Horoscop Rac august 2015

Horoscopul Racului august 2015 anunţă o activitate mentală febrilă dar nu tocmai disciplinată, reclădirea încrederii în tine însuţi şi în valorile proprii, o interacţiune socială favorabilă, avantaje şi oportunităţi datorate comunicării, călătoriilor scurte, contactelor cu rudele şi prietenii, precum şi o viaţă financiară pe muchie de cuţit, ce impune cântărirea judicioasă a riscurilor şi câştigurilor, a avantajelor şi dezvantajelor demersurilor tale.

Horoscop Rac august 2015 | Horoscop general 


Rac
Din 7 august 2015, sub impactul tranzitului lui Mercur în Fecioară şi a treia casă a Racului, îţi vine greu să pui stavilă avalanşei de gânduri inzvodite de mintea ta incandescentă. Eşti mereu stăpânit de idei noi, şi sări de la una la alta cu repeziciune, fără a acordă mult timp vreo uneia, aşa că nu treci printr-o perioadă prielnică aplecării asupra unor proiecte de anvergură, pe termen lung. Pari să fii frecvent pe drumuri, să călătoreşti pe distanţe relativ mici, să comunici intens cu cei din jurul tău. Eşti însoţit de noroc în aproape toate iniţiativele şi poţi avea o discuţie importantă cu o rudă ori un amic.

Mobilizat să îţi treci în revistă sistemul de valori şi să te asiguri că este adecvat actualului stadiu al vieţii tale, îţi doreşti să ai parte de mai multă stabilitate şi nu eşti deloc dornic să te dedai unor mari riscuri. Marte mărşăluieşte odată cu 9 august în Leu şi a II-a ta casă, determinându-te să îţi aperi cu străşnicie crezurile şi să te identifici cu ele. Nu eşti însufleţit de gândul demarării unor planuri grandioase, preferând mai degrabă să duci la bun sfârşit ceea ce ai început deja.

Ai la dispoziţie oportunităţi şi beneficii prin intermediul scurtelor călătorii, vizitelor, întrunirilor, mesajelor primite, rudelor şi colegilor. Parcursul lui Jupiter în Fecioară şi a III-a casă a Racului te poate copleşi cu daruri de preţ. Simţi nevoia să îţi lărgeşti aria de cunoştiinţe, eşti capabil să abordezi cu succes subiecte complexe şi să le explici sugestiv, pe înţelesul fiecăruia. Expresivitatea şi voioşia ta atrag oamenii şi îi fac să-ţi aprecieze compania. O veste bună, neanunţată de nimic, îţi deschide noi perspective despre viitor.

Soarele în trigon cu Uranus pe 13 august îţi înalţă nivelul energetic şi te stârneşte să te avânţi în aventuri incitante. Nu subestima pericolele la care te poţi expune, oricât de mult ţi-ai dori să-ţi creşti adrenalina. Eşti satisfăcut de tovărăşia unor persoane ieşite din comun, de conversaţii productive, pline de învăţăminte sau de integrarea într-un grup de oameni asemeni ţie. Există posibilitatea să-ţi faci un nou prieten sau să primeşti un ajutor considerabil de la un amic.

Focalizarea asupra mărunţişurilor vieţii se loveşte de piedici ca efect al cuadratului Soarelui cu Saturn de pe 22 august 2015. Întrucât chiar şi cel mai mic succes îţi impune eforturi nemăsurate, poţi cade pradă frustrării şi dezamăgirii. La ordinea zilei sunt confruntările cu părinţii sau cu persoane care au autoritate asupra ta. Indiferent dacă ai ori nu dificultăţi în relaţiile cu alţii sau în supunerea faţă de reguli, este cazul să-ţi pui în ordine existenţa. O lecţie de viaţă primită astăzi are ecouri pe termen lung.

Soarele vizitează şi el, din 23 august, zona astrologică a Fecioarei, accentuând tendinţele transmise de Jupiter. Ai prilejul să dai o nouă şansă interacţiunii cumva păguboase cu nişte membri ai familiei, să obţii profituri graţie extinderii reţelei tale comunicaţionale, comerţului, scrisului, planificării şi organizării.

