Horoscop Scorpion noiembrie 2015

Horoscopul Scorpionului noiembrie 2015 anticipează o atitudine pozitivă, optimistă şi încrezătoare în abordarea ţelurilor tale esenţiale, capacitatea de a culege şi pune în valoare informaţiile din lumea înconjurătoare, necesitatea şi năzuinţa de a-ţi cerne gândurile şi aspiraţiile într-o relativă singurătate şi de a-ţi fructifica într-un grad sporit intuiţia şi imaginaţia.

Horoscop Scorpion noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Scorpion noiembrie 2015
Din 2 noiembrie 2015, sub impactul tranzitului lui Mercur în Scorpion şi întâia ta casă, îţi impui cu uşurinţă şi putere de convingere interesele şi personalitatea în viaţa socială şi profesională. Ai abilitatea de a-ţi limpezi obiectivele majore şi a face face mari paşi înainte în materializarea lor. Eşti înclinat să ţii mai puţin cont de dorinţele şi opiniile altora, ba chiar să îţi sară ţandăra ori de câte ori cineva te contrazice.

Sextilul dintre Soare şi Pluton de pe 6 noiembrie accentuează tendinţele anterioare. Ştii foarte bine ce îţi doreşti şi nu te laşi până nu îţi vezi visele cu ochii. Îţi pui fără probleme în valoare atuurile personale, aşa că este de aşteptat ca lumea să se alinieze ţelurilor tale. Ai posibilitatea să îţi reiei, cu perseverenţă, activităţi amânate îndelung şi să te despărţi de circumstanţe ale existenţei care nu mai au ce să îţi ofere.

Singurătatea nu te mai copleşeşte ci, dimpotrivă, îţi permite să te retragi în sanctuarul universului tău interior, în adâncurile aspiraţiilor şi fanteziei. Venus parcurge, odată cu 8 noiembrie 2015, tărâmul Balanţei şi a XII-a casă a Scorpionului, dăruindu-ţi prilejul de a te deconecta, relaxa în contactul intim cu nevoile tale profunde şi latura spirituală a fiinţei tale. Poţi, astfel, să te debarasezi de zgura unor simţăminte trecute şi să îţi vindeci rănile sufleteşti create de evenimente nefaste.

Ca efect al sextilului lui Mercur cu Pluton din 10 noiembrie, eşti inspirat să îţi asumi o atitudine pozitivă şi să-ţi îndrepţi gândurile spre aspecte ale existenţei pe care de obicei le treci cu vederea. Ai capacitatea să exploatezi la maximum informaţiile pe care le ai la dispoziţie, să pui capăt unor situaţii dificile înfruntându-le cu curaj.

Pe 11 noiembrie 2015, graţie sextilului dintre Soare şi Jupiter, generozitatea ta faţă de oameni pare să fie recompensată cu vârf şi îndesat. Încrederea în forţele proprii te sprijină să scoţi la lumină tot ce ai mai bun în tine şi să dai o rezolvare favorabilă oricărei probleme cu care ai de a face.

Puterea de a-ţi transformă viaţa stă în propriile tale mâini sub vibraţiile Lunii noi apărute tot pe 11 noiembrie în cerurile Scorpionului. Dacă nu eşti satisfăcut de relaţia cu cineva, în special cu o persoană îndrăgită, schimbarea sinelui tău sau a modului tău de abordare într-o direcţie pozitivă poate fi mai productivă decât străduinţa de a o preschimba pe aceasta.

Emanând încredere şi optimism celor din jurul tău, ai putinţa de a-ţi închega alianţe puternice pe 13 noiemmbrie 2015, atunci când Mercur se poziţionează în sextil cu cu Jupiter. Nişte veşti îmbucurătoare sunt pe cale să-ţi ajungă la urechi, iar oamenii şi locurile cu care interferezi îţi dau ocazia de a te distra, de a te înfrupta din delicii rare ale vieţii. Receptivitatea care te caracterizează îţi facilitează buna înţelegere cu ceilalţi şi îţi îngăduie să le influenţezi benefic existenţa.

