Horoscop Rac mai 2015

Horoscopul Racului mai 2015 anticipeaza o benefica transformare a imaginii pe care o oferi lumii, o evidenta invigorare a intuitiei, imaginatiei si creativitatii, precum si o relativa insingurare, necesara despartirii graului de neghina in plan personal si revitalizarii fizice, mentale si spirituale.

Horoscop Rac mai 2015 | Horoscop general


Rac
Mintea tinde sa-ti fie indreptata catre comunicarea cu zonele profunde, chiar ascunse ale lumii tale interioare incepand cu 1 mai 2015, atunci cand Mercur isi face intrarea in Gemeni si a XII-a casa a Racului. Ai inclinatia sa te indepartezi de evenimentele exterioare si sa treci printr-o iluminare a fiintei, sa intrepatrunzi un adevar spiritual sau o calauzire mistica prin meditatie si, uneori, chiar prin rugaciune. Aceasta amplasare a lui Mercur da frau liber creativitatii, in special intr-un domeniu artistic, dar si preocuparii fata de oameni defavorizati din punct de vedere material sau cultural. Pentru a face fata unei coplesitoare sensibilitati emotionale, poate fi necesar sa te izolezi o vreme de oameni, sa-ti doresti mai mult decat de obicei sa te retragi intr-o insula de seninatate si liniste interioara.

Efluviile creative devin si mai imbelsugate gratie Lunii pline rasarite pe 4 mai in Scorpion si a V-a ta casa. Daca in ultimul timp ai intampinat piedici in calea spre idealurile tale, daca nu ai gasit inca o modalitate de a le aborda frontal, direct, sau daca ai urmarit un obiectiv fals, care nu are de a face cu evolutia ta personala, aceasta Luna plina iti permite sa iti refocalizezi atentia si sa iti intensifici eforturile pentru a gasi o cale autentica de a te realiza.

Odata cu 8 mai 2015, tranzitul lui Venus in Rac si intaia ta casa te face sa te simti nemaipomenit de bine in propria-ti piele, sa ai senzatia ca arati nemaipomenit de bine, un lucru impartasit de altfel si de cei din jurul tau. Acest aspect astral este perfect pentru retusarea aspectului tau exterior si un autorasfat adeseori cat se poate de necesar. Pari sa tii neaparat sa iti scoti la iveala frumusetea, printr-un noua frizura, un nou stil vestimentar sau adoptarea unei noi culori, capabile intr-o sporita masura sa iti puna in valoare atuurile personale. Oricum, orice schimbare a imaginii personale este sprijinita de Venus, care te inspira in acest sens si nu iti da voie sa dai gres!

Imaginatia efervescenta iti inteteste si mai mult creativitatea din 12 mai, sub impactul tranzitului lui Marte in Gemeni si a XII-a casa a Racului. Ai predispozitia sa iti dedici timpul redezvaluirii frumusetii lumii, farmecului naturii si demersurilor tale artistice, mai cu seama daca iti ingadui sa iti iei o vacanta si sa te desprinzi astfel de cenusiile ritmuri cotidiene. Inca o data, pari sa travesezi o perioada de bun augur reflectiei si regandirii traseului spiritual al existentei tale. Chiar daca iti vine greu sa nu faci asta, fereste-te sa iti transformi sufletul in campul de batalie al unor tendinte adverse.

Trigonul dintre Venus si Neptun din 16 mai 2015 iti ascute intuitia, facilitandu-ti descifrarea adevaratelor intentii si simtaminte ale celor din preajma ta. Pe de alta parte, pari sa fii sincer interesat de soarta oamenilor din imediata ta apropiere, fiind gata sa le dai, dezinteresat, o mana de ajutor. Lipsit de apetenta pentru activitatile zilnice, tinzi sa visezi cu ochii deschisi.

Pe 18 mai, Luna noua din Taur si a XI-a casa a Racului te indeamna sa te intrebi daca actuala orientare a existentei tale este in concordanta cu sistemul tau de valori, daca esti sau nu pe cale sa daruiesti lumii notabile realizari, daca te-ai intovarasit cu oameni ce iti sunt intr-adevar de folos in atingerea obiectivelor tale. Desi viziunile inspirate de aceasta Luna noua sunt cat se poate de practice in cladirea viitorului la care aspiri, ele necesita o mare intindere de timp. Prezentul iti fagaduieste totusi inchegarea unor noi si promitatoare prietenii, precum si gasirea unor colaboratori sau chiar investitori de nadejde in vederea dezvoltarii planurilor tale esentiale.

