Horoscop Scorpion noiembrie 2014

Horoscopul Scorpionului noiembrie 2014 aduce in prim plan oportunitati facilitate de increderea in tine insuti si seriozitatea abordarii vietii, anunta o intensificare a comunicarii din plan social, atentioneaza asupra alegerii judicioase a partenerilor si prietenilor, si da intaietate stabilitatii, atat sub aspect financiar, cat si in viata sentimentala.

Horoscop Scorpion noiembrie 2014 - Horoscop general

Scorpion noiembrie 2014
Horoscop Scorpion noiembrie 2014
Sub influenta sextilului dintre Venus si Neptun din 2 noiembrie 2014, ai prilejul de a te distra in nenumarate feluri, dar numai acele placeri ce tind a te relaxa si a te deconecta par sa-ti fie prielnice. Cineva te poate ajuta sa descoperi nebanuite dimensiuni ale existentei, capabile sa-ti faca lumea din jur mai stravezie si mai promitatoare. Sprijinirea dezinteresata a unor persoane aflate la ananghie iti daruieste mari satisfactii.

Pe 4 noiembrie, Soarele in sextil cu Pluton iti intareste increderea in tine insuti, mai cu seama ca stii ce iti doresti si cum sa te mobilizezi pentru a-ti implini obiectivele. Puterea vointei, dar si abilitatea de a manipula niste situatii in favoarea ta iti sunt aliati de nadejde. Utilizeaza aceasta conjunctura pentru a revitaliza ceea ce lancezeste in viata ta si a te desparti cu totul de niste etape finalizate ale destinului tau.

Luna plina rasarita pe 7 noiembrie 2014 in Taur si a saptea casa a Scorpionului iti deschide ochii asupra unor deficiente din relatiile de parteneriat din plan personal, social si profesional. Incearca sa te descotoresti de obisnuinte si rutina, si sa fructifici la maximum asocierile cu ceilalti oameni.

Cuadratul dintre Venus si Jupiter din 9 noiembrie te indeamna sa faci lucrurile in stil mare, sa fii mai generos decat de obicei si sa cheltuiesti mai multi bani pentru placerile tale si ale celor din imediata ta apropiere. De fapt, poti ceda uneori prea usor in fata dorintelor oamenilor la care tii.

Tranzitul lui Mercur in Scorpion si prima ta casa, inceput tot pe 9 noiembrie 2014, iti ofera efervescenta mintii si te ajuta sa iti gandesti judicios, cu grija, toate demersurile. Fii cu bagare de seama, totusi, sa nu te lasi prins prea mult in ghearele prudentei. Interactiunea ta sociala se intensifica si pari sa nu ai nici o problema in a-ti face noi cunostiinte. Concentrat asupra detaliilor, risti sa pierzi imaginea de ansamblu. Desi poti avea idei stralucite, iti poate fi greu sa le materializezi, in special din cauza faptului ca ai inclinatia de a incepe multe si a duce la bun sfarsit putine.

Receptivitatea si sensibilitatea cu care te inzestreaza, pe 12 noiembrie, trigonul lui Mercur cu Neptun nu sunt insotite si de nevoia de a te afirma cu orice pret. Foloseste acest timp pentru a asculta pe altii, dar si mesajele lumii tale interioare, si a recunoaste adevaruri uneori inconfortabile. Conexiunile realizate cu altii sunt caracterizate de seninatate si armonie. O scurta calatorie, fara o tinta anume, te poate elibera de stresul traiului cotidian.

Venus in conjunctie cu Saturn in data de 13 noiembrie 2014 iti reaminteste de responsabilitatile tale majore. Cu toate ca unele indatoriri nu sunt tocmai placute, pari a te angaja in ele cu inima usoara. Alege-ti cu grija compania si focalizeaza-te asupra prieteniilor care conteaza. In unele cazuri, poti prefera sa te bucuri de singuratate intr-o activitate preferata sau sa fii impreuna cu numai o singura persoana, careia ii apreciezi sinceritatea si atasamentul fata de tine.

Pe 14 noiembrie, cuadratul dintre Soare si Jupiter iti inspira credinta in indeplinirea telurilor tale, iti insufla optimism si dorinta de a-ti extinde sfera de influenta. In acest context, poti sa-ti asumi mai multe riscuri decat in mod normal, un lucru cat se poate de bun atata timp cat este insotit de o riguroasa planificare si disciplina. Nu este exclus sa ai predispozitia de a te inhama la mai multe decat poti duce, asa ca se impune sa iti evaluezi cu obiectivitate limitele. De asemeni, trebuie sa iti supraveghezi si tendinta de a fi prea arogant.

