Horoscop Vărsător iunie 2016

În horoscopul Vărsătorului iunie 2016 precumpănesc punerea în valoare a unui bogat aflux creativ, orientarea spre preocupări intelectuale, năzuinţa de a te perfecţiona, o sporită atenţie acordată stării de sănătate, concentrarea spre comunicarea şi detaliile din viaţa amoroasă şi mobilizarea spre activităţile profesionale.

Horoscop general Vărsător iunie 2016 


Pe 5 iunie 2016, reverberaţiile Lunii noi din Gemeni şi a cincea casă a Vărsătorului te inspiră să descoperi plăceri nemăsurate până şi în aspectele cele mai banale ale traiului zilnic. Însufleţit de o creativitate incandescentă, îi iei prin surprindere pe cei din jurul tău cu ideile tale neobişnuite, uneori chiar trăznite.

Inventivitatea, desfătarea oferită de speculaţiile şi hobby-urile intelectuale sunt repere constante ale tranzitului demarat de Mercur pe 13 iunie în Gemeni. Tinzi, de asemeni, să fii atras de preocupări sau forme de relaxare cu o tentă artistică.

Venus pătrunde pe 17 iunie 2016 în sectorul astrologic al Racului şi al celei de-a VI-a case a Vărsătorului, inaugurând o perioada prielnică ajustării şi redefinirii traseului tău existenţial. Stăpânit de un dezvoltat simţ critic şi autocritic, ai aşteptări înalte de la tine şi de la ceilalţi, şi eşti necruţător în sancţionarea greşelilor proprii şi ale altora. În acelaşi timp, nu mai eşti dispus să îţi neglijezi starea de sănătate şi poţi adopta o nouă dietă sau un nou stil de viaţă.

Vărsător
Horoscop Vărsător 2016

Luna plină poposită pe 20 iunie în cerurile Săgetătorului îţi stârneşte năzuinţa de a fi parte a unei colectivităţi în stare să schimbe lumea, să îi stârpească relele. Credinţa în ceea ce faci te energizează şi îţi aduce alături oameni gata să mute munţii din loc. Dacă eşti membru al unui grup de persoane blazate, indolente, îţi poate fi greu să îţi pui talentele şi eforturile în slujba unei cauze nobile de care te simţi ataşat.

Focalizarea spre îmbunătăţirea tonusului fizic şi pishic este reluată începând cu 21 mai 2016, atunci când Soarele începe să tranziteze a şasea casă a Vărsătorului. Pari să observi cu acuitate problemele celor din preajma ta şi să îi sprijini să şi le depăşească, fără să cazi în capcana unora care nu vor decât să profite de tine.

Horoscop Vărsător iunie 2016 - Dragoste 


Năvalnica exprimare a personalităţii tale, spontaneitatea de care dai dovadă în tot ce faci nu au cum să nu fie remarcate de cei din imediata ta apropiere. Luna nouă ivită pe 5 iunie în a V-a ta casă îţi înlesneşte aşadar implicarea în jocuri incitante ale flirtului şi chiar înfiriparea unei idile pline de farmec.

Din 13 iunie, parcursul lui Mercur în a cincea casă a Vărsătorului infuzează o comunicare intensă, sinceră în relaţiile de cuplu consacrate. Dragostea cu care te înconjoară persoana iubită te îndrumă să înveţi te iubeşti pe tine însuţi.

Viaţa sentimentală este percepută cu minuţiozitate, în fiecare detaliu, sub impactul tranzitului lui Venus în a VI-a ta casă. Poţi conştientiza că amănuntele aparent nesemnificative ale traiului în doi au capacitatea să mijlocească o împărtăşire afectivă tot mai autentică. Tocmai de aceea, eşti gata să te rupi de rutină şi să acorzi mai multă atenţie partenerului tău. Nativii singuri pot fi atraşi într-o poveste de iubire împreună cu o persoană din mediul lor profesional.

Horoscop Vărsător iunie 2016 - Bani şi muncă 


Situaţia ta financiară tinde să se limpezească şi să se stabilizeze din 13 iunie 2016, ca urmare a înscrierii lui Neptun în mişcare retrogradă în Peşti şi a doua casă a Vărsătorului. Eşti în stare să evaluezi cu realism riscurile unor afaceri şi să nu te mai avânţi în demersuri complicate şi care nu îţi garantează cu adevărat câştiguri pe termen scurt. Planificarea şi organizarea sunt mijloacele cele mai eficiente în exploatarea resurselor tale financiare.

Periplul lui Venus în a şasea casă a Vărsătorului are, odată cu 17 iunie 2016, potenţialul de a instaura o atmosferă de cooperare şi bună înţelegere în sfera profesională. Tendinţa de a te strădui să-ţi creşti randamentul în muncă apelând inclusiv la o manieră scrupuloasă de abordare a sarcinilor care îţi sunt încredinţate este amplificată de tranzitul iniţiat de Soare, din 21 iunie, în aceeaşi zona astrologică a Racului.

Marte se întoarce pe 29 iunie 2016 în aspect direct în Scorpion şi a X-a ta casă, aşa că este de aşteptat să fii şi mai puţin agresiv şi pus pe ceartă în relaţiile cu colegii de la serviciu. Nu te mai concentrezi excesiv asupra proiectelor profesionale în dauna vieţii personale, a interacţiunii cu familia şi prietenii.

Trendurile anterioare sunt învigorate de Mercur, poziţionat şi el începând cu 30 iunie în a VI-a casă a Vărsătorului. Simţului practic şi energiei îndreptate spre job li se adaugă predispoziţia de a despărţi firul în patru, a te apleca cu seriozitate asupra responsabilităţilor. Treci printr-o perioadă fertilă perfecţionării abilităţilor, asimilării unor noi cunostiinţe şi tehnici profesionale.

Horoscop Vărsător mai 2016
Horoscop Vărsător iunie 2016 Horoscop Vărsător iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.