Horoscop Pesti noiembrie 2014

Horoscopul Pestilor noiembrie 2014 marturiseste despre o comunicare eficienta cu cei din jurul tau si o mare forta de persuasiune, capabila sa te aduca in preajma unor rare oportunitati. Intuitia, ingeniozitatea si ambitia sunt principalele tale atuuri in inaltarea prestigiului social si dezvoltarea cu succes a proiectelor tale profesionale.

Horoscop Pesti noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - Pesti
Horoscop Pesti noiembrie 2014
Comunicarea cu oamenii este marcata de o inalta sensibilitate emotionala ca urmare a sextilului lui Venus cu Neptun si al celui cu Marte din 2 noiembrie 2014. In acest context, te poti simti inclinat sa sprijini niste persoane aflate intr-un impas sau, din contra, poti primi un consistent ajutor din partea altora. De asemeni, poti fi extrem de convingator in discutii, capabil sa dai dovada sinceritatii tale si sa-i atragi pe altii de partea ta.

Pe 7 noiembrie 2014, Luna plina din Taur si a III-a casa a Pestilor iti stimuleaza gandirea, invigorandu-ti capacitatea de a comunica cu o sporita eficienta. Increzator in puterea cuvintelor tale, ai din nou potentialul de a releva ceea ce este esential si a-i face pe ceilalti sa se increada in tine.

Maiestria de a vorbi nu inceteaza sa fie unul din punctele tale forte incepand cu 9 noiembrie, atunci cand Mercur paseste in sectorul astrologic al Scorpionului si al celei de-a IX-a tale case. Pari sa ai multe de spus celor din jur, fiindu-ti greu sa iti infranezi impulsul de a-ti destainui experientele de viata si nazuintele. Treci printr-un interval de timp oportun obtinerii unor rezultate bune la invatatura, acumularii de cunostiinte pentru un examen. Totodata, poti avea ocazia de a pleca intr-o scurta si neasteptata calatorie, ori de a lua legatura cu cineva de pe indepartate meleaguri. Desi pari a lua viata mai putin in serios, marete idei si idealuri te pot mobiliza sa le cauti o grabnica materializare.

Trigonul dintre Mercur si Neptun din 12 noiembrie 2014 da aripi imaginatiei tale si te indeparteaza de o gandire strict logica. Intuitia iti compenseaza ceea ce ratiunea nu iti permite sa intrevezi, si esti in stare sa ai realizari notabile intr-un domeniu artistic, cu conditia de a-ti tine sub control pornirea de a visa cu ochii deschisi.

Personalitatea ta si felul pozitiv cum esti perceput de cei din preajma ta capata pregnanta si stabilitate odata cu 16 noiembrie, gratie intoarcerii lui Neptun in Pesti si I-a ta casa. Surplusul de inventivitate cu care esti dotat in acest interval iti ingaduie sa iti pui in valoare resursele interioare si sa te infatisezi celorlalti in cea mai favorabila lumina.

Venus in cuadrat cu Neptun pe 20 noiembrie 2014 te poate predispune sa te simti mai vulnerabil in interactiunea sociala, permitandu-le altora sa profite cumva de tine. Pari a avea probleme in urmarirea obiectivelor tale, mai ales din pricina inclinatiei de a lua prea mult in considerare opiniile si punctele de vedere ale celorlalti. In aceste conditii, poti prefera sa-ti petreci mai mult timp in singuratate sau visand la imaginare dimensiuni ale existentei.

Asteptarile tale legate de studii ori o calatorie pot lua o intorsatura neasteptata sub vibratiile Lunii noi ivite pe 22 noiembrie in Scorpion si a IX-a casa a Pestilor. Se impune sa apreciezi daca mai are vreun rost sa-ti continui planurile asociate cu aceste nazuinte. Mai ales pe termen lung, trebuie sa iti clarifici care iti sunt aspiratiile esentiale si cat de mult este nevoie sa faci pentru a ti le vedea implinite.

Odata cu aceeasi zi de 22 noiembrie 2014, tranzitul Soarelui in Sagetator si a X-a ta casa iti aduce in centrul atentiei locul tau in lume, statutul tau social si reputatia castigata pana in prezent. Treci printr-un ciclu solar de-a lungul caruia esti insufletiti de dorinta navalnica de a avea o notabila, impresionanta implinire.

Pe 27 noiembrie 2014, trigonul dintre Venus si Neptun, precum si cuadratul Soarelui cu Neptun, te supun unor influente contradictorii. Viata sociala si evenimentele zilnice par a fi invaluite intr-o pacla de derutare ori confuzie. Dezvoltatele resurse interioare iti sunt totusi de folos in distingerea adevarului de falsitate si domolirea pornirii tale catre idealism.

Horoscop Pesti noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Pana pe 15 noiembrie,  plimbarea planetei Venus in zona astrologica a Scorpionului isi pune simtitor amprenta asupra ta, asa cum se arata in Horoscopul dragostei Pestilor octombrie 2014.

Viata sentimentala castiga in stabilitate si seriozitate in relatiile de cuplu deja inchegate, odata cu 16 noiembrie 2014, atunci cand Venus patrunde in cea de-a zecea casa a Pestilor. Nativii singuri par a fi atrasi de o persoana mai in varsta sau de una incununata de succese in viata sociala ori profesionala. Ei pot intalni un astfel de potential partener in mediul lor profesional sau prin intermediul unui bun si respectat prieten.

Horoscop Pesti noiembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Intuitia iti este un bun aliat pe 2 noiembrie, ca efect al sextilului lui Venus cu Neptun, favorizandu-te in special daca lucrezi intr-un domeniu asociat cu relatiile cu publicul. Este o zi prielnica promovarii unui proiect profesional, atata vreme cat il prezinti cu onestitate, fara a-i ascunde eventualele parti slabe. Creativitatea isi aduce un aport major in munca ta. Fii cat se poate de realist in demersurile tale financiare; chiar daca beneficiezi de o inspiratie iesita din comun, incearca sa ti-o echilibrezi cu o gandire cat mai rationala.

Din 16 noiembrie 2014, parcursul lui Venus in Sagetator si a X-a ta casa iti armonizeaza relatiile cu colegii de serviciu si te ajuta sa te integrezi muncii in echipa. Creativitatea reprezinta din nou un atu in viata profesionala, cu precadere intr-o activitate artistica.

Cuadratul lui Venus cu Neptun de pe 20 noiembrie nu este de bun augur in tranzactiile financiare, intrucat pari sa fii dezorganizat ori desprins de realitate, si poti avea de a face cu persoane ipocrite si inselatoare.

Vizita pornita de Soare, pe 22 noiembrie 2014, in a X-a casa a Pestilor iti pune pe jar dorinta de a-ti demonstra competenta profesionala si puterea de munca. Aspiri sa vezi rezultate cat mai concrete ale eforturilor tale, iar acest lucru este pe cale sa se intample, fiind insotit totusi de o marire a responsabilitatilor tale.

Mercur parcurge si el taramurile Sagetatorului incepand cu 28 ianuarie 2014, dand amploare tendintelor de mai sus. Cariera continua sa fie o prioritate, si posezi capacitatea de a-ti dezvalui cai cat se poate de practice pentru atingerea telurilor tale profesionale. Pari a fi inclinat sa te conformezi regulilor scrise si nescrise de la serviciu, si sa navighezi cu succes prin meandrele acestora.

In curand, pe Blogul Dianei: Horoscop Pesti 2015


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop Pesti octombrie 2014
Horoscop Pesti noiembrie 2014 Horoscop Pesti noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 15, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.