Horoscop Peşti martie 2016

Horoscopul Peştilor martie 2016 pune accentul pe o relaţionare fericită, avantajoasă cu cei din preajma ta, pe şansa de a-ţi crea alianţe puternice, a-ţi optimiza imaginea personală şi a te înfrupta din plăcerile existenţei. Viaţa amoroasă îţi rezervă atât surprize plăcute, cât şi neplăcute, iar demersurile tale financiare stau sub semnul norocului şi prudenţei.

Horoscop Peşti martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Peşti martie 2016
Din 5 martie 2016, tranzitul lui Mercur în Peşti te poate convinge să îţi asumi o atitudine şi o gândire pozitivă în interacţiunea cu ceilalţi. Te exprimi cu o sporită încredere în tine însuţi, iar acest lucru le insuflă celor din jurul tău dorinţa de a te sprijini. Îţi poţi impune cu uşurinţă, de la sine, o poziţie de lider şi ai prilejul să-ţi lărgeşti şi întăreşti conexiunile sociale prin intermediul unor numeroase vizite şi scurte călătorii.

Înclinaţia de a fi prea zorit, de a trece cu vederea detalii semnificative îţi ridică obstacole în cale şi îţi pune la încercare nervii şi speranţele. Cuadratul dintre Soare (în Peşti) şi Saturn de pe 6 martie se împotriveşte cumva mobilizării inspirate de Marte în Săgetător, dar, din fericire, acest aspect astral nu va mai fi resimţit de mâine. Nu da o importantă exagerată unor probleme minore şi nu te lasă atras în certuri neproductive cu oamenii conservatori ori care îşi dau prea mult cu părerea despre viaţa ta personală.

Sextilul Soarelui cu Pluton din 7 martie 2016 marchează o serie de influenţe contrare evenimentului astrologic anterior. Forţa personalităţii tale, dar şi îndemânarea de a întoarce circumstanţele în favoarea ta îţi facilitează obţinerea unor rezultate de excepţie.

Entuziasmul şi bucuria de a trăi pun stăpânire peste tine pe 8 martie, graţie Soarelui (din Peşti) aflat în opoziţie cu Jupiter. Eşti tentat să dărâmi orice te limitează, să te zbaţi să-ţi asiguri o libertate de mişcare crescândă. Îţi poţi releva, pe neaşteptate, ce persoane şi împrejurări ale existenţei îţi sunt, în mod real, favorabile.

Luna nouă apărută pe 8 martie 2016 în Peşti şi întâia ta casă, precum şi cuadratul dintre Mercur şi Neptun din aceeaşi zi te suprasensibilizează şi îţi ţin isonul în alinierea la sistemul tău veritabil de valori. Te simţi revitalizat şi îţi dai pe faţă fără şovăieli credinţele şi opiniile intime. Este timpul să conştientizezi şi să elimini ceea ce îţi pătează, îţi deformează imaginea personală, şi să îţi înfrânezi tendinţa de a lua prea mult în seamă opiniile altora. Iniţiativele tale de astăzi strălucesc prin claritate şi eficienţă!

Preocuparea faţă de înfăţişarea ta exterioară este intensificată începând cu 12 martie, sub impactul tranzitului lui Venus în prima ta casă. Parfumurile, gusturile, frumuseţile, plăcerile traiului neglijate întrucâtva în ultima vreme, tind să te acapareze. Poţi simţi nevoia să te răsfeţi niţel, să iţi dăruieşti delectări refuzate până acum.

Pe 14 martie 2016, Venus (în Peşti) în cuadrat cu Marte şi cu Saturn îţi creşte forţa de concentrare, un lucru benefic atât în învăţătură, cât şi în finalizarea unor demersuri complicate. Tinzi, totuşi, să fii foarte autocritic, să te străduieşti să te apropii de perfecţiune în tot ce faci, să-i acuzi pe alţii pentru eşecurile tale. O convorbire cu cineva apropiat sau o veste picată din cer par să-ţi cutremure nişte convingeri adânc înrădăcinate!

Sămânţa de vorbă ce te caracterizează pe 15 martie dă naştere fie unor avantaje, fie unor dezavantaje considerabile. Totul depinde de tine! Sextilul lui Mercur cu Pluton şi opoziţia lui Mercur cu Jupiter sunt asociate cu o locvacitate ieşită din ţâţâni! Deşi cuvintele tale sunt pline de putere, nu dezvălui mai mult decât trebuie despre tine. Cu toate că ai abilitatea de a pune informaţiile primite în slujba intereselor tale, multitudinea de veşti ce-ţi ajung la urechi te poate dezorienta!

Conjuncţia dintre Venus (în Peşti) şi Neptun de pe 20 martie 2016 te ajută sa-ţi dezvolţi relaţiile cu oamenii importanţi pentru tine prin mijlocirea unei adaptabilităţi de zile mari. Bunăvoinţa altora faţă de tine te face să-ţi dezbraci armura prudenţei, neîncrederii, şi să închegi o relaţie specială, cât se poate de deschisă cu aceştia. Nu îţi înălţa, totuşi, prea mult nivelul aşteptărilor pentru a nu cade pradă unor crunte dazamagiri!

