Horoscop Taur martie 2016

Horoscopul Taurului martie 2016 insistă pe înnoirea, întărirea şi transformarea relaţiilor de prietenie, a beneficiilor şi oportunităţilor furnizate de acestea, a avantajelor datorate abilităţii de a descifra motivaţiile şi intenţiile ascunse ale oamenilor. Ultima decadă a lunii este rezervată bilanţurilor, relaxării, energizării şi desprinderii de zgura trecutului.

Horoscop Taur martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Taur martie 2016
Activităţile, întâlnirile şi petrecerile cu prietenii capătă întâietate din 5 martie 2016, ca urmare a tranzitului lui Mercur în Peşti şi a unsprezecea casă a Taurului. Te integrezi cu uşurinţă într-un grup social ori o colectivitate, ştii cum să intri pe sub pielea oamenilor şi să îi convingi să se alăture ţelurilor tale. În acelaşi timp, atitudinea ta onestă, binevoitoare îi determină pe cei din jurul tău să-ţi ceară mai frecvent sfatul şi îndrumarea. Poţi fi motivat să te implici într-o acţiune de binefacere.

Începând cu 6 martie, periplul lui Marte în zona astrologică a Săgetătorului şi opta ta casă te inspiră să descoperi mecanismele fine ale interacţiunii cu ceilalţi, să înţelegi ce anume îi impulsionează, îi mobilizează. De aceea, ai posibilitatea să pui la punct o strategie subtilă a demersurilor tale, menită să ţi le eficientizeze. Pe de altă parte, te poţi confrunta cu o criză într-unul din aspectele existenţei tale. O veste neaşteptată este pe cale să te marcheze profund, să te provoace să îmbraci armura prudenţei ori indiferenţei.

Luna nouă ivită pe 9 martie 2016 în Peşti şi a XI-a casă a Taurului instaurează o atmosferă nu tocmai senină în viaţă socială. Bucuriile vieţii sunt mai dulci atunci când sunt împărtăşite cu prietenii, însă poţi fi silit să revizuieşti unele relaţii de amiciţie. Această Lună nouă îţi deschide ochii faţă de cine îşi stimulează evoluţia şi cine te trage înapoi. Nu este exclus să ajungi să ţii la distanţă persoane cunoscute de multă vreme, să îţi gasestii împlinirea într-un alt cerc social decât cel de până acum.

Relaţionarea ta socială câştigă în intensitate şi oportunităţi odată cu 12 martie, graţie vizitei lui Venus în Peşti. Evenimentul astral anterior ar fi trebuit să te lămurească care îţi sunt adevăraţii prieteni, aşa că ai prilejul să-ţi deschizi inima fără ezitări acestora, să îţi învigorezi conexiunea cu ei, să iei parte împreună cu aceştia la numeroase reuniuni şi agape. Totodată, bogata viaţă socială în care eşti angrenat îţi făgăduieşte închegarea unor noi prietenii.

Pe 20 martie, Soarele îşi croieşte drum în Berbec şi a douăsprezecea casă a Taurului, inaugurând o perioadă de relativă penumbră în sfera publică. Nu it mai doreşti să ieşi în prim plan, preferând mai degrabă să rămâi în spatele culiselor. Este nevoie să-ţi aloci cât mai mult timp pentru odihnă, relaxare, revitalizare. Traversezi un ciclu solar propice debarasării de lucruri trecute, detaşării de sentimente vechi, care nu îşi mai au rostul în prezent.

Mercur tranzitează şi el din 22 martie sectorul astrologic al Berbecului, accentuând tendinţa de a te izola de lume. Cele mai bune, fertile idei îţi dau târcoale în singurătate şi nu eşti câtuşi de puţin îmboldit să îţi expui opiniile altora din teama de a nu fi înţeles greşit. Fereşte-te totuşi să îţi pui lacăt la gură în relaţiile cu cei îndrăgiţi. Nu de alta, dar muţenia ta îi poate răni sau îngrijora! Încă o dată, ai ocazia să te eliberezi de balastul trecutului.

Saturn îţi impune să analizezi şi să ajustezi modul cum îţi canalizezi energia spre ţelurile tale esenţiale. Această planetă, retrogradă În Săgetător de pe 25 martie 2016, te călăuzeşte, de asemeni, să discerni cu realism dacă îţi stăpâneşti viaţa ori te laşi stăpânit de ea şi te complaci într-o postură de victima, dacă eşti cinstit cu ceilalţi sau încerci să-i foloseşti, să-i joci pe degete...

Horoscop Taur martie 2016 | Horoscop dragoste 


Din 6 martie 2016, prezenţa lui Marte în a VIII-a casă a Taurului aprinde butoiul cu pulbere din viaţa sentimentală! Relaţii de cuplu deja consacrate sunt cutremurate fie de certuri aprinse, fie de o senzualitate fierbinte. Străduieşte-te să înlături mărul discordiei şi apelează mai des la compromisuri în conexiunea cu persoana iubita.

Dragostea îşi extrage seva din prietenie şi interacţiunea socială. Odată cu 12 martie, amplasarea lui Venus în a XI-a ta casă înlesneşte înfiriparea unei idile cu cineva de care te lega până acum doar (?) o prietenie sinceră, dezinteresată sau cu o persoană cunoscută prin intermediul unui amic ori a grupului social pe care îl frecventezi. Dacă ai un partener, poţi să-ţi dezvălui mai multe puncte comune cu el sau te poţi angaja împreună cu acesta într-o preocupare comună, eventual una lucrativă ori ţinând de afaceri.

Horoscop Taur martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Sfera ta financiară pare să fie zguduită şi ea, din 6 martie, de tranzitul lui Marte în Săgetător. Nu te lasă târât în conflicte acerbe din cauza unor sume de bani sau unor posesiuni deţinute în comun cu altcineva. Sunt ameninţate de conflicte mai cu seamă parteneriatele financiare sau de afaceri.

Mulţimea de responsabilităţi profesionale ce-ţi pică pe cap pe 23 martie 2016, sub vibraţiile Lunii pline din Balanţă şi a şasea casă a Taurului îţi restrânge drastic viaţa personală. Nu te lasă copleşit de volumul considerabil de muncă, şi nu amâna pe mâine ce poţi face azi. Dacă îţi menţii o gândire pozitivă, ar trebui să nu ai probleme în ducerea la bun sfârşit a sarcinilor încredinţate.


Articole din aceeaşi tematică în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Taur 2016 

Horoscop Taur februarie 2016
Horoscop Taur martie 2016 Horoscop Taur martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 15, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.