Odată cu aceeaşi zi de 13 noiembrie, Marte traversează sectorul astrologic al Balanţei şi a douăsprezecea casă a Scorpionului, reluând, pe un alt palier, tendinţele venusiene. Eşti din nou îmboldit să te însingurezi, mai ales că tovărăşia altora pare să te secătuiască, să te devitalizeze. Oricum, nu ţii să te afli sub luminile reflectoarelor, ci să te ocupi de demersurile tale principale departe de ochii curioşi ai celorlalţi. Nu-ţi neglija efluviile îmbelşugate ale intuiţiei şi imaginaţiei, şi pune-le la treabă, dând astfel adevărata măsură a creativităţii tale. Acordă cât mai mult timp odihnei, reinvigorarii tale fizice şi mentale!

Convorbirile telefonice şi pe internet, precum şi întâlnirile cu oamenii te îndrumă către evenimente cruciale în urma conjuncţiei dintre Soare şi Mercur din 17 noiembrie 2015. Încă o dată, ai oportunitatea de a culege şi folosi din plin informaţii de o mare valoare. O scurtă călătorie sau interacţiunea socială te solicită şi îţi permit cu greu să te concentrezi asupra unuia şi aceluiaşi subiect.

Mercur păşeşte în zona astrologică a Săgetătorului şi în a doua casă a Scorpionului din 20 noiembrie, conferindu-ţi o receptivitate ieşită din comun şi o capacitate sporită de a extrage ceea ce este esenţial pentru tine din mediul înconjurător. Sub deviza "Graba strică trebă," îţi cumpăneşti cu grijă, cu răbdare, orice fel de iniţiativă sau decizie, un lucru ce tinde să îi irite pe cei din imediata ta apropiere.

Pe 26 noiembrie 2015, Luna plină din Gemeni şi a VIII-a ta casă îţi trezeşte interesul pentru persoane şi dimensiuni ale existenţei tale cu totul diferite de cele de toate zilele, capabile să îţi dezvăluie perspective neglijate despre tine însuţi. Mult mai obiectiv şi mai adaptabil decât altădată, poţi avea beneficii deosebite din discuţiile cu parteneri din viaţa ta profesională ori de afaceri.

Horoscop Scorpion noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea este învăluită într-o pâclă de taine şi mistere începând cu 8 noiembrie, ca urmare a tranzitului lui Venus în a XII-a ta casă. Dacă eşti singur, se impune să nu te laşi cuprins de simţăminte de iubire faţă de cineva care îţi este inaccesibil ori care este deja implicat într-o relaţie stabilă de cuplu. În acelaşi timp, în acest context astral, este posibil să fii luat prin surprindere de declaraţiile de dragoste ale unei persoane despre care nu aveai habar că nutreşte astfel de sentimente pentru tine. În cazul când eşti angajat într-o conexiune amoroasă solidă, aceasta se poate înălţa la un nivel spiritual nebănuit sau poate lua o turnură romantică, sugerând atât ţie cât şi partenerului tău să vă izolaţi de lume pentru a vă bucură cât mai mult unul de celălalt.

Horoscop Scorpion noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 6 noiembrie, influenţele auspicioase ale sextilului Soarelui cu Pluton sunt umbrite în sfera profesională de cele ale trigonului lui Mercur cu Neptun. Nu-ţi este lesne să te ocupi de o muncă necesitând o logică de fier, fiind mai degrabă predispus să visezi cu ochii deschişi sau să pluteşti pe valurile fanteziei. Intuiţia îţi rămâne totuşi un bun sfetnic, aportul ei făcându-se simţit îndeosebi în activităţile artistice.

Situaţia ta financiară devine un reper statornic odată cu 20 noiembrie 2015. Amplasarea lui Mercur în a II-a ta casă te îndeamnă să îţi analizezi în detaliu veniturile, cheltuielile, investiţiile şi planurile de afaceri. Cu toate acestea, nu te poţi împiedica să achiziţionezi un bun de folosinţă îndelungată deloc ieftin.

Din 22 noiembrie, Soarele tranzitează şi el a doua casă a Scorpionului, intensificându-ţi focalizarea pe întreprinderile tale financiare. Ai oportunitatea să-ţi dezvălui noi metode de a face bani, de a-ţi mari contul din banca. Totodată, poţi fi impulsionat să faci cheltuieli majore pentru casă, în scopul de a-i ridica valoarea sau de a-ţi asigura un grad sporit de confort.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Scorpion 2015 

Horoscop Scorpion 2016

Horoscop Scorpion octombrie 2015
Horoscop Scorpion noiembrie 2015 Horoscop Scorpion noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 26, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.