Horoscop Fecioara martie 2015

Horoscopul Fecioarei martie 2015 prefigureaza concentrarea asupra relatiilor de parteneriat, nazuinta de regasire a sinelui si a lumii din ample si promitatoare perspective, o eventuala reconfigurare a universului interior, o vreme prielnica studiului si calatoriilor, si o bogata viata sentimentala.

Horoscop Fecioara martie 2015 | Horoscop general


Horoscop martie 2015 - Fecioara
Horoscop Fecioara martie 2015
Luna plina rasarita pe 5 martie 2015 in Fecioara si prima ta casa iti atrage atentia asupra unui necesar echilibru in relatiile cu oamenii apropiati. Daca in ultima vreme ai fost nevoit sa iti sacrifici timpul si energia pentru altii, pari sa fii imboldit sa discuti serios cu partenerii tai din plan personal, social si profesional despre o redistribuire corecta a sarcinilor si responsabilitatilor. Optimizarea tonusului tau fizic si mental devine o prioritate, avand in vedere dezideratul de a-ti mentine vitalitatea si eficienta in viitoarele tale demersuri majore.

Din 13 martie, tranzitul lui Mercur in Pesti si a VII-a ta casa readuce in actualitate relatiile cu oamenii, parteneriatele din toate sferele existentei tale. Curiozitatea, impartasirea ideilor personale si dialogurile cu ceilalti iti prilejuiesc noi perspective despre tine si lume. Acest aspect astral promoveaza o mare disponibilitate catre schimbul de mesaje cu altii si armonizarea conexiunii cu persoanele cu care esti asociat.

Venus patrunde pe 17 martie 2015 in Taur si a IX-a casa a Fecioarei, si te imbie sa-ti deschizi larg aripile si sa te avanti spre inaltimi, cat mai departe de ritmurile cotidiene ale traiului. Simti nevoia sa te debarasezi de tot ceea ce iti tine pe loc dezvoltarea personala, sa nu te mai supui regulilor conformiste, sa faci lucrurile in felul tau, asa cum iti place, si sa iti extinzi imaginea despre existenta. Daca nu reusesti sa pleci departe de casa, pari sa cauti cu tot dinadinsul sa iti afirmi libertatea si autenticitatea fiintei in viata de zi cu zi, socandu-i, revoltandu-i pe unii, si incantandu-i pe altii. Ai ocazia sa cunosti oameni din alte zone ale lumii si/sau care sunt in stare sa te indrume spre noi trasee ale destinului ori sa-ti releve nebanuite semnificatii ale vietii.

"Moartea si renasterea" reprezinta adeseori deviza parcursului Soarelui in Berbec si a VIII-a ta casa, un eveniment astrologic ce isi face debutul pe 21 martie. Este vorba despre o moarte simbolica, o metamorfoza, o reinnoire, ce are loc frecvent din punct de vedere spiritual ori sufletesc. Arhitectura psihologica poate deveni campul de lupta dintre tendinte contrarii, fiindu-ti pusa la incercare capacitatea de a-ti dezvalui latura intunecata a sinelui, fara a o lasa sa te ia in stapanire.

Din 31 martie 2015, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur isi transmit influentele in special in luna aprilie. Daca Mercur iti indreapta mintea spre mistere, secrete si scoaterea la lumina a ceea ce ti se ascunde, Marte vesteste si el un interval de timp propice unei calatorii sau atingerii unei si mai inalte trepte in studii. Planeta razboiului iti poate insufla nastampar, cutezanta si sfidare a normelor, o combinatie exploziva uneori. Oricum, ti se recomanda sa iti controlezi cu grija impulsul de a-ti inchide ochii fata de riscuri si a te lansa in violente certuri!

Horoscop Fecioara martie 2015 | Horoscop dragoste


Tranziturile lui Venus si Marte in Berbec, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Fecioarei februarie 2015, isi continua influentele pana pe 17 martie, respectiv 31 martie  2015.

Parcursul lui Mercur in cea de-a VII-a casa a Fecioarei indica, odata cu 13 martie 2015, o vadita ameliorare in comunicarea din legaturile de cuplu. Conexiunii afective dintre parteneri i se adauga o limpezire a nazuintelor si intereselor fiecaruia, o limpezire ce conditioneaza supravietuirea relatiei in doi pe termen lung. Mercur inspira cuplurile sa redescopere placerea primirii si daruirii reciproce.

Sub impactul tranzitului inceput de Venus, pe 17 martie, in a IX-a ta casa, calatoriile se impletesc strans cu viata sentimentala. Este vremea ideala pentru o drumetie ori croaziera alaturi de persoana iubita! Nativii singuri din Fecioara tind sa fie idealisti in dragoste, dar acest lucru nu exclude posibilitatea de a intalni un promitator partener aflat pe aceeasi lungime de unda spirituala ca si ei, mai cu seama in decursul unei calatorii.

Pe 20 martie 2015, Luna noua din Pesti si a VII-a casa a Fecioarei insista asupra relatiilor de parteneriat, in special asupra celor din iubire. Sub efluviile acestei Luni noi, poti sa ierti mai usor greselile tale si ale celor indragiti. Probleme marunte din trecut care iti stanjeneau simtamintele de dragoste sunt acum vazute la adevarata lor dimensiune, permitandu-ti sa iti regasesti terenul comun cu partenerul tau si sa-ti impartasesti ofurile inimii fara nici un fel de restrictii.

O senzualitate incandescenta, nestavilita de nimic, isi face loc in viata ta amoroasa din 21 martie, atunci cand Soarele paseste in sectorul astrologic al celei de-a VIII-a tale case. Dragostea se cere simtita prin toti porii, degustata si sarbatorita erotic. Nativii din Fecioara angajati intr-o relatie ce tinde sa se destrame se pot confrunta cu probleme legate de impartirea bunurilor comune.

Horoscop Fecioara martie 2015 | Horoscop bani si cariera


Ca efect al tranzitului Soarelui in a VIII-a casa a Fecioarei, odata cu 21 martie te poti vedea nevoit sa iti reevaluezi asocierile financiare. Felul cum sunt gestionati banii impartasiti cu altcineva sau cum sunt folosite resursele financiare dintr-o afacere de parteneriat pot necesita o renegociere ori, in cel mai rau caz, despartirea de un asociat.

Din 31 martie, calatoria lui Mercur in a VIII-a ta casa iti focalizeaza iarasi comunicarea asupra afacerilor si finantelor detinute in comun. Este posibil sa faci scurte calatorii legate de afaceri.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Fecioara 2015

Horoscop Fecioara februarie 2015
Horoscop Fecioara martie 2015 Horoscop Fecioara martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 12, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.