Horoscop Peşti septembrie 2015

Horoscopul Peştilor septembrie 2015 are drept principale orientări o transformare crucială a existenţei sau personalităţii tale, învigorarea legăturilor cu cei care îţi sunt cu adevărat prieteni, extinderea reţelei tale sociale şi profesionale, şi clarificarea intereselor comune din legăturile de parteneriat. Viaţa sentimentală se îmbogăţeşte prin sinceritate şi spontaneitate, iar munca şi banii reprezintă preocupări constante.

Horoscop Peşti septembrie 2015 | Horoscop general 


pesti
Luna nouă ivită pe 13 septembrie 2015 în Fecioară şi a şaptea casă a Peştilor dă întâietate relaţiilor în doi, fie că este vorba despre dragoste, fie despre prieteni, colaboratori ori duşmani. Eşti inspirat să îţi descoperi punctele comune cu partenerii din plan social şi profesional, şi să insişti asupra lor, întărind în acest fel legăturile cu aceştia. Un dezvoltat simţ al responsabilităţii te îndeamnă să treci peste diferenţele de opinie cu alţii, să-ţi laşi deoparte egoismul şi să instaurezi un echilibru stabil între ceea ce oferi şi ceea ce primeşti.

Pe 17 septembrie, opoziţia dintre Jupiter şi Neptun îţi insuflă idealuri înalte şi năzuinţa de a-ţi releva adevăruri supreme, însă pari să discerni cu greu între iluzie şi realitate. Nu ţi se recomandă să adopţi în grabă nişte credinţe ori convingeri a căror viabilitate nu a fost verificată îndeajuns. Tinzi să fii încântat şi orbit de linguşiri şi laude, aşa că nu este de bun augur să ajungi la înţelegeri ori să semnezi contracte fără a le analiză mai înainte în amănunţime. În concluzie, trebuie să examinezi cu răbdare atât motivaţiile tale, cât şi pe cele ale celor din preajma ta.

O stare de adâncă insatisfacţie te provoacă să faci o transformare de amploare sub impactul tranzitului pornit de Soare, odată cu 23 septembrie 2015, în Balanţă şi a VIII-a casă a Peştilor. La mijloc poate fi un anume aspect al vieţii ori al personalităţii tale. Dedici mai mult timp reflecţiei asupra destinului tău, şi pari să fii mai serios şi mai emotiv decât de obicei. Simţămintele tale pot oscila între extreme, şi ai înclinaţia să te învălui în secrete. Posezi abilitatea de a investiga ce se ascunde sub poleiala aparenţelor, a ajunge la miezul lucrurilor. Poţi, astfel, scoate la lumină o taină legată de un amic sau o rudă.

Pluton îşi recapătă turnura directă în Capricorn şi a unsprezecea ta casă din 24 septembrie, după ce a pus la încercare autenticitatea relaţiilor cu oamenii apropiaţi ţie. Este de aşteptat să te fi descotorosit deja de amici aparenti, ce aveau de gând să te manipuleze ori să profite de tine. Chiar dacă ai rămas cu mai puţini oameni în jurul tău, cel puţin te poţi încrede în ei până în pânzele albe. Există, totodată, oportunitatea să închegi legături de prietenie cu persoane influente, aflate în poziţii cheie pe plan profesional şi/sau social.

Relaţiile de parteneriat din toate domeniile existenţei tale constitue, începând cu 25 septembrie 2015, repere statornice ale tranzitului lui Marte în Fecioară şi a VII-a casă a Peştilor. Dacă există probleme în conexiuni de acest tip, Marte nu acceptă calea de mijloc, şi este capabil să pună la cale circumstanţe şi evenimente care să le destrame sau, din contra, să le dezvolte. În acelaşi timp, în acest context astral, este nevoie să faci eforturi sporite pentru a-ţi menţine calmul, a evita explozii temperamentale ce nu îşi au rostul. Latura pozitivă a acestui tranzit este că ai şansa de a-ţi mari numărul de contacte sociale, a întâlni mulţi oameni ce-ţi vor putea fi utili în viitorul apropiat.

Horoscop Peşti septembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Din 6 septembrie, ieşirea lui Venus din aspectul său retrograd în a şasea ta casă pune capăt unei sobrietăţi excesive în viaţa sentimentală. Te simţi îmboldit să te arunci în valurile pasiunii şi spontaneităţii. Cu toate că seriozitatea este o garanţie a unei vieţi de cuplu sănătoase, a unei veritabile reciprocităţi în dragoste, atunci când este împinsă la extrem poate sufoca afecţiunea. Eşti gata, aşadar, să trăieşti din plin clipa alături de persoana indragită, să infuzezi cel puţin un strop de imprevizibilitate şi aventură în relaţia ta de iubire, fără a-ţi scoate din inimă şi din minte idealul unui ataşament stabil, pe termen lung.

