Horoscop Pesti 2015

Horoscopul Pestilor 2015 prefigureaza transformari pozitive in relatiile de prietenie si cele  de grup, o sporita intuitie in abordarea vietii, punerea in valoare a resurselor tale interioare, o atitudine realista si matura in existenta de toate zilele, oportunitati in relatiile sociale si cele de parteneriat, o situatie financiara cumva instabila si o viata profesionala promitatoare dar necesitand seriozitate si perseverenta.

Horoscop Pesti 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - Pesti
Horoscop Pesti 2015
Pluton isi croieste drum si in acest an in Capricorn si a XI-a casa a Pestilor, imboldindu-te spre o transformare de anvergura in ceea ce priveste prietenii tai, grupurile din care faci parte, inclusiv cele profesionale, si sperantele tale de viitor. Sub efluviile lui Pluton, nazuintele si telurile tale nu mai pot ramane in stadiul viselor cu ochii deschisi, cerandu-si cu insistenta materializarea. Ce-i drept, unele dintre ele se pot schimba radical, sub impactul noilor prioritati inspirate de treapta de evolutie personala pe care ai atins-o. Este de asteptat sa-fi faci noi prieteni, mai cu seama unii aflati in inalte pozitii sociale si profesionale, avand capacitatea sa isi puna in mod hotarator amprenta asupra destinului tau, dar trebuie sa distingi cu grija influentele benefice ori negative carora esti supus din cauza intovarasirii cu ei. In special intre 16 aprilie si 24 septembrie 2015, atunci cand Pluton este retrograd, unele din relatiile de amicitie sunt pe cale sa treaca printr-o criza, poti sa rupi camaraderii cu oameni care nu se mai potrivesc intereselor tale, care incearca sa profite de tine sau sa te manipuleze. Oricum, prieteniile care supravietuiesc testelor lui Pluton par sa castige, cu mare probabilitate, in profunzime si daruire reciproca, rezistand de-a lungul intregii tale vieti.

Ca urmare a continuarii tranzitului lui Neptun in Pesti si intaia ta casa, in 2015 ai din nou la indemana o crescanda putere personala, mai cu seama datorita contactului cu adevaratul tau sine, a recunoasterii atuurilor si calitatilor tale, si a punerii acestora la treaba. Ai ocazia sa actionezi conform idealurilor tale, folosindu-ti intensa intuitie si marea sensibilitate daruite de Neptun. Te poti deprinde sa te increzi in instinctele tale, constatand ca te sprijina in diverse situatii si incercari. Nu este exclus sa iti insusesti, la un moment dat, credinta ca viata in general, viata ta in particular, este guvernata de inalte si invizibile forte, ce sunt binevoitoare in cazul in care nu ne negam universul interior. Dimensiunea spirituala a existentei tinde sa te fascineze si sa iti daruiasca neasteptate revelatii. Efervescenta creativitate care te caracterizeaza isi poate gasi un fericit fagas in demersuri sau creatii artistice. Atentie la perioada 11 iunie - 18 noiembrie 2014, de-a lungul careia miscarea retrograda a lui Neptun iti poate pune la incercare excesiva emotivitate si risti sa fii coplesit de simtaminte care nu iti apartin. Nu tanji dupa o lume perfecta, priveste realitatea in fata, asa cum este, si nu ceda dezamagirilor ori descurajarii. Impulsionat sa fii de ajutor oamenilor aflati la impas, poti cade in capcana de a te sacrifica pentru cineva incapabil sa iti aprecieze bunele intentii. Poti sa-i sprijini cu folos pe altii, atata vreme cat nu-ti pierzi din vedere identitatea si propriile obiective.

