Horoscop Balanta martie 2015

Horoscopul Balantei martie 2015 lasa sa se intrezareasca focalizarea asupra legaturilor de prietenie, nazuinta de a-ti imbunatati relatiile cu oamenii apropiati si a ajunge la o veritabila reciprocitate in cadrul acestora, o viata sentimentala axata pe seriozitate si autenticitate, si o viata profesionala marcata de dorinta de cooperare, dar si de oscilatia intre simtul practic si idealism.

Horoscop Balanta martie 2015 | Horoscop general


Horoscop martie 2015 - Balanta
Horoscop Balanta martie 2015
Daca ai fost nedreptatit in ultimul timp, daca ai daruit cu mult mai mult decat ai primit, Luna plina ivita pe 5 martie 2015 in Fecioara si a XII-a casa a Balantei te provoaca sa iti faci dreptate si sa nu iti mai neglijezi interesele in favoarea celor ale altora. Pe de alta parte, acest aspect astral este de bun augur initierii unei practici spirituale, meditatiei si purificarii tale interioare.

Mercur isi incepe pe 13 martie periplul in sectorul astrologic al Pestilor si a VI-a ta casa, intr-un tranzit de-a lungul caruia starea de sanatate poate fi schimbatoare, necesitand adaptabilitate, autoexaminare si autodisciplina in traiul cotidian.

Emotivitatea iti creste vertiginos in intensitate odata cu 17 martie 2015, sub impactul parcursului lui Venus in Taur si a VIII-a casa a Balantei. Treci printr-o perioada oportuna intelegerii simtamintelor tale si a ceea ce iti doresti cu adevarat de la oamenii apropiati. Este posibil sa cladesti o promitatoare asociere in plan personal, social sau profesioal, bazata pe o reala reciprocitate.

Relatiile de parteneriat din toate domeniile existentei tale reprezinta repere prioritare ca efect al calatoriei demarate de Soare, din 21 martie, in teritoriile Berbecului si ale celei de-a VII-a tale case. Pari sa fii mobilizat sa iti armonizezi interactiunea cu oamenii importanti din viata ta, cu atat mai mult cu cat norocul este de partea ta mai cu seama prin mijlocirea lor.

Din 31 martie 2015, Mercur in tranzit prin Berbec si Marte croindu-si drum in zona astrologica a Taurului isi manifesta influentele indeosebi in luna aprilie.
Mercur reactualizeaza tendintele solare, insistand pe comunicarea din cuplu, casatorie si parteneriatele de afaceri. In acest context, poti pune la punct si dezvolta legaturi bilaterale cu persoane influente sub aspect intelectual si tinzi sa fii interesat sa iti aprofundezi cunostiintele in domenii tinand de relationarea umana si psihologie.

Horoscop Balanta martie 2015 | Horoscop dragoste


Amplasarea lui Marte in Berbec nu conteneste sa iti arate influentele, asa cum a precizat in Horoscopul dragostei Balantei februarie 2015, pana pe data de 21 martie 2015.

In cazul in care nazuiesti sa iti aduci relatie de cuplu la un mai inalt nivel de impartasire, eventual chiar sa o oficializezi printr-o logodna ori o casatorie, din 17 martie, tranzitul lui Venus in a VIII-a ta casa iti daruieste conditii optime pentru asa ceva. Intri intr-o etapa a vietii sentimentale ce sta sub semnul seriozitatii, a inchegarii unei conexiuni afective veritabile, pe termen lung. Ai nevoie sa stii cat se poate de bine ce anume te leaga de un partener, asa ca nu mai esti deloc dispus sa te lasi in voia flirturilor ori a unor idile superficiale.

Incepand cu 21 martie 2015, prezenta Soarelui in a VII-a casa a Balantei se aliniaza trendurilor anterioare. Esti inclinat sa redescoperi rolul covarsitor al persoanei iubite in viata ta, sa te straduiesti sa nu ii mai neglijezi aspiratiile si placerile.

Vizita lui Marte in a VIII-a casa a Balantei coboara, din 21 martie, dragostea din ceruri pe pamant, insuflandu-ti o intetita senzualitate si promitandu-ti coplesitoare delicii erotice atata vreme cat esti implicat intr-o relatie guvernata de autentice sentimente reciproce.

Horoscop Balanta martie 2015 | Horoscop bani si munca


Munca capata intaietate din 13 martie 2015 ca urmare a tranzitului lui Mercur in a VI-a casa a balantei. Stapanit de un viguros simt practic, pari sa ai potentialul sa iti perfectionezi cu usurinta abilitatile profesionale, sa prinzi din zbor o meserie sau o deprindere lucrativa. Tinzi sa ii analizezi si sa ii critici la sange, fara vreo intentie rea, pe cei alaturi de care lucrezi, dar si sa le dai, dezinteresat, o mana de ajtor ori de cate ori ai nevoie. In aceasta perioada sunt favorizati in special nativii din Balanta care au o munca intelectuala.

Nu este exclus sa fii strabatut de un val de idealism in sfera profesioanla pe 20 martie, sub vibratiile Lunii noi rasarite in Pesti si a VI-a ta casa. Aceasta Luna noua pe accentul pe idei creative si, inca o data, pe impulsul de a-ti sprijini colegii ori colaboratorii. Ti se recomanda, totusi, sa nu cedezi ispitei de a-ti asuma mai multe sarcini decat poti duce sau sa accepti un post avantajos dar pentru care nu esti inca indeajuns de pregatit.

Din 31 martie 2015, Marte in a VIII-a ta casa pare sa iti puna pe jar dorinta de a nu-ti mai refuza nimic din ceea ce iti place si de a-ti incanta partenerul de cuplu cu numeroase si pretioase cadouri, un lucru admirabil daca nu ajungi sa recurgi la imprumuturi sau sa-ti secatuiesti cardul de credit!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Balanta 2015

Horoscop Balanta februarie 2015
Horoscop Balanta martie 2015 Horoscop Balanta martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 13, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.