Horoscop Varsator iunie 2015

Horoscopul Varsatorului iunie 2015 releva avantajele rezultate din invigorarea relatiilor de parteneriat, necesitatea unei sporite preocupari fata de starea de sanatate si cea a limpezirii sistemului tau de valori. Viata sentimentala este promitatoare, iar cea profesionala tinde sa te solicite mai mult decat de obicei.

Horoscop Varsator iunie 2015 | Horoscop general 


Varsator
Pe 2 iunie 2015, sub efluviile Lunii pline din Sagetator si a XI-a casa a Varsatorului, nazuiesti sa te inrolezi intr-un grup de oameni dinamici, dornici sa cutremure lumea din temelii. Credinta in ceea ce faci te umple de energie si atrage de partea ta aliati puternici. Daca faci parte, insa, dintr-o echipa dezlanata de interese contrarii, lipsita de liantul unui ideal generos, poti avea dificultati in relatiile cu mebrii acestia sau in straduinta de a-ti pune in valoare talentele si resursele interioare.

Bunavointa de care dai dovada incepand cu 5 iunie, atunci cand Venus patrunde in Leu si a saptea ta casa, iti deschide, ca prin magie, porti inaccesibile altadata. Atentia si timpul pe care le acorzi unui partener din plan personal, social si profesional iti sunt rasplatite cu aceeasi moneda. Oportunitatile ivite in aceasta perioada sunt create prin mijlocirea directa sau indirecta a asocierii cu o alta persoana.

Neptun retrograd in Pesti si a II-a casa a Varsatorului are putinta, odata cu 11 iunie 2015, sa-ti dea peste cap ierarhia personala de valori. Risti sa privesti lumea intr-o oglinda deformata si sa pretuiesti lucruri efemere, monede calpe, tinichele aurite. Aminteste-ti mereu, cu consecventa, de realizarile tale notabile de pana acum si de abilitatile care le-au facut posibile.

Este timpul sa zburzi in parcul de distractii al imaginatiei si sa te inalti pe aripile creativitatii! Luna noua rasarita pe 16 iunie in Gemeni si a cincea ta casa te indeamna sa darami zagazurile mintii si inimii, sa iti lasi fantezia sa isi iasa din matca si sa-ti inunde toate dimensiunile existentei. Timpul si spatiul pe care ti le rezervi pentru a te bucura de viata si a te exprima fara nici o constrangere iti dau senzatia ca esti liber ca pasarea cerului!

Daca, din 21 iunie 2015, parcursul Soarelui in a VI-a casa a Varsatorului iti faciliteaza schimbarea stilului de viata si imbunatatirea tonusului tau fizic si mental, calatoria lui Marte in acelasi sector astrologic, insista, odata cu 24 iunie, asupra dezideratului de a adopta un program regulat de intretinere fizica si/sau o noua dieta, si semnaleaza efectele negative asupra sanatatii pe care le poate avea o prelungita stare tensionata legata de problemele profesionale.

Horoscop Varsator iunie 2015 | Horoscop dragoste


Armonia din relatia cu persoana iubita te ridica, din 5 iunie 2015, in al noulea cer, gratie vizitei lui Venus in a saptea casa a varsatorului. Activitatile si evenimentele sociale nu iti mai ofera mari satisfactii. Tot ce vrei este sa fii alaturi de partenerul tau, sa te izolezi impreuna cu el intr-un cuib al dragostei cat mai indepartat de ceilalti. Daca esti singur, aspiratia ta fierbinte de a cunoaste un autentic suflet pereche se poate materializa prin intermediul unui partener profesional sau de afaceri.

Pe 16 iunie, Luna noua din a V-a ta casa da semnalul unor noi inceputuri in dragoste. Varsatorii aflati intr-o legatura de cuplu au ocazia sa-si reinnoiasca, la fel ca si partenerul lor, juramintele de iubire, iar cei casatoriti sunt imbolditi sa plece intr-o a doua luna de miere. Cei solitari sunt pe cale sa se avante intr-o idila plina de fagaduinte, avand potentialul de a-si indeplini cele mai secrete dorinte.

Horoscop Varsator iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Din 15 iunie, Neptun nu se zgarceste sa iti daruiasca bani, insa acestia tind sa ti se scurga, la fel ca si apa, printre degete. Turnura retrograda a acestei planete iti recomanda sa-ti "uiti" cat mai des portofelul si cardul de credit acasa. Numai asa iti poti infrana tentatia de a face cumparaturi fanteziste, de a achizitiona lucruri scumpe care se vor dovedi intru totul nefolositoare nu peste mult timp.

Graba strica treaba, mai cu seama in decursul tranzitului retrograd initiat de Saturn in Scorpion odata cu 15 iunie. Pastreaza-ti rabdarea in munca si nu te astepta ca beneficiile initiativelor tale sa apara peste noapte. De fapt, in aceasta perioada, Saturn ii premiaza pe nativii care au avut taria sa-si cladesca in timp reputatia profesionala, si nu ezita sa ii puna la colt, sa-i aduca in pragul frustrarii si dezamagirii pe cei care si-au tratat cu dezinteres traseul carierei.

Soarele isi croieste drum, din 21 iunie 2015, in Rac si a sasea ta casa, focalizandu-te pe sfera profesionala. Concentrarea sporita fata de detalii te ajuta sa abordezi cu usurinta niste proiecte laborioase. Este o vreme prielnica aplecarii asupra unor demersuri mai mici, cele de amploare necesitand o perspectiva de ansamblu care iti lipseste deocamdata. Iti este mai la indemana sa lucrezi impreuna cu altii decat sa te canalizezi spre intreprinderi individuale.

Atitudinea fata de jobul tau si responsabilitatile din munca devine mai agresiva sub impactul tranzitului in Rac si a VI-a casa a Varsatorului in care se inscrie Marte odata cu 24 iunie. Colegii si sefii iti cer parerea mai frecvent, si ai oportunitatea sa faci importanti pasi inainte in cariera. Te poti decide sa iti schimbi serviciul sau sa iti ceri, cu indrazneala, ceea ce stii ca ti se cuvine in actualul tau job!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Varsator 2015

Horoscop Varsator mai 2015
Horoscop Varsator iunie 2015 Horoscop Varsator iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 21, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.