In intervalul 15 iunie - 18 septembrie 2015, il aflam pe Saturn in zona astrologica a Scorpionului si a IX-a casa a Pestilor, intr-un tranzit ce iti impune sa iti treci in revista, cu realism, cunoasterea acumulata pana acum, convingerile si opiniile tale esentiale. Poti deveni mai ferm in sistemul tau de valori, dar si mai constient de valorile, conventiile si regulile societatii. Pari sa abordezi existenta cu o sporita responsabilitate, maturitate, sa iti invigorezi o filosofie de viata practica si eficienta, sa refuzi sa mai oscilezi intre idei contrare, ce iti pot ravasi focalizarea spre dezvoltarea ta personala. Nu mai esti dispus sa iti asumi riscuri, sa traiesti pe muchie de cutit intre certitudini si incertitudini. Saturn iti atrage atentia ca realizarile tale majore depind numai si numai de tine, de munca ta si stradaniile tale. De exemplu, daca vrei sa ai succese in studii, este necesar sa faci pasi concreti pentru aceasta. In aceasta conjunctura astrala, calatoriile pot fi la ordinea zilei, dar cele mai probabile nu sunt cele tintind numai placerea, ci acelea avand si un scop practic si beneficii concrete. Din 15 iunie si pana pe 1 august, turnura retrograda a lui Jupiter in a IX-a ta casa te avertizeaza sa te feresti a adera la opinii si conceptii rigide, in stare sa-ti limiteze optiunile si deschiderea mintii. Accepta punctele de vedere ale celorlalti, si nu te descuraja in fata unor obstacole temporare legate de invatamant ori o plecare in strainatate.

Jupiter tranziteaza sectorul Fecioarei si a VII-a ta casa incepand cu 8 august 2015, binecuvantandu-ti toate parteneriatele, indiferent daca sunt pe plan personal, social, profesional sau de afaceri. Interactionezi cu farmec si placere in societate, faci o buna impresie in diverse circumstante de viata, iar oamenii par a fi bucurosi sa fie alaturi de tine. Pari sa te pricepi sa faci compromisuri, sa mediezi cu succes conflictele dintre persoanele din preajma ta.

Opozitia dintre Neptun si Jupiter din 17 septembrie 2015 iti poate afecta credinta in tine si optimismul prin cateva bariere neasteptate asezate in calea progresului tau. Poti fi tentat de mari idealuri spirituale fara sa mai iei in seama conditiile obiective sau de resursele tale interioare si exterioare necesare pentru implinirea acestora. Esuarea unor proiecte lipsite de realism iti poate furniza niste adevararuri amare, de care nu erai constient pana acum. De asemeni, pot apare dificultati in relatiile de parteneriat si tentative de inselaciune in cele financiare. La mijloc sunt niste influente trecatoare, asa ca nu te lasa descurajat, si astepta cu rabdare sa tragi niste invataminte din ele.

Saturn in cuadrat cu Neptun pe 26 noiembrie 2015 poate prilejui si el un dur impact dintre realitate si iluzii, mai ales in sfera profesionala. Nu te lasa traversat de un exces de idealism si nu te sacrifica in numele unui fals interes comun. Niste vesti picate ca din cer iti pot expune lipsa de onestitate a unui asociat ori nerealismul unuia din principalele tale teluri. Desi nu este usor sa treci prin asa ceva, astfel de lucruri tind sa aduca mai mult echilibru si discernamant in viata ta.

Horoscop Pesti 2015 - Horoscop dragoste

Odata cu 8 august 2015, Jupiter in a VII-a casa a Pestilor vesteste o perioada fericita in viata sentimentala. Poti sa te angajezi ferm cu seriozitate, intr-o legatura amoroasa, sa te muti impreuna cu partenerul tau, sa te logodesti sau chiar sa te casatoresti. Ai prilejul de a intalni un promitator tovaras de viata prin intermediul unui prieten sau a unei cunostiinte. In legaturile de cuplu deja consacrate, tinde sa se instaleze armonia si buna intelegere. Unii nativi din Pesti pot pune capat unei relatii, insa uneia nocive pentru ei, care le-a insemnat in mod negativ existenta si i-a adus in pragul exasperarii.

