Horoscop Rac ianuarie 2015

Horoscopul Racului ianuarie 2015 pune accentul pe o intensa intutie ce iti permite sa-ti dezvaluiesti deghizarile si intentiile nemarturisite ale oamenilor. Esti motivat sa atingi noi frontiere ale cunoasterii si credintei personale, sa te deschizi spre inedite zone ale lumii si sinelui.

Horoscop Rac ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Rac
Horoscop Rac ianuarie 2015
Odata cu 3 ianuarie 2015, tranzitul lui Venus in Varsator si a VIII-a casa a Racului tinde sa-ti starnesca pofta de a investiga ceea ce se ascunde sub poleiala aparentelor din lumea inconjuratoare. Misterele vietii si ale oamenilor te intriga si pari sa ai vointa de a le scoate la lumina esentele. De-a lungul acestei intreprinderi, surprizele se pot ivi de acolo de unde te astepti mai putin.

Luna plina aparuta pe 5 ianuarie in cerurile Racului iti scoate la suprafata simtaminte refulate, iar reactiile tale fata de cei din preajma par sa fie extrem de puternice. Acesta Luna plina iti transmite ca se impune sa te asezi pe cel dintai loc in ierarhia personala, iti creste respectul fata de tine insuti si resursele tale interioare, inarmandu-te astfel cu o vointa acerba si o nazuinta inflacarata de a-ti urma obiectivele.

Inalta sensibilitate intuitiva te ajuta sa distingi cele mai ascunse indicii ale intentiilor celor din jur incepand cu 5 iunie, gratie parcursului lui Mercur in Varsator si a VIII-a ta casa. Esti in stare sa citesti printre randuri ceea ce vor oamenii cu adevarat de la tine si ai capacitatea sa abordezi, cu diplomatie si discernamant, chestiunile delicate ale relatiilor cu oamenii apropiati tie. Este cazul, asadar, sa nu mai tergiversezi solutionarea unor probleme complicate din viata ta personala.

Marte isi croieste drum din 12 ianuarie 2015 in sectorul astrologic al Pestilor si cea de-a IX-a casa a Racului, intr-un tranzit ce te indeamna sa marsaluiesti, cu curaj si incredere in tine insuti, spre cucerirea de noi teritorii ale credintei personale si filosofiei de viata. Nu este exclus sa te alaturi unui grup religios ori spiritual. De asemeni, te poti implica profund in studiul unui subiect care te pasioneaza, gasind eventual o persoana capabila sa te calauzeasca sau sa te initieze in acest domeniu. Este posibil sa iei o decizie majora in privinta unei calatorii sau a unei mutari intr-o regiune indepartata de actuala ta casa.

Ziua de 20 ianuarie este consacrata aparitiei Lunii noi in Varsator si patrunderii Soarelui in aceeasi zona astrologica. Aceasta conjunctura astrala reia tendintele imprimate de Venus si Mercur, insistand asupra abilitatii tale de a descifra motivatiile tainuite ale celor din imediata ta apropiere. Granitele care te separa de ceilalti sunt extinse catre relatii neconventionale, si ai potentialul de a aduce alaturi de tine oameni neobisnuiti, ce te pot provoca sa-ti insusesti noi moduri de a te conecta din punct de vedere social si personal. Flexibilitatea mintii si o atitudine deschisa spre nou iti inlesnesc originale experiente de viata si chiar punerea bazelor unor parteneriate de afaceri.

Dorinta de a trai ceva iesit din comun, a te desprinde de rutina cotidiana devine imperioasa din 17 ianuarie 2015, ca urmare a tranzitului lui Venus in Pesti si a IX-a casa a Racului. Pari sa fii captivat de tot ce iti fagaduieste lansarea spre noi si incitante taramuri geografice ori mentale. Orice calatorie facuta in aceasta perioada netezeste calea unor conexiuni speciale cu straini si femei.

Horoscop Rac ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Tranzitul lui Venus in Capricorn continua sa isi arate influentele pana pe 3 ianuarie 2015, asa cum l-am descris in Horoscopul dragostei Racului decembrie 2014.

Ca efect al calatoriei lui Venus in a VIII-a ta casa, este de asteptat ca odata cu 3 ianuarie sa fii atras catre oameni interesanti, care nu fac parada de cunoasterea lor, dar a caror profunzime interioara poate fi ghicita in cele mai mici gesturi ale lor. Te poti avanta intr-o relatie cu o astfel de persoana, capabila sa iti atinga cele mai adanci corzi ale inimii, sa iti vindece vechi rani sufletesti si sa te sprijine sa te transformi in bine. Daca esti implicat deja intr-o relatie de cuplu, afectiunii reciproce i se adauga o efervescenta senzualitate, ce este mentinuta din 20 ianuarie de tranzitul Soarelui in aceeasi a VIII-a casa a Racului.

Din 27 ianuarie, vizita lui Venus in Pesti si a IX-a ta casa iti daruieste o deosebita atractivitate si iti faciliteaza initierea unei idile cu cineva dintr-o alta tara sau cu o persoana dintr-un mediu social ori cultural cu totul diferit de al tau. Pe de alta parte, este posibil sa fii brusc fascinat de farmecul cuiva cunoscut de multa vreme, dar care nu ti-a starnit interesul pana in prezent.

Horoscop Rac ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Prezenta Soarelui in a VIII-a casa a Racului iti favorizeaza din 20 ianuarie demersurile asociate cu investitii, credite, pensii si asocieri financiare. Ai prilejul sa iti dezvolti un plan de afaceri ori o strategie avand drept scop suplimentarea veniturilor personale.

Venus, aflata in a IX-a ta casa incepand cu 27 ianuarie 2015, creaza o atmosfera de bun augur in sfera profesionala, vesteste uneori o promovare la serviciu si aduce oportunitati mai cu seama nativilor care lucreaza intr-un domeniu tinand de relatiile cu publicul.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac decembrie 2014
Horoscop Rac ianuarie 2015 Horoscop Rac ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 17, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Uneori ajung sa fiu uimit de precizia cu care horoscopul tau imi spune realiatea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc diana urmaresc cu drag horoscopul tau,mi se potriveste de multe ori..sint plecata de multi ani din romania dar horoscopul pot spune ca ma ajutat sa previn multe rautati ce alti mi le pregateau...sa nu vorbesc de viata sentimentala.un horoscop personal se poate avea.
      Multumesc

      Ștergere

Un produs Blogger.