Horoscop Fecioară aprilie 2016

Potrivit horoscopului Fecioarei, în aprilie 2016 ai posibilitatea să îţi împrospătezi viaţa, să ţi-o modelezi într-o direcţie favorabilă împlinirii tale şi să capeţi o nouă viziune asupra destinului tău. Este necesar să îţi asumi o atitudine cât mai calmă şi mai echilibrată în relaţiile familiale, iar dragostea îţi stă sub semnul unor influenţe atât pozitive, cât şi negative.

Fecioară

Horoscop Fecioară aprilie 2016 | Horoscop general 


Ziua de 5 aprilie este rezervată debutului a două tranzituri: Venus îşi croieşte drum în Berbec şi a opta casă a Fecioarei, iar Mercur în Taur şi a IX-a ta zonă astrologică. Dacă cea dintâi planetă îţi facilitează accesul în lumea ta interioară şi te îndrumă cum să-ţi armonizezi pornirile subconştiente cu cele conştiente, cea de-a doua îţi măreşte receptivitatea faţă de idei noi şi îţi dă oportunitatea de a-ţi vedea traseul existenţei dintr-o perspectivă înnoitoare. Poţi astfel să conferi vieţii tale semnificaţie şi coerenţă şi să nu mai fii distras de aspecte exterioare şi interioare superficiale.


Pe 7 aprilie, Luna nouă apărută în Berbec şi a opta ta casă te provoacă să te avânţi spre o transformare hotărâtoare a unei laturi a existenţei. Acest lucru poate fi posibil şi graţie scoaterii la lumină a unei comori interioare inaccesibile până acum, o comoară constând dintr-o abilitate, o înzestrare neexploatată aşa cum trebuie. Poţi, în acelaşi timp, să conştientizezi ce persoane din preajma ta îţi secătuiesc vitalitatea şi să te eliberezi de aceşti vampiri energetici.

Vezi ce îţi vesteşte horoscopul chinezesc 2016

O perioadă în decursul căreia trebuie să pui pe primul loc casa şi familia, cu atât mai mult cu cât eşti atras înspre alte preocupări, este inaugurată pe 17 aprilie, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Marte în Săgetător şi a IV-a casă a Fecioarei. În acest context astral, îţi recomand să nu te grăbeşti să vinzi sau să cumperi o casă, şi nici să îţi girezi locuinţa pentru un împrumut. Totodată, se impune să-ţi ţii în frâu predispoziţia crescandă de a le vârî pe gât celor dragi deciziile tale şi a provoca astfel certuri înfierbântate în familie.

Cu excepţia cazului în care eşti aplecat asupra studiului, perfecţionării sinelui, Soarele, amplasat în Taur din 19 aprilie, te dă pe uşă afară din casă, te îmboldeşte să te îndepărtezi de cărările bătătorite ale traiului zilnic. Treci printr-un interval de timp prielnic extinderii orizonturilor în orice dimensiune a existenţei. Este posibil să te descoperi mai des decât de obicei în situaţii neobişnuite, insolite, şi este de bun augur să tragi învăţăminte din tot ce ţi se întâmplă întrucât, în acest fel, ţi se pot sugera modalităţi fertile de a-şi dezvolta personalitatea şi a-ţi optimiza destinul. Experienţe de viaţă relevante îţi sunt disponibile mai cu seamă de-a lungul unei călătorii.

Comunicarea cu cei din imediata ta apropiere reprezintă o necesitate şi îţi făgăduieşte oportunităţi sub vibraţiile Lunii pline de pe 22 aprilie 2016 din Scorpion şi a treia casă a Fecioarei. Ai capacitatea de a spune cuvintele potrivite la momentul potrivit şi trebuie să-ţi canalizezi efervescenţa intelectuală şi emoţională pe făgaşuri cât mai productive.

