Horoscop Varsator mai 2015

Horoscopul Varsatorului mai 2015 lasa sa se intrezareasca focalizarea catre nevoile si dorintele personale, o exaltare a bucuriilor si placerilor existentei si o efervescenta viata sentimentala, plina, de cele mai multe ori, de fagaduinte si impliniri.

Horoscop Varsator mai 2015 | Horoscop general


Varsator
Viata personala capata intaietate pe 1 mai 2015, sub efluviile tranzitului lui Mercur in Gemeni si a V-a casa a Varsatorului. Desi mintea iti este sprintena si patrunzatoare, te poti indrepta nu atat spre preocupari intelectuale, cat catre degustarea placerilor vietii, spre hobby-uri si distractii.

O perioada potrivita organizarii, ierarhizarii si debarasarii de ceea ce te trage inapoi in existenta de zi cu zi este inaugurata odata cu 8 mai, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Rac si a VI-a ta casa. Poti, in acest context, sa iti creezi mai mult timp liber, destinat preocuparilor dragi inimii tale. Esti in casa astrologica a sanatatii, asa ca nu este exclus sa iei in considerare o schimbare a dietei sau adoptarea unui stil de viata mai sanatos.

Calatoria lui Marte in Gemeni si a V-a casa a Varsatorului te provoaca, din 12 mai 2015, sa iti traiesti viata la maximum, eliberat de orice fel de inhibitii ori complexe. Ispitele dragostei, petrecerilor, deliciilor refuzate pana acum tind sa fie irezistibile. Chiar daca vrei simti cat mai intens fiorul adrenalinei, nu te aventura in "cascadorii" sau sporturi extreme pentru care esti insuficient pregatit! Creativitatea ajunsa la inalte cote te ajuta sa dai o tenta artistica traiului cotidian si sa ii incanti pe cei din jurul tau prin idei nastrusnice si cuvinte bine mestesugite.

Pe 18 mai, Luna Noua din Taur si a IV-a ta casa te poate determina sa te usurezi de poverile profesionale ori sociale petrecand mai mult timp acasa, in mijlocul familiei. Poti sa simti, de asemeni, nevoia de a-ti infrumutesa sau purifica locuinta, de a renunta la obiecte incarcate de vechi, trecute filoane emotionale. Aceasta Luna noua are potentialul de a-ti invigora dorinta de a te muta ori de a achizitiona o noua casa. Legaturile cu familia, indeosebi cu mama, par sa se accentueze.

Soarele patrunde, din 21 mai 2015, in Gemeni si a V-a casa a Varsatorului, dand amploare influentelor mercuriene si martiene. Inca o data, esti strabatut de nazuinta de a savura minunile existentei, de a te juca redescoperind copilul din tine insuti. Esti tentat sa ii faci pe altii sa se simta bine alaturi de tine, poate si din cauza dorintei de a fi remarcat sau a ajunge in centrul atentiei.

Horoscop Varsator mai 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul planetei Venus in Gemeni se face simtit pana pe 8 mai, asa cum este prefigurat in Horoscopul dragostei Varsatorului aprilie 2015.

Prezenta lui Mercur in V-a ta casa sta, de pe 1 mai 2015, sub semnul aplanarii, destramarii unor conflicte sau certuri dintre indragostiti. Mercur inlatura ambiguitatile si faciliteaza o comunicare deschisa, in care nu isi mai au locul simtamintele si gandurile nemarturisite. Apare, astfel, posibilitatea relansarii si statornicirii unei autentice conexiuni afective.

Viata sentimentala devine mai rationala incepand cu 8 mai 2015, atunci cand Venus isi face intrarea in cea de-a VI-a casa a Varsatorului. Daca unii nativi din aceasta zodie sunt inclinati sa puna zagaz efuziunilor sentimentale si sa cantareasca mai degraba cu mintea decat cu sufletul implicarea intr-o noua idila, altii, mai putin prudenti, sunt gata sa se avante intr-o poveste de dragoste alaturi de o persoana avand de a face cu sfera lor profesionala sau principalul lor domeniu ocupational.

Tranzitul lui Marte in a V-a casa a Varsatorului insista, din 12 mai 2015, sa te dezbari de orice tip de timitate ori lasitate in dragoste. Daca nu ti-ai dezvaluit inca partenerului de cuplu bogatia de simtaminte fata de acesta, emotivitatea navalnica din acest interval de timp te imboldeste sa o faci! Daca visezi cu ochii deschisi la cucerirea inimii unei persoane din preajma ta, este vremea sa incerci din rasputeri, cu cutezanta, sa-ti transformi visele in realitate!

Odata cu 21 mai, Soarele amplasat in aceeasi a V-a casa nu conteneste sa te ademeneasca in jocurile iubirii, mai cu seama ca pari sa fii inconjurat de o rara atractivitate. Nativii din Varsator care sunt intr-o legatura in doi au, pe mai departe, sansa de a-si revitaliza viata amoroasa.

Horoscop Varsator mai 2015 | Horoscop bani si munca


Luna plina ivita pe 4 mai 2015 in Scorpion si a X-a casa a Varsatorului este asociata cu o stare de tensiune sau stres tinand de responsabilitatile publice ori profesionale. Iti poate fi pusa la incercare dedicarea fata de un job prin repartizarea unei sarcini laborioase, necesitand efort si concentrare. Un sef irational poate fi extrem de iritant, dar este mai bine sa nu iti iesi din sarite si/sau sa nu parasesti nava actualului serviciu pana nu gasesti o alta corabie pe care sa te imbarci.

Orizonturile profesionale se insenineaza odata cu 8 mai, gratie parcursului lui Venus in a VI-a ta casa. Atata munca, in general, cat si relatiile cu colegii iti ofera sporite satisfactii. Treci printr-un ciclu venusian favorabil lucrului in echipa si aparitiei unor mari avantaje in cadrul unor colaborari.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Varsator 2015

Horoscop Varsator aprilie 2015
Horoscop Varsator mai 2015 Horoscop Varsator mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.