Pozitivismul gandirii inlesnit de sextilul lui Mercur cu Pluton din 16 noiembrie 2014 poate sa te indrepte asupra unor aspecte ale vietii pe care le eviti adeseori. Confruntarea directa cu niste situatii neplacute te poate sprijini sa le pui capat. Ai taria de a privi cu seninatate si detasare atat vesti bune, cat si rele, si a le folosi pe toate in avantajul tau. Fereste-te sa iti expui altora punctele slabe!

Intelegerea a ceea ce este cu adevarat important te scuteste de aplecarea asupra unor detalii nesemnificative gratie conjunctiei dintre Soare si Saturn de pe 18 noiembrie. Mult mai serios decat de obicei, pari sa-ti trasezi un ambitios obiectiv pe termen lung. Daca ai avut parte de niste incurcaturi in ultima vreme, aceasta circumstanta astrala iti este de folos in distingerea urmarilor lor si a modalitatilor de a le inlatura intru totul.

Mercur in sextil cu Marte pe 21 noiembrie 2014 te indruma sa acorzi o sporita atentie organizarii si planificarii actiunilor tale majore, astfel incat sa poti evita cat mai multe efecte secundare nedorite. Posezi insusirea de a anticipa urmatoarea miscare a oamenilor din preajma ta si de a-ti comunica cu forta de convingere interseele si opiniile.

Pe 22 noiembrie, Luna noua din Scorpion si intaia ta casa iti netezeste calea spre o transformare a imaginii tale exterioae, conforma cu autenticul, interiorul tau sine. Aceasta metamorfoza reprezinta un puternic instrument in schimbarea in bine a vietii tale in ansamblu. Pe de alta parte, daca esti nemultumit de felul cum evolueaza anumite relatii de-ale tale, transformarea ta in sens pozitiv poate fi mult mai productiva decat tentativa de a-i face pe ceilalti sa isi schimbe comportamentul.

Cuadratul lui Mercur cu Jupiter din 23 noiembrie 2014 poate sa-ti dea peste cap conexiunile cu oamenii din jurul tau, provocandu-te sa te intrebi in cine mai poti avea sau nu incredere. Risipirea catre prea multe preocupari pare sa devina istovitoare, fiind necesar sa separi lucrurile cu o potentiala valoare de cele inutile. O gama prea larga de optiuni te poate aduce in pragul nehotararii. Fii selectiv in tot ceea ce faci si nu vei avea decat de castigat.

Conjunctia dintre Mercur si Saturn de pe 26 noiembrie instituie drept repere de baza seriozitatea si demersurile tale esentiale din viata. Desi iti poti simti ingradite libertatea de miscare si obiectivele legate de studii, beneficiezi de avantaje daca te concentrezi asupra a ceea ce este important. Inceperea unui curs profesional dintr-un domeniu cat mai concret pare a fi de bun augur.

Horoscop Scorpion noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Portile dragoste nu trebuie sa fie fortate sau daramate pe 7 octombrie, sub efluviile Lunii pline din a saptea ta casa. Indiferent daca vrei sa-ti imbunatatesti relatia mai veche cu o persoana iubita sau aspiri sa te implici intr-o idila cu cineva extrem de atractiv, nu forta nota! Cu cat te accepti intr-o mai mare masura asa cum esti si nu incetezi sa fii tu insuti, cu atat ai mai multe sanse de reusita in viata sentimentala.

Pe 16 noiembrie 2014, Venus porneste in tranzit prin Sagetator si a doua casa a Scorpionului, iar Neptun revine in aspect direct in Pesti. Ai capacitatea de a deslusi cu acuitate ceea ce este iluzie si ceea ce este adevar in legatura ta de dragoste, fara sa-ti mai confunzi dorintele cu realitatea. In aceste conditii, daca esti singur, pari sa simti o mare atractie fata de o persoana stabila, capabila sa te faca sa te simti in siguranta, sa iti impartaseasca idealurile si sa iti mareasca respectul fata de tine insuti.

Horoscop Scorpion noiembrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Tranzitul lui Venus in a doua ta casa si intoarcerea lui Neptun in parcurs direct in cea de-a cincea casa a Scorpionului iti pun la indemana, din 16 noiembrie, o sporita creativitate si abilitatea de a ti-o pune in slujba unor demersuri utile din sfera profesionala. Nevoia de a te simti in siguranta din punct de vedere material te poate determina sa faci numeroase achizitii pentru casa. Desi cheltuielile tale nu sunt deloc mici, pari a te descurca bine cu banii si a face rost de ei chiar atunci cand ai mai mare nevoie de ei.

Odata cu 22 noiembrie 2014, Soarele calatoreste in Sagetator si a doua casa a Scorpionului, insistand din nou asupra stabilitatii si securitatii financiare. Nazuinta de a-ti spori posesiunile si a-ti mari contul din banca poate fi satisfacuta prin prioritizarea unor proiecte personale asociate cu munca si/sau afacerile. Oricum, nu mai esti inclinat sa faci notabile si nesabuite cumparaturi atata timp cat poti gasi si alte metode, mai putin costitsitoare, de a te simti bine.

