Horoscop Leu ianuarie 2015

Horoscopul Leului ianuarie 2015 anunta o vadita intarire a legaturilor de parteneriat din toate planurile existentei, nazuinta de a te dedica unei stranse cooperari cu oamenii apropiati si o viata sentimentala marcata de o matura, profunda si fericita comuniune mentala si afectiva.

Horoscop Leu ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Leu
Horoscop Leu ianuarie 2015
Sub influenta opozitiei dintre Marte si Jupiter de pe 1 ianuarie 2015, tinzi sa-ti scoti la iveala frustrarile provocate de limitarile impuse actiunilor tale majore sau de interventiile nefaste ale unor oameni in treburile tale. Poti sa iti descarci cu patima ofurile si sa te lasi in voia impulsivitatii dar, in acest fel, nu faci decat sa-ti irosesti timpul si energia. Mai degraba, ai putea sa acorzi atentie estimarii obstacolelor din calea ta, castigarii unei mai largi perspective asupra proiectelor tale, organizarii si pregatirii initiativelor tale cele mai importante.

Din 3 ianuarie, tranzitul lui Venus in Varsator si a VII-a casa a Leului are capacitatea de a invigora si armoniza relatiile de parteneriat sociale, profesionale si de afaceri. Poti pune la punct noi si promitatoare asocieri. Negocierile si compromisurile iti faciliteaza mai mult decat de obicei punerea in aplicare a idealurilor tale.

Luna plina ivita pe 5 ianuarie in Rac si a XII-a casa a Leului iti pune la indemana bogate resurse ale imaginatiei, intuitiei si iluminarii interioare. Integrarea in natura si intrarea in contact cu spiritualitatea fiintei tale reprezinta eficiente mijloace de a deveni mai puternic din interior catre in afara. Relevarea unui mai inalt sens al telurilor tale te poate indruma catre o noua semnificatie a vietii tale si te poate ajuta sa iei o hotarare majora in plan profesional.

Mercur isi croieste drum, odata cu 5 ianuarie 2015, in acelasi sector astrologic al Varsatorului si al celei de-a VII-a tale case, sugerandu-ti sa iei in considerare interesele altora la fel de mult ca si pe ale tale. Intrucat esti inclinat sa dai dreptate tuturor, poti fi cutreierat uneori de o paguboasa nehotarare. Aspiri sa conlucrezi intr-o sporita masura cu cei din preajma ta, mai ales cu persoanele de care te leaga un trecut comun. Pe de alta parte, gandurile sunt pe cale sa ti se clarifice in cadrul discutiilor cu altii, si ai abilitatea sa faci pace intre oameni insistand asupra a ceea ce ii uneste, si nu a ceea ce ii separa.

O moarte uneori reala, adeseori simbolica isi poate pune amprenta asupra ta din 12 ianuarie, atunci cand Marte patrunde in Pesti si a VIII-a casa a Leului. Poate fi vorba despre "moartea," incheierea unei conjuncturi din viata sau a unei etape a evolutiei tale.

Pe 19 ianuarie 2015, Venus in opozitie cu Jupiter te poate imboldi sa te bucuri cat poti mai mult de viata, sa te infrupti cu placere, fara a mai tine cont de restrictiile unei diete alimentare, ori sa cheltuiesti intr-un mod extravagant, fara a lua in seama utilitatea lucrurilor achizitionate. Pari sa fii fascinat de frumusete in toate formele sale, si poti pleca intr-o mica excursie, dornic sa te regasesti in mijlocul farmecelor pure ale naturii.

Parteneriatele ajung din nou sub luminile reflectoarelor data cu 20 ianuarie, o zi rezervata aparitiei Lunii noi in Varsator si debutului tranzitului Soarelui in aceeasi zona astrologica. Inca o data, poti pune bazele unor colaborari in doi cu persoane extrem de dinamice si ambitioase, uneori neconventionale, care iti pot pune rabdarea la incercare insa au potentialul sa iti propuna niste metode ingenioase de a reusi impreuna.

