Horoscop Fecioară martie 2016

Horoscopul Fecioarei martie 2016 scoate în prim plan deziderate şi oportunităţi în relaţionarea socială, sentimentală şi profesională, pornirea de a-ţi proteja cu fermitate familia, o seriozitate sporită în existenţa de zi cu zi şi o transformare de amploare a vieţii sau personalităţii.

Horoscop Fecioară martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Fecioară martie 2016
Comunicarea cu cei din jurul tău, îndeosebi cu parteneri din plan social, profesional şi personal se înteţeşte şi îţi aduce beneficii graţie tranzitului demarat de Mercur, pe 5 martie 2016, în Peşti şi a şaptea casă a Fecioarei. Poţi întâlni pe cineva capabil să-ţi dezvăluie mecanismele ascunse ale interacţiunii umane, modul cum poţi canaliza interesele altora spre propriile tale obiective.

Începând cu 6 martie, amplasarea lui Marte în Săgetător şi a IV-a ta casă îţi insuflă o atitudine defensivă, impulsul de a-ţi apăra cu încrâncenare căminul, familia. Nu este un lucru rău atâta vreme cât îţi ţii în frâu dorinţa de a instaura o tiranie în casă, de a limita libertatea de mişcare a celor dragi numai şi numai pentru a-i proteja. În acelaşi timp, este posibil să fii frământat, chiar iritat, de probleme vechi ce tind să iasă din nou la iveală. Pe de altă parte, eşti mobilizat să îţi reamenajezi locuinţa, să-i oferi o curăţenie de primăvară, să îi adaugi noi facilităţi indiferent cât de mult te-ar costa asta.

Opoziţia dintre Soare (în Peşti) şi Jupiter (în Fecioară) din 8 martie 2016 te îmboldeşte să îţi extinzi peste măsură proiectele, activităţile, să te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Pari să fii nemaipomenit de sigur pe tine şi să respingi cu aroganţă părerile altora, dând astfel naştere unor conflicte înfierbântate. Străduieşte-te să fii cât mai obiectiv, mai calm, în special în afaceri.

Pe 9 martie, Luna nouă înălţată deasupra Peştilor şi a celei de-a şaptea tale case pune iarăşi accentul pe legăturile parteneriale, pe cele cu cei mai buni prieteni şi pe conexiunea cu persoana iubita. Ai ocazia şi înclinaţia să revitalizezi relaţii umane neglijate, să laşi de la tine, să ierţi şi să îţi ceri iertare cu sinceritate, fără a-ţi călca pe inimă.

Vârtejul vieţii sociale te absoarbe încă o dată şi te laşi cu plăcere în voia sa odată cu 12 martie 2016, atunci când Venus îşi începe tranzitul în a VII-a casă a Fecioarei. Ţi se dăruiesc o grămadă de oportunităţi şi evenimente publice, ce îţi permit să cunoşti noi oameni, să îţi multiplici numărul de contacte utile.

Jupiter în trigon cu Pluton pe 16 martie vesteşte o zi extrem de dinamică, de-a lungul căreia îţi poţi evidenţia forţa personalităţii. Ai şansa să treci printr-o transformare benefică, mai cu seamă datorită unor conjuncturi norocoase şi unor oameni foarte binevoitori faţă de tine. Dacă nu îţi conştientizezi pe de-a întregul valoarea talentelor, resurselor tale individuale, este de aşteptat ca acestea să-ţi fie relevate de o situaţie pe muchie de cuţit.

Din 20 martie 2016, Soarele în tranzit prin Berbec şi a opta casă a Fecioarei insistă şi el pe o transformare, o metamorfoză a unui aspect a existenţei tale, al persoanei tale. Nu eşti mulţumit de stadiul actual al vieţii tale şi tinzi să meditezi cu seriozitate la ceea ce ai de făcut pentru a-ţi materializa aspiraţiile. Emotivitatea intensă care pune stăpânire peste tine te poate face să oscilezi între simţăminte extreme şi să fii mai secretos faţă de ceilalţi.

Imprimată mai întâi de Soare, abilitatea de a investiga dedesupturile lumii şi a extrage esenţele este amplificată odată cu 22 martie ca efect al vizitei lui Mercur în Berbec. Poţi astfel să întrevezi interesele nemărturisite ale oamenilor şi sursele reale ale unor situaţii. Nu mai suporţi superficialitatea în traiul de zi cu zi, inclusiv în discuţiile cu cei din imediata ta apropiere. Nu-ţi place să stai la taclale, dar atunci când ai ceva de spus, cuvintele tale au un mărit impact asupra altora.