Data de 25 martie este dedicată opoziţiei lui Venus cu Jupiter şi cuadratului dintre Venus şi Saturn. Este o zi în care eşti satisfăcut de compania prietenilor şi eşti extrem de generos cu cei din preajma ta. Eşti gata să-ţi dai şi cămaşa de pe tine pentru a-i ajută pe alţii, dar fereşte-te să pici în plasa unor oameni care nu vor decât să profite de tine. Distinge cu realism cine-ţi sunt adevăraţii amici. Nazuinţa de a te distra poate fi îngrădită de responsabilităţi, fiind nevoie să alegi între plăceri şi îndatoriri.

Cu toate că îţi afirmi cu o (prea) înfocată tărie personalitatea şi opţiunile, cei din imediata ta apropiere înclină să te aprobe şi să te preţuiască. Venus, în sextil cu Pluton pe 27 martie 2016 îţi netezeşte drumul spre succes atâta timp cât te ocupi de ceea ce îţi place, te satisface. Nu-ţi coborî standardele şi vei avea de câştigat!

Pe 30 martie, cuadratul dintre Mercur (în Peşti) şi Pluton lasă loc la două alternative. Fie încerci cu orice preţ să-i convingi pe alţii de viabilitatea ideilor şi convingerilor tale, fie alţii atentează să preia controlul asupra ta, să-ţi schimbe cu de-a sila credinţele. În ambele cazuri, poţi fi antrenat în dispute înfierbântate. Ţine-ţi cumpătul şi exploreza-ţi motivaţiile profunde, focalizează-te spre obiectivele tale esenţiale.

Conjuncţia lui Mercur cu Uranus din 31 martie 2016 te invită să ocoleşti cărările bătătorite ale vieţii şi gândirii, îţi infuzează ceva cu totul nou în traiul tău cotidian. Ai ocazia să fii plăcut impresionat de ceea ce vei descoperi în acest fel. Discuţiile libere, neconvenţionale cu oameni abia întâlniţi tind să-ţi transforme radical viziunea despre lume.

Horoscop Peşti martie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea nu se zgârceşte să-ţi ofere oportunităţi rare, ieşite din comun, ca urmare a prezenţei lui Venus, odată cu 12 martie 2016, în cea dintâi casă a Peştilor. Te simţi bine în propria-ţi piele, te integrezi cu succes în sfera socială, radiezi un farmec aparte, aşa că este de aşteptat să devii ţinta a numeroase flirturi, să fii atras într-o idilă plină de făgăduinţe. Dacă ai un partener, conexiunea ta cu acesta este pe punctul să câştige în afecţiune şi romantism.

Ziua de 14 martie nu este deloc propice unei poveşti de dragoste. Cuadratul lui Venus cu Marte te poate îmboldi să faci avansuri cuiva care ţi le va respinge cu fermitate. Fii cu băgare de seamă în special faţă de riscurile unor tentaţii amoroase de la serviciu!

Viaţa sentimentală pare să fie zguduită de o lovitură de teatru pe 23 martie 2016, sub vibraţiile Lunii pline din Balanţă şi a opta casă a Peştilor. O relaţie de cuplu dezamăgitoare de mult timp, dar pe care te încăpăţânai să nu-i pui capăt tinde să-şi afle un final abrupt, neaşteptat. Dacă nu ai retezat tu însuţi răul de la rădăcina, împrejurările existenţei concură pentru a face asta în locul tău!

Horoscop Peşti martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Eşti impulsionat să îţi canalizezi eforturile spre promovarea intereselor tale legate de profesie şi/sau afaceri. Din 6 martie 2016, parcursul lui Marte în Săgetător şi a X-a casă a Peştilor îţi trezeşte ambiţia de a-ţi fi recunoscute împlinirile, de a ieşi în evidenţă printre ceilalţi. Treci printr-o perioadă prielnică începerii unei afaceri ori unei întreprinderi pe cont propriu.

Cu cât ai mai mulţi bani şi obiecte de valoare, cu atât te simţi mai în siguranţă. Tranzitul Soarelui în Berbec şi a doua ta casă te determină, odată cu 20 martie, să munceşti mai mult sau să te lansezi în tumultoase acţiuni financiare. Ai prilejul să-ţi pui la treaba simţul practic, să-ţi măreşti veniturile, fără să te aventurezi totuşi în cheltuieli nesăbuite.

Mercur pătrunde şi el pe 22 martie 2016 în a II-a casă a Peştilor, continuând să te incite să fii cu ochii în patru în privinţa unor riscuri financiare. Nu este exclus să tărăgănezi luarea unor decizii legate de un contract important. Eşti predispus să îţi examinezi cu minuţiozitate bugetul şi să-ţi aduci la zi situaţia financiară.

Din 25 martie, Saturn capătă o turnură retrogradă în Săgetător şi a zecea ta casă, într-un tranzit ce te obligă să îţi reevaluezi evoluţia pe plan profesional. Poate că este necesar să-ţi modifici, să-ţi ajustezi ţelurile profesionale...


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Peşti 2016

Horoscop Peşti februarie 2016
Horoscop Peşti martie 2016 Horoscop Peşti martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 13, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.