ale existentei.

Mintea iti devine alerta si iscoditoare incepand cu 9 noiembrie, atunci cand Mercur isi face intrarea in Scorpion si a III-a ta casa. Ai predispozitia de a te focaliza mental pe mai multe lucruri, a sari cu repeziciune de la un gand la altul, fara a acorda prea mult timp uneia si aceleiasi preocupari, asa ca nu treci printr-o perioada oportuna aplecarii asupra unor proiecte de anvergura sau pe termen lung. Te poti afla mai mereu in masina, intr-un troleu, un autobuz ori un taxi. Calatoriile, mai ales cele de mica durata, sunt la ordinea zilei. Tinzi a comunica cu o gramada de oameni, aproape fiecare persoana cunoscuta avand sa-ti spuna ceva ori trebuind sa-i transmiti ceva. Acest tranzit este favorabil studiilor, invatarii de lucruri noi si trecerii cu brio a unor examene sau teste.

Din 16 noiembrie 2014, vizita lui Venus in Sagetator si a IV-a casa a Fecioarei da nastere unei atmosfere calde, afective, in relatiile familiale. Iti este mai usor sa relationezi cu rudele si persoanele apropiate. Poti fi tentat sa dai o noua, proaspata infatisare locuintei si sa cumperi cateva noi piese de mobilier destinate acesteia.

Luna noua ivita pe 22 noiembrie in cerurile Scorpionului si a III-a ta casa poate genera o serie de dificulati in transmiterea si receptarea mesajelor din sfera sociala si cea personala. Fii cat se poate de atent la ce, cum si cui spui despre autenticele tale ganduri, simtaminte si idealuri, intrucat este posibil ca vorbele tale sa aiba consecinte imprevizibile, cu mult mai mari decat te-ai putea astepta. Fii rabdator cu cei care incearca, din timiditate sau din cauza unor complexe, sa-ti ascunda adevaratele opinii ori sentimente.

Familia si caminul capata din nou intaietate odata cu aceeasi zi de 22 noiembrie 2014, ca urmare a tranzitului Soarelui in Sagetator si a IV-a casa a Fecioarei. Pari a fi strabatut de nazuinta de a asigura o sporita siguranta materiala si afectiva oamenilor apropiati. In acest context, este de asteptat sa atentezi sa preiei fraiele familiei, un lucru deloc acceptabil pentru unii, susceptibil sa iste o serie de certuri si dispute. Este mai bine, asadar, sa folosesti acest aspect astral pentru a-ti intelege intr-un mai inalt grad persoanele indragite si a construi o baza solida a relatiilor cu ele. Familia reprezinta, de fapt, cel din urma si cel mai sigur refugiu ori meterez in aceasta lume guvernata de egosim si vanitate.

Mercur isi face si el aparitia, din 28 noiembrie, in zona astrologica a Sagetatorului, insistand pe mai departe asupra necesitatii imbunatatirii comunicarii din sanul familiei sau dintr-o relatie de cuplu de cursa lunga, cu atat mai mult cu cat pot iesi la lumina niste nebanuite probleme in aceasta privinta. Uneori, in aceasta conjunctura astrala, mama poate constitui o sursa de ingrijorari.

Horoscop Fecioara noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Marte in Capricorn (pe un termen mai lung) si cel al lui Venus in Scorpion (pana pe 15 noiembrie 2014) isi pun amprenta asupra vietii tale amoroase, asa cum am descris in Horoscopul dragostei Fecioarei octombrie 2014.

Venus isi face simtita prezenta in a IV-a ta casa odata cu 16 noiembrie, inspirandu-te (daca esti singur) sa te implici intr-o adevarata poveste de dragoste si nu intr-o aventura superficiala ori trecatoare. Marea ta sensibilitate emotionala din aceasta perioada te poate indemna sa preferi un potential partener de cuplu capabil sa te protejeze si sa-ti fie credincios. Ai prilejul de a intalni o astfel de persoana prin intermediul unei rude sau intr-un mediu avand de a face cu arhitectura, constructiile sau amenajarile interioare.

Revenirea lui Neptun in turnura direct in Pesti si a VII-a casa a Fecioarei instaureaza un climat de realism in legaturile de cuplu deja existente. Iluziile ce invaluiau conexiuna afectiva par a fi date deoparte, facand loc unor autentice teluri comune, avand scopul de a cladi un fundament solid viitorului in doi.

Horoscop Fecioara noiembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Cu exceptia tendintelor provenite din luna trecuta, asa cum sunt specificate in Horoscopul Fecioarei octombrie 2014, viata profesionala nu iese in evidenta prin evenimente ori circumstante iesite din comun. Predispozitia de a te apuca de prea multe lucruri deodata si deficientele de concentrare iti pot crea dificultati intr-o munca necesitand o mare atentie fata de detalii. In acelasi timp, preocuparea constanta fata de casa si familie te poate convinge sa-ti iei un concediu sau, cel putin, cateva zile libere.


In curand pe Blogul Dianei: Horoscop Fecioara 2015

Copyright  2014© diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop Fecioara octombrie 2014
Horoscop Fecioara noiembrie 2014 Horoscop Fecioara noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Asemenea excremente,,umane,,nici nu merita,luate in seama,ca anonimul de mai sus.Da i inainte cu locurile de munca,ai timp si spatiu cat vrei!Tot deseu toxic ramai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bna ziua Diana,

    Iti multumesc pentru horoscop, tot timpul sunt nerabdatoare sa-l citesc pe la jumatatea lunii sa stiu ce ma asteapta luna urmatoare.
    De cate ori il citesc ma incarc cu energie pozitiva, daca ma atentionezi ca o sa mi se imtample ceva nu tocmai bun, imi aduc aminte si incerc sa-mi controlez toate reactiile de moment.
    Cred in horoscop si in vise, la varsta de 12 ani era sa ma inec intr-un lac de agrement si de-atunci viata mea s-a schimbat, am niste premonitii cu ceva timp inainte, care ma protejeaza.
    Iti multumesc ca existi - Daniela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Daniela. Ma simt implinita atunci cand vad ca pot fi de folos oamenilor si ca nu scriu degeaba. Iti multumesc si eu, pentru ca ma incurajezi sa merg mai departe cu acest blog.

      Ștergere

Un produs Blogger.