Pe 28 noiembrie, este randul lui Mercur sa paseasca in sectorul astrologic al Sagetatorului si al celei de-a doua tale case. Inca o data, apare dezideratul de a te focaliza asupra situatiei tale financiare si a lua masuri ferme pentru a ti-o ameliora, cu atat mai mult cu cat poti fi afectat de unele probleme ori temeri legate de bani.

In curand, pe Blogul Dianei: Horoscop Scorpion 2015


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop Scorpion octombrie 2014
Horoscop Scorpion noiembrie 2014 Horoscop Scorpion noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 08, 2014 Rating: 5

18 comentarii:

  1. Pai,ce altceva viseaza scorpionii decat sa-si mareasca conturile si daca se poate fara munca sau cu ,,sapaturi"ilicite ?Se prefac ca muncesc,transpira si ofteaza de parca se obosesc in munca lor ,,grea",dar in realitate sunt superficiali si mediocri.In schimb sunt orgolisi si vor sa li se faca statuie la orice colt de strada pentru merite pe care nu le au. Desigur,au si ei zile bune....dar acele zile sunt rare si sunt de cele mai multe ori umbrite de vreo criza de gelozie,de vreo mica si ,,nevinovata invidie".Am avut multi colegi scorponi si credeti-ma,toti aveau in comun trasaturile de mai sus ! Sa fiti iubiti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bre, nu cunosti cu adevarat Scorpionii..PEACE!

      Ștergere
    2. Nu cred ca gresesc,sunt convins ca am scris adevarul gol-golut. Da,am vrut si eu PEACE,dar scorpionii sunt imprevizibili si uita prea repede binele facut ...Si pentru a-si satisface orgoliul propriu calca in picioare tot,tot,tot. Si e verificata afirmatia ! In rest ar fi simpatici,(cand au toane bune).

      Ștergere
    3. Ai dat de scorpioni cu horoscop prost aspectat, nu de scorpioni bine educati. In fiecare zodie exista uscaturi si oameni exceptionali, pentru ca fiecare zodie are calitati si defecte. Ai avut ghinion, pur si simplu. Iti doresc sa intalnesti scorpioni deosebiti si nu o sa-ti para rau.
      O scorpioanca anonima.

      Ștergere
  2. nu te mai lega aiurea de scorpioni mai nea cumsecade care te crezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce solidari sunt scorponii !!!!! Asta pana s-ar intampla sa fie colegi si sa-si dispute intaietatea,fumurile,aroganta,etc... Apoi s-or intepa si intre ei.

      Ștergere
  3. Ai perfecta dreptate !!! Ai descris 100% corect scorpionii. Cunosc foarte multi scorpioni atat in anturajul de prieteni cat si printre colegi.
    Sunt foarte razbunatori de cele mai multe ori copilareste. Traiesc pentru a se razbuna. Sunt extrem de invidiosi, isi doresc relatii cu parteneri care au foarte multi bani. Daca nu reusesc raman dezamagiti dar ei tot spera sau sunt invidiosi pe cei care au parte de asa ceva .
    Cand sunt la munca se vaita ca au foarte mult de munca de parca numai ei ar munci din toata firma. Mie sincer nu-mi plac. Este o zodie de care ma feresc.
    Evident sunt si exceptii....

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim frumos pentru pareri si impresii dragi reprezentanti ai altor zodii, cu siguranta mult mai bune decat cea sus-mentionata (fara "fumuri,aroganta",razbunari,invidie,materialism-si chiar credeti ca aceste calitati tin de zodie, ha ha).Totusi o singura intrebare daca imi permiteti: de ce cititi previziunile pentru zodia scorpion?

    RăspundețiȘtergere
  5. Aoleu ce v-au facut scorpionii asa rau?? v-au spart casa, v-au furat locul de munca sau sotia?? :v

    RăspundețiȘtergere
  6. A zis careva ceva urat de scorpioni?
    Dacă nu va cumințit va așteaptă 10 ani cu Nutzica la presedintie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de mine! Ati inceput si pe blogul meu cu prostiile astea? Nu suport politica si politicienii!

      Ștergere
  7. Buna! Pentru cei care sunt inconjurati, sau au intalnit "tiparul" de scorpion descris mai sus, va provoc sa va adresati intrebarea: "Ce parte din mine oglindeste acest tip de comportament?" sau "In ce context din viata mea ma manifest identic cu ceea ce observ la aceste persoane?" :)
    Dragilor, sa nu uitam ca totul este despre noi si ca ceea ce observam la cei din jurul nostru (si ce ne place si ce nu ne place) se regaseste si in noi :)
    Zi faina sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu toti scorpionii sunt asa

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.