Dacă există vreo tensiune în legatura ta amoroasă, Luna nouă din a şaptea ta casă nu pripideste, pe 13 septembrie 2015, să o alunge şi să pogoare armonia în dragoste. Această Lună nouă îţi cere să nu te mai joci de-a baba oarbă în iubire, să sfâşii vălurile dubiilor şi lucrurilor nespuse, şi să elimini orice minciună sau prejudecată din conexiunea ta afectivă. În cazul în care eşti încă marcat de o despărţire, efluviile selenare te vindecă şi îţi netezesc calea spre o nouă idilă.

Vizita lui Marte în a VII-a casă a Peştilor este corelată frecvent, odată cu 25 septembrie, cu o hotărâtoare răspântie de drumuri în dragoste. Poţi fi pus în situaţia de a lua o decizie radicală, a opta pentru o separare de partenerul tău sau o împrospătare a impartasarii sentimentale cu acesta. Indiferent ce alegi, nu o face în pripă întrucât, mai târziu, nu va mai exista posibilitatea de a te răzgândi.

Horoscop Peşti septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Trigonul Soarelui cu Neptun din 1 septembrie 2015 îţi dăruieşte hotărâre, încredere şi curaj în afaceri, o energie efervescentă care, bine focalizată, se poate dovedi extrem de productivă. Îi convingi cu uşurinţă pe oameni să te sprijine, şi îţi poţi face nişte aliaţi puternici. Eşti în masură să obţii beneficii graţie unor investiţii şi întreprinderi financiare începute mai demult.

Venus îşi preschimbă, odată cu 6 septembrie, tranzitul retrograd într-unul direct în Leu şi a VI-a casă a Peştilor, aşa că poţi să te desprinzi de incertitudini şi să ştii cu claritate cum să-ţi organizezi activităţile de zi cu zi astfel încât ele să lucreze în favoarea ta, şi nu să fii tu sclavul lor. Probleme sâcâitoare din trecut sunt pe punctul să-şi alfe soluţionarea. Distingerea cu limpezime a ţelurilor tale profesionale te ajută să nu neglijezi detalii importante şi să câştigi în eficienţă. Punerea în prim plan a lucrurilor strict necesare îţi evidenţiază responsabilităţile şi te sprijină să te afirmi.

O necesară trecere în revistă a datoriilor tale şi a balanţei personale de venituri şi cheltuieli este asociată, din 17septembrie 2015, cu parcursul retrograd al lui Mercur în Balanţă şi a opta ta casă. Poate că te-ai extins prea mult din punct de vedere financiar şi trebuie să regândeşti felul cum îţi foloseşti banii, să profiţi de nişte surse de bani neglijate.

Din 18 septembrie, Saturn străbate sectorul astrologic al Săgetătorului şi a X-a casă a Peştilor, creând condiţiile construirii unei baze solide în viaţa publică şi cea profesională. Deşi a zecea casă este una a ambiţiei, accentul nu se pune pe viitor, ci pe realizările acumulate până în prezent. Poţi conştientiza cu realism ce ai împlinit şi ce nu până acum, fără a-ţi mai privi cariera şi locul în societate într-o lumină roză. La debutul acestui tranzit, te poţi simţi vulnerabil, expus criticilor altora şi ameninţat de un cutremur în sfera profesională. Acest lucru se petrece din cauza faptului că Saturn dă jos brusc voalurile iluziilor sau ale unei imagini false despre tine însuţi. Această planetă te stimulează să munceşti din greu, să-ţi asumi întru totul îndatoririle şi responsabilităţile, şi prilejuieşte fie o recompensare a eforturilor tale, fie confruntarea cu consecinţele acţiunilor tale deficitare. Oricum, ai ocazia de a şti cât se poate de bine unde ai ajuns, ce ai înfăptuit, având astfel un punct ferm de reper pentru demersurile tale viitoare.

Îndrăzneala de a-ţi afirma punctele tale forte şi perseverenţa de a castiga mai mulţi bani sunt reverberaţii inconfundabile ale Lunii pline apărute pe 28 septembrie 2015 în Berbec şi a doua ta casă. Există, totuşi, posibilitatea ca nişte oameni din preajma ta să te ia prin surprindere prin tentativelelor de a-ţi pune beţe în roate. Nu încerca să le intri în graţii ci, mai degrabă, mobilizează-te şi mai mult pe acţiuni financiare individuale, fără a mai depinde de altcineva.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Peşti 2015

Horoscop Peşti august 2015
Horoscop Peşti septembrie 2015 Horoscop Peşti septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 18, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.