Horoscop Taur iunie 2016

Orientările majore în horoscopul Taurului iunie 2016 sunt intensa şi fructuoasa interacţiune şi comunicare din sfera socială, realismul infuzat speranţelor şi obiectivelor tale, o viaţă amoroasă guvernată de armonie şi sinceritate, şi o activitate financiară în care succesele sunt condiţionate de îndrăzneală şi iniţiative ieşite din comun.

Horoscop general Taur iunie 2016 


Opoziţia dintre Mercur şi Marte din 9 iunie 2016 îţi pune la dispoziţie o sumedenie de dialoguri cu cei din jur ce te pot provoca fie să iei o decizie bine gândită, cumpănită, fie să te laşi în voia unor izbucniri temperamentale. De fapt, o hotărâre luată acum, bazată pe o idee curajoasă are un impact deloc neglijabil asupra viitorului tău. Dacă îţi dai seama cu luciditate şi realism care-ţi sunt ţelurile, ai posibilitatea să-i convingi pe alţii să te sprijine în împlinirea lor.

Prietenii şi speranţele tale cele mai arzătoare ajung în prim plan odată cu 14 iunie, sub influenţa mişcării retrograde asumate de Neptun în Peşti şi a XI-a casă a Taurului. Eşti capabil într-o mai mare măsură să-ţi deosebeşti dorinţele idealiste de cele realiste, să faci diferenţa între persoanele care te vitalizează şi cele care îţi secătuiesc energia vitală. Nu este o perioada potrivită pentru a face afaceri în asociere cu prietenii.
Taur

Comunicarea cu cei din preajma ta este tot mai uşoară şi mai fertilă din 17 iunie 2016 graţie tranzitului lui Venus în Rac. Atitudinea ta caldă, prietenoasă, tactul şi diplomaţia de care dai dovadă îi determină pe oameni să-ţi caute compania şi să îţi ofere ajutorul. Norocul este de partea ta în negocierea unui contract, în aprobarea unor cereri şi în remarcarea unui CV depus pentru un nou job.

Horoscop Taur 2016

Soarele străbate din 21 iunie tărâmurile Racului şi ale celei de-a treia case a Taurului, mobilizându-te să îţi intensifici interacţiunea socială. Ai prilejul să cunoşti oameni influenţi, să-ţi întăreşti şi multiplici conexiunile umane, să-ţi relevi cu forţă de convingere interesele şi credinţele. Relaţiile de familie sunt pe punctul să se armonizeze şi să se fortifice.

Odată cu 29 iunie 2016, revenirea lui Marte în tranzit direct în Scorpion îţi diminuează încrâncenarea de a avea mereu dreptate sau de a-ţi impune punctele de vedere în legăturile parteneriale. Asocierile cu alţii tind să fie ameliorate prin intermediul negocierilor şi compromisurilor.

Din 30 iunie, într-un aspect astral ce se va face simţit îndeosebi în luna iulie, Mercur începe să traverseze zona Racului şi a III-a casă a Taurului, consolidând trendurile imprimate de Venus şi Soare. Eşti dornic să fii mereu printre oameni, să le asculţi părerile şi opiniile şi să ţi le comunici pe ale tale. Poţi avea ocazia de a învăţa lucruri importante prin convorbirile cu alţii, prin lectură şi o oportunitate legată de studii. O veste îmbucurătoare te poate îmboldi să pleci într-o călătorie.

Horoscop Taur iunie 2016 - Dragoste 


Începând cu 17 iunie, Venus parcurge a treia casă a Taurului, aşa că dragostea ajunge să stea sub semnul bunei înţelegeri şi a unei comunicări deschise, oneste. Dacă ai un partener, tinzi să dărâmi barierele din împărtăşirea afectivă cu acesta, să-ţi exprimi liber, cu elocvenţă, sentimentele faţă de el. Dacă eşti singur, ai şansa să te avânţi într-o poveste de iubire senină, ferită de decepţii ori dezamăgiri, în special cu o persoană din cercul tău social.

Luna plină ivită pe 20 iunie 2016 în Săgetător te îndeamnă şi ea să te debarasezi de prejudecăţi şi idei de-a gata în viaţa sentimentală. Eşti înclinat să explorezi noi căi de împrospătare şi învigorare a conexiunii cu persoana iubită.

Eventuale lupte ale orgoliilor din relaţiile de cuplu se destramă odată cu 29 iunie datorită întoarcerii lui Marte în aspect direct în a VII-a casă a Taurului. Posezi abilitatea de a introduce un echilibru stabil în legătura ta amoroasă. Nativii solitari pot iniţia o idilă serioasă, având potenţialul de a câştiga în profunzime de-a lungul timpului.

Horoscop Taur iunie 2016 - Bani şi muncă 


Pe 5 iunie 2016, Luna nouă din Gemeni şi a doua casă a Taurului îţi inspiră preocuparea năvalnică de a-ţi asigura securitatea financiară. Pentru a-ţi spori câştigurile trebuie să te desprinzi de inerţie, de cărări bătătorite şi să faci o alegere neobişnuită.

Orientările izvodite de Luna nouă sunt preluate şi accentuate din 13 iunie ca urmare a tranzitului lui Mercur în Gemeni. Năzuinţa pentru stabilitate financiară se împleteşte cu capacitatea de a descoperi noi şi promiţătoare surse de bani. Treci printr-o vreme oportună organizării balanţei personale de venituri şi cheltuieli. Este posibil să pleci într-o călătorie de afaceri.

Oportunităţile financiare continuă să-ţi fie cu atât mai aproape cu cât te desprinzi mai mult de abordările obişnuite. Vibraţiile Lunii pline găzduite pe 21 iunie 2016 de a opta casă a Taurului îţi promit beneficii atunci când nu ocoleşti riscurile şi îndrăzneşti să te angajezi în demersuri nemaincercate.

Horoscop Taur mai 2016
Horoscop Taur iunie 2016 Horoscop Taur iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.