Horoscop Pesti 2015 - Horoscop bani si munca

Uranus nu conteneste sa strabata meleagurile Berbecului si ale celei de-a II-a case a Pestilor, intr-o viata financiara agitata, invalmasita sau poate chiar incoerenta. Este posibil sa nu te bucuri de stabilitate in privinta banilor, sa profiti de surprinzatoare castiguri, dar si de mai surprinzatoare pierderi. Uranus pune accentul pe talentele si resursele tale interioare drept mijloacele cele mai eficiente de a face bani. Poti sa-ti imbunatatesti vizibil situatia financiara pe cai ingenioase si neconventionale, pornind eventual de la un hobby. Pari sa nazuiesti sa iti faci propria afacere si sa te simti astfel mai liber din punct de vedere profesional, dar un demers de acest fel nu promite intotdeauna surse constante de venituri. Uranus retrograd din 25 iulie si pana pe 25 decembrie 2015 poate pune paie pe focul neastamparului tau. Daca ai o slujba sigura, dar care iti da senzatia ca esti intemnitat fizic ori psihic, daca ai un serviciu plictisitor si chiar sacaitor, poti fi strabatut de elanul de a te elibera, a te revolta si a ajunge la confruntari ireconciliabile cu sefii. In acelasi timp trebuie sa nu te lasi in voia impulsivitatii pe plan financiar, sa nu te lansezi in afaceri sau cheltuieli fara a-ti face niste calcule stricte mai inainte.

In intervalul 15 iunie - 18 septembrie 2015, Saturn isi are salasul in Sagetator si a zecea ta casa, casa obiectivelor profesionale, reputatiei si succeselor sociale. In acest context, poti fi pus in fata unor lectii de viata tinand de imaginea ta profesionala, abilitatile tale de lider si drumul pe care il ai de strabatut pentru a urca in ierarhia sociala sau cea din cariera. Saturn nu ofera nimic pe tava si, mai mult decat atat, nu favorizeaza aparitia rapida a beneficiilor eforturilor si perseverentei de care dai dovada, asteptand sa vada ca ti-ai cladit temeinic fundatia aspiratiilor profesionale. In unele cazuri, aceasta planeta se aliniaza tendintelor lui Uranus, inspirandu-te sa iti incepi o noua cariera, dar nu oricum, ci bazandu-te pe experienta si competentele deprinse in ultimii ani. Oricum, nu ti se recomanda sa iti incepi un nou parcurs profesional sau nu ai oportunitatea sa faci asta pe parcursul tranzitului retrograd al lui Saturn, adica intre 14 martie si 15 iunie 2015.

Jupiter calatoreste in primele sapte luni ale anului in Leu si a VI-a ta casa, sprijinindu-te in focalizarea catre importante proiecte din cariera. Poti avea la dispozitie mari sanse de promovare sau afirmare daca nu incetezi sa lucrezi eficient, fara a precupeti nici un efort. Daca esti in cautarea unui job sau vrei sa ti-l schimbi pe cel nesatisfacator din prezent, ai mari sanse sa obtii ceea ce iti doresti, cu precadere dupa 8 aprilie. Pe de alta parte, este posibil ca la actualul serviciu sa ti se mareasca salariul sau se amelioreze conditiile de munca. Pari sa-ti dezvaluiesti partile bune ale slujbei sau chiar sa calatoresti in alta tara in interes de serviciu. Pana pe 8 aprilie 2015, in decursul tranzitului sau retrograd, Jupiter iti poate aglomera sarcinile si responsabilitatile profesionale, obligandu-te eventual sa muncesti si dupa orele de program.

Horoscop Pesti 2015 - Horoscop sanatate

Prezenta lui Jupiter, pana pe 8 august 2015, in a VI-a casa a Pestilor este de bun augur, asigurandu-ti un considerabil surplus de energie si vitalitate. Poti face schimbari pozitive legate de tonusul tau fizic si mental, dar, fie ca este vorba despre diete, fie despre programe de fitness, consulta-ti mai intai medicul si nu te deda unor schimbari bruste si radicale ale stilului de viata. Mai cu seama in primele patru luni ale anului, Jupiter te poate ispiti totusi catre paguboase excese alimentare!

Pe 26 noiembrie, cuadratul lui Saturn cu Neptun este asociat cu diminuare a potentialului tau energetic si cu o eventuala oboseala cronica.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Barbatul Pesti - Dragoste si cucerire

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Pesti 2015 Horoscop Pesti 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 03, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.