Horoscop Capricorn iunie 2016

În iunie 2016, horoscopul Capricornului lasă să se întrevadă preocuparea pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, limpezirea comunicării cu oamenii, beneficii provenite din intensa ta activitate socială şi din ameliorarea relaţiilor parteneriale.

Horoscop general Capricorn iunie 2016 


Optimizarea sănătăţii îţi este mijlocită de discuţiile cu persoane competente ca urmare a tranzitului demarat de Mercur, pe 13 iunie 2016, în Gemeni şi a şasea casă a Capricornului. Treci printr-o perioadă potrivită unui control medical cât mai cuprinzător, având menirea de a te îndruma spre căile cele mai bune de îmbunătăţire a tonusului tău fizic şi psihic.

O relativă ambiguitate, derută din comunicarea cu cei din jur tinde să se destrame începând cu aceeaşi dată de 13 iunie, sub impactul aspectului retrograd în care se înscrie Neptun în Peşti. Înţelegi din ce în ce mai bine ceea ce se ascunde în spatele vorbelor altora, iar imaginaţia, uneori dezlănţuită, îţi deformează mai puţin perceperea realităţii.
Capricorn

Din 17 iunie 2016, Venus străbate zona astrologică a Racului şi a VII-a casă a Capricornului, aşa că eşti stăpânit de o sociabilitate crescândă, te adaptezi cu uşurinţă şi cu plăcere în diverse medii sociale. Ai mai multe ocazii de a ieşi în lume, a intra în contact cu oameni influenţi, ce-ţi vor fi de folos nu peste multă vreme.

Sub vibraţiile Lunii pline din Săgetător, pe 20 iunie poţi fi cuprins de o iluminare sau revelaţie spirituală. Petrecerea timpului în singurătate îţi furnizează o perspectivă largă despre sensul vieţii tale. Detaşarea de griji, temeri şi obligaţii îţi permite să îţi relevi ce este cu adevărat important în viitor.

Relaţiile parteneriale continuă să fie subliniate de Soare, din 21 iunie, de-a lungul parcursului său în a şaptea casă a Capricornului. Înclinat să te focalizezi spre cineva semnificativ din existenţa ta, a unui partener profesional, de afaceri sau a unei persoane iubite, eşti gata să pui mai presus nevoile şi năzuinţele sale faţă de ale tale.

Horoscop Capricorn 2016

Trigonul dintre Jupiter şi Pluton de pe 26 iunie 2016 generează un şir de tendinţe pozitive. Ai capacitatea să-ţi demonstrezi forţa personalităţii, să pătrunzi în miezul lucrurilor, netezindu-ţi astfel drumul spre realizări notabile.

Marte îşi părăseşte odată cu 29 iunie turnura retrogradă în Scorpion şi a XI-a casă a Capricornului, şi te îndepărtează de idei şi proiecte fanteziste, canalizandu-ţi eforturile spre unele realiste, tangibile. Posezi o sporită abilitate de a discerne care îţi sunt autenticii prieteni şi poţi să te raliezi, împreună cu ei, unei cauze nobile sau unui demers productiv, eventual în afaceri.

Ziua de 30 iunie 2016 este rezervată debutului călătoriei lui Mercur în Rac. Acest aspect astral, ale cărui efecte sunt reverberate îndeosebi în luna iulie, se suprapun tendinţelor izvodite de Venus şi Soare. Eşti, pe mai departe, spontan, febril din punct de vedere intelectual în comunicarea cu ceilalţi, în special cu oamenii de care te leagă un parteneriat. Conversaţiile cu aceştia îţi ajustează credinţele, abordarea ţelurilor tale esenţiale.

Horoscop Capricorn iunie 2016 - Dragoste 


Viaţa sentimentală este favorabilă atât nativilor singuri, cât şi celor angajaţi într-o conexiune de cuplu din 17 iunie, graţie poziţionării lui Venus în a şaptea ta casă. Înzestraţi de planeta frumuseţii cu un farmec deosebit, cei din prima categorie au ocazia de a întâlni un potenţial partener îndeosebi cu prilejul unui eveniment social. Cei din a doua categorie sunt pe cale să-şi înalţe relaţia în doi pe un nou nivel, eventual (dacă este cazul) să primească o cerere în căsătorie.

Horoscop Capricorn iunie 2016 - Bani şi muncă 


Luna nouă, poposită pe 5 iunie 2016 în a VI-a casă a Capricornului, te sprijină să îţi intri în ritm în activitatea profesională, să îţi măreşti eficienţa şi creativitatea în sarcinile încredinţate. Întrucât nu ai dificultăţi în demersurile individuale, poţi să îţi îndrepţi o parte din energie şi timp ajutorării unor colegi. Fii atent, totuşi, la unii din ei, mânaţi de egoism şi de dorinţa de a profita de bunăvoinţa ta.

Din 13 iunie, tranzitul lui Mercur în Gemeni reia influenţele selenare, inlesnindu-ţi creşterea randamentului la serviciu şi o relaţionare sinceră, deschisă cu cei din sfera ta profesională. Cu toate acestea, te poţi simţi motivat să îţi schimbi locul de muncă, mai ales că ai nişte promisiuni în acest sens.

Prezenţa lui Venus în a VII-a casă a Capricornului este oportună odată cu 17 iunie 2016 formării unui parteneriat de afaceri ori extinderii unei afaceri deja consacrate.

Horoscop Capricorn mai 2016
Horoscop Capricorn iunie 2016 Horoscop Capricorn iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.