Horoscop Rac decembrie 2015

Horoscopul Racului decembrie 2015 semnalează o relaţionare amonioasa cu cei din jur, ce îţi făgăduieşte atât promovarea personalităţii şi ţelurilor individuale, cât şi fortificarea relaţiilor de prietenie. Viaţa profesională poate fi cumva nesatisfăcătoare până în preajma Crăciunului, iar cea sentimentală nu are de ce să te dezamăgească atâta vreme cât te străduieşti să înlături disputele din legătură de cuplu.

Horoscop Rac decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Rac decembrie 2015
Învigorat de un surplus de încredere în tine însuţi, năzuieşti să joci un rol principal pe scena lumii, iar oamenii sunt cu ochii pe tine, gata să te ovaţioneze! Din 5 decembrie 2015, Venus în Scorpion şi a cincea casă a Racului îţi mijloceşte afirmarea în special prin prisma creativităţii. Ideile inspirate, ingenioase care îţi cutreierea mintea nu sunt întovărăşite însă de perseverenţa de a le pune în aplicare, aşa că nu ar fi rău să ţi le consemnezi, astfel încât să te concentrezi mai târziu asupra lor.

Mercur, prezent în Capricorn şi a VII-a ta casă odată cu 10 decembrie, continuă să-ţi faciliteze o activitate socială intensă, o interacţiune pozitivă cu ceilalţi. Îndeosebi în parteneriate din sfera personală şi profesională, ai capacitateasa îţi exprimi cu elocvenţă părerile şi să-i convingi pe alţii de viabilitatea lor. Astfel de legături umane îţi permit să faci importanţi paşi înainte spre obiectivele tale esenţiale, fără a neglija însă interesele celor cu care eşti aliat.

Din 22 decembrie 2015, Soarele aflat în Capricorn şi a şaptea casă a Racului înteţeşte tendinţele mercuriene. Te focalizezi iarăşi pe cei din preajma ta şi pe relaţiile tale cu aceştia, şi nu îţi aşezi acţiunile şi obiectivele mai presus de ei. De fapt, pari să te simţi nemaipomenit de bine alături de un partener şi să dai într-o astfel de împrejurare tot ce ai mai bun în tine. Întărirea conexiunilor de parteneriat capătă întâietate, şi ai abilitatea să desluşeşti punctele de vedere ale altora, să mediezi neînţelegeri şi să propui compromisuri avantajoase pentru toată lumea. De asemeni, eşti înclinat să instaurezi un echilibru stabil între diversele compartimente ale existenţei tale, fără a neglija, de exemplu, viaţa profesională în favoarea celei personale şi viceversa.

25 decembrie, ziua de Crăciun are drept repere de bază Luna plină din Rac şi reînscrierea lui Uranus în tranzit direct în Berbec.

Starea ta emotivă dă să se înfierbânte şi să se sensibilizeze peste poate din pricina Lunii pline ivite în prima ta casă. Nu suporţi persoanele prea insistente ce vor să se bage în treburile tale ca musca în lapte, să-ţi impună cu de-a sila convingerile ori ideile lor. În loc să îţi descarci violent iritarea sau să te retragi în carapacea ta, este mai indicat să le precizezi răspicat altora care sunt frontierele fiinţei tale, până unde pot să meargă în abordarea ta. Dacă îţi exprimi calm, fără vreo jenă, valorile şi crezurile, poţi să îi pui la punct şi să le câştigi respectul. Această Luna plină nu este propice unor reuniuni cu mulţi oameni puţin cunoscuţi, aşa că sărbătoarea Crăciunului pare să fie mai reuşită dacă o petreci în sânul familiei, împreună cu persoane care ţin la ţine şi te înţeleg.

Deşi găzduirea lui Venus în Săgetător şi a şasea casă a Racului îţi impune cumva, din 30 decembrie 2015, să îţi înfrânezi dorinţa de a te deda plăcerilor vieţii pentru a te ocupa de îndatoriri ori demersuri importante, poţi să-ţi mai îngădui niţică distracţie cu prilejul sărbătoririi Anului Nou. Vei avea destul timp de-a lungul lunii ianuarie 2016 pentru a te implica în activităţile tale prioritare! Starea de sănătate pare să-ţi fie aproape ireproşabilă, dar, cu toate astea, evită să te răsfeţi cu prea multe delicii culinare la petrecerea de revelion.

Horoscop Rac decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea pluteşte în aer, iar Cupidon este gata să-i săgeteze în inimă pe cei de care te simţi atras, să-i facă să se îndrăgostească de tine. Începând cu 5 decembrie, ai parte de numeroase oportunităţi în viaţa sentimentală! Atitudinea ta încrezătoare, vorba-ţi meşteşugită şi aura de farmec furnizate de planeta frumuseţii nu au cum să nu dirijeze către tine atenţia celor din jurul tău. Chiar dacă stai cu mâinile în sân, pari să fii curtat şi asaltat de mai mulţi pretendenţi la favorurile tale. Racii angajaţi într-o relaţie de cuplu sunt în măsură să îşi reînnoiască conexiunea afectivă cu partenerii lor, să redescopere romantismul trăirilor lor sentimentale.

Viaţa amoroasă este caracterizată de o comunicare deschisă, limpede şi chiar intuitivă din 10 decembrie 2015, ca urmare a parcursului lui Mercur în a şaptea casă a Racului. Ai şansa să te înţelegi cu persoana iubită pe un registru emoţional şi intelectual extrem de fin, să vă transmiteţi unul altuia mesaje dincolo de cuvinte, din priviri sau prin aparentul simplu limbaj al semnelor. În astfel cazuri, Mercur nu face decât să sublineze în acest mod compatibilitatea dintr-un cuplu.

Pe 30 decembrie, Venus îşi porneşte călătoria în a VI-a ta casă, aşa că dacă ai probleme în legătura de cuplu, ai posibilitatea să iniţiezi cu uşurinţă o discuţie deschisă, cu toate cărţile pe masă, cu partenerul tău. Nu de alta, dar este de bun augur să păşiţi în noul an senini, despovăraţi de orice fel de conflicte.

Horoscop Rac decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Menţinerea lucidităţii şi simţului practic poate fi dificilă pe 11 decembrie 2015, sub vibraţiile Lunii noi din Săgetător şi a VI-a casă a Racului. Eşti predispus să visezi cu ochii deschişi şi să-ţi laşi visele să interfereze cu sarcinile şi responsabilităţile tale. Poţi fi sastisit de jobul tău, considerând că nu este satisfăcător din punct de vedere intelectual, că nu se ridică la înălţimea competenţei sau ambiţiilor tale. Cu toate astea, împărtăşirea năzuinţelor tale unei persoane influente îţi poate netezi drumul spre o realizare ori o schimbare importantă în carieră.

Pe 25 decembrie, ieşirea lui Uranus din aspectul său retrograd prefigurează o perioadă în care reuşeşti să te adaptezi muncii tale, să-i afli satisfacţii şi să te simţi mai împlinit de proiectele tale profesionale. Nu trece cu vederea avantajele izvorâte din cooperarea cu alţii!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac 2016

Horoscop Rac noiembrie 2015
Horoscop Rac decembrie 2015 Horoscop Rac decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 17, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.