Mărita putere de concentrare insuflată, odată cu 27 august 2015, ca urmare a tranzitului lui Mercur în Balanţă şi patra casă a Racului, este fructificată în special printr-o relativă izolare de lume. Gândurile ţi se orientează adeseori spre viaţa personală, familie şi oamenii dragi. Pari să fii purtat de nostalgie sau discuţii încinse către copilărie, trecut ori chestiuni familiale. Casa şi cei din imediata ta apropiere îţi solicită mai mult timp şi grijă decât altădată. Este posibil, astfel, să ai o mulţime de treburi în ori legate de locuinţă şi să te pomeneşti cu o grămadă de musafiri neaşteptaţi.

Luna plină răsărită pe 29 august în Peşti şi a IX-a ta casă da cep visării şi aspiraţiilor tale cele mai adânci. Cunoaşterea ţi se converteşte în înţelepciune, şi te îndrumă spre întărirea legăturilor cu oamenii cu adevărat importanţi pentru tine. Călătoriile din lumea reală şi din cea a viselor îţi furnizează înţelesuri profunde ale destinului.

Horoscop Rac august 2015 | Horoscop dragoste 


După ce a trecut prin furcile caudine ale lui Saturn retrograd, dragostea ar trebui să îşi vină în fire, să se împrospăteze şi să îşi extragă seva dintr-un ataşament sănătos, neatins de otrava delăsării. Începând cu 1 august 2015, revenirea lui Saturn în tranzit direct în Scorpion şi a cincea casă a Racului este asociată cu o senină împărtăşire afectivă, dezbărată de uzura obişnuinţelor şi aparenţelor. Nativii singuri au într-o sporită măsură şansa să îşi găsească un autentic suflet pereche, să pună bazele unei legături de cuplu statornice.

Mai cu seamă în cuplurile căsătorite şi cele care au rezistat multor încercări pe parcursul ultimilor ani, Mercur în a IV-a ta casă înlesneşte din 27 august clarificarea unor probleme care plutesc de mult timp în aer. Este vremea să lăsaţi, atât tu cât şi partenerul tău, deoparte orgoliile personale şi să reestimati, cu cărţile pe faţă, miza conexiunii voastre întru iubire.

Horoscop Rac august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Trigonul dintre Marte şi Saturn din 6 august 2015 nu vesteşte o energie fizică neobişnuit de mare, dar rezistenţa ta la efort şi forţa motivaţiilor tale îţi permit să munceşti din greu de-a lungul unei perioade întinse. Tot ce ai de făcut este să-ţi asiguri o odihnă în măsură să-ţi compenseze eforturile. Ai de gând să faci progrese majore într-un demers financiar sau profesional, având la îndemână îndeajuns de multă tenacitate şi încredere în tine pentru a te bucura de reuşite. Eşti mult mai serios şi mai perseverent în atingerea ţelurilor tale, fără să neglijezi nici un detaliu semnificativ.

Prezenţa lui Marte în a doua casă a Racului te îmboldeşte să îţi clădeşti o temeinică siguranţă financiară. Gata să pui umărul la treabă pentru a-ţi creşte veniturile, nu te dai înapoi să îţi iei un al doilea job sau să te implici pe noi căi de a face bani. Cu toate acestea, unii nativi par să cheltuiască fără socoteală, să-şi arunce banii pe fereastră fără să se mai gândească la ziua de mâine.

Talentul de a socializa şi comunica oferit odată cu 11 august de tranzitul lui Jupiter în a III-a ta casă îţi netezeşte calea spre realizări notabile în afaceri, îndeosebi în vânzări. Necesităţile personale şi profesionale te pot convinge să-ţi cumperi o (nouă) maşină.

Pe 14 august 2014, Luna nouă din Leu şi a II-a casă a Racului mijloceşte bruşte pierderi şi câştiguri financiare. Poţi avea impresia că ai mare baftă la jocurile de noroc, însă dacă purcezi la aşa ceva, trebuie să ştii când să te opreşti! Eşti predispus să cheltuieşti cu vârf şi îndesat pentru a te simţi bine ori să achiziţionezi un obiect piperat, care nu se ştie cât de mult îţi va fi de folos în curând.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac iulie 2015
Horoscop Rac august 2015 Horoscop Rac august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.