Horoscop Scorpion martie 2015

Horoscopul Scorpionului martie 2015 vesteste o generoasa si sincera deschidere catre oameni, un fertil aflux de creativitate, nazuinta de degusta cat mai mult placerile existentei si o viata sentimentala promitatoare.

Horoscop Scorpion martie 2015  | Horoscop general 


Horoscop martie 2015 - Scorpion
Horoscop Scorpion martie 2015
Colegii si prietenii pusi pe harta pot reprezenta o problema pe 5 martie 2015, sub impactul Lunii pline din Fecioara si a XI-a casa a Scorpionului. Din fericire, ai capacitatea de a te ridica deasupra frictiunilor marunte si a te ocupa de ceea ce conteaza cu adevarat. Acest aspect astral iti permite, totodata, sa te incadrezi cu eficienta intr-o munca de echipa, dar si beneficiezi de sprijinul unor aliati de nadejde in materializarea ideilor tale creative.

Tranzitul lui Mercur in Pesti si a V-a ta casa da intaietate din 13 martie apropierii de latura ta copilareasca, jocului, distractiilor si fericirii personale. Mintea tinde sa iti devina inventiva, speculativa si inspirata in organizarea unor activitati sociale si profesionale. Chiar daca placerile vietii sunt prioritare, ele par sa aiba o insemnata parte educativa sau intelectuala. Discutiile cu cei din jur sunt incitante, capabile sa iti sugereze noi metode de a-ti implini idealurile.

Incepand cu 17 martie 2015, gratie parcursului lui Venus in Taur si a VII-a casa a Scorpionului, ai inclinatia sa iti asumi o atitudine foarte deschisa si afectuoasa in relatiile cu oamenii, in special cu cei apropiati. Pari sa le intrevezi cu usurinta nevoile, nazuintele si simtamintele, iar carisma si forta ta de convingere au harul sa-i determine sa-ti caute mereu compania. Oricum, esti vazut de cei din preajma intr-o lumina pozitiva si amicala.

Luna noua aparuta in cerurile Pestilor si a V-a ta casa inteteste tendintele mercuriene, imboldindu-te sa te lasi in voia relaxarii si a creativitatii, sa iti exprimi sentimentele fara a te mai teme de impresia pe care o faci altora. Imaginatia iti este la o inalta cota si te inspira sa adaugi mai multa bucurie si frumusete vietii tale personale, dar si sa iti promovezi cu dibacie ideile si interesele.

O binefacatoare schimbare a stilului de viata, renuntarea la obiceiuri ori tabieturi paguboase poate avea loc odata cu 21 martie 2015, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Berbec si a VI-a casa a Scorpionului. Pari sa te simti bine atunci cand ai prilejul sa dai o mana de ajutor altora, insa te poti vedea silit sa inveti cum sa ii respingi pe cei care nu vor decat sa profite de bunatatea ta.

Din 31 decembrie, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur isi pun amprenta cu precadere asupra horoscopului lunii aprilie 2015. Amplasarea planetei razboiului in a VII-a ta casa te poate indemna sa nu mai faci concesii partenerilor din plan personal, social sau profesional. Nu mai ai de gand sa tergiversezi, sa te faci ca nu observi chestiunile care te deranjeaza la ei. Aceasta inclinatie extrema de a pune piciorul in prag, de a pretinde "totul sau nimic" poate fi foarte daunatoare, in special in relatiile de cuplu, indeosebi daca nu tii cont de propriile tale minusuri sau defecte. Dintr-o perspectiva pozitiva, Marte iti este util in crearea de noi contacte cu oamenii si in implicarea, cu degajare si indrazneala, in viata sociala.

Horoscop Scorpion martie 2015  | Horoscop dragoste


Soarele pozitionat in Pesti si Venus aflata in Berbec isi continua influentele, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Scorpionului februarie 2015, pana pe 21 martie, respectiv 17 martie 2015.

Mercur isi face simtita prezenta, odata cu 13 martie 2015, in cea de-a V-a casa a Scorpionului printr-o vadita limpezire a comunicarii cu partenerul de cuplu. Lucruri trecute cu vederea ori nemarturisite isi cer cu insistenta dezvaluirea. Conflicte ce pluteau in aer de catava vreme sunt pe cale sa fie solutionate. Sinceritatea si onestitatea prilejuiesc relansarea conexiunii cu persoana iubita.

Casatoriile si legaturile de cuplu de cursa lunga sunt reperele principale ale tranzitului initiat de Venus, din 17 martie, in a VII-a ta casa. Se anunta o perioada de bun augur in viata sentimentala, indiferent daca ai deja alaturi de tine un tovaras de viata, daca nazuiesti sa iti inchegi o idila stabila sau esti in cautarea unui suflet pereche. Impulsul de a te confesa partenerului iti releva ca acesta are darul de a te intelege intru totul si a te sprijini sa iti intaresti increderea in tine insuti.

Pe 20 martie 2015, Luna noua din a V-a casa a Scorpionului continua sa te poarte pe carari norocoase ale dragostei. Efuziunile sentimentale care pun stapanire pe tine sunt in stare sa-ti clatine edificiile interioare ale scepticismului ori cinismului.

Horoscop Scorpion martie 2015  | Horoscop bani si munca


Daca pana pe 21 martie, viata profesionala nu te-a solicitat prea mult, odata cu aceasta data, vizita Soarelui in a VI-a ta casa este asociata cu o sumedenie de sarcini si responsabilitati legate de jobul tau. Cu toate acestea, pari sa te acomodezi cu brio la aceste noi provocari, in special datorita spiritului tau organizatoric.

Mercur patrunde si el pe 31 martie 2015 in a VI-a casa a Scorpionului, insuflandu-ti noi idei de a-ti mari randamentul in munca. Esti predispus sa comunici mai intens cu colegii, sa ai niste realizari notabile ca urmare a conlucrarii cu ei. Acest lucru nu exclude insa preocuparea unor nativi din Scorpion de a studia metodic piata muncii in cautarea unui alt job, capabil sa le asigure sporite satisfactii profesionale si financiare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Scorpion 2015

Horoscop Scorpion februarie 2015
Horoscop Scorpion martie 2015 Horoscop Scorpion martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 15, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.