Horoscop Vărsător iulie 2015

Horoscopul Vărsătorului iulie 2015 scoate în evidenţă o rară agilitate a minţii, un interes sporit faţă de starea de sănătate, o serie de oportunităţi ce stau sub semnul legăturilor de parteneriat, necesitatea de a păstra valorile autentice ale trecutului, cea de a-ţi prioritiza ţelurile, precum şi o viaţă sentimentală cumva zbuciumată, impunând înţelegerea adevăratei împărtăşiri afective.

Horoscop Vărsător iulie 2015 | Horoscop general 


Varsator
Pe 2 iulie 2015, Luna plină din Capricorn şi a XII-a casă a Vărsătorului îţi dăruieşte o intuiţie de zile mari, care te călăuzeşte dincolo de lumea aparenţelor, către o dimensiune spirituală, chiar mistică, a existenţei. Poţi astfel să te scuturi de o povară închipuită, să întrevezi ce este esenţial pentru tine, să te reînnoieşti şi revitalizezi.

Gândirea îţi este caracterizată de o logică de fier şi o mare putere de analiză din 8 iulie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur în Rac şi a şasea ta casă. Pe de altă parte, sănătatea te preocupă mai mult decât de obicei, fiind hotărât să ţi-o îmbunătăţeşti, să cauţi o îndrumare medicală, să îi faci, după multă vreme, o vizită doctorului de familie. Dacă ai de gând să îţi schimbi stilul de viaţă, nu o face peste noapte, apelând mai curând la strategia paşilor mărunţi dar fermi.

Starea de sănătate continuă să fie o prioritate sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 16 iulie 2015, în Rac şi a VI-a casă a Vărsătorului. Eşti extrem de sensibil, şi impactul lumii exterioare te poate afecta nu numai din punct de vedere psihic, ci şi fizic. Nu te suprasolicita, mai ales la serviciu!

Începând cu 23 iulie, atât Soarele cât şi Mercur parcurg zona astrologică a Leului şi a celei de-a şaptea tale case, aducând în prim plan parteneriatele personale, sociale şi profesionale. Este nevoie să descurci iţele problemelor care împiedică dezvoltarea unor relaţii de acest tip, astfel încât să existe o reală colaborare şi împletire a resurselor personale pentru împlinirea ţelurilor comune. Facilitată de această circumstanţă astrală, comunicarea cu asociaţii tăi îţi garantează succesul în orice demers. Este posibil să cunoşti o persoană înzestrată cu o mare experienţă, un fel de guru spiritual, având potenţialul de a-ţi deschide ochii asupra unor faţete ale existenţei nebănuite până acum.

O senzaţie vagă că ai uitat ceva important, un lucru care constituia o sursă a fericirii tale, se instalează în mintea ta din 25 iulie 2015, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Venus în Fecioară şi a VIII-a casă a Vărsătorului. Poate că te-ai grăbit prea mult să intri într-o nouă etapă a vieţii tale şi ai renunţat fără să-ţi dai seama la aspecte valoroase, utile sinelui şi relaţionării cu cei din jurul tău. Nu este prea târziu să revizitezi trecutul şi să extragi din el învăţăminte!

Uranus se înscrie şi el într-o mişcare retrogradă, în Berbec şi a treia ta casă, odată cu aceeaşi zi de 25 iulie. Străduieşte-te să îţi limitezi opţiunile, să le selectezi pe cele mai realiste, astfel încât să nu-ţi risipeşti în van energia. Fii cu ochii în patru faţă de oameni atractivi prin originalitatea lor, foarte binevoitori în primă instanţă, dar care au de gând să profite de tine, şi fii cât mai maleabil în viaţa profesională.

Horoscop Vărsător iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea coboară din ceruri şi îşi cere împlinirea într-o pătimaşă dezlănţuire a simţurilor din 19 iulie, atunci când Venus îşi face intrarea în a opta casă a Vărsătorului. Toate sunt bune şi frumoase atâta timp cât senzualitatea este însoţită de o veritabilă conexiune afectivă!
Poţi fi atras către o persoană învăluită într-o aură de taină sau cineva se poate îndrăgosti de tine din cauza misterului care te înconjoară. Oricum, aproape orice idilă închegată acum este cumva enigmatică ori marcată de mărturisirea reciprocă a unor secrete adânci.

Odată cu 23 iulie 2015, poziţionarea Soarelui şi a lui Mercur în a VII-a ta casă te sprijină să te înţelegi mai bine cu tovarăşul tău de viaţă, şi chiar să ieşi dintr-o criză ce a umbrit în ultima vreme relaţia voastră de cuplu. Împărtăşirea gândurilor şi simţămintelor voastre nu mai este îngrădită de nimeni şi nimic. Eşti dispus să faci sacrificii în iubire, să pui dorinţele şi interesele persoanei iubite mai presus de ale tale.

Din 25 iulie, planeta Venus retrogradă în a VIII-a casă a Vărsătorului înteţeşte influenţele negative ieşite la iveală de-a lungul tranzitului său direct în acelaşi sector astrologic. Cu atât mai mult, se impune să nu subestimezi primejdia de a confunda impulsurile erotice cu dragostea, cu precădere într-o legătură amoroasă incipientă. Intensitatea iubirii insuflate de a opta casă poate să dea naştere în sufletul tău unor sentimente acerbe de gelozie şi posesivitate!

Planeta dragostei ajunge pe 31 iulie în Leu şi a şaptea casă a Vărsătorului, într-un tranzit retrograd având menirea de a testa cât de echilibrată este legătură ta de cuplu. Un astfel de ciclu venusian ridică semne de întrebare faţă de tendinţa unuia din parteneri de a-şi asuma rolul cocoşului din casă sau de a-l domina pe celălalt. Nu este exclusă o izbucnire de revoltă din partea celui/celei care simte că ideile şi părerile sale sunt puse pe locul doi. Acest lucru ţi se poate întâmpla mai ales ţie, ţinând cont de faptul că Luna plină apărută în prima ta casă tot pe 31 iulie îţi măreşte conştientizarea propriului sine şi te îmboldeşte să îţi afirmi cu pregnanţă personalitatea.

Horoscop Vărsător iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Muncă ori profesia capătă întâietate ca efect al parcursului iniţiat de Mercur, din 8 iulie 2015, în a şasea casă a Vărsătorului. Te ocupi de sarcinile şi proiectele încredinţate cu uşurinţă şi eficienţă. Schimbul de idei şi conlucrarea cu colegii se intensifică şi îţi furnizează avantaje însemnate. Sunt favorizaţi îndeosebi nativii a căror sfera profesională este asociată cu comunicarea şi relaţiile cu publicul.

Din 19 iulie, prezenţa lui Venus în a VIII-a ta casă îţi netezeşte calea către asocierea cu o persoană bogată. Este posibil să beneficiezi de o moştenire sau să obţii o finanţare consistentă pentru un proiect de amploare. Această conjunctură astrală este norocoasă pentru investiţii, împrumuturi şi alte tranzacţii financiare.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Vărsător 2015 

Horoscop Vărsător iunie 2015
Horoscop Vărsător iulie 2015 Horoscop Vărsător iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 23, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.