Magia argintului si proprietatile sale secrete

Misterul argintului
Argintul trezeste in oameni multe emotii din subconstient si are o alura misterioasa, magica si antica.
Argintul are o energie feminina, fiind asociat cu Luna, iar alchimistii il numeau "metalul Lunii" sau al Dianei, Zeita asociata cu Luna, in timp ce, aurul este asociat cu Soarele.

Nu este corect sa gandim ca aurul este mai pretios decat argintul, acest lucru fiind datorat, in special, conventiilor sociale. Este ca si cum ai spune ca focul este mai pretios decat apa sau aerul, negandindu-te ca sunt doar elemente diferite.

Acum 3000 de ani, in societatea antica a Egiptului, de exemplu, argintul era mai pretios decat aurul, pentru ca era mai rar, fiindca aurul era mai usor de gasit decat argintul.

Proprietatile secrete ale argintului

Bijuteriile din argint

Bijuteriile din argint ar trebui sa fie purtate mai ales de catre femei, pentru a le amplifica senzualitatea si feminitatea.

Argintul sporeste si amplifica proprietatile benefice ale pietrelor semipretioase.
De aceea este foarte bine sa purtati bijuterii cupietre semipretioase.

Bijuterii din argint au fost apreciate inca din Antichitate, iar de atunci, acest domeniu s-a dezvoltat, cunoscand o continua schimbare si diferite trenduri.


Femeile iubesc bijuteriile din argint, tocmai datorita faptului ca, le amplifica feminitatea. Puteti cumpara cu incredere bijuterii din argint cu pietre semipretioase exclusiv online pe Silverzone.ro


Secretele argintului

In primul rand, argintul este asociat cu bogatia si abundenta materiala, fiind folosit la monezi si facand parte din numeroase comori din antichitate.

Numele de argint vine din latinescul argentum care inseamna alb, stralucitor sau deschis. Numele tarii Argentina vine tot de la argint.

Se crede ca argintul are proprietati vindecatoare incredibile si poate vindeca o suta de boli, fiind antibacterian, detoxifiant si stimuleaza sistemul imunitar. Se foloseste  si intern sub forma de argint coloidal.

S-a observat ca apa care era pastrata in vase de argint tinea mult mai mult decat apa din alt fel de vase.

Argintul semnifica puritate si intelepciune. Insa in mod ironic, bijuteriile din argint trebuiesc intretinute si pastrate cu grija pentru ca se oxideaza daca nu sunt pastrate cum trebuie. Acest lucru este tot datorita faptului ca argintul, fiind asociat cu energia feminina, este mai delicat si fragil.

Se crede ca argintul se inegreste in contact cu pielea unei persoane bolnave.
S-a observat ca si in contact cu mancarea otravita argintul se inegreste si de aceea era folosit foarte des in trecut la fabricarea vaselor si a tacamurilor.

In literatura mitologica din vechime se credea ca argintul poate sa protejeze de vampiri si ca, doar cu un glont din argint poti sa omori un varcolac.

Este unul dintre cele mai vechi metale pretioase, ce a fost utilizat ca moneda din vremurile stravechi. Astazi este un element important, folosit in tehnica fotografica, electronica, medicina si in fabricarea bijuteriilor din argint.


7 proprietati magice ale argintului

- Te ajuta sa manifesti abundenta si sanatate
- Aduce calm si echilibru mental
- Creste intuitia si capacitatile paranormale
- Imbunatateste conexiunea dintre corpul fizic si cel astral
- Are proprietati vindecatoare
- Incetineste imbatranirea
- Are un efect de purificare.


Articole cu acelasi subiect in Blogul Dianei:
Magia argintului si proprietatile sale secrete Magia argintului si proprietatile sale secrete Reviewed by Diana Popescu on aprilie 16, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.