Mercur retrograd în Taur odată cu 28 aprilie este asociat cu dezideratul de a-ţi încetini ritmurile traiului şi a scoate la iveală ce îţi îngrădeşte libertatea de mişcare şi împlinirea ţelurilor. În această circumstanţă astrală, poţi fi inspirat să dai importanţă unor detalii deloc neglijabile din planurile tale de amploare. În acelaşi timp, ţi se poate atrage atenţia asupra unor resurse personale neglijate, a unor avantaje nevalorificate ţinând de talentele tale şi de conexiunile cu persoane influente.

Poţi fi interesat şi de Horoscopul Fecioarei 2016!

Rezolvarea problemelor ridicate de Mercur devine din ce în ce mai uşoară din 30 aprilie 2016, ca efect al vizitei lui Venus în a IX-a casă a Fecioarei. În plus, planeta frumuseţii îţi oferă ocazia de a depăşi graniţele obişnuinţelor, inerţiei, şi a te bucura de experienţe noi de viaţă, de moduri noi de a gândi şi a trăi. Pofta de a călători îţi poate fi înfrântă doar de prilejul de a întâlni oameni deosebiţi, originali, în stare să te facă să priveşti realitatea dintr-o perspectivă incitantă, surprinzătoare.


Horoscop Fecioara aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea este străbătută de emoţii şi sentimente adânci, clocotitoare dar, uneori, îţi vine greu să ţi le exprimi persoanei iubite. Venus traversează din 5 aprilie a VIII-a ta casă, aşa că o comunicare autentică în relaţia de cuplu are loc îndeosebi la nivel senzual, într-o cât mai mare intimitate cu partenerul tău. Numai în acest fel poţi da glas unor secrete a căror dezvăluire netezeşte calea unei intensificări a ataşamentului reciproc.

Din 18 aprilie, Pluton parcurge retrograd Capricornul şi a cincea casă Fecioarei, aşa că este indicat să faci eforturi sporite pentru a menţine un echilibru stabil în viaţa sentimentală. Pluton poate da naştere unor orientări extreme, impunându-se să nu te laşi prins în capcana unei gelozii nejustificate, dar nici să nu-i dai vreun motiv tovarăşului tău de viaţă să creadă că îi eşti infidel. De asemeni, nu da apă la moară unor lupte ale orgoliilor în cuplu, unor bătălii pentru supremaţie în relaţia în doi!

Venus, prezentă odată cu 30 aprilie 2016 în Taur, reinstaurează armonia în legăturile amoroase printr-o împrospătare provocată de evenimente şi conjuncturi ieşite din comun. Dacă nu ai voinţa ori posibilitatea să creezi o atmosferă romantică în viaţa de cuplu, Venus tinde să facă asta în locul tău, să dea o turnură de romantism chiar şi celor mai banale lucruri din relaţia ta cu fiinţa iubita. Nativii singuri din Fecioară pot întâlni un potenţial partener departe de casă, pe alte meleaguri sau într-un loc necunoscut din apropierea lor.

Horoscop Fecioară aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Odată cu 5 aprilie 2016, Mercur în a noua casă a Fecioarei te sprijină să întrevezi lumina de la capătul tunelului unor dificultăţi materiale, iar Venus se alătură acestei tendinţe dăruindu-ţi posibilitatea de a-ţi majora simţitor veniturile. Banii se îndreaptă spre tine în special datorită unor parteneriate financiare sau de afaceri, dar şi a unei eventuale moşteniri ori a unui act de bunavoinţa al unei persoane apropiate.

Trigonul dintre Mercur şi Jupiter din 14 aprilie anunţă o zi potrivită câştigării unei viziuni de ansamblu a afacerilor şi activităţilor tale financiare. Deocamdată, nu este cazul să te ocupi de detalii. Atitudinea ta (prea) optimistă faţă de şansele unei iniţiative ar trebui să fie temperată de discuţia cu cineva obiectiv. Mai cu seamă în afaceri şi la serviciu, nu promite mai mult decât poţi face şi nu îţi supraevalua potenţialul.

Ai citit Horoscopul Fecioarei martie 2016?
Horoscop Fecioară aprilie 2016 Horoscop Fecioară aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.