Horoscop Taur iunie 2015

Horoscopul Taurului iunie 2015 scoate in evidenta o viata de familie armonioasa, intensificarea interactiunii sociale, o promitatoare efervescenta a mintii, avantaje legate de comunicare si transport, dar si necesitatea de a instaura un echilibru stabil in relatiile de parteneriat si in viata sentimentala, de a te inarma cu realism in abordarea lumii si a apela mai frecvent decat de obicei la negocieri si compromisuri.

Horoscop Taur iunie 2015 | Horoscop general   


Taur
Mintea ti se elibereaza din corsetul conventiilor, sprijinindu-te sa afli cai directe si eficiente de a interactiona cu cei din jur, gratie Lunii pline rasarite pe 2 iunie 2015 in Sagetator si a VIII-a casa a Taurului. Oportunitatile sentimentale si financiare ies la lumina atunci cand te indepartezi de cararile batatorite ale existentei si iti asumi niste riscuri, debarasandu-te de obisnuinte pentru a trece prin proaspete experiente si a raspunde unor noi provocari ale lumii.

Atasamentul fata de casa si familie ajunge la inalte cote din 5 iunie, ca urmare a tranzitului lui Venus in Leu si a patra ta casa. Simti nevoia sa iti infrumutesezi locuinta, mediul inconjurator, si sa te bucuri de placerile simple dar autentice ale vietii. Pretuiesti seninatatea si armonia din relatiile de familie, si daca lucrurile din aceasta latura a existentei tale sunt pe cale sa o ia razna, esti gata sa recurgi la negocieri si chiar sacrificii.

Odata cu 11 iunie 2015, Neptun retrograd in Pesti si a XI-a casa a Taurului iti pune la incercare prieteniile si realismul sperantelor tale cele mai fierbinti. Nu ceda ispitei de a te arunca fara parasuta din inaltul unor idealuri marete si iluzorii, si estimeaza-ti cu obiectivitate resursele interioare si circumstantele prielnice ori vitrege implinirii tale. Acest aspect astral scoate a suprafata probleme si neajunsuri din legaturile cu amicii, iti dezvaluie in cine poti avea incredere cu adevarat, si cine iti este aproape pana in panzele albe, la bine, dar mai cu seama la greu.

Saturn se inscrie si el, din 15 iunie 2015, intr-o miscare retrograda in Scorpion si a saptea ta casa. Colaborarile si asocierile din plan personal, social si profesional iti ingaduie sa le intrezaresti  punctele slabe, nu mai lasa loc liber egoismului si lipsei de sinceritate. Uneori, cand esti intr-o caruta inhamata la doi cai, iar unul trage "hais," si celalalt "cea," nu mai ai de ales, si trebuie sa sari din caruta!

Gandurile si ideile sclipitoare, ingenioase, care te cutreiera se cer cu tot dinadinsul a fi impartasite oamenilor, sub impactul tranzitului intiat de Soare, pe 21 iunie 2015, in Rac si a III-a casa a Taurului. Ai parte de numeroase oportunitati sociale, ce iti permit sa-ti cresti numarul de contacte utile. Inclinat sa plutesti cu capul in nori, sa fii nitel imprastiat, nu ai cum sa-ti canalizezi energia asupra unor proiecte de amploare. Tendinta de a te mentine mereu ocupat poate fi indreptata, in aceste conditii, catre sarcini mai mici, ce nu presupun mult timp. Este o vreme auspicioasa pentru scurte calatorii si invatarea unor lucruri noi, care te pasioneaza.

Marte isi croieste drum, din 24 iunie, in acelasi sector astrologic al Racului, accentuand influentele solare. Un sir de confruntari cu rudele apropiate, surorile ori fratii, cu vecinii sau colegii, impun gasirea unor solutii reciproc avantajoase. Comunicarea cu ceilalti devine tot mai impetuoasa, la fel ca si predispozitia de a-ti impune opiniile si interesele. Poti beneficia de un avantaj tinand de transport, eventual prin cumpararea unei masini. Avalansa de informatii care da navala peste tine poate fi coplesitoare daca nu iti tii in frau neastamparul si nu-ti acorzi ragazul de a sorta si a folosi in favoarea ta vestile care ajung pana la tine.

Horoscop Taur iunie 2015 | Horoscop dragoste 


Loalitatea si sensibilitatea emotionala sunt repere mereu statornice in viata ta sentimentala incepand cu 5 iunie 2015. Parcursul lui Venus in a IV-a casa a Taurului te indeamna sa te lasi prada nostalgiei daca esti singur sau daca partenerul tau pare fie din ce in ce mai rece fata de tine in ultimul timp. Efuziunile sentimentale pot fi cu greu infranate in acest ciclu venusian, asemeni inclinatiei de a lamuri eventuale neintelegeridin relatia ta de cuplu si a ti-o stabiliza, sau de a te implica intr-o idila serioasa, avand potentialul de a rezista de-a lungul anilor.

Din 15 iunie, tranzitul retrograd al lui Saturn in Scorpion inisista asupra dezideratlui de a institui o reala egalitate in relatia cu tovarasul tau de viata. Daca nu este dragoste nimic nu este, iar dragostea nu poate supravietui si nu se poate mentine fara impartasirea cat mai profunda a simtamintelor si gandurilor celor doi parteneri. In caz contrar, Edenul iubirii se transforma intr-un camp de lupta de pe care nimeni nu poate iesi invingator. Orice fel de cearta sau disputa iscata cu persoana iubita trebuie sa fie destramata pornind de la radacini, de la cauzele ei cele mai adanci, si nu aplanata eliminandu-se doar efectele sale.

Horoscop Taur iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Odata cu 5 iunie, prezenta planetei dragostei in Leu favorizeaza crearea unui fundament solid al situatiei materiale din cadrul familiei. Te poti focaliza cu succes pe noi mijloace de a castiga bani printr-o colaborare cu o ruda ori printr-o conjunctura oportuna legata de casa ta.

Luna noua din Gemeni si a doua casa a Taurului este de bun augur obtinerii unor importante castiguri financiare, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti tii sub control impulsul de a construi castele de nisip si a pierde astfel contactul cu simtul tau practic.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur mai 2015
Horoscop Taur iunie 2015 Horoscop Taur iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.