Soarele isi croieste si el drum, odata cu 21 mai 2015, in Gemeni si a XII-a ta casa, intr-un tranzit care pune iarasi accentul pe o relativa retragere din valtoarea traiului cotidian, in scopul reculegerii, instalarii pacii interioare, vindecarii spirituale si reenergizarii mentale si fizice. Sunt aduse din nou in prim plan intuitia, fantezia si compasiunea pentru cei aflati la nevoie sau intr-un impas. Muzica, arta in general, par sa te revitalizeze si sa iti sugereze noi parcursuri existentiale.

Venus in opozitie cu Pluton pe 22 mai te readuce in mijlocul oamenilor. Contactul cu acestia pare sa te determine sa constientizezi intr-o mai mare masura ce iti este pe plac si ce nu. Optiunile tale tind sa ajunga la extreme, fara sa-ti mai ingaduie sa pasesti pe o cale de mijloc. Asigura-te totusi ca ceea ce te atrage este ceea ce iti doresti. Daca te concentrezi asupra unor lucruri de reala valoare, iti poti mentine cu fermitate cursul vietii, in ciuda obiectiilor altora.

Pe 25 mai 2015, ca efect al cuadratului dintre Venus si Jupiter, poti fi luat prin surprindere de persoane cunoscute si necunoscute. Este posibil sa dai nas in nas cu oameni la care tii, dar pe care nu i-ai intalnit de multa vreme, iar relatiile cu cei din jurul tau par a se intari si destrama cu usurinta. Disputele prea numeroase te pot incarca nervos, la fel ca si tendintele contrarii de a-ti afirma independenta si de a colabora cu altii. Aceasta zi pare a fi potrivita mai curand deconectarii, distractiilor, unor placeri dulci, dar efemere.

Horoscop Rac mai 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul planetei Venus in Gemeni nu conteneste sa isi faca simtite influentele pana pe 8 mai, asa cum sunt descrise acestea in Horoscopul dragostei Racului aprilie 2015.

Sub vibratiile Lunii pline din a V-a casa a Racului, pe 4 mai 2015 este posibil sa fii insufletit de un fierbinte impuls de a-ti deschide inima in fata persoanei iubite, de a-ti marturisi intru totul sentimentele pe care i le porti in suflet. Unii nativi din Rac par sa isi vada relatia de dragoste printr-o prisma spirituala, platonica, avand cumva revelatia ca sunt alaturi de un veritabil suflet pereche.

Prezenta lui Venus in prima ta casa este asociata din 8 mai cu o descoperire ori o redescoperire a dragostei. Daca ai deja un partener, poti beneficia de adancire sau improspatare a conexiunii afective cu acesta, iar daca esti inca singur, pari sa fii inconjurat de mai multi pretendenti la inima ta. Alege cu mare grija, intrucat casa care o gazduieste acum pe Venus se opune celei de -a saptea case a Racului (casa parteneriatelor), ceea ce presupune ca ai ocazia sa-ti incrucisezi pasii cu cineva care poate deveni tovarasul tau statornic de viata.

Horoscop Rac mai 2015 | Horoscop bani si munca


Ca urmare a trigonului lui Venus cu Neptun de pe 16 mai, intuitia iti este un aliat de nadejde in intreprinderile financiare, insa idealismul iti poate da de furca, facandu-te sa te agati de proiecte care pot fi cu dificultate materializate. Din acest motiv, nu ar fi rau sa ceri parerea cuiva de incredere atunci cand esti in pragul de a lua o decizie importanta legata de bani. Nu este ziua cea mai buna pentru a te apleca, cu minutiozitate, asupra unor detalii din sfera profesionala.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac aprilie 2015
Horoscop Rac mai 2015 Horoscop Rac mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Multumesc pt horoscop, am un examen f. imp. pt cariera in 18_22.05 si nu prea stiu ce concl. sa trag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să reușească în tot ce intreprind. Investitiile sunt aducatoare de venit, investeste putin timp sa vezi oportunitațile din jurul tău, nu cauta scuze, caută o soluție. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: csillagirina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Succesul este un joc al numerelor. Există o relaţie directă între numărul lucrurilor pe care le încercaţi şi probabilitatea de a reuşi, în final. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: dana_tweety2002@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.