Venus tranziteaza, din 27 ianuarie 2015, teritoriile Pestilor si a VIII-a casa a Leului, impulsionandu-te sa iti ameliorezi relatiile cu oamenii de aproape, sa pui capat divergentelor ori diferentelor de opinie din legaturile de parteneriat.

Horoscop Leu ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Marte in Varsator, al lui Saturn in Sagetator si al lui Venus in Capricorn (pana pe 3 ianuarie) continua sa te marcheze, asa cum se arata in Horoscopul dragostei Leului decembrie 2014.

Parcursul lui Venus in a VII-a ta casa pare sa-ti starneasca, odata cu 3 ianuarie 2015, dorinta de a te angaja cu seriozitate intr-o relatie de cuplu. Aspiri sa ai alaturi pe cineva caruia nu ii este teama sa iti raspunda cu aceeasi moneda, sa cladeasca impreuna cu tine o reala conexiune afectiva. Ai sansa sa intalnesti o astfel de persoana, inzestrata cu un farmec aparte, prin intermediul cuiva apropiat sau cu ocazia unui eveniment avand de a face cu arta sau cultura.

Nativii din Leu aflati deja intr-o relatie in doi au prilejul sa isi intareasca legatura gratie unei sporite sinceritati si onestitati. Mercur, prezent in Varsator din 5 ianuarie, pune accentul pe fidelitate si o veritabila impartasire cu tovarasul de viata.

Data de 12 ianuarie 2015 marcheaza startul tranzitului lui Marte in a VIII-a ta casa, o circumstanta astrala ce se face simtita cu deosebire la inceputul unei casatorii ori a unei relatii de cuplu autentice. Sunt aduse in prim plan eforturile comune ale partenerilor de a inlatura contradictiile dintre ei, de a-si aduna in aceeasi matca interesele sociale, intelectuale si materiale. In acelasi timp, o fierbinte senzualitate isi cere, cu orice pret, implinirea. Marte nu vede cu ochi buni, totusi, cuplurile inchegate artificial, superficial, de convenienta, asa ca este in stare sa provoace, in astfel de cazuri, o necesara despartire.

Sub efluviile planetei Venus, localizate din 27 ianuarie in a VIII-a casa aLeului, comuniunea ta cu persoana iubita tinde sa se aprofundeze, sa se elibereze de tot ce este neesential. Orice fel de neintelegere este pe punctul sa se dezintegreze in fata vointei comune de a instaura o adevarata coeziune in viata sentimentala.

Horoscop Leu ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Amplasarea lui Marte in a VIII-a casa a Leului iti confera temeritate si incredere in tine insuti atunci cand la mijloc este imbunatatirea unor parteneriate profesionale sau de afaceri, sau fructificarea acestora. Atata timp cat nu iti risipesti straduintele in prea multe directii, ai de profitat de pe urma unei asocieri financiare sau poti obtine un bine venit imprumut in niste conditii foarte avantajoase.

Opozitia lui Venus cu Jupiter de pe 19 ianuarie iti rapeste motivatia de a munci din greu, putand sa te simti nedreptatit ori nemultumit de o serie de sarcini ce se aglomereaza pe capul tau. Controleaza-ti optimismul in exces atunci cand ai de a face cu chestiuni ori intelegeri financiare, deoarece este posibil sa supraestimezi onestitatea oamenilor sau sa promiti mai mult decat poti face.

Soarele se muta, pe 20 ianuarie 2015, in a VII-a casa a Leului, insuflandu-ti o abordare mai degajata si mai directa a oamenilor, asa ca poti trage foloase de pe urma acestui tranzit mai ales daca lucrezi intr-o profesiune tinand de relatiile cu publicul, marketing, publicitate sau vanzari.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Leu 2015

Horoscop Leu decembrie 2014
Horoscop Leu ianuarie 2015 Horoscop Leu ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 17, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.