Horoscop Gemeni noiembrie 2015

Horoscopul Gemenilor noiembrie 2015 semnalează o posibilă redefinire a stilului tău de viaţă, oportunitatea de a ieşi în evidenţă şi a-ţi afirma creativitatea, pofta de a trăi şi a degusta din plin plăcerile existenţei, învigorarea relaţiilor de parteneriat şi un şir de conjuncturi favorabile în dragoste.

Horoscop Gemeni noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Gemeni noiembrie 2015
Mercur străbate din 2 noiembrie 2015 sectorul astrologic al Scorpionului şi a şasea casă a Gemenilor, determinându-te să fii cârcotaş, critic faţă de alţii, dar mai ales faţă de tine însuţi. Deşi îţi poate veni greu, eşti îndrumat să îţi analizezi la rece obiceiurile, tabieturile, condiţia fizică şi să iei măsuri ferme în scopul optimizării stării tale de sănătate. Discuţiile cu persoane apropiate ori chiar cu un medic tind să-ţi fie de folos în această privinţă.

Încrederea în tine se înalta până la ceruri, oamenii sunt cu ochii pe tine, iar acest lucru te desfată şi te îndeamnă să dai tot ce ai mai bun în tine. Din 8 noiembrie, Venus poposeşte în Balanţă şi a V-a ta casă, aşa că ai şansa să fii în centrul atenţiei, să ai la îndemână o creativitate de zile mari, o serie de idei inspirate pe care dacă nu le pui acum în practică este recomandabil să ţi le păstrezi în minte pentru mai târziu. Eşti însufleţit de o atitudine cumva jucăuşă faţă de viaţă, aşa că dacă ai copii, pari să le acorzi mai multă atenţie, să te implici în lumea lor şi să te distrezi alături de ei.

Din 13 noiembrie 2015, prezenţa lui Marte în Balanţă şi a cincea casă a Gemenilor îţi aduce la lumină bogăţia universului tău interior şi continuă să-ţi stimuleze efluviile creative având potenţialul de a-ţi netezi drumul spre succese în aproape orice domeniu de activitate. Creativitatea poate totuşi să îţi meargă în gol, atâta vreme cât nu este însoţită de perseverenţă, un lucru probabil, având în vedere că eşti predispus mai curând să te distrezi decât să munceşti. Chiar ai nevoie să te deconectezi, să nu-ţi refuzi nişte plăceri care nu îţi vor mai fi accesibile peste câtva timp.

Comunicarea din relaţiile de parteneriat personale, sociale şi profesionale se inteţeşte odată cu 20 noiembrie, graţie tranzitului lui Mercur în Săgetător şi a VII-a ta casă. Ai de profitat în urma dialogurilor cu oameni apropiaţi, şi te pui la adăpost faţă de conflicte neproductive datorită abilităţii de a media, negocia şi a pune la punct compromisuri. De fapt, poţi să îţi creezi alianţe puternice din cauza puterii tale de convingere. Este o perioadă de bun augur clădirii sau reconstruirii unor legături de asociere.

Parteneriatele sunt reconfirmate ca repere esenţiale ale existenţei tale de periplul Soarelui în aceeaşi zonă astrologică a celei de-a şaptea case a Gemenilor începând cu 22 noiembrie 2015. Interesele şi dorinţele tovarăşului tău de viaţă, ale unui asociat profesional ori de afaceri sunt mai importante ca niciodată pentru tine.

Luna nouă răsărită pe 26 noiembrie în Gemeni şi întâia ta casă anunţă o zi încărcată cu tot felul de obligaţii şi activităţi. În acelaşi timp, poţi fi ispitit să probezi diverse look-uri, moduri de a te înfăţişa în faţa oamenilor şi a interacţiunii cu ei. Nu te lăsa influenţat din acest punct de vedere de alţii, îndeosebi de persoane convenţionale, lipsite de flexibilitate intelectuală.

Horoscop Gemeni noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea trece prin cel mai prielnic ciclu venusian odată cu 8 noiembrie 2015. Planeta iubirii parcurge meleagurile Balanţei şi ale celei de-a cincea case a Gemenilor, oferindu-le nativilor singuri o mulţime de oportunităţi amoroase. Atractivitatea, expresivitatea şi siguranţa ta tind să aducă spre tine, asemeni unui magnet, mai mulţi candidaţi la inima ta. Depinde numai de tine dacă vei rămâne în stadiul unor flirturi sau te vei angrena într-o poveste de dragoste plină de făgăduinţe. Dacă eşti parte a unui cuplu, relaţia cu persoana iubita câştigă în prospeţime, iar ataşamentul vostru unul faţă de celălalt poate stârni invidia celor din preajma voastră.

Viaţa sentimentală nu încetează să-ţi aducă în cale oportunităţi ca urmare a tranzitului lui Marte în a cincea ta casă, ce îşi face debutul pe 13 noiembrie. Eşti gata să-ţi înfrângi timiditatea, să abordezi cu curaj şi cu mulţi sorţi de izbândă o persoană care te atrage de mai demult. Sentimentele din legăturile de cuplu devin şi mai înflăcărate însă, uneori, poţi fi pândit de spectrul întunecat al geloziei.

Horoscop Gemeni noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Nu mai eşti dispus să treci cu vederea şi să îţi ierţi minusurile din sfera profesională ca efect al tranzitului iniţiat pe 2 noiembrie de Mercur în a VI-a ta casă. Convorbirile cu colegii de muncă îţi pot da nişte idei despre ce ai de făcut şi a îţi eficientiza munca. Oricum, nu ai stare, şi te implici cu sârguinţă în sarcinile tale, fără a precupeţi nici un efort. Ai, totodată, posibilitatea să îţi canalizezi creativitatea pe un făgaş practic, într-un proiect profesional individual.

Pe 11 noiembrie 2015, Luna nouă din Scorpion şi a VI-a casă a Gemenilor reia influenţele anterioare. Atmosfera de la serviciu este pe cale să devină apăsătoare, stresantă dacă nu reuşeşti să îţi creşti randamentul. Este necesar să munceşti din greu sau să îţi perfecţionezi abilităţile profesionale pentru a accede la o avansare!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Gemeni 2015 

Horoscop Gemeni 2016 

Horoscop Gemeni octombrie 2015
Horoscop Gemeni noiembrie 2015 Horoscop Gemeni noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.