Horoscop Scorpion ianuarie 2015

Horoscopul Scorpionului ianuarie 2015 insista asupra aprofundarii relatiilor familiale si preocuparilor fata de casa, favorizeaza o eficienta activitate mentala, iti stimuleaza pofta de a te delecta in placerile vietii si iti pune la dispozitie o serie de conjuncturi foarte promitatoare in dragoste.

Horoscop Scorpion ianuarie 2015 - Horoscop general

Horoscop ianuarie 2015 - Scorpion
Horoscop Scorpion ianuarie 2015
Cu prilejul intrarii lui Venus in Varsator si a IV-a casa a Scorpionului te pot simti motivat, din 3 ianuarie 2015, sa iti redecorezi sau reamenajezi casa, sa ii schimbi semnificativ infatisarea, sa o transformi intr-un spatiu mai adecvat personalitatii si gusturilor tale, fiind dispus sa faci niste cheltuieli in acest sens. Relatiile cu rudele se imbunatatesc si poti gazdui o petrecere in care sa se reuneasca intreaga familie.

Luna plina aparuta pe 5 ianuarie in Rac si a IX-a ta casa iti imprima o viziune aproape obsesiva fata de taramuri indepartate, determinandu-te sa iti gasesti cu greu locul in existenta cotidiana. Plin de neastampar, iti doresti sa-ti extinzi orizonturile sau sa pleci intr-o calatorie. Conectarea cu oameni de pe alte meridiane ale lumi si o brusca nazuinta de a-ti implini educatia par sa isi puna amprenta asupra ta in aceasta zi.

Incepand cu 5 ianuarie, tranzitul lui Mercur in Varsator iti invigoreaza capacitatea de concentrare si poti fi, uneori, nevoit sa te izolezi pentru a-ti pune la treaba forta intelectuala. Ai, totodata, abilitatea de a memoriza cu usurinta, iar gandurile ti se pot indrepta frecvent catre familie, camin, viata personala si oamenii indragiti. Meditatia asupra trecutului iti poate furniza o reinterpretare a felului cum te-ai format si a destinului tau viitor. In acelasi timp, exista posibilitatea sa descoperi ca ai o multime de lucruri de facut legate de casa si persoanele apropiate.

Aproape nimic nu mai poate sta in calea dorintei tale de a te bucura de viata sub impactul parcursului lui Marte, initiat pe 12 ianuarie 2015, in Pesti si a V-a casa a Scorpionului. In acest context, sunt la ordinea zilei evenimentele sociale si artistice, petrecerile si hobby-urile. Pari sa fii mereu pe varful valului existentei, sa te deschizi prin toate simturile placerilor. Intensa creativitate pe care o ai la indemana iti netezeste drumul spre progrese in principalele tale demersuri.

Ziua de 20 ianuarie este marcata de ivirea Lunii noi in Varsator si debutul tranzitului Soarelui in aceeasi zona astrologica. Ambele aspecte astrale concura catre o adanca dedicare fata de familie, fata de comunitatea careia ii apartii si fata de radacinile materiale si spirituale ale fiintei tale. Pari sa-ti asumi un rol foarte protector fata de cei dragi, sa ii sprijini pe acestia in aspiratiile lor si sa te straduiesti sa ii aduci in pragul implinirii si fericirii.Pe de alta parte, te simti imboldit sa te dedici unor proiecte generoase, pe termen lung, sau sa faci o schimbare majora in plan profesional.

Efluviile creative capata o si mai mare pondere gratie sosirii lui Venus, pe 27 ianuarie 2015, in Pesti si a V-a casa a Scorpionului. Ai inspiratia de a sti, intuitiv, ce anume trebuie sa faci si cum trebuie sa procedezi pentru a fi vazut intr-o postura cat mai avantajoasa, astfel incat sa lasi o cat mai buna impresie celorlalti.

Horoscop Scorpion ianuarie 2015 - Horoscop dragoste

Influentele planetei Venus in Capricorn continua sa se faca simtite pana pe 3 ianuarie 2015, asa cum se arata in Horoscopul dragostei Scorpionului decembrie 2014.

Tranzitul lui Venus in a IV-a ta casa instaureaza, odata cu 3 ianuarie, o atmosfera de seriozitate in viata sentimentala. Patruns de o adanca sensibilitate emotionala, poti cade prada uneori nostalgiei. Din acelasi motiv, este posibil sa te simti cumva vulnerabil, asa ca te poti atasa de cineva in stare sa te protejeze si sa-ti fie loial pana in panzele albe. Ai ocazia de a cunoaste o astfel de persoana prin intermediul unui membru al familiei sau intr-o imprejurare asociata cu arhitectura, constructiile ori locuintele.

Prezenta lui Mercur in a IV-a casa a Scorpionului vesteste, din 12 ianuarie 2015, o perioada de bun augur in limpezirea unor dileme sau probleme din relatia de cuplu. Ai potentialul de a-ti echilibra sentimentele cu ratiunea si de a gasi solutii de armonizare a legaturii in doi.

Din 12 ianuarie, patrunderea lui Marte in Pesti si a V-a ta casa nu iti mai ingaduie sa stai cu mainile in san atunci cand este vorba despre dragoste. Asemeni unui vitez cavaler medieval, esti gata sa iei parte la orice turnir ce iti da prilejul sa fii remarcat de aleasa/alesul inimii tale, si sa-ti provoci la duel orice posibil competitor in iubire. Daca esti singur, nu ar fi de mirare sa iei cu asalt meterezele afectiunii mai multor persoane si sa fii ispitit sa te aventurezi in prea multe flirturi.

Venus isi muta si ea resedinta, de pe 27 ianuarie, in cea de-a V-a casa a Scorpionului, asa ca in aceasta luna nu ai de ce sa te plangi ca ti-ar lipsi oportunitatile amoroase. Daca Marte iti confera temeritate si te impinge de le spate in viata sentimentala, Venus iti serveste mura in gura sansele de a fi antrenat intr-o poveste de dragoste. Atractivitatea cu care esti daruit tinde a-ti aduce in preajma potentiali parteneri la fel precum fluturii de noapte sunt atrasi de o lampa.

Horoscop Scorpion ianuarie 2015 - Horoscop bani si munca

Preocupat pana peste cap de relatiile familiale si cele amoroase, nu este surprinzator ca sfera profesionala devine mai putin pregnanta. Cu toate acestea, poti trage spectaculoase foloase in munca datorita abilitatilor creative si pot avea ocazia sa castigi un ban in plus in urma unei activitati lucrative desfasurate acasa.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015

Horoscop Scorpion 2015

Horoscop Scorpion decembrie 2014
Horoscop Scorpion ianuarie 2015 Horoscop Scorpion ianuarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.