Pe 23 martie 2016, cuadratul dintre Jupiter şi Saturn îţi testează flexibilitatea, capacitatea de a te elibera de prejudecăţi şi idei fixe. Convingerile tale sunt cutremurate de tendinţe noi, neaşteptate din zona socială şi profesională. În aceste condiţii, se impune să separi ceea ce este important de ceea ce nu este, să te descotoroseşti de lucrurile ce-ţi îngrădesc evoluţia. Nu este exclus să fii împovărat de responsabilităţi, să fii tentat din această cauză să laşi totul baltă şi să evadezi din mijlocul lor.

Luna plină ce luminează tot pe 23 martie meleagurile Balanţei şi a doua casă a Fecioarei îţi dă senzaţia că cei din preajma ta nu sunt la fel de deschişi, oneşti ca şi tine. Nu te lăsa descurajat de astfel de simţăminte, şi alege cu grijă cui îi spui ofurile tale. Trebuie să existe în cercul tău de prieteni cineva care te înţelege şi te apreciază aşa cum eşti, şi nu şovăie să îţi fie alături la nevoie.

Obligaţiile impuse de alţii par să te sufoce din nou pe 25 martie 2016, în urma opoziţiei lui Venus cu Jupiter. Eşti predispus, mai degrabă, să te bucuri de frumusestile vieţii, să te cufunzi în plăceri adeseori refuzate în ultimul timp. Nu întinde coarda, nu te deda unor excese (inclusiv alimentare) şi unor cheltuieli în stare să-ţi dezechilibreze major balanţa financiară.

Saturn se înscrie, din aceeaşi zi de 25 martie, în tranzitul său retrograd anual, semnalandu-ţi necesitatea de a analiza modul cum interpretezi realitatea şi îndemnându-te să îţi perfecţionezi, eficientizezi felul cum comunici zilnic în sfera profesională şi socială.

Horoscop Fecioară martie 2016 | Horoscop dragoste 


Efluviile Lunii noi din a şaptea casă a Fecioarei te conving pe 9 martie 2016, în cazul în care eşti singur, să îţi revezi lista cu trăsăturile, calităţile pe care ţi le doreşti de la un partener de viaţă, şi să elimini tot ce ţine de un idealism păgubos. Poţi, în acest fel, să netezeşti calea spre lansarea unei idile împlinitoare. Dacă eşti parte a unui cuplu, ai, de asemeni, discernămantul de a distinge şi a îndepărta iluziile despre persoana iubita. Acest lucru nu slăbeşte conexiunea voastră ci, dimpotrivă, o întăreşte, îi conferă profunzime şi îi clădeşte o temelie solidă.

Dragostea se împleteşte armonios cu activitatea socială ca urmare a parcursului iniţiat de Venus, pe 12 martie, în Peşti. Aureolat de un farmec aparte, ai sporiţi sorţi de izbândă în cucerirea inimii cuiva plin de nuri, întâlnit cu prilejul unei agape sau a unui eveniment social. Nativii statorniciţi deja într-o relaţie amoroasă sunt pe cale, iarăşi, să şi-o învigoreze sau chiar să se îndrepte cu paşi hotărâţi spre o căsătorie!

Horoscop Fecioară martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Din 12 martie 2016, Venus în a VII-a casă a Fecioarei îţi facilitează crearea unui parteneriat promiţător în profesie sau afaceri, beneficii într-o asociere mai veche ori încheierea unui contract foarte avantajos.

Detaliile te plictisesc şi năzuieşti să te ocupi de planuri grandioase în muncă. Pe 15 martie, opoziţia lui Mercur cu Jupiter îţi recomandă să îţi ţii sub control o grabă excesivă şi predispoziţia de a alerga după mai mulţi iepuri deodată. Este o zi potrivită mai curând evaluării rezultatelor profesionale de până în prezent şi ajustării demersurilor tale în vederea unei dezvoltări solide a carierei.

Atât Soarele (din 20 martie), cât şi Mercur (odată cu 22 martie 2016) în a opta casă a Fecioarei îţi înlesnesc realizări în parteneriate sau colaborări financiare. Ţi se poate înapoia o sumă de bani considerabilă pe care ţi-o datora cineva de multă vreme sau poţi obţine un împrumut în condiţii avantajoase.


Alte postări despre astrologie pe Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Fecioară 2016

Horoscop Fecioară februarie 2016
Horoscop Fecioară martie 2016 Horoscop Fecioară martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 22, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.